Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

cyclo verdi banada ama ben cyclo içerken de kanamam oldu sürekli

sen de inşallah toparla kendini de yarın sağlıkla git tatlım... viks bana çok iyi geliyor göğüs kafasime ve boğzaıma sürüp kalın giyinip yatıp terletince kendimi grip falan kalmıyor 1 günde ayaklanıyorum

Kızlar 2 günüm kaldı.. Dün yani 3 gün kala test yaptım yine negatif karın ve bel ağrım yok c.tesiden beri tüm belirtiler buhar olup uçtu Bende yine bi numara yok bu ay.. Hakkımızda hayırlısı

Burnum tikali zaten,nefea alamiyorum. Aksam viks cektim burnuma,acildi biraz ama sabaha kadar hic uyuyamadim.gece cok terledim ama gecmedi. Kahvalti yapayim da saglik ocagina gideyim en iyisi.
Sagol canim.

Burnum tikali zaten,nefea alamiyorum. Aksam viks cektim burnuma,acildi biraz ama sabaha kadar hic uyuyamadim.gece cok terledim ama gecmedi. Kahvalti yapayim da saglik ocagina gideyim en iyisi.
Sagol canim.
şu aşamada ilaç kullanmak tedavini etkilemez di mi?

şu aşamada ilaç kullanmak tedavini etkilemez di mi?

Yarin rahim filmi cekimi var,etkiler mi diye aradim sordum. Etkisi olmaz dediler. Tedavi icin de adeti bekliyoruz. Herhangi bir ilac da vermedikleri icin etkisi olmaz diye dusunuyorum kendimce ama aklima da gelmedi degil sordugun soru:)
Bugun de idare etsem de yarin gidince sorup oyle mi icsem ki?

Soğuk algınlığı ilaçlarından bişey olucağını sanmıyorum ben ama yine bi sor canım nolur nolmaz

kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra

benim sat 9 nisan, batı bilmiyorum. inşallah 9 mayıs diyelim.

Bu arada dün yine başarılı olanların yediklerine içtiklerine baktım, çoğunu yapmışım, bir safran kaldı aklımda yumurta kalitesini arttırıyormuş, akşamları sebze yemeğinin üzerinde yarım çay kaşığı sanırım.

G gulbil10 .......................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

Basarili olanlarla ayni seyleri tuketiyoruz ama bebisler hazir degiller sanirim gelmeye.
Safranin iyi geldigini duymamistim.her gun yeni birsey duyuyoruz.

Kızlar yarın novaartla ön görüşmem var, şimdiden konuşma provası yapıyorum, - bir kızım var, ikinciyi bir yıldan fazladır istiyoruz, mayıs sonunda fsh 18 çıktı, aralıkta amh 0,16 çıktı, ocak sonunda iyi bilinen bir doktora gittim (doktorun ismini söylesem mi sizce?) sağ overde 3 folikül var, sol sönmüş, endometrium 6-7 mm dedi, amh muhtemelen yanlış ben daha iyi bir tablo gördüm dedi, puregon 300 vuruldum, hazır değildim bıraktım, 2-3 aydır coq10+omega3, arginmax, dhea, multivitamin, organik arısütü kullandım. Bu süreçte yüksek doz ilaçların kaliteyi bozduğunu öğrendim, bana hangi tedaviyi uygularsınız, mini tüp, naturel siklus, düşük doz ilaç, standart ?
Uygun mudur sizce?

günaydın tatlım nasıl gidiyor?

Basarili olanlarla ayni seyleri tuketiyoruz ama bebisler hazir degiller sanirim gelmeye.
Safranin iyi geldigini duymamistim.her gun yeni birsey duyuyoruz.

Safrandan bayağıdır haberdarım aslında ama güvenemedim aktara... Daha önce paylaşmıştım senin için tekrar paylaşayım

40 yaş üstü hamile kalan birinin yaptıkları:

1. Akapunktur

2. Karabiberli tablet

3. Ginseng tablet

4. Safranlı tablet (rahim duvarını kalınlaştırıyor, yumurta kalitesi için)

5. Nar suyu (rahim duvarını kalınlaştırıyor, antioksidan)

6. Omega 3-6-9

7. Arı sütü bal polen

8. Multivitamin

9. Coenzim Q10

10. DHEA (Yumurta kalitesi için)

11. Estrofem (rahim duvarını kalınlaştıran bir ilaç?)

12. Aslanpençesi, civanperçemi, çobançantası, adaçayı (yumurta çatlayıncaya kadar)

13. Yeşil çay (yumurta çatladıktan sonra)

14. Her gün hayıt (sabah ve akşam aç karna)

15. İki tane kuru incir ve iki tane kayısı.

16. Bir şişe balın içerisine biraz keçiboynuzu pekmezi ve çakşır kökü, çörekotu, polen

17. Dong quai-solgar (yumurta çatlayıncaya kadar)

18. Dua, dört cuma üst üste el evvel 1000 defa 707 defa daya varis

Poyraz’ın annesinin hikayesi: FSH 30

1- Her sabah kalkınca 1 kaşık arı sütü bal polen karışımı yedim.
2- Sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık çok çok az peynir bir dilim ekmek üzerinde bal (oldukça pahalı şifalı olduğu söylenen bir bal aldım) üzerine bol bol çörek otu serpip yedim. (bu arada çocukluğumdan beri baldan nefret ederim)
3- Sabah erkenden kalkıp bitki çayımı her sabah taze demledim. Bir karışım yaptım arslan pençesi, civanperçemi, içine tadını yumuşatması için çok az papatya ve melisa koydum bu demlediğim çayı bir termosa koyup ofise götürdüm ve günde 3 defa bu çaydan içtim.
4- Öğle yemeklerinde yalnızca çorba ve işyerinde çıktıysa bir sebze yemeği yada salata yedim.
5- Her gün yanımda bir poşet kuru kayısı,ceviz,kuru üzüm, kuru dut götürüp atıştırmalık olarak öğleden sonra onları yedim.
6- Her öğle yemeğinden sonra bir bebe aspirini içtim.
7- Akşam yemeklerinde mutlaka yeşil sebze yemeği yedim ve yemeklere bir çay kaşığı safran ekledim.
8- Solgarın multivitaminini aldım ve hergün içtim.
9- Haftada 1 defa akapunktura gittim. Dr.Kaya Özkuş'a bunun da faydası olduğuna inanıyorum. ABD’li ve Çinli bilim insanlarına göre akapunkturun bu işte etkisi çok büyük.
10- Çok fazla spor yapamadım haftada bir iki defa yürüyüş yaptım. Normalde bu kürde her gün 30-45 dk. yürüyüş öneriliyor.
11- Gece yatmadan önce hayıt tohumun ezilmiş halinden bir fincan çay yapıp içtim.
12- Bu sürede neredeyse hiç hayvansal gıda yemedim et,süt, yumurta vs. tüketmedim tatlıdan çok zor uzak durdum çünkü çok severim onun yerine akşamları meyve yedim armut, elma veya muz.
13- Ama bence hamile kalmamdaki en büyük etken stresten uzaklaşmam oldu işim çok stresliydi 24 aralıkta istifa ettim ve stresten kurtulduktan yalnızca birkaç hafta sonra hamile kalmışım. Hep diyoruz stresin hormonlar üzerinde etkisi çok büyük diye ben bunun canlı bir örneğiyim gerçekten ne zaman kafamı boşalttım rahatladım o zaman geldi oğlum.

FSH 36 olan ve ‘Benimde olacak inanıyorum’ diyen bir annenin hikayesi

Akapunktur 7 seans

Soğan kürü (5 ay boyunca)

Melatonin (gece yatmadan, hücre yenileyici)

Aç karnına ballı karışım (çörek otunu karabiber öğütücüsünden geçirip içine bal, zencefil, tarçın)

Oğulotu

-Kahvaltı

Biosterol içiyordum

2 saat sonra aslan pençesi

2 saat sonra oğulotu

Regli olduğum zamanlar yemekten 10 dk önce soğan kürü diğer zamanlarda hayıt regl döneminde bu öğlenden sonra ve akşama kayardı.

-Öğlen yemeği

Aslanpençesi

Zaman olursa aynı yöntemle yapılmış çakşır otu

Aksama doğru hayıt tohumu

Akşam yemeği

Aslan pençesi iki saat sonra

Gece yatmadan allı karışım ardından oğulotu

günaydın tatlım nasıl gidiyor?
Günaydın canım pek bi değişiklik yok karnımdaki ve belimdeki ağrılar yok denecek kadar azaldı, göğüslerim adet öncesi gibi şişti üstüne yatamıyorum.. Dünki testim negatif çıktı sadece bekleme çizgisi oluştu artık ona kanmıyorum 2 günüm kaldı bu ay da bişey yok gibi Sen naptın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…