cyclo verdi banada ama ben cyclo içerken de kanamam oldu sürekliSagol canim.nasil kaptim sifayi bilmiyorum.yarin da istanbula doktora gitmem lazim. Nasil olacak bilmiyorum.kafam kalkmiyor.
Aynen su yazdiklarina katiliyorum. kan tam da gelmiyor dedigin gibi. Pedle gezmek o kadar rahatsiz edici ki gunler boyunca.
Bir sure sonra artik fenalik geliyor insana.
Yok yok sen cok iyi yaptin kesinlikle yeni doktor fikriyle.bu kadar uzun sure kanama normal degil. Doktorun mutlaka bisey soylemesi gerekir.
Ben de histereskopi sonrasi uzun bir sure kanama yasadim. En sonunda durmayinca cyclo vermisti doktor. Kesinlikle boyle uzun kanama normal degil. Benim 20 gunde sinirlerim bozuldu,senin 2 ay olmus nerdeyse.zaten ameliyat sonrasi kanama durmayinca ilac verilmesi lazimdi.insallah randevuyu hemen alirsin da cuma gunu bir an once gidersin canim.bakalim ne diyecek yeni doktor.
sen de inşallah toparla kendini de yarın sağlıkla git tatlım... viks bana çok iyi geliyor göğüs kafasime ve boğzaıma sürüp kalın giyinip yatıp terletince kendimi grip falan kalmıyor 1 günde ayaklanıyorumSagol canim.nasil kaptim sifayi bilmiyorum.yarin da istanbula doktora gitmem lazim. Nasil olacak bilmiyorum.kafam kalkmiyor.
Aynen su yazdiklarina katiliyorum. kan tam da gelmiyor dedigin gibi. Pedle gezmek o kadar rahatsiz edici ki gunler boyunca.
Bir sure sonra artik fenalik geliyor insana.
Yok yok sen cok iyi yaptin kesinlikle yeni doktor fikriyle.bu kadar uzun sure kanama normal degil. Doktorun mutlaka bisey soylemesi gerekir.
Ben de histereskopi sonrasi uzun bir sure kanama yasadim. En sonunda durmayinca cyclo vermisti doktor. Kesinlikle boyle uzun kanama normal degil. Benim 20 gunde sinirlerim bozuldu,senin 2 ay olmus nerdeyse.zaten ameliyat sonrasi kanama durmayinca ilac verilmesi lazimdi.insallah randevuyu hemen alirsin da cuma gunu bir an once gidersin canim.bakalim ne diyecek yeni doktor.
günaydın fıstıkkkkkGünaydın kızlarr
sen de inşallah toparla kendini de yarın sağlıkla git tatlım... viks bana çok iyi geliyor göğüs kafasime ve boğzaıma sürüp kalın giyinip yatıp terletince kendimi grip falan kalmıyor 1 günde ayaklanıyorum
şu aşamada ilaç kullanmak tedavini etkilemez di mi?Burnum tikali zaten,nefea alamiyorum. Aksam viks cektim burnuma,acildi biraz ama sabaha kadar hic uyuyamadim.gece cok terledim ama gecmedi. Kahvalti yapayim da saglik ocagina gideyim en iyisi.
Sagol canim.
şu aşamada ilaç kullanmak tedavini etkilemez di mi?
Soğuk algınlığı ilaçlarından bişey olucağını sanmıyorum ben ama yine bi sor canım nolur nolmazYarin rahim filmi cekimi var,etkiler mi diye aradim sordum. Etkisi olmaz dediler. Tedavi icin de adeti bekliyoruz. Herhangi bir ilac da vermedikleri icin etkisi olmaz diye dusunuyorum kendimce ama aklima da gelmedi degil sordugun soru:)
Bugun de idare etsem de yarin gidince sorup oyle mi icsem ki?
kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
G gulbil10 .......................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
benim sat 9 nisan, batı bilmiyorum. inşallah 9 mayıs diyelim.
Soğuk algınlığı ilaçlarından bişey olucağını sanmıyorum ben ama yine bi sor canım nolur nolmaz
günaydın arkadaşlar, nasılsınız, bugün tüp bebek için para çekmeye gittim, bankada sistemler donmuş, evren bana sinyal mi gönderiyor diye düşündüm :)
Bu arada dün yine başarılı olanların yediklerine içtiklerine baktım, çoğunu yapmışım, bir safran kaldı aklımda yumurta kalitesini arttırıyormuş, akşamları sebze yemeğinin üzerinde yarım çay kaşığı sanırım.
günaydın tatlım nasıl gidiyor?G gulbil10 .......................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
Basarili olanlarla ayni seyleri tuketiyoruz ama bebisler hazir degiller sanirim gelmeye.
Safranin iyi geldigini duymamistim.her gun yeni birsey duyuyoruz.
Günaydın canım pek bi değişiklik yok karnımdaki ve belimdeki ağrılar yok denecek kadar azaldı, göğüslerim adet öncesi gibi şişti üstüne yatamıyorum.. Dünki testim negatif çıktı sadece bekleme çizgisi oluştu artık ona kanmıyorumgünaydın tatlım nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?