Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar temizlik günüydü bugün, bazen kadınlar çok şeytan oluyo, eski ben olsam daha çok takar üzülürdüm ama şimdi sadece kızgınım. Eve gelen yardımcı kadın 10 yıldır geliyor anneme. Arada da bana. Bugün sabah soğan kürü yaptığımı gördü, sonra da tüp bebek iğnelerimi gördü, çöpe atmıyorum hayvanlara zarar vermesin diye, poşette biriktirip hastaneye götürüp tıbbi atık olarak atsınlar diye veriyorum. Kadın hiç yapmadığı bi muhabbeti yaptı durdu. Yok 10 kardeşlermiş, 40 ına gelince 3.yü doğuracakmış, çocukları evlenip gidermiş yalnız hayat mı geçermiş, gelinleri 5 tane doğurmuş zorla tüplerini bağlatmışlar. Öfff dedim içimden. İnsanlar ne garip, açığını arıyolar resmen acıtmak için.

Son düzenleme:
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

Ararlar ararlar ve bu duruma uygun bir ornekleri illaki vardir. onun gelini,bunun kizi,falancanin yegeni mutlaka tüp yaptirmistir ve o ornek verilir.

günaydın, tatlım boş insanlar bunlar aslında bunları kısırlaştırmak lazım üremeleri topluma zarar :)

Günaydın kızlar...İş yoğun başladı bir türlü gelemedim yanınıza.Umarım herkes iyidir.Kızlar ya bu tüp bebek tedavisinden,operasyonlardan filan sonra benim regl erken olmaya başladı,Yani önceden 25 günde bir olurdum şimdi 22-23 oldu.Neden acaba ya...Bir de kafayı buna yor şimdi.

Ço
Çok ağır birşey söylecektim de neyse...He hee de geç canım.Yazık tek övünülecek özellikleri bu demek ki...

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok heyecanlıyım bugün novaart ile görüşeceğim ya hep stres olurum böyle durumlarda nedense, streskolik miyim ne :)
bu arada sekerpancari tatlım ne yaptın nasılsın oraları beğendin mi ilk izlenim olarak
haftaya pazartesi başkent üniv. hulusi hocaya olan randevumu göğşen hoca ile değiştirdim, göğşen hoca psikolog gibi diyorlar, bir nebze daha az yoğunmuş, bir de hastalara geri bildirim yapıyormuş, watsapp tan yazabiliyormuşsun bir derdin olduğunda, tedavileri de hemen hemen aynıymış, benim için daha iyi olur dedim. Randevuyu sabaha verdiler, sonra tekrar aradım dedim ben hormon testlerimi yaptırıp gelseydim, öğleden sonra boş yok dediler, şimdi sıkıntı benim fsh 16 nın altına hiç inmedi, başkent te fsh 12 nin altında olursa tedavi başlatıyormuş, ben de hormon değerime göre gideyim yoksa gitmeyeyim diyorum, kafam karışık yani...

Günaydın tatlım baya yoğun çalışıyorsun, benim de geç oluyor gerçi eskiden beri periyodum 30 civarıydı, bu sene 37 bile gördüm, erken olunca şans daha yüksek oluyor sanki...

Günaydın tatlım baya yoğun çalışıyorsun, benim de geç oluyor gerçi eskiden beri periyodum 30 civarıydı, bu sene 37 bile gördüm, erken olunca şans daha yüksek oluyor sanki...
Bilmiyorum ki tatlım 21 gün ve sonrasına normal diyorlar ama işte pinpirikliyiz ya laf geçmiyor

Bilmiyorum ki tatlım 21 gün ve sonrasına normal diyorlar ama işte pinpirikliyiz ya laf geçmiyor
gobecim sen başkente gidiyordun haftaya p.tesi randevu aldım, sabah gelip sıra alınıyormuş dedim sekretere yoo randevulu çalışıyoruz dedi, öğleden sonra yok dedi ben de hormonlarıma baktırayım ona göre gideyim diyordum, şimdi hormon istese kan versem öğleden sonra çıkacak tüm gün izin almam gerekecek, sen nasıl gidiyordun oraya?

günaydın...

tatlım bence sen sabahtan randevuna git, o istediği testleri yazar zaten sen de kan verirsin genelde 1-2 saate çıkıyor. ve kan sonucun çıkınca da arada alıyorlar. saat 9 a alsan randevunu sabahtan halledebilirsin gibi. bide zaten her muayene de bu rituel olmuyor. ilk tedavi öncesinde sadece. sonrasında tedavi sırasında senden kan alıp gönderiyorlar seni. onlar değerlere göre doz ayarlaması yapıyor.
yani benim hastanelerimde öyleydi.

Canım tabii adet tarihini tam olarak kestiremediğin için ileri randevu alamıyorsun ve ya aynı gün çok dolu olduğu için vermiyorlar.Ben adetimin 2 veya 3. günü sabah en geç 7.30 orada olup,kapıdaki listeye adımı yazdırıyordum.Oradan sıra ile çağırıyorlar zaten.Hoca bakıyor muayene ve testleri yazdırıyor,gidip kan veriyorsun.AMH hariç hepsi öğleden sonra çıkıyor.

Canım benim regl önceleri 28 günde 1 olur hiç şaşmazdı, 3-4 yıldır yavaş yavaş ara kısaldı, 19 gün olduğu bile oldu. Eski doktoruma söylediğimde kabul edilebilir sınırlar içinde problem yok demişti. Şimdi durumumla alakalı okuduğum yazılarda bunun erken yumurtalık yetmezliğinin belirtilerinden olduğunu anladım. Önce 2 regl arası süre kısalmaya sonra da uzamaya başlıyormuş. Benim kısaldığı süre 1-2 yıl sürdü, şimdi uzamaya başladığı dönemdeyim malesef.

Günaydın kızlarrrr Gobe canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun :) iğneler ilaçlar yumurta gelişimini hızlandırıyo ve yumurtanın erken büyüyüp çatlamasın a neden oluyodur muhtemelen doğal olarak regl öne geliyo o yüzden endişelenicek bişey olduğunu düşünmüyorum ama bi doktora sorsan da iyi olabilir canım :)

Canım ne kadar rahat olursan o kadar iyi, neyin stresi boşver ben de eskiden doktorla görüşeceğim zaman kalbim çarpardı ellerim titrerdi, çok gereksizmiş. Sakin kafa konuşunca daha iyi iletişim kuruluyo doktorlarla, öbür türlü illa bişey sormayı falan unutuyo insan panikten.
Doktora mesajla ulaşabilmek çok rahatlık sağlıyo, benim doktor seçimimdeki en önemli kriterlerden biri bu. Sonuçta bi süreç bu tedavi ve kafa karışıklığına neden olan çok durumla karşılaşabiliyoruz. Randevunun sabah olması daha iyi, hemen hormonlarına da baktırır tekrar görüşürsün. Şişli Memorial'ın sistemi düzenini çok beğeniyorum, orda böyle mesela sabah tüp bebek hastalarının randevuları var, 12ye kadar kan kuyruğu oluyo :) Öğleden sonra da transferler ve görüşme hastaları. Ama hormonlar için 11den önce kan vermek en sağlıklısıymış. Sen git belki başlatırlar tedaviyi, benim ilk tedavimde 17 fsh ile başladık, 2 yumurta gelişti döllendi de. Değerlere takılmayın asla, doktor ne derse o tabi.

sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…