saol tatlım 10:00 da varmış boşluk sadecegünaydın...
tatlım bence sen sabahtan randevuna git, o istediği testleri yazar zaten sen de kan verirsin genelde 1-2 saate çıkıyor. ve kan sonucun çıkınca da arada alıyorlar. saat 9 a alsan randevunu sabahtan halledebilirsin gibi. bide zaten her muayene de bu rituel olmuyor. ilk tedavi öncesinde sadece. sonrasında tedavi sırasında senden kan alıp gönderiyorlar seni. onlar değerlere göre doz ayarlaması yapıyor.
yani benim hastanelerimde öyleydi.
saol tatlım tahmin ettiğim gibiCanım tabii adet tarihini tam olarak kestiremediğin için ileri randevu alamıyorsun ve ya aynı gün çok dolu olduğu için vermiyorlar.Ben adetimin 2 veya 3. günü sabah en geç 7.30 orada olup,kapıdaki listeye adımı yazdırıyordum.Oradan sıra ile çağırıyorlar zaten.Hoca bakıyor muayene ve testleri yazdırıyor,gidip kan veriyorsun.AMH hariç hepsi öğleden sonra çıkıyor.
Bende diyorum ki adamlar fsh 12 nin altı diyorlarsa vardır bir bildikleri, dhea düşürüyor diyenler de var...Canım ne kadar rahat olursan o kadar iyi, neyin stresi boşver ben de eskiden doktorla görüşeceğim zaman kalbim çarpardı ellerim titrerdi, çok gereksizmiş. Sakin kafa konuşunca daha iyi iletişim kuruluyo doktorlarla, öbür türlü illa bişey sormayı falan unutuyo insan panikten.
Doktora mesajla ulaşabilmek çok rahatlık sağlıyo, benim doktor seçimimdeki en önemli kriterlerden biri bu. Sonuçta bi süreç bu tedavi ve kafa karışıklığına neden olan çok durumla karşılaşabiliyoruz. Randevunun sabah olması daha iyi, hemen hormonlarına da baktırır tekrar görüşürsün. Şişli Memorial'ın sistemi düzenini çok beğeniyorum, orda böyle mesela sabah tüp bebek hastalarının randevuları var, 12ye kadar kan kuyruğu oluyo :) Öğleden sonra da transferler ve görüşme hastaları. Ama hormonlar için 11den önce kan vermek en sağlıklısıymış. Sen git belki başlatırlar tedaviyi, benim ilk tedavimde 17 fsh ile başladık, 2 yumurta gelişti döllendi de. Değerlere takılmayın asla, doktor ne derse o tabi.
kızalım bu yumilere spermlere kaynaşıverseniz ne var:) tatlım daha ağustosa çok var, olur inşallah olmaz ise tüp bebek ile olur inşallahBen yine test yaptımmNegatiffff
yaa çok üzülüyorum artık niye gelmiyo bu bebişler nerde hata yapıyoruzzzkızalım bu yumilere spermlere kaynaşıverseniz ne var:) tatlım daha ağustosa çok var, olur inşallah olmaz ise tüp bebek ile olur inşallah
sende biliyorsun bizim yapabileceğimiz şeyler sınırlı bu konuda hatamız da yok bence, sebepsiz infertilite diye birşey var her ikisinin de değerleri süper ama olmuyor tüp yaptırmak zorunda kalıyorlar..yaa çok üzülüyorum artık niye gelmiyo bu bebişler nerde hata yapıyoruzzz
Canim bildikleri vardır da bak 17 fsh ile başladığım tedavimde 2 yumurta gelişip döllendi, son tedavimde 12 fsh ile sevinerek başladım tedavi iptal oldu. Dhea hayıt bişeyler düşürüyor ama önemli olan düşük sayı çıkması değilmiş onu anladım ben.Bende diyorum ki adamlar fsh 12 nin altı diyorlarsa vardır bir bildikleri, dhea düşürüyor diyenler de var...
canım yüksek fsh ile döllenince tutunmuyor mu, devam edemiyor mu? işte benim de aklıma takılan bu, dhea ve arı sütü kaliteyi arttırıyor diyenler çok ama, bir tanıdığımız iki aylık kaybetti ikinci bebeğini doktor fsh yüksek olduğu için demiş..Bugün regl olmayı bekliyordum ama gecikecek gibi görünüyor.
Canim bildikleri vardır da bak 17 fsh ile başladığım tedavimde 2 yumurta gelişip döllendi, son tedavimde 12 fsh ile sevinerek başladım tedavi iptal oldu. Dhea hayıt bişeyler düşürüyor ama önemli olan düşük sayı çıkması değilmiş onu anladım ben.
Haklısın canım ben yine çok gerildim regl öncesi sendromu sanırımsende biliyorsun bizim yapabileceğimiz şeyler sınırlı bu konuda hatamız da yok bence, sebepsiz infertilite diye birşey var her ikisinin de değerleri süper ama olmuyor tüp yaptırmak zorunda kalıyorlar..
bende yüksek fsh ile başlanan tedavilerin sonucunun çok olumlu olmadığını düşünüyorum. ama o tanıdığınızın doktoru sağlıklı embriyo değilmiş dese anlarım da 2 aylık bebenin fsh dan kaybedildiğini de sanmam!!!!canım yüksek fsh ile döllenince tutunmuyor mu, devam edemiyor mu? işte benim de aklıma takılan bu, dhea ve arı sütü kaliteyi arttırıyor diyenler çok ama, bir tanıdığımız iki aylık kaybetti ikinci bebeğini doktor fsh yüksek olduğu için demiş..
arrested development diye bir komedi dizisi var dizi yokluğunda izlediğim orda annane diyor ki 'sen bir kasenin içinde yapıldın' anne ve babasının beceriksiz olduğunu söylüyor falan.... :)Haklısın canım ben yine çok gerildim regl öncesi sendromu sanırımyine bi umutsuzluğa kapıldım ama geçer bu durum inşallah :)
arrested development diye bir komedi dizisi var dizi yokluğunda izlediğim orda annane diyor ki 'sen bir kasenin içinde yapıldın' anne ve babasının beceriksiz olduğunu söylüyor falan.... :)
haklısın doktorların ne dediğine çok ta takılmamak lazım ama korkuyoruz ya bir taraftan bu konularda radarlar açık :)bende yüksek fsh ile başlanan tedavilerin sonucunun çok olumlu olmadığını düşünüyorum. ama o tanıdığınızın doktoru sağlıklı embriyo değilmiş dese anlarım da 2 aylık bebenin fsh dan kaybedildiğini de sanmam!!!!
tatlım senin amh iyiydi benim hatırladığım yaparlar mı sana o değerle acaba? gerçi sebepsizlere yapıyorlar, istersen öne çekebilirsin ama tatil işi nasıl olacak? gebeliğin ilk 3 ayı havuz riskli diye biliyorum ben :)Bana bi tırsma geliyo bazen acaba ağustosa çok mu geç kalmış olurum falan diyerekten bi panik anları falan.. Bu ay amh da baktırıcam duruma göre tekrar karar verebilirim kızlar erkene alabilirim programıYine umutsuzluğa düştüm yaa hhooffff içim sıkılıyooo
evet bence de hiç gerek yok, adana başkent te mini tüp yapan birinin yumilerini bile anestezisiz almış doktor hiç acımadı diyor..Gunaydin arkadaslar. Cektirdim rahim filmimi. Ilkinde bosu bosuna anestezi almisim. Hic acimadi.Sonucu bekliyorum.insallah temiz cikar.
yok iyi değil canım benim 0,89 du aralıkta şimdi kimbilir kaça düşmüştürtatlım senin amh iyiydi benim hatırladığım yaparlar mı sana o değerle acaba? gerçi sebepsizlere yapıyorlar, istersen öne çekebilirsin ama tatil işi nasıl olacak? gebeliğin ilk 3 ayı havuz riskli diye biliyorum ben :)
hadi geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar :)Gunaydin arkadaslar. Cektirdim rahim filmimi. Ilkinde bosu bosuna anestezi almisim. Hic acimadi.Sonucu bekliyorum.insallah temiz cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?