Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

0,89 bana iyi geliyor nedense hani 1 e yakın bir değer, istersen tatilini yap önce rahatla tatilde hamiş kalanda çok, olmaz ise tüp yaparsın, sıcakta iyi olmaz diye de düşünme laboratuar ortamları serin olur bence

0,89 bana iyi geliyor nedense hani 1 e yakın bir değer, istersen tatilini yap önce rahatla tatilde hamiş kalanda çok, olmaz ise tüp yaparsın, sıcakta iyi olmaz diye de düşünme laboratuar ortamları serin olur bence
Haklısın canım tatile de o kadar ihtiyacım var ki anlatamam bi rahatlasam şöyle gönlümce suda adeta bir balık olsam Bana yine geldiler sakinlemem lazım :) Evt şu an gerçekten saçmalıyorum farkındayım ok tmm iyiyim sorun yok

şimdi novaya gideceğim heyecanlıyım yerini kolay bulurum inşallah balgat otobüslerine bineceğim epey sürer buradan

şimdi novaya gideceğim heyecanlıyım yerini kolay bulurum inşallah balgat otobüslerine bineceğim epey sürer buradan
Canım tam nerde biliyomusun çukurambarda markopaşa diye biyer varya mekan onun karşısındaki caddeye giriyosun hemen aşşağıda konumla falan bulursun telde çok kolay yeri

39 gün sonra regl olabildim şükür..
Şimdi tüp bebek tedavisi için start veriyoruz.
Her gün rüyalarıma giriyor, şimdiden heyecan başladı..
İlk defa yaptırıyoruz, daha önce yaptırıp da tavsiye verebilecekler var mı?

Sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırım. Doktorun kim?
Şimdi öncelikle adetin2. günü fsh e2 ve progesteron seviyelerine bakacaklar, ultrasonla da kaç folikül var kaç mm ler buna bakılacak. Kilo yaş ve hormon seviyelerine göre doktorun belirlediği dozlarda iğne yapacaksın. İğneleri her gün aynı saatte yapmak önemli. Bazen farklı iğneler de verebilirler, biri sabah biri akşam gibi. İğneleri genelde göbekten yaptırıyorlar. Göbek deliğinin 3 parmak yanından başlayarak yağlı bölgelere simetrik olarak bir sağa bir sola yaparsan daha rahat edersin. Hamileymiş gibi hareket etmeyi ona göre beslenmeyi de unutma tabi.

Rahat olmaya calis. Olumlu dusun. Ignelerini aksatma. Allahtan senin icin hayirli olani dile. Kaliteli ve gebelik elde edilebilecek yumurtalarin olsun insallah:)

Canım Şişli Echomar da mı çektirdin?

Evet canim.
Ben ilkini bursada cektirmistim. Echomar i okuyordum forumlarda. Hic aci cekmiyosunuZ,mutlaka gidin diye okuyordum hep.hakkaten hic acimadi.cihazlar son teknoloji zaten.Hatta bunlari okuyunca ilkini de acaba gidip orda mi cektirsem diye dusunmustum ama bursadan oraya film cektirmeye gidilir mi dedim:)
Rahim filmini her yer ceker dedim.aklina geleni yap derler ya. Keske o zaman gelseymisim.rahmin kucuk,bebegi tasiyamayazsin,rahminin yarisi gelismemis vs. cumleleri duyup moralimi bozmazdim ama her iste bir hayir vardir.
Merkeze geldim simdi. Aret bey zaten ilk rahim filmine bakinca guzel cekilmemis olabilir,ben rahimde kucukluk veya sekil boziklugu gormuyorum demisti. Dedigi gibi de oldu. Rontgen filmine bakti ve guldu."bak su ise,bi anda senin rahmin normal rahim oluverdi,tupler aciliverdi.
Nasil cekiyorlar bu filmleri anlamiyorum.kizim senin rahmin de normal,tuplerin de acik,hicbir sorun yok.senin sadece yumurtan az.kaliteli ymurtayi bulunca da hemen transfer edecegiz.rahat ol" dedi.
vitamin verdi. Cyclo bitince adet olunca baslayacagiz.istedigi toxo,rubella,kanama testleri hepsi temiz cikti cok sukur. Eger bi surpriz yapip kendisi gelmezse bebis,adet olunca basliyoruz.rahim filminden sonra kendiliginden kalanlar oluyormus ya,belki mucize olur:)
Hakkimizda hayirlisi neyse rabbim onu versin.

Hayırlısı olsun. Kaca maloldu rahim filmi? Adetin kaçıncı günü çekildi. ? Anestezi kullanilmadimi

Çoook sevindim canım. Cevat Bey'di yanlış hatırlamıyorsam doktor, çok iyi bir merkez. Okuduklarımdan korkmuştum ben de ama nasıl olduğunu bile anlamadan çekilmişti film, ne zaman çekilecek diye sordum bi de o derece. Herkese tavsiye ederim ben de Echomar'ı. Neyse rahimağzına dikiş falan filan hiçbiri gerekmeyecek gördüğün gibi, Aret Bey havuz yapmıyor mu yumurta azlığında neden hemen transfer dedi onu anlamadım ama?

Son düzenleme:
B bursa_83 Vitamin ne verdi canım ne kadar kullan dedi?
Filmden sonra hamile kalabilirsin gerçekten bu arada, günaşırı deneyin bu ay üşenmeden. Ben yapmamıştım pişmanım, nedense morfoloji sorunu var diye mutlaka tüp bebek yapmalıyız gibi bir takıntım vardı ilk aylarda ve ilişkiden kaçıyodum sürekli. Çok şükür atlattım o psikolojiyi.

Sagol canim. Valla biz de cok sevindik.Ben de cevat bey cekecek sandim ama bayan bir doktor cekti.ama eli cok hafifmis,bittigini bile anlamadim.kesinlikle ben de herkese tavsiye ederim artik.
Cok kaliteli bulursak bekletmeyiz dedi. Belki kotu kalite falan olursa havuz yapabilir canim. bakalim bi tedavi baslasin da gorecegim ben de:)

Senin nasildi hsg sonucun canim.

Canim vitamin dedi ama recetede okuyabildigim kadariyla,zor okunuyor biliyosun,coraspirin ve folbiol yaziyor. Eczaneden alinca eger yanlis okumussam dogrularini yazarim.
Altina surekli icilecek diye not dusmus canim.
En olumsuz cumleleri duydugumuzda bile,bazen zor olsa da psikolojik olarak,hep denedik. Belki olur dedik ama olmadi. En azindan denemis olduk.
Insan bu surecte degisik psikolojilere giriyor,cok iyi anliyorum canim seni ama atlatmana sevindim. Tedavi baslayana kadar yasak olmadigi surece denemeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…