0,89 bana iyi geliyor nedense hani 1 e yakın bir değer, istersen tatilini yap önce rahatla tatilde hamiş kalanda çok, olmaz ise tüp yaparsın, sıcakta iyi olmaz diye de düşünme laboratuar ortamları serin olur benceyok iyi değil canım benim 0,89 du aralıkta şimdi kimbilir kaça düşmüştürişte ben de o tatil olaylarına falan takılıyorum da geçen sene de kürtaj oldum diye tatile gidememiştik.. Çok sıkıldım artık gerçekten yaa napmam gerektiğini bilmiyorum kafam allak bullak oldu yine hep bu PMS
Haklısın canım tatile de o kadar ihtiyacım var ki anlatamam bi rahatlasam şöyle gönlümce suda adeta bir balık olsam0,89 bana iyi geliyor nedense hani 1 e yakın bir değer, istersen tatilini yap önce rahatla tatilde hamiş kalanda çok, olmaz ise tüp yaparsın, sıcakta iyi olmaz diye de düşünme laboratuar ortamları serin olur bence
şimdi novaya gideceğim heyecanlıyım yerini kolay bulurum inşallah balgat otobüslerine bineceğim epey sürer buradanHaklısın canım tatile de o kadar ihtiyacım var ki anlatamam bi rahatlasam şöyle gönlümce suda adeta bir balık olsamBana yine geldiler sakinlemem lazım :) Evt şu an gerçekten saçmalıyorum farkındayım ok tmm iyiyim sorun yok
Canım tam nerde biliyomusun çukurambarda markopaşa diye biyer varya mekan onun karşısındaki caddeye giriyosun hemen aşşağıda konumla falan bulursun telde çok kolay yerişimdi novaya gideceğim heyecanlıyım yerini kolay bulurum inşallah balgat otobüslerine bineceğim epey sürer buradan
evet bence de hiç gerek yok, adana başkent te mini tüp yapan birinin yumilerini bile anestezisiz almış doktor hiç acımadı diyor..
Sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırım. Doktorun kim?39 gün sonra regl olabildim şükür..
Şimdi tüp bebek tedavisi için start veriyoruz.
Her gün rüyalarıma giriyor, şimdiden heyecan başladı..
İlk defa yaptırıyoruz, daha önce yaptırıp da tavsiye verebilecekler var mı?
hadi geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar :)
Canım Şişli Echomar da mı çektirdin?Cok sagol canim.
39 gün sonra regl olabildim şükür..
Şimdi tüp bebek tedavisi için start veriyoruz.
Her gün rüyalarıma giriyor, şimdiden heyecan başladı..
İlk defa yaptırıyoruz, daha önce yaptırıp da tavsiye verebilecekler var mı?
Geçmiş olsun. Nerde cektirdin rahim Filmini? Kaca maloldu?Gunaydin arkadaslar. Cektirdim rahim filmimi. Ilkinde bosu bosuna anestezi almisim. Hic acimadi.Sonucu bekliyorum.insallah temiz cikar.
Canım Şişli Echomar da mı çektirdin?
Geçmiş olsun. Nerde cektirdin rahim Filmini? Kaca maloldu?
Hayırlısı olsun. Kaca maloldu rahim filmi? Adetin kaçıncı günü çekildi. ? Anestezi kullanilmadimiEvet canim.
Ben ilkini bursada cektirmistim. Echomar i okuyordum forumlarda. Hic aci cekmiyosunuZ,mutlaka gidin diye okuyordum hep.hakkaten hic acimadi.cihazlar son teknoloji zaten.Hatta bunlari okuyunca ilkini de acaba gidip orda mi cektirsem diye dusunmustum ama bursadan oraya film cektirmeye gidilir mi dedim:)
Rahim filmini her yer ceker dedim.aklina geleni yap derler ya. Keske o zaman gelseymisim.rahmin kucuk,bebegi tasiyamayazsin,rahminin yarisi gelismemis vs. cumleleri duyup moralimi bozmazdim ama her iste bir hayir vardir.
Merkeze geldim simdi. Aret bey zaten ilk rahim filmine bakinca guzel cekilmemis olabilir,ben rahimde kucukluk veya sekil boziklugu gormuyorum demisti. Dedigi gibi de oldu. Rontgen filmine bakti ve guldu."bak su ise,bi anda senin rahmin normal rahim oluverdi,tupler aciliverdi.
Nasil cekiyorlar bu filmleri anlamiyorum.kizim senin rahmin de normal,tuplerin de acik,hicbir sorun yok.senin sadece yumurtan az.kaliteli ymurtayi bulunca da hemen transfer edecegiz.rahat ol" dedi.
vitamin verdi. Cyclo bitince adet olunca baslayacagiz.istedigi toxo,rubella,kanama testleri hepsi temiz cikti cok sukur. Eger bi surpriz yapip kendisi gelmezse bebis,adet olunca basliyoruz.rahim filminden sonra kendiliginden kalanlar oluyormus ya,belki mucize olur:)
Hakkimizda hayirlisi neyse rabbim onu versin.
Teşekkürler cevap icin. Sigorta karşılamıyor mu? Özelmi burasi. ?sagol canim.sisli echomar.doktorum istek formu yazip yonlendirdigi icin 420 tl. Normalde 500 tl. Anestezisiz cekiyorlar.
Çoook sevindim canım. Cevat Bey'di yanlış hatırlamıyorsam doktor, çok iyi bir merkez. Okuduklarımdan korkmuştum ben de ama nasıl olduğunu bile anlamadan çekilmişti film, ne zaman çekilecek diye sordum bi de o derece. Herkese tavsiye ederim ben de Echomar'ı. Neyse rahimağzına dikiş falan filan hiçbiri gerekmeyecek gördüğün gibi, Aret Bey havuz yapmıyor mu yumurta azlığında neden hemen transfer dedi onu anlamadım ama?Evet canim.
Ben ilkini bursada cektirmistim. Echomar i okuyordum forumlarda. Hic aci cekmiyosunuZ,mutlaka gidin diye okuyordum hep.hakkaten hic acimadi.cihazlar son teknoloji zaten.Hatta bunlari okuyunca ilkini de acaba gidip orda mi cektirsem diye dusunmustum ama bursadan oraya film cektirmeye gidilir mi dedim:)
Rahim filmini her yer ceker dedim.aklina geleni yap derler ya. Keske o zaman gelseymisim.rahmin kucuk,bebegi tasiyamayazsin,rahminin yarisi gelismemis vs. cumleleri duyup moralimi bozmazdim ama her iste bir hayir vardir.
Merkeze geldim simdi. Aret bey zaten ilk rahim filmine bakinca guzel cekilmemis olabilir,ben rahimde kucukluk veya sekil boziklugu gormuyorum demisti. Dedigi gibi de oldu. Rontgen filmine bakti ve guldu."bak su ise,bi anda senin rahmin normal rahim oluverdi,tupler aciliverdi.
Nasil cekiyorlar bu filmleri anlamiyorum.kizim senin rahmin de normal,tuplerin de acik,hicbir sorun yok.senin sadece yumurtan az.kaliteli ymurtayi bulunca da hemen transfer edecegiz.rahat ol" dedi.
vitamin verdi. Cyclo bitince adet olunca baslayacagiz.istedigi toxo,rubella,kanama testleri hepsi temiz cikti cok sukur. Eger bi surpriz yapip kendisi gelmezse bebis,adet olunca basliyoruz.rahim filminden sonra kendiliginden kalanlar oluyormus ya,belki mucize olur:)
Hakkimizda hayirlisi neyse rabbim onu versin.
Teşekkürler cevap icin. Sigorta karşılamıyor mu? Özelmi burasi. ?
Çoook sevindim canım. Cevat Bey'di yanlış hatırlamıyorsam doktor, çok iyi bir merkez. Okuduklarımdan korkmuştum ben de ama nasıl olduğunu bile anlamadan çekilmişti film, ne zaman çekilecek diye sordum bi de o derece. Herkese tavsiye ederim ben de Echomar'ı. Neyse rahimağzına dikiş falan filan hiçbiri gerekmeyecek gördüğün gibi, Aret Bey havuz yapmıyor mu yumurta azlığında neden hemen transfer dedi onu anlamadım ama?
B bursa_83 Vitamin ne verdi canım ne kadar kullan dedi?
Filmden sonra hamile kalabilirsin gerçekten bu arada, günaşırı deneyin bu ay üşenmeden. Ben yapmamıştım pişmanım, nedense morfoloji sorunu var diye mutlaka tüp bebek yapmalıyız gibi bir takıntım vardı ilk aylarda ve ilişkiden kaçıyodum sürekli. Çok şükür atlattım o psikolojiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?