Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim ama o ilacsiz,mini veya yuksek doz igne igne tedavisi hastanin verdigi cevaba gore degisiyor.
Bana iki tedavimde de 375 doz vuruldu.ama sadece 2 tane toplanabildi ve 1i transfer edilecek durumdaydi.simdi benim gibi rezervi zaten az olan ve yuksek doza cevap vermeyen hastaya o kadar doz yuklesen de ise yaramiyor,ancak bol bol hormon aliyoruz.ama bazisinin 4 5 yumurtasi toplaniyor.ona yuksek doz olabilir tabi.

Canim gorusmeni yapmissin. Doktordan elektrik aldiysan,guven verdiyse,tedavi icin soyledikleri mantikli geldiyse gonul rahatligiyla baslarsin adet olunca. Sen zaten hem psikolojik hem vücut olarak hazirsin. Insallah sonucu hayirli olsun.

Canim gorusmeni yapmissin. Doktordan elektrik aldiysan,guven verdiyse,tedavi icin soyledikleri mantikli geldiyse gonul rahatligiyla baslarsin adet olunca. Sen zaten hem psikolojik hem vücut olarak hazirsin. Insallah sonucu hayirli olsun.
Saol canım hazırım diyordum ama bir yanım hala reddediyor tedaviyi sanki bugün sol tarafındaki yumi haberine çok sevindim doktora diyecek hiçbir şeyim yok ama zamanında iyi araştırmamışım en azından fsh ı öğrenir oğrenmez başkente falan gidip yeniden muayene olsaydım şimdi yine buraya gelirdim belki ama uzucu sureçler yaşamazdım

Iste bilemiyoruz ki canim ya neyi ne zaman yasayacagimizi.bazen yanlis kararlar veriyoruz,zamaninda harekete gecemiyoruz.bazen erken davraniyoruz,acele ediyoruz ama boyle boyle dogruya dogru gidiyoruz insallah.

Küçük sineşi yazıyordu, kürtajınız var mı dedi yok dedim, enfeksiyon da yapabiliyor muhtemelen geçirmişsiniz zaten tüpler sarmal şekilde kıvrımlı ilerliyor ama sıvı akışı oldu tüpleriniz açık dediler. Doktorum sineşi için her ihtimale karşı histeroskopi yaptı sonra.

Pozitif doktorları çok seviyorum, onlar da araştıran okuyan merak eden hastayı sevseler süper olacak da işte sağda 2 folikül 1 antral folikül demiştir (folikül adayı), toplam 4 folikül iyi bir sayı canım maşallah, normal tüp bebek tedavisi adayısın bu durumda. Mini veya ilaçsıza uygun değilsin doktorun da söylediği gibi. 4 folikül iğnelere cevap verirse 4 embriyo demek ve döllenirse 2 transfere yeter, tabiki havuz yapmazlar bu tabloyla. İnşallah her şey yolunda gider canım. Vitaminlere devam.

Kizlarrrr gunaydinlarrr, dün giremedim hiç ama hepsini okudum. fshe2 canim ne güzel şeyler söylemiş Dr, insan böyle olunca umitleniyor acaba kendiliğinden olur mu diye. İnşallah hayırlısı olsun kuzummmm. B bursa_83 canim geçmiş olsun hsg yı atlatmissin, tedavin hayırlı uğurlu bol bebisli olsun inşallah... Benim yeni Dr dün konferans için yurt dışına çıkmış, asla randevu vermiyormus, bizim tanıdık gitmiş direkt Dr A durumumu detaylıca anlatmış, Dr da mutlaka goreyim gelsin demiş, haftaya perşembe dönüyormuş yurtdışından, kendi yazmış randevumu perşembe 17.00 de randevum. İnşallah hayırlı haberler veririm size. Hala beta HCG için gitmedim Dr A. Hiç içimden gelmiyor, olmadı pazar gider acilde yaptiririm diyorum, Dr u hiç gormem gerekmez. Kanamam oldukça azaldı. Umarım perşembeye kadar bitmiş olur. Bende durum şimdilik budur...

Günaydın canım, ne güzel şeyler söylemişsin, antral demedi de oiküsit gibi birşeylerdi, bilgi sahibi olmam doktorun hoşuna gitti gibi geldi bana aslında, ocak sonunda doktora gitmeden önce sağ overimde çok ağrı vardı hatta kist mi var diye sormuştum doktora, bir de dün akşam sol overimde ağrı hissettim, bu durum fsh ın yüksek çıkacağı anlamına geliyor mudur, hani vücut kendi büyütmeye çalışıyorsa, hayıtı da bıraktım ben bayağı oldu, 1 yıl 3 aydır bu süreçteyim daha önce hiç yumurtalıklarım ağrımazdı, regl ağrılarım az da olsa olurdu, şimdi hiç regl ağrısı olmuyor...
Bu arada seni bulmuşken sorayım coenzimQ10 amerikan pasajı diye bir yer var burada 3 te 1 i fiyatına satıyorlarmış, sadece menşei farklı içerik aynı diyorlar, oralardan mı alsak, omega 3 ile birlikte alınınca daha etkili oluyor sanırım, ocak ayında ne güzel indirimliydi, arginmax alana kadar iki kutu daha coenzim alsaydım diyorum keşke ömürlük bir takviye sonuçta...

günaydın canım merak ettim seni, senin diğer doktoru da sevmiştim ama bu daha da iyidir inşallah, kan sulandırıcı ile çözüleceğini düşünüyorum ben nedense...

günaydın canım merak ettim seni, senin diğer doktoru da sevmiştim ama bu daha da iyidir inşallah, kan sulandırıcı ile çözüleceğini düşünüyorum ben nedense...
Günaydın canım, dün ufak bi mola verdim kendime ben de Dr seviyorum ama yeni bi gorus alma zamanı geldi sanki. Ben de pıhtılaşma sorunum olduğunu düşünüyorum, bakalım ne diyecek yeni Dr ?

Antral demediyse oosit demiştir canım, aynı şey. Doktorun hoşuna gittiyse bilinçli olman ne güzel bir artı daha onun için :) Doktor kist demediyse kist yoktur canım, fsh ile ağrının ilgisi olduğunu sanmıyorum, benim çok yüksekken bile olmuyordu hiç ağrı sadece kist olduğu da oldu. Gerçi folikül büyürken batma falan olduğunu yazmış kimileri ama ben hissetmiyorum genelde. Ya sorma gnc de bitmiş coq10 ben de ne alsam şaşırdım. Solgar jel kapsül aldım 1 şişe onda da omega 3 yok. Snapchat te pınar sabancıyı takip ediyorum, önceki gün canan karataya muayeneye gitmiş, 1 torba dolusu vitamin vermiş. D vitaminim düşük olmamasına rağmen iğne verdi bir sürü diyor. Omega 3, coq 10, d3 falan da vermiş ama hiç görmediğim bir marka. New Life yazıyor ilaç kutusu gibi kutuda. Ondan almayı düşünüyorum bulabilirsem. Bu arada maddiyat önemli çok masrafımız oluyo evet ama bence gerçekten güveniyorsan al ordan ama şüphen varsa alma derim. Sonuçta bu vitaminler işe yarasın diye alıyoruz ve bilinmeyen markalarda kazıklanma ihtimalimiz çok artıyor. Arginmax da önemli eminim işe yaramıştır öyle düşünme canım, ben çok şey içiyorum diye almadım ama içinde bizim için çok önemli destekler var.

Son düzenleme:
Günaydın canım, dün ufak bi mola verdim kendime ben de Dr seviyorum ama yeni bi gorus alma zamanı geldi sanki. Ben de pıhtılaşma sorunum olduğunu düşünüyorum, bakalım ne diyecek yeni Dr ?
Canım şüphe kalmasın git bir şekilde yaptır trombofili panelini rahatla. Hem aşılama yapacak olursan da için rahat yaparsın. Sperm dna hasar testini de ihmal etmeyin. Değerleri çok iyi çıkanlarda bile sperm dna hasarı çıkabiliyormuş ve bu da düşüğe sebep olabiliyormuş çünkü.

Bi su yeni doktora da gideyim de tatlım bakalım neler isteyecek.bu ay bosubosuna geçti sanki. Kurlere tam gaz devam ama ilişki yok boşlukta gibiyim

benimde söylemek istediğim o işte... yani elbette zaten 1-2 folükül toplanıyorsa bunu göze alabilirsin ama 5-6 folikül varken 1ini büyütmek mantıklı değil bence....

saol canım ya çok iyisin gerçekten... ben hemen gidip bir dvit daha alayım, yeşil çay içiyorum her akşam o da antioksidan, coenzim o markayı duydum ama omega 3 ile kullanılması gerekiyormuş omega 3 te epa dha oranları önemliymiş GN. bu değerleri sağlıyordu. ben dhea yı yurt dışından aldım ama iyi çıktı, buradan alsam 450 tl vermem gerekiyordu 3 aylık ben 45 tl verdim eşim saolsun o buldu tabe...
sağ tarafta iki tane folikül bir tane ............... dedi, sol da bir folikül dedi, soracaktım ama sen boşver yumurtaya falan takılma dediği için soramadım, o daha büyük müydü acep, bir de diyorlar ya önden giden biri erken çatladı tedavim kaldı diye kafaya onu taktım...

benimde söylemek istediğim o işte... yani elbette zaten 1-2 folükül toplanıyorsa bunu göze alabilirsin ama 5-6 folikül varken 1ini büyütmek mantıklı değil bence....
ama vücudumuz kendi akışında en iyi yumiyi seçip büyütüyormuş, şimdi diğer kalitesizleri büyütmemiz mantıklı mı, boş çıkmaz mı onlar diye aklıma takılıyor

Herkeste olmuyor canım öyle şimdiden negatif yükleme lütfen kendine, harika 4-5 folikülün var hatta bazen iğnelerden sonra sürpriz büyüyen de çıkabiliyo. Önden giden olursa da iğnelerin yanında bi de çatlatmama iğnesi var onu veriyorlar merak etme. Tabi ki olumsuz şeyler olabiliyo iptal gerektiren ama her şeyde bir hayır var diye düşünüyoruz o zaman da. Küçük negatif ihtimallerdense büyük pozitif ihtimalleri düşün sen. Bardağın dolu tarafını görmeye alıştıralım hep kendimizi. İnan bana tablon çok iyi. Rahat ol. Tedaviye başlarken foliküllerin mm lerini söylüyorlar, 2-3 günde bir ultrason kontrolü ve e2 progesteron lh falan baktırıyorlar. Sen de her muayene de not et canım onları, kaç mm büyümüş hangisi ne yanıt vermiş bunlar önemli, doktorlar kendileri not ediyor ama bizim de kendimizi tanımamız açısından önemli bu bilgiler.

benim her zaman önden giden 1 yumim olur ama çok şükür 4ten aşağı düşmedi hiç toplanan yumurtalar... baskılayıcı iğnelerde kullanıyorsun öyle kafalarına göre büyüyüp çatlayamıyolar tatlım. ha iptal olan tedaviler oluyo mu, oluyo... zamansız çatlama oluyo... ama binlerce hastadan az sayıda olan bir durum. sen negatif düşünme, gayet iyi durumdasın.....
ama vücudumuz kendi akışında en iyi yumiyi seçip büyütüyormuş, şimdi diğer kalitesizleri büyütmemiz mantıklı mı, boş çıkmaz mı onlar diye aklıma takılıyor
işler kendi akışında ilerlemediğinden bu yoldayız ya tatlım... aldığımız takviye ve ilaçlar ile daha kaliteli hale getiriyoruz inşallah... birde zaten vücut en kalitesini seçip büyütmüyor, bildiğim biri önden gidip çatlıyor... biri çatlayınca zaten diğerleri kullanılamıyor. o yüzden var olan tüm folikülleri büyütmek mantıklı tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…