Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım senin dün regl günündü noldu???

Listeyi unutmayalım kızlarrrrr

sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

Tesekkur ederim canim.
Cok iyi olmus randevu canim. Haftaya kadar kanaman da bitmis olur insallah.doktorla gorusmen de olumlu gecer umarim.

ama vücudumuz kendi akışında en iyi yumiyi seçip büyütüyormuş, şimdi diğer kalitesizleri büyütmemiz mantıklı mı, boş çıkmaz mı onlar diye aklıma takılıyor

Benim de aklima takilan bu.doktorumuza guvenmekten baska care yok. Umarim yeni baslayAcagimiz tum tedavilerimiz bizi bebise goturuyordur.ben yuksek dozlari denedigim icin bir kere de ilacsizi denemek istiyorum. Belki bu tedaviyle de olmayacak ama en azindan denedim diyecegim ve icimde kalmayacak. Zaten bu tedavi basarisiz olursa yine yüksek doz deneyecegiz.her doktorun bakis farkli olabiliyor bir hasta icin.
Bu yeni tedavi icin ayni gun 2 farkli doktora gittim. Biri ilacsiz dedi,biri yine ignelerle tedavi dedi. Biri rahminin yarisi gelismemis dedi,birisi oyle olmayabilir bir daha cektir dedi.nitekim rahmimde bir sorun yokmus.
Bu iki farkli yorum arasinda,yaklasim arasinda icimizde daha cok sineni ve inandigimizi secip yola devam edecegiz. Insallah sectigimiz doktor,tedavi dogrudur.yasamadan bilemeyecegiz bunu.

işte o dediğin doktorlar ankarada yok, izmir ve istanbulda var benim oralara gitme şansım da yok napıcam bilmiyorum

Rahat olmaya calis. Olumlu dusun. Ignelerini aksatma. Allahtan senin icin hayirli olani dile. Kaliteli ve gebelik elde edilebilecek yumurtalarin olsun insallah:)

Teşekkür ederim arkadaşlar, İstanbul fulya'daki bahçeci'ye gidiyorum.

Bugün adetimin 2. günüydü ve maalesef yumurtam yalnızca 1 tane, o da çabuk gelişmiş. Dolayısıyla olasılık çok düşük tüp bebek için bu ay yapmayalım dedi... Fsh'ıma da tekrar baktırmadık, zaten tablo çok iyi değil bir ay sonraki adetimde inşallah yumurtalarım gelişmiş olursa o zaman başlayacağız tedaviye.. Yine hüsran yani...

"O dedigin doktorlar" derken canim guvenilecek,iyi,tecrubeli,dogru vs. vs.
Tam olarak neyi kastettin canim.
ilaçsız tüp uygulayanları :) yumurtalık rezerv azlığı topiğinde görüyorum iki basit ilaç ya da yumileri büyümeyenlere saizen uygulamaları, izmir de iki doktor, adana başkentte bir doktor, istanbulda iki doktor duydum bu işlerde biri seninki zaten.. nedense benim aklıma o daha çok yatıyor...

Uzuldum canim. Bu husranlari yasiyoruz malesef. Bu olumsuzluklara da hazirlikli olmak zorundayiz.biliyorum buna hazir olunmuyor,sonucta hepimiz bir umut basliyoruz her döneme.daha baslayamadan bitince de üzülüyoruz. Ama kendimizi bi sekilde motive etmeye mecburuz. Insallah bir dahaki adette daha cok yumurta görünür. Her ay ayni sonuc olacak diye bisey yok sonucta.
Hakkinda hayirlisi.

sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

Bazen yanlis anlama oluyor,konu farkli yere gidiyor,ondan sordum:)
Evet malesef turkiyede tum merkezlerde uygulanmiyor bu tedavi ama dunyada yaygin.
Ankarada tum merkezleri arastirdin mi tek tek,yapan hic mi yok?
izmir ya da istanbulda yasamasan bile en azindan yakin bi sehirde otursaydin gidip gelirdin.

12-17 martta adet oldum.23 martta sogan küründen dolayi yeniden kanama basladi. 19 guren bu kanama icinde adet kanamasi da varsa bile hangi gunlerdi bilmiyorum.

Cuma gunu cyclo bitiyor. Bittikten sonra 7 gun icinde kanama gelir yaziyor ilacin aciklamasinda. O yuzden hangi gun adet olurum onu da bilmiyorum:)

olsun canım hiç adet günü yazmadan direk hamiş yazarız sana da inşallah o daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…