canım senin dün regl günündü noldu???Herkeste olmuyor canım öyle şimdiden negatif yükleme lütfen kendine, harika 4-5 folikülün var hatta bazen iğnelerden sonra sürpriz büyüyen de çıkabiliyo. Önden giden olursa da iğnelerin yanında bi de çatlatmama iğnesi var onu veriyorlar merak etme. Tabi ki olumsuz şeyler olabiliyo iptal gerektiren ama her şeyde bir hayır var diye düşünüyoruz o zaman da. Küçük negatif ihtimallerdense büyük pozitif ihtimalleri düşün sen. Bardağın dolu tarafını görmeye alıştıralım hep kendimizi. İnan bana tablon çok iyi. Rahat ol. Tedaviye başlarken foliküllerin mm lerini söylüyorlar, 2-3 günde bir ultrason kontrolü ve e2 progesteron lh falan baktırıyorlar. Sen de her muayene de not et canım onları, kaç mm büyümüş hangisi ne yanıt vermiş bunlar önemli, doktorlar kendileri not ediyor ama bizim de kendimizi tanımamız açısından önemli bu bilgiler.
Kist yüzünden gecikecek gibi görünüyor canım malesef.canım senin dün regl günündü noldu???
kist yüzünden olduğuna eminmisin test fln yaptın mı?Kist yüzünden gecikecek gibi görünüyor canım malesef.
4 kez yaptım canım hem dekist yüzünden olduğuna eminmisin test fln yaptın mı?
Kizlarrrr gunaydinlarrr, dün giremedim hiç ama hepsini okudum.fshe2 canim ne güzel şeyler söylemiş Dr, insan böyle olunca umitleniyor acaba kendiliğinden olur mu diye. İnşallah hayırlısı olsun kuzummmm. B bursa_83 canim geçmiş olsun hsg yı atlatmissin, tedavin hayırlı uğurlu bol bebisli olsun inşallah... Benim yeni Dr dün konferans için yurt dışına çıkmış, asla randevu vermiyormus, bizim tanıdık gitmiş direkt Dr A durumumu detaylıca anlatmış, Dr da mutlaka goreyim gelsin demiş, haftaya perşembe dönüyormuş yurtdışından, kendi yazmış randevumu perşembe 17.00 de randevum. İnşallah hayırlı haberler veririm size. Hala beta HCG için gitmedim Dr A. Hiç içimden gelmiyor, olmadı pazar gider acilde yaptiririm diyorum, Dr u hiç gormem gerekmez. Kanamam oldukça azaldı. Umarım perşembeye kadar bitmiş olur. Bende durum şimdilik budur...
Günaydın canım, dün ufak bi mola verdim kendimeben de Dr seviyorum ama yeni bi gorus alma zamanı geldi sanki. Ben de pıhtılaşma sorunum olduğunu düşünüyorum, bakalım ne diyecek yeni Dr ?
ama vücudumuz kendi akışında en iyi yumiyi seçip büyütüyormuş, şimdi diğer kalitesizleri büyütmemiz mantıklı mı, boş çıkmaz mı onlar diye aklıma takılıyor
anladım canım4 kez yaptım canım hem de
işte o dediğin doktorlar ankarada yok, izmir ve istanbulda var benim oralara gitme şansım da yok napıcam bilmiyorumBenim de aklima takilan bu.doktorumuza guvenmekten baska care yok. Umarim yeni baslayAcagimiz tum tedavilerimiz bizi bebise goturuyordur.ben yuksek dozlari denedigim icin bir kere de ilacsizi denemek istiyorum. Belki bu tedaviyle de olmayacak ama en azindan denedim diyecegim ve icimde kalmayacak. Zaten bu tedavi basarisiz olursa yine yüksek doz deneyecegiz.her doktorun bakis farkli olabiliyor bir hasta icin.
Bu yeni tedavi icin ayni gun 2 farkli doktora gittim. Biri ilacsiz dedi,biri yine ignelerle tedavi dedi. Biri rahminin yarisi gelismemis dedi,birisi oyle olmayabilir bir daha cektir dedi.nitekim rahmimde bir sorun yokmus.
Bu iki farkli yorum arasinda,yaklasim arasinda icimizde daha cok sineni ve inandigimizi secip yola devam edecegiz. Insallah sectigimiz doktor,tedavi dogrudur.yasamadan bilemeyecegiz bunu.
işte o dediğin doktorlar ankarada yok, izmir ve istanbulda var benim oralara gitme şansım da yok napıcam bilmiyorum
Sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırım. Doktorun kim?
Şimdi öncelikle adetin2. günü fsh e2 ve progesteron seviyelerine bakacaklar, ultrasonla da kaç folikül var kaç mm ler buna bakılacak. Kilo yaş ve hormon seviyelerine göre doktorun belirlediği dozlarda iğne yapacaksın. İğneleri her gün aynı saatte yapmak önemli. Bazen farklı iğneler de verebilirler, biri sabah biri akşam gibi. İğneleri genelde göbekten yaptırıyorlar. Göbek deliğinin 3 parmak yanından başlayarak yağlı bölgelere simetrik olarak bir sağa bir sola yaparsan daha rahat edersin. Hamileymiş gibi hareket etmeyi ona göre beslenmeyi de unutma tabi.
Sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırım. Doktorun kim?
Şimdi öncelikle adetin2. günü fsh e2 ve progesteron seviyelerine bakacaklar, ultrasonla da kaç folikül var kaç mm ler buna bakılacak. Kilo yaş ve hormon seviyelerine göre doktorun belirlediği dozlarda iğne yapacaksın. İğneleri her gün aynı saatte yapmak önemli. Bazen farklı iğneler de verebilirler, biri sabah biri akşam gibi. İğneleri genelde göbekten yaptırıyorlar. Göbek deliğinin 3 parmak yanından başlayarak yağlı bölgelere simetrik olarak bir sağa bir sola yaparsan daha rahat edersin. Hamileymiş gibi hareket etmeyi ona göre beslenmeyi de unutma tabi.
Rahat olmaya calis. Olumlu dusun. Ignelerini aksatma. Allahtan senin icin hayirli olani dile. Kaliteli ve gebelik elde edilebilecek yumurtalarin olsun insallah:)
ilaçsız tüp uygulayanları :) yumurtalık rezerv azlığı topiğinde görüyorum iki basit ilaç ya da yumileri büyümeyenlere saizen uygulamaları, izmir de iki doktor, adana başkentte bir doktor, istanbulda iki doktor duydum bu işlerde biri seninki zaten.. nedense benim aklıma o daha çok yatıyor..."O dedigin doktorlar" derken canim guvenilecek,iyi,tecrubeli,dogru vs. vs.
Tam olarak neyi kastettin canim.
Teşekkür ederim arkadaşlar, İstanbul fulya'daki bahçeci'ye gidiyorum.
Bugün adetimin 2. günüydü ve maalesef yumurtam yalnızca 1 tane, o da çabuk gelişmiş. Dolayısıyla olasılık çok düşük tüp bebek için bu ay yapmayalım dedi... Fsh'ıma da tekrar baktırmadık, zaten tablo çok iyi değil bir ay sonraki adetimde inşallah yumurtalarım gelişmiş olursa o zaman başlayacağız tedaviye.. Yine hüsran yani...
ilaçsız tüp uygulayanları :) yumurtalık rezerv azlığı topiğinde görüyorum iki basit ilaç ya da yumileri büyümeyenlere saizen uygulamaları, izmir de iki doktor, adana başkentte bir doktor, istanbulda iki doktor duydum bu işlerde biri seninki zaten.. nedense benim aklıma o daha çok yatıyor...
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
olsun canım hiç adet günü yazmadan direk hamiş yazarız sana da inşallah o daha güzel12-17 martta adet oldum.23 martta sogan küründen dolayi yeniden kanama basladi. 19 guren bu kanama icinde adet kanamasi da varsa bile hangi gunlerdi bilmiyorum.
Cuma gunu cyclo bitiyor. Bittikten sonra 7 gun icinde kanama gelir yaziyor ilacin aciklamasinda. O yuzden hangi gun adet olurum onu da bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?