Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

iyi diilim araştırma konularında, görüşmekten de çekinirim, üşenirim biraz da... hazirandan beri forumdayım ilk gittiğim merkez centrumdu mesela, çok olumsuz yorum varmış sonradan okudum, bir de beklentileri yüksek bir insan diilim birkaç yorum okumuştum ama oralı olmadım pek, kayınvalidem de o doktoru söyleyince onu seçmek daha kolay olmuştu, boşu boşuna stres yaşadım, şimdi gittiğim doktor evet çok naif ama ben mini tüp olayına daha çok inanıyorum nedense... bir de yumurta rezervi az olanlar topiğinde amerikadan bir bayan yazıyor, amerika da sadece bir yer kabul etmiş onu o da mini tüp yapıyormuş o yüzden de mini tüpe inandım galiba.. bakalım inşallah emekler boşa gitmez...

Benim halam yıllar önce ankarada tüp bebek yaptırmıştı yurdışından gelip.. sonra hamile kaldı doktor belli bi gün söyledi sonra uçak yolculuğu yapabilirsin dedi.. O da söylediği zaman gitti ama bebeğini kaybetti şimdi evlat edindi çocuk bi tane çünkü yaşadığı ülkede (IRAK) fazla imkan yok malesef.. en azından bizim imkanlarımız ayağımızın dibinde buna da şükür :) fshe2 canım nova art bana kendi büyüyen yumurtalarınla sana tüp yapabiliriz bu ay demişti en son gittiğimde ama hatırlarsan ben hazır değilim diye istememiştim.. Bi de yine nova arkadaşıma mini tüp bebek yaptı tek yumurtasıyla ama tutmadı bilgin olsun.. Bence nasıl gerekiyosa öyle yapıyolar bu kadar detaya girmemek lazım aslında.. Bu konuda pek fazla bilgim yok diye fazla yorum yapmıyorum ama bence kendini doktora bırakmalısın emin ol ki onlar ihtimallerin en yüksek olucağı seçeneği değerlendirirler canım

Topigin adi amh degeri dusuk olup hamile kalanlar mi?

O zaman tamamen ümitsiz bir durum degil,arastirirsan bulacaksindir mutlaka. Usenmek yok:)
Belki seni basariya goturecek doktorla henuz yolun kesismedi.

Cok sükür tedaviler artti ve ulkemiz de bu konuda iyi bir yerde. Dedigin gibi yurtdisindan gelenler var.
Evlat edinme cok kolay bir karar degil,hele ki kendi öz evlatlarini sokaga atan veya soylemek istemedigim seyler yapan insanlar varken.halani takdir ettim. Hep mutlu bir hayatlari olur insallah:)

Amin canım inşallahh.. Tabi kolay bi karar değil ama o kadar çocuk özlemiyle yanmış içi demekki, bi de orda o kadar kimsesiz çocuk var ki ailelerini savaşta kaybeden keşke herkes buna cesaret edebilse ve kimsesizlere kimse olabilse :) Allah gönlüne göre versin inşallah onların da :)

öyle mi ilaçsız tüp diye birşey olmaz dedi bana doktor

Aminn canim:)
Allah kimseyi evlatsiz,hicbir yavruyu da ana babasiz birakmasin.

Coraspin ve folbiolmus canim verdikleri.

öyle mi ilaçsız tüp diye birşey olmaz dedi bana doktor
Bana famera vermişti o ay 3 tane yumurtam gelişmişti çatlama gününe yakın kontrole gittiğimde boyutlarını çok beğendi kendi gelişen yumurtalarınla tüp bebek yapalım istersen hemen başlayalım dedi.. geçen ay bi hastama tek yumurtası geliştiği halde denedik ve başarılı olduk dedi..senin 3 tane gelişmiş falan dedi..Ben bu konuda çok hazırlıklı değildim beklemediğim bişeydi çünkü klomen ve fanera gibi ilaçları 2. kullandığım aydı eşim de çok sıcak bakmadı zaten o yüzden kabul etmedim.. ilaçsız derken famera kullanmıştım o sayılııyo mu bilmiyorum

tek veya 2 folikül görülüyorsa olabilir ama sen gibi daha fazla ise sayı diğerlerini hiç yarışa dahil etmeden diskalifiye etmek gibi bir şey bence bu....

Neye sayiliyor mu canim

Neye sayiliyor mu canim
Femara içmek ilaçsız tüp bebekten sayılır mı anlamında demiş sanırım canım. Bence sayılmaz ama, letrozol de ilaç östrojeni baskılıyor ve yumurtalıkları uyarıyormuş. İlaçsız tüp bebek için doğal takip gerek bence sadece. Femaralı tedavi mini tüp bebek sayılıyor.

Sagol canim:)

Kızlar gece gece canım çok sıkıldı :/
Geçen yıl bu zamanlar tezimi teslim edecektim, amh ve tüp bebek macerası psikolojik olarak yıktı beni o dönemde her şeyi bırakmıştım. Tez için kayıt yaptırdığım sürece sınırsız hakkımız vardı. Az önce yönetmeliğin değiştiğini ve kaydımın silinebileceğini öğrendim. 12 Mayısa kadar tezi bitirip teslim etmem lazım ve bu imkansız gibi bişey :/ yarın ilk iş danışmanıma gitmem lazım, o da burnundan kıl aldırmayan bi hoca. Şu an hiç olmamam gereken bi stresin altına girdim napıcam hiç bilmiyorum

İşler de hiç olmadığı kadar yoğun, nereye yetişeceğimi şaşırmışken şimdi de bu çıktı. Hayat çok garip gerçekten.

Dur canim sakin ol. Yarin bi git gorus bakalim. Tedavi surecini soylemesen de hayatının sıkıntılı bir donemine denk geldigini,kendini tam olarak buna veremedigini,yonetmeligi de yeni ogrendigini soylersin. Herkesin hayatinda boyle zamanlar olabilir.belki anlayisla karsilar.kendini strese sokma hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…