Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tedavide olduğumu bu yüzden stres yaşamamak için ertelediğimi biliyor ama işte o kadar emeğimiz boşa gidecek belki. Şu an benim yaşadığım stresi yaşayan binlerce insan vardır, çat diye bir günde yönetmelik değiştiriyolar. Herkes mağdur olacak.

Bu durum malesef yasaniyor.mecburen 12 mayisa yetistirmeye mi calisacaksin yoksa hocanin yapabilecegi bisey var mi

Bu durum malesef yasaniyor.mecburen 12 mayisa yetistirmeye mi calisacaksin yoksa hocanin yapabilecegi bisey var mi
Kimsenin ne olacağından haberi yok canım, ekşi sözlüğe baktım herkes çıldırmış. Bizi kapsamıyor diyen var, süreler bugünden itibaren başlar diyenler var. Yeni yönetmelikte 6 yarıyılda bitirilmesi gerek dedikleri bölümü 15.yarıyılında olup iş yüzünden tezi verememiş arkadaşım var. O ne olacak? Bu ülkede her şey hep karışık yaptım oldu diyor adamlar.

Serin bir Kırklareli sabahından günaydın kızlar :)
Günlerim temizlik ve ev yerleştirmeyle geçiyor, alıştınızmı derseniz daha pek kendimi dinlemeye fırsatım olmadı, çok iş var :) zevkle yapıyorum, ne de olsa emekli sayılırım artık, en azından bir süre.. Bu arada bilgisayarım yok ne yazık ki, sizleri telefondan takip edicem
fshe2 canım başlamış gibisin tedaviye, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, çokça yumurta kaliteli embriyoların olur umarım,folikül sayında gayet güzel maşallah
B bursa_83 hsg tertemizmiş gözün aydın, Aret bey ile devam, inşallah vesile olur,hayalim klomen ile tedaviye başlamaktı, en azından sonradan düşük doz iğne ile destekler belki, aret beyi şimdiden sevdim.
no_name_ canımcım valla bak birkaç gün giremedim herkes yeni dr lar yeni tedaviler, umarım topiğimizde nüfus patlaması yaşanır :) bakalım senin yeni dr neler diyecek
moyaalitu G gulbil10 gibigibiyim amayaa Gobe ve isimlerini sayamadığım dert ortaklarım umarım hepiniz çok iyisinizdir,ara ara gelirim

Canım ya seninle aynı durumda bir arkadaşım var,doktorası yanacak ve üstelik asistan o,okulla ilişiğini kesip işine son vereceklermiş,onunda galiba 12 ya da 14. Yarıyıl, eskileri kapsamaz umarım, kesin bilgi de yok,kimi neyi kapsıyor, o kadar emek böyle şey olur mu hiç, sen bi git konuş,arkadaşıma sorayım bende diken üstünde o da..

günaydın canım femerayı senden duymuştum, hadi gel birlikte tüp yapalım, sen de başla bu ay uğurlu gelirsin bana da :)

Bizim ülkemizde kanunlar akşamdan sabaha değişebiliyor. Tez hazırlamak çok meşakkatli bir iş. Canım inşallah senin için bir kurtuluş yolu çıkar. Allah yardımcın olsun.

östrojen baskılanıyor ve yumurtalıklar uyarılıyor öyle mi, ben de hep östrojenin yüksek olması iyi diye düşünürdüm, nasıl karmaşık bir sistem bu ya

günaydın pancarım benim seni çok seviyoruz, şimdi sen evinin kadını mı oldun aman da aman, başlayacağım gibi bakalım regli bekliyorum..

Ben iyiyim şekercim. Ev yerleştirme yorucu olur ama düzenini kurdun mu rahat edersin. Özletme kendini. Kolay gelsin sana. Öpüldün tatlım.

canım mutlaka bir formülü vardır hoca yardımcı olur inşallah

günaydın canım femerayı senden duymuştum, hadi gel birlikte tüp yapalım, sen de başla bu ay uğurlu gelirsin bana da :)
Günaydın canım Günaydın tüm güzel kızlarrr Canım ben yaş haddinden dolayı bu ay zaten yapamam kii 35 olmalıyım öncelikle Famera klomenden biraz daha hafif yumurtaları uyarmayan ama belirginleştiren turnusol kağıdı görevi gören bi ilaç demişti bana doktor :) ama 1 ay klomen ardından da famera beni çok alt üst eden ilaçlardı tüm dengemi bozup adet düzenimi alt üst edip sinir yapmıştı felaket bende özellikle klomen.. Önümüzdeki ay 35i dolduruyorum tatlım, şimdi regl olunca doktora gitcemya bi testlerimi yaptırayım eğer saçma sonuçlar çıkarsa özellikle amh'ım yine çok düşmüşse önümüzdeki ay düşünebilirim belki Ama yine de sen beni bekleme bence tedavine bi başla ben de arkadandan gelirim :)

Canım benim işleri en yakın zamanda kolaylaman dileğiyle.. kalbimdesin seviyorum.. öpüyorum çok (ay bi mektup havası gibi oldu sanki )

Son düzenleme:
bugünki liste hatırlatmamızı da yaptıktann sonraaaaaaa, halen regl olmadığımı belirtir ama sabah yaptığım testle beraber yine negatifi görüp morardığım anları da sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım

sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

35 yaşı iki tane embriyo açısından mı önemsiyorsun ben bunun engel olacağını sanmıyorum ya 3 altı ikizi olan çok benim duyduğum, korkuyorum ya yanıma destek arıyorum süreci paylaşacağım

bekleyince gelmiyor bu meret, benim de inşallah doğru zamanda gelir ikinci gün pazara denk gelirse vay halimize, gerçi o zaman 3. gün yaparlar mecbur tedaviyi diye düşünüyorum...

35 yaşı iki tane embriyo açısından mı önemsiyorsun ben bunun engel olacağını sanmıyorum ya 3 altı ikizi olan çok benim duyduğum, korkuyorum ya yanıma destek arıyorum süreci paylaşacağım
canımsın çok iyi anlıyorum inanki ben daha o sürece girmeden bile korkuyorum kolay değil çünkü biliyorum ama güçlü olmamız gerektiğini de biliyorum ve senin güçlü bi kadın olduğuna da eminim Bu süreçte istersen yanına da gelebilirim işlemlerin sırasında izin alabildiğim zamanlarda :)
Aynen ben 35 altı tek embriyo diye bi sözleşme gibi bişey okudum canım ve tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman bunları imzalayıp getirmem için bana bi dosya vermişlerdi novadan.. Tabi yine sormak lazım ama açıkçası bikaç ay için de bunu sormaya çok gerek yok diye düşünüyorum.. Kimseyi de yasal olarak zorda bırakmak istemem.. Benim eşim malum tek tüp bebek yaparız bi daha da yapmayız dedi, benim de gerginliğim bu konuda biraz ondan tek şansım varmış gibi hissediyorum.. Tabiki Allah bilir ama şansımı yükseltmek için de çift embriyo olsun en azından istiyorum.. Ama hiç laf olsun diye söylemiyorum işlemler sırasında yanında olmayı çok isterim

günaydın pancarım benim seni çok seviyoruz, şimdi sen evinin kadını mı oldun aman da aman, başlayacağım gibi bakalım regli bekliyorum..
Eveeeettt :)))) evimin kadını oldum,tek bir aşama kaldı birde çocuklarımın anası olursam oldu bu iş hayırlısı olsun hakkında, Allah yardımcın olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…