Bazen gelince üst üste gelebiliyor. Hocayla konus bakalim. Duruma gore isi ve tezi ayarlamaya calisirsin.İşler de hiç olmadığı kadar yoğun, nereye yetişeceğimi şaşırmışken şimdi de bu çıktı. Hayat çok garip gerçekten.
Tedavide olduğumu bu yüzden stres yaşamamak için ertelediğimi biliyor ama işte o kadar emeğimiz boşa gidecek belki. Şu an benim yaşadığım stresi yaşayan binlerce insan vardır, çat diye bir günde yönetmelik değiştiriyolar. Herkes mağdur olacak.Dur canim sakin ol. Yarin bi git gorus bakalim. Tedavi surecini soylemesen de hayatının sıkıntılı bir donemine denk geldigini,kendini tam olarak buna veremedigini,yonetmeligi de yeni ogrendigini soylersin. Herkesin hayatinda boyle zamanlar olabilir.belki anlayisla karsilar.kendini strese sokma hemen.
Tedavide olduğumu bu yüzden stres yaşamamak için ertelediğimi biliyor ama işte o kadar emeğimiz boşa gidecek belki. Şu an benim yaşadığım stresi yaşayan binlerce insan vardır, çat diye bir günde yönetmelik değiştiriyolar. Herkes mağdur olacak.
Kimsenin ne olacağından haberi yok canım, ekşi sözlüğe baktım herkes çıldırmış. Bizi kapsamıyor diyen var, süreler bugünden itibaren başlar diyenler var. Yeni yönetmelikte 6 yarıyılda bitirilmesi gerek dedikleri bölümü 15.yarıyılında olup iş yüzünden tezi verememiş arkadaşım var. O ne olacak? Bu ülkede her şey hep karışık yaptım oldu diyor adamlar.Bu durum malesef yasaniyor.mecburen 12 mayisa yetistirmeye mi calisacaksin yoksa hocanin yapabilecegi bisey var mi
Canım ya seninle aynı durumda bir arkadaşım var,doktorası yanacak ve üstelik asistan o,okulla ilişiğini kesip işine son vereceklermiş,onunda galiba 12 ya da 14. Yarıyıl, eskileri kapsamaz umarım, kesin bilgi de yok,kimi neyi kapsıyor, o kadar emek böyle şey olur mu hiç, sen bi git konuş,arkadaşıma sorayım bende diken üstünde o da..Kızlar gece gece canım çok sıkıldı :/
Geçen yıl bu zamanlar tezimi teslim edecektim, amh ve tüp bebek macerası psikolojik olarak yıktı beni o dönemde her şeyi bırakmıştım. Tez için kayıt yaptırdığım sürece sınırsız hakkımız vardı. Az önce yönetmeliğin değiştiğini ve kaydımın silinebileceğini öğrendim. 12 Mayısa kadar tezi bitirip teslim etmem lazım ve bu imkansız gibi bişey :/ yarın ilk iş danışmanıma gitmem lazım, o da burnundan kıl aldırmayan bi hoca. Şu an hiç olmamam gereken bi stresin altına girdim napıcam hiç bilmiyorum
Bana famera vermişti o ay 3 tane yumurtam gelişmişti çatlama gününe yakın kontrole gittiğimde boyutlarını çok beğendi kendi gelişen yumurtalarınla tüp bebek yapalım istersen hemen başlayalım dedi.. geçen ay bi hastama tek yumurtası geliştiği halde denedik ve başarılı olduk dedi..senin 3 tane gelişmiş falan dedi..Ben bu konuda çok hazırlıklı değildim beklemediğim bişeydi çünkü klomen ve fanera gibi ilaçları 2. kullandığım aydı eşim de çok sıcak bakmadı zaten o yüzden kabul etmedim.. ilaçsız derken famera kullanmıştım o sayılııyo mu bilmiyorum
Bizim ülkemizde kanunlar akşamdan sabaha değişebiliyor. Tez hazırlamak çok meşakkatli bir iş. Canım inşallah senin için bir kurtuluş yolu çıkar. Allah yardımcın olsun.Kızlar gece gece canım çok sıkıldı :/
Geçen yıl bu zamanlar tezimi teslim edecektim, amh ve tüp bebek macerası psikolojik olarak yıktı beni o dönemde her şeyi bırakmıştım. Tez için kayıt yaptırdığım sürece sınırsız hakkımız vardı. Az önce yönetmeliğin değiştiğini ve kaydımın silinebileceğini öğrendim. 12 Mayısa kadar tezi bitirip teslim etmem lazım ve bu imkansız gibi bişey :/ yarın ilk iş danışmanıma gitmem lazım, o da burnundan kıl aldırmayan bi hoca. Şu an hiç olmamam gereken bi stresin altına girdim napıcam hiç bilmiyorum
östrojen baskılanıyor ve yumurtalıklar uyarılıyor öyle mi, ben de hep östrojenin yüksek olması iyi diye düşünürdüm, nasıl karmaşık bir sistem bu yaFemara içmek ilaçsız tüp bebekten sayılır mı anlamında demiş sanırım canım. Bence sayılmaz ama, letrozol de ilaç östrojeni baskılıyor ve yumurtalıkları uyarıyormuş. İlaçsız tüp bebek için doğal takip gerek bence sadece. Femaralı tedavi mini tüp bebek sayılıyor.
günaydın pancarım benim seni çok seviyoruz, şimdi sen evinin kadını mı oldun aman da aman, başlayacağım gibi bakalım regli bekliyorum..Serin bir Kırklareli sabahından günaydın kızlar :)
Günlerim temizlik ve ev yerleştirmeyle geçiyor, alıştınızmı derseniz daha pek kendimi dinlemeye fırsatım olmadı, çok iş var :) zevkle yapıyorum, ne de olsa emekli sayılırım artık, en azından bir süre.. Bu arada bilgisayarım yok ne yazık ki, sizleri telefondan takip edicem
fshe2 canım başlamış gibisin tedaviye, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, çokça yumurta kaliteli embriyoların olur umarım,folikül sayında gayet güzel maşallah
B bursa_83 hsg tertemizmiş gözün aydın, Aret bey ile devam, inşallah vesile olur,hayalim klomen ile tedaviye başlamaktı, en azından sonradan düşük doz iğne ile destekler belki, aret beyi şimdiden sevdim.
no_name_ canımcım valla bak birkaç gün giremedim herkes yeni dr lar yeni tedaviler, umarım topiğimizde nüfus patlaması yaşanır :) bakalım senin yeni dr neler diyecek
moyaalitu G gulbil10 gibigibiyim amayaa Gobe ve isimlerini sayamadığım dert ortaklarım umarım hepiniz çok iyisinizdir,ara ara gelirim
Ben iyiyim şekercim. Ev yerleştirme yorucu olur ama düzenini kurdun mu rahat edersin. Özletme kendini. Kolay gelsin sana. Öpüldün tatlım.Serin bir Kırklareli sabahından günaydın kızlar :)
Günlerim temizlik ve ev yerleştirmeyle geçiyor, alıştınızmı derseniz daha pek kendimi dinlemeye fırsatım olmadı, çok iş var :) zevkle yapıyorum, ne de olsa emekli sayılırım artık, en azından bir süre.. Bu arada bilgisayarım yok ne yazık ki, sizleri telefondan takip edicem
fshe2 canım başlamış gibisin tedaviye, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, çokça yumurta kaliteli embriyoların olur umarım,folikül sayında gayet güzel maşallah
B bursa_83 hsg tertemizmiş gözün aydın, Aret bey ile devam, inşallah vesile olur,hayalim klomen ile tedaviye başlamaktı, en azından sonradan düşük doz iğne ile destekler belki, aret beyi şimdiden sevdim.
no_name_ canımcım valla bak birkaç gün giremedim herkes yeni dr lar yeni tedaviler, umarım topiğimizde nüfus patlaması yaşanır :) bakalım senin yeni dr neler diyecek
moyaalitu G gulbil10 gibigibiyim amayaa Gobe ve isimlerini sayamadığım dert ortaklarım umarım hepiniz çok iyisinizdir,ara ara gelirim
canım mutlaka bir formülü vardır hoca yardımcı olur inşallahKızlar gece gece canım çok sıkıldı :/
Amin inşallah, gülbilcim nasılsın yoğun musun, özletiyorsunBizim ülkemizde kanunlar akşamdan sabaha değişebiliyor. Tez hazırlamak çok meşakkatli bir iş. Canım inşallah senin için bir kurtuluş yolu çıkar. Allah yardımcın olsun.
Günaydın canımgünaydın canım femerayı senden duymuştum, hadi gel birlikte tüp yapalım, sen de başla bu ay uğurlu gelirsin bana da :)
Canım benimSerin bir Kırklareli sabahından günaydın kızlar :)
35 yaşı iki tane embriyo açısından mı önemsiyorsun ben bunun engel olacağını sanmıyorum ya 3 altı ikizi olan çok benim duyduğum, korkuyorum ya yanıma destek arıyorum süreci paylaşacağımGünaydın canımGünaydın tüm güzel kızlarrr Canım ben yaş haddinden dolayı bu ay zaten yapamam kii 35 olmalıyım öncelikle Famera klomenden biraz daha hafif yumurtaları uyarmayan ama belirginleştiren turnusol kağıdı görevi gören bi ilaç demişti bana doktor :) ama 1 ay klomen ardından da famera beni çok alt üst eden ilaçlardı tüm dengemi bozup adet düzenimi alt üst edip sinir yapmıştı felaket bende özellikle klomen.. Önümüzdeki ay 35i dolduruyorum tatlım, şimdi regl olunca doktora gitcemya bi testlerimi yaptırayım eğer saçma sonuçlar çıkarsa özellikle amh'ım yine çok düşmüşse önümüzdeki ay düşünebilirim belki Ama yine de sen beni bekleme bence tedavine bi başla ben de arkadandan gelirim :)
bekleyince gelmiyor bu meret, benim de inşallah doğru zamanda gelir ikinci gün pazara denk gelirse vay halimize, gerçi o zaman 3. gün yaparlar mecbur tedaviyi diye düşünüyorum...bugünki liste hatırlatmamızı da yaptıktann sonraaaaaaa, halen regl olmadığımı belirtir ama sabah yaptığım testle beraber yine negatifi görüp morardığım anları da sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
canımsın çok iyi anlıyorum inanki ben daha o sürece girmeden bile korkuyorum kolay değil çünkü biliyorum35 yaşı iki tane embriyo açısından mı önemsiyorsun ben bunun engel olacağını sanmıyorum ya 3 altı ikizi olan çok benim duyduğum, korkuyorum ya yanıma destek arıyorum süreci paylaşacağım
Eveeeettt :)))) evimin kadını oldum,tek bir aşama kaldı birde çocuklarımın anası olursam oldu bu işgünaydın pancarım benim seni çok seviyoruz, şimdi sen evinin kadını mı oldun aman da aman, başlayacağım gibi bakalım regli bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?