Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım. Ben 1 kız 1 erkek ikiz istiyorum hayırlısıyla ama Allah ne nasip ederse tabi bilemeyiz. Önce sağlıklı olsunlar veya olsun ne olursa olsun tabi. Tecrübesi olmayan arkadaşların bilgisi olsun diye yazdım. Mesela monte tek istiyo, gibigibiyim 2 transfer edilsin diye 35 yaşına girmeyi bekliyo herkesin durumu farklı. Tedavi süreci sürprizler getirebiliyo hazırlıklı olun demek istedim. Yoksa iş arkadaşıma 3 tedavisinde de tek transferle negatiflerinden sonra 4.tedavisinde 3 tane transfer etti doktoru şu an ikizleri var mesela. Merkezler esnetebiliyor kuralları ama işimize yarayacaksa esnetsinler, bazen fazla sayıda transfer olumsuz sonuca neden olabilir. Kendimde şüpheleniyorum şahsen.
burdan bir arkadasa doktoru hastaya soylemedn 3 transfer yapti. 3u de tuttu. Sonra 2 transfer yaptik bolunmus bunyeniz tasimaz diyip birini almak istediler ve aldilar da... kadin 45 kilo sadece... birini alinca doktor durumu anlatmis. Ama sonrasinda kanama durmadi ve diger bebeklerini de kaybetti... yani dusunebiliyomusun durumu. Simdi yine gebe insallah saglikla da kucagina alir bu defa. Cok zor seyler yasadi.
Ben beklemedeyim... belki eylul de yeniden bi tedavi olabilir bilemiyorum simdilik. Hem manevi hem de maddi acidan kendimi cok hazir hissetmiyorum su ara... bugun rgl oldum. Bakalim eylule kadar bekleyebilecekmiyim :)
@gibigibim tatlım dr kontrolun nasıl geçti merakta bırakma bizi
Kızlar az soora kontrole gidiyorum bana şans dileyinnn
Günaydın canım, inşallah hangisi işe yarayacaksa onu verir boşver kalçadan da olsa. Benim o kalçadan yazanı da göbekten yaptırmışlardı Memorial daki tedavimde. Ne verecek ben de merak ettim, her merkezin seçimleri farklı. Allah senin için en hayırlısı neyse onu versin tedavindeGünaydın arkadaşlar doktoru bekliyorum tedaviye başlayacağız inşallah şu toz ve kalçadan iğne olan ilaçtan vermez
Günaydın arkadaşlar doktoru bekliyorum tedaviye başlayacağız inşallah şu toz ve kalçadan iğne olan ilaçtan vermez
Günaydın arkadaşlar doktoru bekliyorum tedaviye başlayacağız inşallah şu toz ve kalçadan iğne olan ilaçtan vermez
Telefondan girince goremiyorum Novaart dr 14 mm varmış bir bakalım dedi bugün ilaçlara başladık klomen 5 gün merionel 150 unite 3 gün perşembe kontrol sağda bir solda bir küçük dedi hocam salı günü 4 tane değil miydi dedim sağ 2 sol 1 diye not almışım dedi bende dhea işe yaramış diye seviniyordum dedim hoca bak sen bunları düşünme bana güven dışarıda bir suru gebe var senin rezerv azalmış doğal ya da tedavi ile çocuğun olur ama kafaya takarsan folikulleri olumsuz etkilersin dedi duşuk doz ile uyarılışlarına bir bakalım tedavi gidişatında aşılamaya da çevirebiliriz dediHangi merkez hangi doktorda karar kıldın yazmistim ama gormedin sanirim canim.
Salı günü pek bi sevinmiş havalara girmiştim bu gün biraz korktum iki folikul varmış haziranda 5demişlerdi ocak sonunda 3 idi de stres yapma gidişata bakıcaz diyor klomen sabah akşam 5 gün merional 150 2 gün sonra başlıycak 3gun kullanılacak coenzimi her defasında vurguladı ama gnc ithal etmiyormuş internetten bakacaz artık keşke arginmax yerine coenzim alsaydım bir kutu daha tuh... Folbiolu 3aydır kullanıyorum dedim hafta da iki al dedi doktorum çok naif ona güveniyorum ama yumilerime çok kızdım ben aylarca sizi takviyelerle besleyeyim siz azalın olacak iş mi ama geçen regli nutella yedim bu ay tavuk falan yedim bozmuştum beslenmeyi... HayırlısıCanım noldu kontrolün merak ediyoruz?
Günaydın canım, inşallah hangisi işe yarayacaksa onu verir boşver kalçadan da olsa. Benim o kalçadan yazanı da göbekten yaptırmışlardı Memorial daki tedavimde. Ne verecek ben de merak ettim, her merkezin seçimleri farklı. Allah senin için en hayırlısı neyse onu versin tedavinde
Salı günü pek bi sevinmiş havalara girmiştim bu gün biraz korktum iki folikul varmış haziranda 5demişlerdi ocak sonunda 3 idi de stres yapma gidişata bakıcaz diyor klomen sabah akşam 5 gün merional 150 2 gün sonra başlıycak 3gun kullanılacak coenzimi her defasında vurguladı ama gnc ithal etmiyormuş internetten bakacaz artık keşke arginmax yerine coenzim alsaydım bir kutu daha tuh... Folbiolu 3aydır kullanıyorum dedim hafta da iki al dedi doktorum çok naif ona güveniyorum ama yumilerime çok kızdım ben aylarca sizi takviyelerle besleyeyim siz azalın olacak iş mi ama geçen regli nutella yedim bu ay tavuk falan yedim bozmuştum beslenmeyi... Hayırlısı
Saol tatlım inşallah zaman kaybetmemekle iyi yapmışım dedim ama takviyeler ya bende işe yaramadı ya da dhea 4 ay sonra etkisini gösterir diyorlar ya henüz etkisini gostermedi bilemiyorum doktor ısrarla coenzim alın başka birşey almayın diyorHadi bakalim canim,basladin,hakkinda hayirlisi olsun. Bundan sonra sayilara takilma. Keske daha cok olsa sayilari ama olanlar da yeter,onemli olan kalitesi. Var olanlari da etkilememek onemli.ilacini zamaninda al,ignelerini zamaninda vurun,kaliteli olsunlar diye onlarla konus:)
Gerisi icin de doktoruna guven.sen zaten ilacsiz ya da mini istiyodun,ilacla ve az dozla baslamasi guzel olmus,direk ilk gunden 300 veya 375 unite ile baslamamis.bu guzel bence. Uyarilisina gore belki dozu yukseltmesine de gerek kalmaz.persembe gunune kadar rahat ol ki,onlar da guzelce büyüsün. Guzel bir tedavi sürecin ve kaliteli yumurtalarin olur insallah:)
Ari sütü bal polen tüketmiş miydin?
Garip olan en rahat ayımı geçiriyordum evde ve işte 28 günde regl oldum bu ay sadece bir defa can sıkıcı bir durum yaşamıştım orda mı stres oldu bu minnaklar noldu anlamadım acaba baya bir izin alıp sonra mı başlasadım diyorum ama evde de iyice takarım kafayıHadi bakalim canim,basladin,hakkinda hayirlisi olsun. Bundan sonra sayilara takilma. Keske daha cok olsa sayilari ama olanlar da yeter,onemli olan kalitesi. Var olanlari da etkilememek onemli.ilacini zamaninda al,ignelerini zamaninda vurun,kaliteli olsunlar diye onlarla konus:)
Gerisi icin de doktoruna guven.sen zaten ilacsiz ya da mini istiyodun,ilacla ve az dozla baslamasi guzel olmus,direk ilk gunden 300 veya 375 unite ile baslamamis.bu guzel bence. Uyarilisina gore belki dozu yukseltmesine de gerek kalmaz.persembe gunune kadar rahat ol ki,onlar da guzelce büyüsün. Guzel bir tedavi sürecin ve kaliteli yumurtalarin olur insallah:)
Ari sütü bal polen tüketmiş miydin?
Garip olan en rahat ayımı geçiriyordum evde ve işte 28 günde regl oldum bu ay sadece bir defa can sıkıcı bir durum yaşamıştım orda mı stres oldu bu minnaklar noldu anlamadım acaba baya bir izin alıp sonra mı başlasadım diyorum ama evde de iyice takarım kafayı
Coenzime 9 ocakta başlamıştım vay o bile biteli bir aydan fazla olmuş. 25 ocakta dr recai beye gitmiştim sağ tarafım o kadar çok ağrıyordu ki kist mi var diye sormuştum dr aksine sağ çok iyi durumda demişti 3 yumi var bir dahaki ay olmayabilir demişti. Bu ay hem sağ hem solda azıcık ağrım oldu geçti sen naptın tatlım kanama kesici ilaç mı kullanmıştın en son yanlış hatırlamıyorsamBizim yumurtalar hem az hem de hassas sanirim:)
Illaki stresli biseyler oluyor hayatimizda,takmamaya calissak da etkileniyoruz bi sekilde.
Vakit kaybetmemen iyi oldu bence.erken kalkan yol alır:)
Coenzim aliyor muydun?
Coenzime 9 ocakta başlamıştım vay o bile biteli bir aydan fazla olmuş. 25 ocakta dr recai beye gitmiştim sağ tarafım o kadar çok ağrıyordu ki kist mi var diye sormuştum dr aksine sağ çok iyi durumda demişti 3 yumi var bir dahaki ay olmayabilir demişti. Bu ay hem sağ hem solda azıcık ağrım oldu geçti sen naptın tatlım kanama kesici ilaç mı kullanmıştın en son yanlış hatırlamıyorsam
inşallah canım ben biraz tedirgin oldum bir yılda yarı yarıya duşmuş ki daha iyi beslendiğim halde akapunktur yaptırsaydık artardı belki hayırlısı artıkEvet cyclo kullandim. Dun sabah bitti. Prospektüste ilac bitiminden sonra bikac gun icinde kanama baslar yaziyor,beklemedeyiz bakalim.baslayinca randevu alacagim,baslayacagiz kismetse.
Gelmesin diye beklerken simdi gelsin diye bekliyoruZ:)
3ten fazla olur insallah yumurtan.
Benim de tabi:)
inşallah canım ben biraz tedirgin oldum bir yılda yarı yarıya duşmuş ki daha iyi beslendiğim halde akapunktur yaptırsaydık artardı belki hayırlısı artık
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hsg çektiren arkadaşlar ne zaman çektirdiniz adet bitincemi acaba? Bide doktorda acılı bişe dedi gözüm korktu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?