Tatlım bence bu süreçte birşey okuma, araştırma. Keyif aldığın aktiviteleri yap. Bu işte kafanın rahat olması çok önemli. Ben kendimi bu konulardan uzaklaştırmak için olumlu da olsa olumsuz da olsa fazla konuşmamaya gayret ediyorum. Sporda kafamı dağıtıyor. Tavsiye ederim.inşallah canım aslında bu fikirden uzaklaşmak iyi fikir, bu topik değil ama diğer topiklerde üzücü şeyler okuyunca etkileniyorum.. ama buraya girmesem de düşünüyorum bu konuları, kitap okuyayım en iyisi ben bu böyle olmayacak :)
Beni sizden başkası anlamaz ki zatenTatlım inşallah bir faydasını görürüm. Seni bu konuda çok iyi anlıyorum. Çok yıpratıcı bir süreç... ve gerisinde bıraktığı hayal kırıkları. Dinlenip öyle başla. Ama inşallah başlamana gerek kalmaz. Doğal yolla hamiş kalırsın. Bende şu tedavim bir an önce bitse diye dört gözle bakıyorum. Çok bunaldım. Kendimi spora verdim. Stresimi bu şekilde atmaya çalışıyorum. Bu konuları çok fazla da konuşmamaya çalışıyorum. Mümkün mertebe uzaklaşmaya çalışıyorum.
Mümkün mertebe okuma,ama kendinide çok fazla dinleme,kızından vakit bulursan arkadaşlarınla buluş, güzel keyifli şeyler yapmaya çalış...iyi haberlerini duyalım inşallahinşallah canım aslında bu fikirden uzaklaşmak iyi fikir, bu topik değil ama diğer topiklerde üzücü şeyler okuyunca etkileniyorum.. ama buraya girmesem de düşünüyorum bu konuları, kitap okuyayım en iyisi ben bu böyle olmayacak :)
Canım konulardan uzaklaş ama bizlerden uzaklaşma
Çok şükür en azından iş stresi yok o gerçekten büyük nimet, çünkü ankara da hem işim hem işverenim stres nedeniydi benim için, bahar zamanı çok büyük bir şehir değil, en uzak noktasına 20 dk yürüyerek gidebiliyorum, bu da değişik bir şey ankara gibi büyük bir şehirden sonra..Merhaba canim.
Yazindan keyfinin yerinde oldugu enerjisini aldim:) sevindim.
Iyice yerlestikten sonra etrafi kesfe cikarsin artik.
Kendini hazir hissettigin zaman baslamak onemli tabiki.kafa olarak hazir olunca hemen baslarsin.
Ben tam olamadim canim. Bu sabah cok cok az geldi.daha bisey yok.benim bikac senedir boyle oluyor.once 1 2 gun lekelenme oluyor.sonra tamamen hasta oluyorum.heyecanliyim ben . Bir an once baslamak istiyorum.hazirim artik.insallah hepimiz icin her sey yolunda gider.
Özlenmez misin sen
Çok şükür en azından iş stresi yok o gerçekten büyük nimet, çünkü ankara da hem işim hem işverenim stres nedeniydi benim için, bahar zamanı çok büyük bir şehir değil, en uzak noktasına 20 dk yürüyerek gidebiliyorum, bu da değişik bir şey ankara gibi büyük bir şehirden sonra..
Tedavi olduğum zamanlarda reglim gerçekten çok değişiyor, bu sefer dışarıdan her hangi bir etki yok ee beklentide yok,çok şükür kolayca oldum...inşallah seninde tedavin su gibi kolayca olsun dilerim...
the killing ?G gulbil10 canıım kanama halen devam, 2 ayı geçti başlayalı, sinir ve stres olmaya başladım, neyseki son 2 gün.dr bi çaresine bakacaktır....sekerpancari şekerim, pancarımmmm, iyi olmana çook sevindim canım
fshe2 G.O.T başlıyormuş haaaaa???? süpper... gerçi biriktirip izlemeyi planlıyorum...kızlar mentalist bitmek üzere, çoook ama çok üzgünüm... bitmesin diye closer, criminal minds ve 666 park avenue izliyorum aralarda ama patrick ve lizbona geri dönüyorum..yahu çok üzülüyorum...ne koyacam ben u dizinin yerine, bi akıl verin ne olur
canım sen daha önce yazmıştın ben bu listeyi kopyaladım zaten kendime, çook saol tekrardan ..ama mentalist tadında olsa diyorummmmDİZİ ADI İMDB
GAME OF THRONES 9,5
BREAKİNG BAD 9,5
THE WİRE 9,4
SHERLOCK 9,3
FROZEN PLANET 9,3
HUMAN PLANET 9,3
THE SOPRANOS 9,3
AFRİCA 2013 9,2
FİREFLY 9,2
FARGO 9,1
NARCOS 9
SUİTS 8,9
DEXTER 8,9
HOUSE M.D. 8,9
OZ 8,9
SİX FEET UNDER 8,8
THE WALKİNG DEAD 8,7
SHAMELESS 8,7
VIKINGS 8,6
HANNİBAL 8,6
CARNİVALE 8,6
ORANGE İS THE NEW BLACK 8,5
JESSİCA JONES 8,5
LOST 8,5
PRİSON BREAK 8,5
AMERİCAN HORROR STORY 8,4
CALİFORNİCATİON 8,4
BLUE MOUNTAİN STATE 8,4
THE GOOD WİFE 8,3
MARCO POLO 8,3
RAY DONOVAN 8,2
THE KİLLİNG 8,2
THE MENTALİST 8,1
DA VINCI'S DEMONS 8,1
FLESH AND BONE 8,1
İN TREATMENT 8,1
2 BROKE GİRLS 6,9
canım sen daha önce yazmıştın ben bu listeyi kopyaladım zaten kendime, çook saol tekrardan ..ama mentalist tadında olsa diyorummmm
süppersinnnnlisteye ek yaptıklarım var, the killing polisiye ve çok heyecanlı ama patrick in sevimliliği yok bu dizide, californication ı tavsiye ederim konu farklı ama çok sürükleyici :)
Canım inşallah kanama problemin tez zamanda ortadan kalkar.G gulbil10 canıım kanama halen devam, 2 ayı geçti başlayalı, sinir ve stres olmaya başladım, neyseki son 2 gün.dr bi çaresine bakacaktır....sekerpancari şekerim, pancarımmmm, iyi olmana çook sevindim canım
fshe2 G.O.T başlıyormuş haaaaa???? süpper... gerçi biriktirip izlemeyi planlıyorum...kızlar mentalist bitmek üzere, çoook ama çok üzgünüm... bitmesin diye closer, criminal minds ve 666 park avenue izliyorum aralarda ama patrick ve lizbona geri dönüyorum..yahu çok üzülüyorum...ne koyacam ben u dizinin yerine, bi akıl verin ne olur
bu topiğe yeni gelen biri olsa diyecek ki ne alaka :)süppersinnnn
inşallah canım benim öngörüm ameliyat sonrası enfeksiyon... çok oldu çünkü 2,5 ay olacak, markete gittiğimde önce ped alıyorum, ekmek alır gibi... onsuz olmaz gibiCanım inşallah kanama problemin tez zamanda ortadan kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?