Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tatlım bence bu süreçte birşey okuma, araştırma. Keyif aldığın aktiviteleri yap. Bu işte kafanın rahat olması çok önemli. Ben kendimi bu konulardan uzaklaştırmak için olumlu da olsa olumsuz da olsa fazla konuşmamaya gayret ediyorum. Sporda kafamı dağıtıyor. Tavsiye ederim.

Beni sizden başkası anlamaz ki zaten spor çok iyi gerçekten, hem forma girmek hemde o güzel hormonlardan salgılamak için, keşke keşke gerek kalmasa tedaviye ama işte...

Mümkün mertebe okuma,ama kendinide çok fazla dinleme,kızından vakit bulursan arkadaşlarınla buluş, güzel keyifli şeyler yapmaya çalış...iyi haberlerini duyalım inşallah
Game of Thrones en sevdiğim bu arada...

Çok şükür en azından iş stresi yok o gerçekten büyük nimet, çünkü ankara da hem işim hem işverenim stres nedeniydi benim için, bahar zamanı çok büyük bir şehir değil, en uzak noktasına 20 dk yürüyerek gidebiliyorum, bu da değişik bir şey ankara gibi büyük bir şehirden sonra..
Tedavi olduğum zamanlarda reglim gerçekten çok değişiyor, bu sefer dışarıdan her hangi bir etki yok ee beklentide yok,çok şükür kolayca oldum...inşallah seninde tedavin su gibi kolayca olsun dilerim...

Tesekkurler doktor hemen drosetil adinda dogum kontrol hapi verince guvenemedim tekrarlaticam Allah isteyen herkese cocuk versin

Is hayati da insani yoruyor,hele bir de calistigim ortam stresliyse sen de etkileniyosun tabiki.
Kpss ye konsantre olup calisamadim.sinavdan cok umutlu degilim acikcasi.o yuzden ozelde ise girmek istiyodum.ama esimin soyledikleri mantikli geldi ve su tedaviler bitmeden vazgectim.
Suanda ise girsen kimse sana surekli izin vermez dedi.istanbula gidip geliyoruz,kontrole gideceksin yarin öbür gün,kim izin verecek diyor. Dogru aslinda.
Kafam biraz dagilir diye istiyodum ama tedavi suan daha onemli benim icin.
Bakalim belki ilerde.

G gulbil10 canıım kanama halen devam, 2 ayı geçti başlayalı, sinir ve stres olmaya başladım, neyseki son 2 gün.dr bi çaresine bakacaktır.... sekerpancari şekerim, pancarımmmm, iyi olmana çook sevindim canım

fshe2 G.O.T başlıyormuş haaaaa???? süpper... gerçi biriktirip izlemeyi planlıyorum...kızlar mentalist bitmek üzere, çoook ama çok üzgünüm... bitmesin diye closer, criminal minds ve 666 park avenue izliyorum aralarda ama patrick ve lizbona geri dönüyorum..yahu çok üzülüyorum...ne koyacam ben u dizinin yerine, bi akıl verin ne olur

the killing ?

DİZİ ADI İMDB
GAME OF THRONES 9,5
BREAKİNG BAD 9,5
THE WİRE 9,4
SHERLOCK 9,3
FROZEN PLANET 9,3
HUMAN PLANET 9,3
THE SOPRANOS 9,3
AFRİCA 2013 9,2
FİREFLY 9,2
FARGO 9,1
NARCOS 9
SUİTS 8,9
DEXTER 8,9
HOUSE M.D. 8,9
OZ 8,9
SİX FEET UNDER 8,8
THE WALKİNG DEAD 8,7
SHAMELESS 8,7
VIKINGS 8,6
HANNİBAL 8,6
CARNİVALE 8,6
ORANGE İS THE NEW BLACK 8,5
JESSİCA JONES 8,5
LOST 8,5
PRİSON BREAK 8,5
AMERİCAN HORROR STORY 8,4
CALİFORNİCATİON 8,4
BLUE MOUNTAİN STATE 8,4
THE GOOD WİFE 8,3
MARCO POLO 8,3
RAY DONOVAN 8,2
THE KİLLİNG 8,2
THE MENTALİST 8,1
DA VINCI'S DEMONS 8,1
FLESH AND BONE 8,1
İN TREATMENT 8,1
2 BROKE GİRLS 6,9

canım sen daha önce yazmıştın ben bu listeyi kopyaladım zaten kendime, çook saol tekrardan ..ama mentalist tadında olsa diyorummmm

takip ettiklerim hariç son dönem favorim jesica jones ve flesh and bone olmuştu
şu ara seinfeld ve daredevil izliyorum... radyasyona maruz kalıyorum ama napim seviyorum ya...

canım sen daha önce yazmıştın ben bu listeyi kopyaladım zaten kendime, çook saol tekrardan ..ama mentalist tadında olsa diyorummmm

listeye ek yaptıklarım var, the killing polisiye ve çok heyecanlı ama patrick in sevimliliği yok bu dizide, californication ı tavsiye ederim konu farklı ama çok sürükleyici :)

Canım inşallah kanama problemin tez zamanda ortadan kalkar.

Canım inşallah kanama problemin tez zamanda ortadan kalkar.
inşallah canım benim öngörüm ameliyat sonrası enfeksiyon... çok oldu çünkü 2,5 ay olacak, markete gittiğimde önce ped alıyorum, ekmek alır gibi... onsuz olmaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…