ben popüler olmuş hiç bir şeyi vaktinde yapamıyorum..yani üstünden zaman geçmeli ki okuyayım ya da izleyeyim..yeni yayınlar hakkında hiç fikrim yok... uzun zamandır da kişisel gelişim ve karatay vb kitapları harici roman vs okumuyorum. Ama roman istersen, ve okumadıysan beni çok etkilediğini düşündüğüm bir romanı önerebilirim... vedat türkali: bir gün tek başına ( ne mutlu ki yıllar önce kendisine imzalatmayı da başarmıştım )bu topiğe yeni gelen biri olsa diyecek ki ne alaka :)
kitap öneriniz var mı acep?
@Gobe cim bi de arı sütü bal polen karışımı var aktarlarda aksu vital marka 20 tl ye satılıyor biz eşimle akşam sabah ondan da yiyoruz...eşine ne yapıyorsun? o ne kullanıyor şu an?
Merhaba arkadaşlar, ben de bir buçuk yıllık evliyim, bebiş istiyoruz ama fsh hormonum benim de yüksek çıktı.doktor önümüzdeki ay tekrar fsh ye bakıp amh testi de yapalım dedi. Ve vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayalım dedi. çok üzüldüm çok ağladım ama biraz araştırınca moralin çok önemli olduğunu öğrenip kendimi topladım ve sizin topiğinizle karşılaşarak savaşmaya karar verdim. Bugün Saraçoğlu'nun fsh kürüne başlıyorum inşallah, testere dişli aslan pençesi kürüne. Arısütü bal polen de alacağım ama hangi marka alayım bilemedim, tavsiyesi olanlar söyleyebilir mi?
Bir ay boyunca elimden geleni yapacağım, bolca dua edip mutlu olmaya çalışacağım inşallah. Allahım inşallah bizim için hayırlara vesile olacak evlatlar nasip etsin hepimize..
Hangi kanalkızlar game of thrones başladı bu arada dizi severlere duyurulur :)
Buğday çimini bende duydum. Cok faydalı. Fsh düşürür, kanseri yokeder , anti oksidan özellikli, toksin Atıcı. Hücre yenileyici...ve daha bir sürü faydası varmış. Bende heves ettim. Bugday alıp çim yapmaya :)kızlar buğday çimini güya ben yapmıştım ama etkin yapamamışım, lütfen okuyun http://blog.milliyet.com.tr/bugday-cimi-suyu/Blog/?BlogNo=363801 yazının sonunda fsh ı düşürdüğü yazıyor..
Hangi kanalda çıkıyor bunlar. Türkiye degil galibaDİZİ ADI İMDB
GAME OF THRONES 9,5
BREAKİNG BAD 9,5
THE WİRE 9,4
SHERLOCK 9,3
FROZEN PLANET 9,3
HUMAN PLANET 9,3
THE SOPRANOS 9,3
AFRİCA 2013 9,2
FİREFLY 9,2
FARGO 9,1
NARCOS 9
SUİTS 8,9
DEXTER 8,9
HOUSE M.D. 8,9
OZ 8,9
SİX FEET UNDER 8,8
THE WALKİNG DEAD 8,7
SHAMELESS 8,7
VIKINGS 8,6
HANNİBAL 8,6
CARNİVALE 8,6
ORANGE İS THE NEW BLACK 8,5
JESSİCA JONES 8,5
LOST 8,5
PRİSON BREAK 8,5
AMERİCAN HORROR STORY 8,4
CALİFORNİCATİON 8,4
BLUE MOUNTAİN STATE 8,4
THE GOOD WİFE 8,3
MARCO POLO 8,3
RAY DONOVAN 8,2
THE KİLLİNG 8,2
THE MENTALİST 8,1
DA VINCI'S DEMONS 8,1
FLESH AND BONE 8,1
İN TREATMENT 8,1
2 BROKE GİRLS 6,9
Lacivert paketteki canim, biz normal olanı kullanıyoruzMerhaba, ben de aksu vital marka alacağım ama hangisini alacağımı bilmiyorum, normal doz, süper doz yazıyor. siz hangisini aldınız acaba?
Canim merhaba, hormon değerlerine takılma hic, düşer, çıkar, yumurtan varsa ve dollenirse sıkıntı ortadan kalkar... Takılma bunlara...Merhaba.benim de yasim 33 ocak ayinda 9.85 olan fsh im bir ay 10.30oldu diger ay 10.40 oldu diye paniklerken bugun 14.5 olmus.inanilmaz moralim bozuldu.3. Asilama icin start verdiler klomenle.iyi ki baktirmisim her ay bakmanin anlami yok deyip bozdu beni genc asistan.gectigimiz ay desolet kullandim adetin 3.gunu 21 ml yumurtam olunca.acaba ondan mi boyle oldu..prolaktinim de 0 ile 1 arasi degerden 21 e cikmis.benzer deneyimi olan var mi
Cok tesekkur ederim ilgi ve bilginiz icin.su an bana en cok soylenmesini istedigim seyi yazmissiniz:)insallah tez zamanda bu sureci atlatiriz.Canim merhaba, hormon değerlerine takılma hic, düşer, çıkar, yumurtan varsa ve dollenirse sıkıntı ortadan kalkar... Takılma bunlara...
günaydın, tatlım inşallah öyle bir şey değildirinşallah canım benim öngörüm ameliyat sonrası enfeksiyon... çok oldu çünkü 2,5 ay olacak, markete gittiğimde önce ped alıyorum, ekmek alır gibi... onsuz olmaz gibi
montecim zevlerimiz benziyor, okumaz mıyım bir solukta okumuştum ikisini de :)ben popüler olmuş hiç bir şeyi vaktinde yapamıyorum..yani üstünden zaman geçmeli ki okuyayım ya da izleyeyim..yeni yayınlar hakkında hiç fikrim yok... uzun zamandır da kişisel gelişim ve karatay vb kitapları harici roman vs okumuyorum. Ama roman istersen, ve okumadıysan beni çok etkilediğini düşündüğüm bir romanı önerebilirim... vedat türkali: bir gün tek başına ( ne mutlu ki yıllar önce kendisine imzalatmayı da başarmıştım )
angelanın külleri... filmi de vardır ki 2 ciltten oluşan kitap çok daha sürükleyici ve iyidir...şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar canım
saol canımAhmet ümit-beyoglunun en guzel abisi.
Kitaplari sürükleyicidir.
nasıl kullandınız hayıt tohumumu aldınız ? kaynamış suya kattınızyoksa kaynattınızmı tarif edermisinizCanim 38 yaşındayım, 35 den sonra adetlerim çok azalmıştı, 2.5 gün sürüyordu neredeyse. 5 ay önce sabah akşam hayıt suyu içmeye başladım, 3 ay sürekli içtim, ilk aydan itibaren 7 güne çıktı adet surem, 1 ay icmedim bu ay sadece sabahları iciyorum. Ben hayitin düzenlediğini ve artırdığını düşünüyorum, denemeni öneririm hormonları da düzenliyor. Ama tüp tedavin sürüyorsa bir şey diyemem.
O halde sana freud'un kız kardeşini onneryorum canim. Etkileyici bi roman olduğunu düşünüyorum...montecim zevlerimiz benziyor, okumaz mıyım bir solukta okumuştum ikisini de :)
Hiç tohumla uğraşma canim. Aktarda mecitefendi nin hazır hayıt suyu var, ben hep onu içtim.nasıl kullandınız hayıt tohumumu aldınız ? kaynamış suya kattınızyoksa kaynattınızmı tarif edermisiniz
thanks :)O halde sana freud'un kız kardeşini onneryorum canim. Etkileyici bi roman olduğunu düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?