- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Hap olarak eczanede satılıyorHiç tohumla uğraşma canim. Aktarda mecitefendi nin hazır hayıt suyu var, ben hep onu içtim.
Rica ederimsaol canım
günaydın canıııım, ne mutlu bize, azıcık pozitif enerjimizden gönderebildiysek sanagünaydınnn, sabah sabah okuduğum ilk yazı beni nasıl motive ettiniz. Pozitifliğiniz geçti bana. ilk önce size sağlıklı günler dilerim. Allah hakkınızda en hayırlısını versin. bende 1 yıllık evliyim 9 aydır bebek yapıyorruz ama olmuyor. bir yanım neden olmuyor diye düşünüyor bir yandan da daha erken mi acaba diyorum. çelişkeye düştüğüm konu kilom. 1buçuk yıl önce sigarayı bıraktım. bi iştahım var sormayın. 67 kiloyum boyum 1.60 yani dombili sayılıırm. bunun üstüne hamimelilk kilolarını düşündüğüm için istemiyorum sanırım.
rica ederim tatlım...çook var aslında ama hiç isimleri aklıma gelmiyor..hatta uzun bi süre önce anneme gidip kitaplarımı alayım yeniden okurum demiştim ki, hepsini dağıtmışşşş, beynimden kaynar sular döküldü. Neyseki bağışlamış bi yerlere ama, kitap verilir mi arkadaş, bi daha okuyacaktım ben onları diye çemkirdimthanks :)
günaydınnn, sabah sabah okuduğum ilk yazı beni nasıl motive ettiniz. Pozitifliğiniz geçti bana. ilk önce size sağlıklı günler dilerim. Allah hakkınızda en hayırlısını versin. bende 1 yıllık evliyim 9 aydır bebek yapıyorruz ama olmuyor. bir yanım neden olmuyor diye düşünüyor bir yandan da daha erken mi acaba diyorum. çelişkeye düştüğüm konu kilom. 1buçuk yıl önce sigarayı bıraktım. bi iştahım var sormayın. 67 kiloyum boyum 1.60 yani dombili sayılıırm. bunun üstüne hamimelilk kilolarını düşündüğüm için istemiyorum sanırım.
rica ederim tatlım...çook var aslında ama hiç isimleri aklıma gelmiyor..hatta uzun bi süre önce anneme gidip kitaplarımı alayım yeniden okurum demiştim ki, hepsini dağıtmışşşş, beynimden kaynar sular döküldü. Neyseki bağışlamış bi yerlere ama, kitap verilir mi arkadaş, bi daha okuyacaktım ben onları diye çemkirdimisimlerini hatırlıyamıyorum hiç birinin
hoşbuldumm, çalışıyorum bi şirkette sekreterim. sabah 9 oturuyorum 6 buçukta kalkıyorum. evim ve işimin arası uzak olduğundan en erken akşam yemeğini 8 de yiyorum. yani hareket sıfır.Gunaydin. Hosgeldiniz aramiza.
Oncelikle kendi sagliginiz icin kilo verebilirseniz,gebe kalmaniz da daha kolay olabilir.tamamen sevdiginiz seylerden kopamasaniz bile biraz spor veya yuruyusle bunu dengeleyebilirsiniz.
Yurumeye vaktiniz var mi calisiyor musunuz bilmiyorumm.calismiyorsaniz hergun 45 dk. Yuruyus iyi gelir.eger calisiyorsaniz da,hep derler ya otobusten metrodan 2 3 durak once inin yuruyun diye.bunlari yapabilirsiniz.
Yeme icme konusunda da tamamen hepsini bir anda birakamzsiniz ama yavas yavas azaltabilirsiniz.
Yeni evlisiniz daha,olur insallah:)
canım merhaba, sana da günaydın, musmutlu keyifli güzel bir gün dilerim...Gunaydin canim.
Ayni seyi yillar once benim esim de yapmis,suanda bin pisman.ben nasil oyle bisey yaptim,kitaplar hic atilir mi diye kiziyor kendine:)
Bazi kitaplar cok guzelse eger bir sure sonra 2. Kez okumak ayri bir zevk veriyor.
Ayse kulinin 4lü serisini okumus muydun?
Veda,umut,hayat,hüzün.
tebrik ederim canım seni, maşallah sana ve bebikinegünaydın herkese. aylar önce öyle umutsuzluklarla yazmıştımki buraya anlatamam. beni motive ettiniz pes etme dediniz. etmedim . ve dün yüksek fsh ve düşük progesterona rağmen o kutlu müjdeyi aldım. aziz misafirim benimleymiş. hiç ummadığım ve beklemediğim bi anda konuk oldu bana. evet ben de soğan kürü denedim gittim fsh biraz iyidi sonra tavsiyelere uyup hayıt denedim bu defa progesteronum düşükmüş yılmadım aslanpençesi denedim dr bu arada progestan vermişti yine olmadı. artık boşverdim herşeyi bıraktım aşılama olmaya karar verdim ve bi ay sonra.... lütfen umutlarınızı yitirmeyin. onun sizinle olması gerekiyorsa olacaktır. ben çok umutsuz olup ağladım forum forum gezdim size umut olsun diye yazdım. bu arada 11 aydır deniyoduk .. rabbim tüm isteyenlere en kısa zamada hayırlı salih evlatlar versin. yılmayın dua edin..kucak dolusu sevgiler..
buldum mesajını, hatırladım tatlım seni... çok ama çoook sevindim senin adınaaamerhaba monte cristo prensesi..:) valla verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim. çok sağolun. rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat veersin sana da. ben de deneyecem inşallah kürleri rabbim hepimizin yardımcısı olsun
çook teşekkür ederim.. sen de bana destek oldun allah razı olsuntebrik ederim canım seni, maşallah sana ve bebikineşahane bi hamilelik dönemi dilerim. sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bebişini....
hoşbuldumm, çalışıyorum bi şirkette sekreterim. sabah 9 oturuyorum 6 buçukta kalkıyorum. evim ve işimin arası uzak olduğundan en erken akşam yemeğini 8 de yiyorum. yani hareket sıfır.( 7 yılın ardından evlendik hemen bebek istememdeki neden de bu sanırım.
ben seni hiç unutmadım hep ama hep duamda olacaksın emin ol. çünkü buraya yazdığımda öyle girdaptaydım ki iyiki açmışsın konuyubuldum mesajını, hatırladım tatlım seni... çok ama çoook sevindim senin adınaaa
Allah senden de razı olsun canım benim, tabiki destek olacağız birbirimize, burada bunun için varız..Zaten kötülük tellalı doktorlar ile dolu etrafımız, buradaki amacımız, deneyimlerimizi paylaşarak birbirimize tam destek olmakçook teşekkür ederim.. sen de bana destek oldun allah razı olsun
canım merhaba, sana da günaydın, musmutlu keyifli güzel bir gün dilerim...
Bence de kitap verilmemeli, sırf dağıttığı için annem suç ve cezayı tekrar almak zorunda kaldım, 4-5 yılda bir okumazsam olmaz..Ama yüzelrce kitabım vardı, hiçbirini hatırlayamıyorum şimdi...
Ayşe kulin çok kitabını okudum çoğu da evdeydi, yanılmıyorsam bu dörtlüden vedayı okudum ama umut, hayat, hüzün tanıdık gelmedi sanki.. bir kitabı vardı çift taraflı bi tarafında bir kitap çevirince diğer tarafı başka bir kitaptı... veda o muydu hatırlayamadım...
çok sağol canımmm, hiç bir şey için umutsuz olmamak gerek, maşallah ne güzel kavuşmuşsun meleğine...benim de dularaım seninle, sağlıkla kucağına al gel yine bebişini bizimle tanıştırmayaben seni hiç unutmadım hep ama hep duamda olacaksın emin ol. çünkü buraya yazdığımda öyle girdaptaydım ki iyiki açmışsın konuyu
canım merhaba, sana da günaydın, musmutlu keyifli güzel bir gün dilerim...
Bence de kitap verilmemeli, sırf dağıttığı için annem suç ve cezayı tekrar almak zorunda kaldım, 4-5 yılda bir okumazsam olmaz..Ama yüzelrce kitabım vardı, hiçbirini hatırlayamıyorum şimdi...
Ayşe kulin çok kitabını okudum çoğu da evdeydi, yanılmıyorsam bu dörtlüden vedayı okudum ama umut, hayat, hüzün tanıdık gelmedi sanki.. bir kitabı vardı çift taraflı bi tarafında bir kitap çevirince diğer tarafı başka bir kitaptı... veda o muydu hatırlayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?