- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
hımmm peki tohum olarak alsam yada otumu bidrde nasıl bir ay aralıksızmı yoksa 15 gün için ara falan evrcekmiyizHap olarak eczanede satılıyor
hatırlıyorum o seriyi, sen konusunu yazınca hatırladım tatlım, dediğim gibi seri olarak okumadım sanırım, ama veda dan eminim, muhtemelen diğerlerini de okumuşumdur hatta oldukça imrenmiştim kadının ailesine ve sülalesineYok canim. Benimki 4 ayri cilt halindeydi.hepsini ayni anda veya arka arkaya yayimlamisti tam emin degilim ama 4ü birbirine bagli,ayse kulinin aile hayatini anlatiyor,gecmisini,pasa dedelerini falan.guzel bir seriydi.
Artik kitaplarina gözü gibi bakiyor esim:)
Çok tebrikler canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsingünaydın herkese. aylar önce öyle umutsuzluklarla yazmıştımki buraya anlatamam. beni motive ettiniz pes etme dediniz. etmedim . ve dün yüksek fsh ve düşük progesterona rağmen o kutlu müjdeyi aldım. aziz misafirim benimleymiş. hiç ummadığım ve beklemediğim bi anda konuk oldu bana. evet ben de soğan kürü denedim gittim fsh biraz iyidi sonra tavsiyelere uyup hayıt denedim bu defa progesteronum düşükmüş yılmadım aslanpençesi denedim dr bu arada progestan vermişti yine olmadı. artık boşverdim herşeyi bıraktım aşılama olmaya karar verdim ve bi ay sonra.... lütfen umutlarınızı yitirmeyin. onun sizinle olması gerekiyorsa olacaktır. ben çok umutsuz olup ağladım forum forum gezdim size umut olsun diye yazdım. bu arada 11 aydır deniyoduk .. rabbim tüm isteyenlere en kısa zamada hayırlı salih evlatlar versin. yılmayın dua edin..kucak dolusu sevgiler..
günaydın gibicikim, nasılsın bakiiimÇok tebrikler canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsinAyrıca topike yazıp bize umut olduğun için de çok teşekkür ederim
günaydın herkese. aylar önce öyle umutsuzluklarla yazmıştımki buraya anlatamam. beni motive ettiniz pes etme dediniz. etmedim . ve dün yüksek fsh ve düşük progesterona rağmen o kutlu müjdeyi aldım. aziz misafirim benimleymiş. hiç ummadığım ve beklemediğim bi anda konuk oldu bana. evet ben de soğan kürü denedim gittim fsh biraz iyidi sonra tavsiyelere uyup hayıt denedim bu defa progesteronum düşükmüş yılmadım aslanpençesi denedim dr bu arada progestan vermişti yine olmadı. artık boşverdim herşeyi bıraktım aşılama olmaya karar verdim ve bi ay sonra.... lütfen umutlarınızı yitirmeyin. onun sizinle olması gerekiyorsa olacaktır. ben çok umutsuz olup ağladım forum forum gezdim size umut olsun diye yazdım. bu arada 11 aydır deniyoduk .. rabbim tüm isteyenlere en kısa zamada hayırlı salih evlatlar versin. yılmayın dua edin..kucak dolusu sevgiler..
Günaydın canımmmm İyiyimmmmmgünaydın gibicikim, nasılsın bakiiim
hatırlıyorum o seriyi, sen konusunu yazınca hatırladım tatlım, dediğim gibi seri olarak okumadım sanırım, ama veda dan eminim, muhtemelen diğerlerini de okumuşumdur hatta oldukça imrenmiştim kadının ailesine ve sülalesine
tabi canım okudum, sonra köprü, füreya, bir vamış bir yokmuş, bir tatlı huzur.. hatırladıklarım...Aynen:)
Cok guzel bir seriydi.
Peki ADI AYLIN?
nefes nefese, bir gün, geniş zamanlar....sevdalinka.... şimdi kitaplarına bakınca okuduklarımı hatırlıyorum yoksa ismen aklımda değildi...Aynen:)
Cok guzel bir seriydi.
Peki ADI AYLIN?
tabi canım okudum, sonra köprü, füreya, bir vamış bir yokmuş, bir tatlı huzur.. hatırladıklarım...
Günaydın kızlar, güzel haber var yine nasıl mutlu oldumeslem_beyda tebrik ederim sağlıkla huzurla gelsin bebeğin.
Pes etmeyen kazanıyor işte
aynen canım vali yazıcıoğlunun (rahmetli) hayatını anlatıyordu dizi, izlemedim ama biliyorum...Üslubu ve yazı dili cok iyi.
Erdal besikcioglu dizi cekmisti.Köprüden uyarlanmisti degil mi,yanlis mi hatirliyorum.
Valiydi dizide.
aynen canıım pes etmek yoookGünaydın kızlar, güzel haber var yine nasıl mutlu oldumeslem_beyda tebrik ederim sağlıkla huzurla gelsin bebeğin.
Pes etmeyen kazanıyor işte
canım yazmıştım daha önce de ben sabah akşam aç karna hayıt suyu içtim, akşamları da tok karna aslanpençesi..civanperçemi içmedim hiç..3 ay aralıksız içtim ben sonraki ay 4.ay yani, adetin 15.gününden başlayıp birsonraki adetin 3.gününe kadar günde 1 bardak hayıt içtim. 5. ay yine aynı günde 1 bardağa düşürdüm...kızlar hayıt tohumu-civan perçemini karıştırıpmı içmem lazım yoksa bah birini akşam birinimi? bir ay boyuncamı? rahim duvarını inceltiyor diye okudum civanperçemi doğrumudur bu sizce? bende zaten incelik var kalınlaşsın diye içicem bunları bide hormonlarım düzene girsin kaliteli yumurta olsun diye kullanmak istiyorum.. ama sıralaması nasıl heryerde farklı bi bilgi var?
önce hayıt suyumu bir ay ,sonra civan perçemi ve aslan pençesimi karıştırılyıor yoksa .. bu konud adetaylı bi bilgi verirseniz çok sevinicem kızlar ya
hım sonra sadece hayıtla devam ettiniz yani. peki siz fayda gördünüzmü? yumurtal kalitenizde hormonlarınızda bi fayda oldumu. bende rahim kalınlaşsın hemde yumurta kalitesi artsın istiyorum ...tüp bebekle anne olma şansım var sadece ama yinede tek tüple umut işte üç aya kadar denemek istiyorum üç ay sonra çünkü bi sonraki transfer... civan perçemi neden içmediniz onunda faydalı olduğunu duydum hepsi zararlı olabilirmicanım yazmıştım daha önce de ben sabah akşam aç karna hayıt suyu içtim, akşamları da tok karna aslanpençesi..civanperçemi içmedim hiç..3 ay aralıksız içtim ben sonraki ay 4.ay yani, adetin 15.gününden başlayıp birsonraki adetin 3.gününe kadar günde 1 bardak hayıt içtim. 5. ay yine aynı günde 1 bardağa düşürdüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?