Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hatırlıyorum o seriyi, sen konusunu yazınca hatırladım tatlım, dediğim gibi seri olarak okumadım sanırım, ama veda dan eminim, muhtemelen diğerlerini de okumuşumdur hatta oldukça imrenmiştim kadının ailesine ve sülalesine

Çok tebrikler canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin Ayrıca topike yazıp bize umut olduğun için de çok teşekkür ederim

Allah kucagina almayi da nasip etsin insallaaaaahhhh:)
Pes etmemissin ve basarmissin.tebrikler.
Senin gibi basaranlar bize umut oluyor,yazdigin ve bize de pes etmememizi hatirlattigin icin sagol:)

kızlar markete gideceğim..ama gidip gelmem 1 saati buluyor, yine geleceğim...öptüm hepinizi

Üslubu ve yazı dili cok iyi.
Erdal besikcioglu dizi cekmisti.Köprüden uyarlanmisti degil mi,yanlis mi hatirliyorum.
Valiydi dizide.
aynen canım vali yazıcıoğlunun (rahmetli) hayatını anlatıyordu dizi, izlemedim ama biliyorum...

kızlar hayıt tohumu-civan perçemini karıştırıpmı içmem lazım yoksa bah birini akşam birinimi? bir ay boyuncamı? rahim duvarını inceltiyor diye okudum civanperçemi doğrumudur bu sizce? bende zaten incelik var kalınlaşsın diye içicem bunları bide hormonlarım düzene girsin kaliteli yumurta olsun diye kullanmak istiyorum.. ama sıralaması nasıl heryerde farklı bi bilgi var?
önce hayıt suyumu bir ay ,sonra civan perçemi ve aslan pençesimi karıştırılyıor yoksa .. bu konud adetaylı bi bilgi verirseniz çok sevinicem kızlar ya

canım yazmıştım daha önce de ben sabah akşam aç karna hayıt suyu içtim, akşamları da tok karna aslanpençesi..civanperçemi içmedim hiç..3 ay aralıksız içtim ben sonraki ay 4.ay yani, adetin 15.gününden başlayıp birsonraki adetin 3.gününe kadar günde 1 bardak hayıt içtim. 5. ay yine aynı günde 1 bardağa düşürdüm...

ben kaçtım kızlarr, size doyum olmaz lakin markete gitmem gerekkk

hım sonra sadece hayıtla devam ettiniz yani. peki siz fayda gördünüzmü? yumurtal kalitenizde hormonlarınızda bi fayda oldumu. bende rahim kalınlaşsın hemde yumurta kalitesi artsın istiyorum ...tüp bebekle anne olma şansım var sadece ama yinede tek tüple umut işte üç aya kadar denemek istiyorum üç ay sonra çünkü bi sonraki transfer... civan perçemi neden içmediniz onunda faydalı olduğunu duydum hepsi zararlı olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…