Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

fsh 23,6 iken 10,21 e indi... civan perçemi içmek istemedim nedense, faydalı olacağını düşünmedim belkide. ben, hayıtın faydasına çok inanıyordum...

Bir gün tek başına harika bir romandı, ne güzel Vedat Türkali'yi de görmüşsün imzalatmışsın süper.

Bir gün tek başına harika bir romandı, ne güzel Vedat Türkali'yi de görmüşsün imzalatmışsın süper.
öyle canım bnce de şahane bi romandır... çok ama çokk yaşlıydı, 7 sene falan oldu sanırım...sohbet dahi edilemiyordu içim burulmadı desem yalan olur...

aminnn.. güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür edrim. inşaallah en kısa zamanda sizlerin de hayırlı haberlerinizi alırız.. umut korkudan daha güçlü bir duygudur yeterki kaybetmeyelim
Hayırlı olsun canım, rahat bi hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.
Senin gibi başaranları duyunca çok seviniyorum ve umutlanıyorum. Ben de bi mucize olsun istiyorum.
Bi de bişey sorucam, düzenli adet oluyor muydun canım?

Kizlar kanamam basladi.cuma gunune randevu verdiler ama doktorum kongredeymis.baska doktor bakacak o günlük
regl oldun yani di mi, canını sıkma tatlım ilaç başlanacak hekimlerin ilaç prosedürleri belirlidir zaten diğer hekim başlatır, 4 gün sonra senin hekim gelmiş olur

Kizlar kanamam basladi.cuma gunune randevu verdiler ama doktorum kongredeymis.baska doktor bakacak o günlük
Aret Bey mi kongredeymiş, murphy yasaları sürekli bize işlesin zaten, her şeyde bi hayır vardır canım olsun, gidince folikül bakıp hormon isteyecekler zaten biliyosun. Bi sonraki kontrolde görüşürsün nasılsa. Hadi hayırlı olsun tedavin.

Benim 37.gün hala adet olamadım kist yüzünden, doktoruma mesaj yazıp sordum, 10 gün daha bekleyelim dedi. Beklemeye alıştım nasıl olsa 10 gün daha beklerim, 1 yıldır habire bişeyleri bekliyorum nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…