- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Tohum olarak hic bilgim yok. Eczaneden reçetesiz alınıyor. Pahalı degilhımmm peki tohum olarak alsam yada otumu bidrde nasıl bir ay aralıksızmı yoksa 15 gün için ara falan evrcekmiyiz
fsh 23,6 iken 10,21 e indi... civan perçemi içmek istemedim nedense, faydalı olacağını düşünmedim belkide. ben, hayıtın faydasına çok inanıyordum...hım sonra sadece hayıtla devam ettiniz yani. peki siz fayda gördünüzmü? yumurtal kalitenizde hormonlarınızda bi fayda oldumu. bende rahim kalınlaşsın hemde yumurta kalitesi artsın istiyorum ...tüp bebekle anne olma şansım var sadece ama yinede tek tüple umut işte üç aya kadar denemek istiyorum üç ay sonra çünkü bi sonraki transfer... civan perçemi neden içmediniz onunda faydalı olduğunu duydum hepsi zararlı olabilirmi
Bir gün tek başına harika bir romandı, ne güzel Vedat Türkali'yi de görmüşsün imzalatmışsın süper.ben popüler olmuş hiç bir şeyi vaktinde yapamıyorum..yani üstünden zaman geçmeli ki okuyayım ya da izleyeyim..yeni yayınlar hakkında hiç fikrim yok... uzun zamandır da kişisel gelişim ve karatay vb kitapları harici roman vs okumuyorum. Ama roman istersen, ve okumadıysan beni çok etkilediğini düşündüğüm bir romanı önerebilirim... vedat türkali: bir gün tek başına ( ne mutlu ki yıllar önce kendisine imzalatmayı da başarmıştım )
angelanın külleri... filmi de vardır ki 2 ciltten oluşan kitap çok daha sürükleyici ve iyidir...şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar canım
öyle canım bnce de şahane bi romandır... çok ama çokk yaşlıydı, 7 sene falan oldu sanırım...sohbet dahi edilemiyorduBir gün tek başına harika bir romandı, ne güzel Vedat Türkali'yi de görmüşsün imzalatmışsın süper.
Sen gördüğünde 90 yaşındaymış zaten canım, şimdi 97 olmuş.öyle canım bnce de şahane bi romandır... çok ama çokk yaşlıydı, 7 sene falan oldu sanırım...sohbet dahi edilemiyorduiçim burulmadı desem yalan olur...
Hayırlı olsun canım, rahat bi hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.aminnn.. güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür edrim. inşaallah en kısa zamanda sizlerin de hayırlı haberlerinizi alırız.. umut korkudan daha güçlü bir duygudur yeterki kaybetmeyelim
aynen canım vali yazıcıoğlunun (rahmetli) hayatını anlatıyordu dizi, izlemedim ama biliyorum...
regl oldun yani di mi, canını sıkma tatlım ilaç başlanacak hekimlerin ilaç prosedürleri belirlidir zaten diğer hekim başlatır, 4 gün sonra senin hekim gelmiş olurKizlar kanamam basladi.cuma gunune randevu verdiler ama doktorum kongredeymis.baska doktor bakacak o günlük
Aret Bey mi kongredeymiş, murphy yasaları sürekli bize işlesin zaten, her şeyde bi hayır vardır canım olsun, gidince folikül bakıp hormon isteyecekler zaten biliyosun. Bi sonraki kontrolde görüşürsün nasılsa. Hadi hayırlı olsun tedavin.Kizlar kanamam basladi.cuma gunune randevu verdiler ama doktorum kongredeymis.baska doktor bakacak o günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?