Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Benim 37.gün hala adet olamadım kist yüzünden, doktoruma mesaj yazıp sordum, 10 gün daha bekleyelim dedi. Beklemeye alıştım nasıl olsa 10 gün daha beklerim, 1 yıldır habire bişeyleri bekliyorum nasılsa
tez zamanda gitsin inşallah soğan kürü yapsa mıydın acaba?

tez zamanda gitsin inşallah soğan kürü yapsa mıydın acaba?
2 gün yaptım sonra yapamadım bıraktım. Yapsam mı hayıt mı içsem kararsız kaldım, geçen ay hayıta başladığım gün olmuştum garip bir şekilde belki alakası yoktur tesadüftür. Bu ay kist var diye kararsız kaldım hangisini yapacağımı şaşırdım. Eğriçayır ampulu de sevemedim çok uğraştırıyo cam ampulden suya zor döküyorum 2-3 dakika sürüyo. Öbür türlü tahta kaşığı daldır ye 10 saniyede halloluyodu. Bi daha almicam sanırım bu ampulden.

ben kavanoz versiyonunu almıştım, artık aktarlardaki arı sütleri bile olur düşüncesindeyim önemli olan 3 ay devam etmek bence, monte hayıtı 3 ay aralıksız içtim yazmış, ben onu bile sürekli yapmadım, şimdi sil baştan başlayan biri olsaydım ilk soğan kürü sonra hayıt aslan pençesi sonra olmadı incir kürü yapardım, multivitamin, coenzim ve arısütü alırdım, ginseng, safran ve akapunktur eklerdim...

regl oldun yani di mi, canını sıkma tatlım ilaç başlanacak hekimlerin ilaç prosedürleri belirlidir zaten diğer hekim başlatır, 4 gün sonra senin hekim gelmiş olur

Evet canim dun kahverengi leke gelmisti cok az. Bugun tam olarak geldi.insallah gelmis olur canim doktorum.yaz geldi,artik kongreler bitmez.

Sagol canim.insallah hayirlisiyla son tedavim olur.
Evet aret bey kongredeymis.
Sadece hormona bakiyor,dogru diyosun.
Bu doktor kendi kafasina gore ilac veya igne dozu vermez bana degil mi canim?
Yani benim dosyamda uygulanacak tedavi sekli,verilecek ilac vs. yazilidir degil mi?
Sonucta biz doktorumla az ilac veya ilacsiz diye konustuk.bu doktor kafasina gore bana yine yuksek doz igneleri vermez.

Sansima denk geldi kongre.yani onlarin da illaki katilmalari gereken seminer,kongre olacak ama yine de insan hep kendi doktorunu gormek istiyor.

Yuksek moralle baslayacagim tedaviye,canımı hicbisey sıkmayacagim dedim ama biraz kafama takildi bu durum.

Esim rahat ol,aret beyin belirledigi tedavinin disina cikamaz,sen aret beyin hastasisin sonucta diyor ama yine de

Cuma ola hayrola.

Benim 37.gün hala adet olamadım kist yüzünden, doktoruma mesaj yazıp sordum, 10 gün daha bekleyelim dedi. Beklemeye alıştım nasıl olsa 10 gün daha beklerim, 1 yıldır habire bişeyleri bekliyorum nasılsa

Bekliyoruz canim.
Bazen buyuk bir sabir ve sükunetle,bazen sabir tasarak bekliyoruz.
Sonu hayirli olsun da,bu da allahtan napalim.

Ben de egricayir ampul alacaktim.esim bulamamis.aksu vital almis.bu bitince alirim diyodum.zor oluyorsa aksuya devam edeyim.

Sogan kuru benim kisti ve miyomlari temizledigi icin yap mutlaka demek istiyorum ama her bünye farkli.bir de sana zarari olur,üzülürum bu defa.

fsh değerim 8.67 iki doktora göründüm biri normal dedi diğeri de yüksek yumurtalar azalır dedi bilgisi olan var mı kafam karıştı

Canım merkezlerin tedavi politikaları var, Aret Bey'in merkezindeki tüm doktorlar zaten kime ne uygulanacağı konusunda hemfikirdir. Yani senin durumunda biri orda hangi doktora gitse aynı tedaviyi uygularlar. Farklı tedavi uygulayacağını sanmıyorum, sonuçta 3 gün sonra Aret Bey görecek.
Memorial'da durum böyleydi mesela ben doktorumdan mini tüp ile havuz istedim, burda yok taze transfer politikası var dedi uygulayamadı. Şu an başka hastanede ve mini tüple havuz yapıyoruz aynı doktorla.

Tamam canim. Gereksiz yere kafami karistirmayim o zaman.cok sagol.

Tamam canim. Gereksiz yere kafami karistirmayim o zaman.cok sagol.
Oldu da yüksek doz reçete falan yazmaya kalktı diyelim, kibarca Aret Bey'le düşük doz veya mini tüp olarak konuşmuştuk dersin gerekirse yani. Sonuçta sen farklı bir tedavi için ordasın, ama dosyaya yazıyor doktorlar hangi tedaviyi düşündüklerini Aret Bey de büyük ihtimal yazmıştır.

bıktım bunların kongrelerinden benim yeni dr da yurt dışında kongrede...adamı bekliyorum 1 haftadır...

Kızlarr şu an şokk bir vaziyette size yazıyorum AMH hormonum en son 21 kasımda 0,87 çıkmıştı ve şu an aynı hastanede hatta aynı laborant baktı ve 1,53 çıktııı.. Kadını aradım konuştumm dedimki nasıl olur 6 ay önce düşüktü bu hormon değişmez denilir hep dedim ancak düşebilir derler nasıl yükseldi dedim.. Dediki o tarihte tüm hormonlarınız kötü çıkmış hormonlar birbirini etkiler dedi.. Doktorla görüştükten sonra daha da rahatlıycam sanırım ama yine de çok sevindim ve sizinle paylaşmak istedim

maşallah tatlım yaaa, süpper bi haber buuuu.....

vallahi ben artık neye inanacağımı şaşırdım, sanki her şey yalan dolan değişmez, asla yükselmez diyorlar, 2 ye katlamış maşallah... neler yaptın şekerim bu ara farklı olarak tüyo versene bize

fsh değerim 8.67 iki doktora göründüm biri normal dedi diğeri de yüksek yumurtalar azalır dedi bilgisi olan var mı kafam karıştı
Gayet normal. 13 üstüne çıkarsa tehlikeli.
Lh degeri nasıl. ? Lh degeri ile fsh degeri birbirine yakinsa pko olabilme durumu varmış. Degerlerine bir bak

Oh bugün güzel haberler arka arkaya.
Mucize mi desek bilemedim harika bir haber bu canımm, çook sevindim maşallah.

Tamam canim. Sonucta aret bey bilgisayara notlar aldi konusurken.hasta öyküsünü yaziyorlar ki hasta gelince ne konustular,ne tedavi onerdiler gorebilsinler.dosyamdakileri o doktor da gorecek nasilsa:)
Kendimi doldurmayacagim olumsuz düsüncelerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…