Oldu da yüksek doz reçete falan yazmaya kalktı diyelim, kibarca Aret Bey'le düşük doz veya mini tüp olarak konuşmuştuk dersin gerekirse yani. Sonuçta sen farklı bir tedavi için ordasın, ama dosyaya yazıyor doktorlar hangi tedaviyi düşündüklerini Aret Bey de büyük ihtimal yazmıştır.
sakın ağlama canım, stres yükseltiyor bu hormonları. Değerlerin güzel, bebek de olur Allahın izni ile, moralini bozmayacak bi doktor ile görüşmeye devam etmeni öneririm..Bu doktorların hepsi üç kağıtçı, korku yaratıp panik oluşturup tüp bebeğe yönlendirmek istiyorlar. Sakin ol, yeni bi dr ile denemeye devam et bence... Sadece bu değerlere bakılarak bir şey söylenemez...6 aydır bu topikte ne fsh değerleri ile hamile kaldı arkadaşlarımız...ay canm çok sağol sabahtır ağla ağla bi hal oldum artık bebiş de olmuyor demek bundan dedim
Farklı hiçbişey yapmadım canım geçen ay sadece rahim filmi bi de ovulasyona kadar hayıt içtim o kadar.. Valla ben de anlamadım nasıl oldu bu.. Yalnız laborant kadınla tanışıyorum aradım cepten sordum.. Sadece dediki kasım tetkikinde tüm hormonlarınız kötü çıkmış dedi hormonlar birbirini mutlaka etkiler dedi.. yine de doktorunuzla görüşün dedi.. ay çok mutluyum monte inanamıyorum yaaa çok şükürrrrmaşallah tatlım yaaa, süpper bi haber buuuu.....
vallahi ben artık neye inanacağımı şaşırdım, sanki her şey yalan dolandeğişmez, asla yükselmez diyorlar, 2 ye katlamış maşallah... neler yaptın şekerim bu ara farklı olarak tüyo versene bize
gerçekten mi söylüyorsun canım valla yazdıklarını okuyunca sevindim Allah razı olsun senden nasıl moral oldun bana ailemden uzaktayım dertleşecek kimsem de yok yüksek diyen tüp bebek olan bir hastane doktoruydu diğeri de normal hastane doktoru dediğin gerçekten doğru para için dönüyor çarklar :) ağlamayacağım artık hayıt tohumu içmeye başladım inşallah isteyen herkes en yakın zamanda hayırlı evlatlara kavuşur zor bir süreçsakın ağlama canım, stres yükseltiyor bu hormonları. Değerlerin güzel, bebek de olur Allahın izni ile, moralini bozmayacak bi doktor ile görüşmeye devam etmeni öneririm..Bu doktorların hepsi üç kağıtçı, korku yaratıp panik oluşturup tüp bebeğe yönlendirmek istiyorlar. Sakin ol, yeni bi dr ile denemeye devam et bence... Sadece bu değerlere bakılarak bir şey söylenemez...6 aydır bu topikte ne fsh değerleri ile hamile kaldı arkadaşlarımız...
Allah senden de razı olsun tatlım..benim de 23,6 idi fsh değerim bana tüp bebek bile yapamazsın deyip paketledi dr... 1 ay hayıt suyu ve aslanpençesi içtim 10,21 e düşmüştü. hemen dr değiştirdim yeni dr bana sen ne bakıyorsun bu hormonlara, aynı gün içinde bile farklı çıkar sonuçlar, hiç takılma dedi... ynen dediği gibi çıktı...hayıt suyunu iç, alabiliyorsan arısütü, bal polen karışımı al aktardan eşine yedir her sabah ve sen de ye... yumi kaliteni arttırır. kuru inciri önermem sana prolaktinini yükseltir... dengeli beslen, stresten uzak dur, bi de aklı başında bi dr bul. folik asit içmeyi ihmal etme sakın...gelecektir bebişin..eşinin sperm testleri yapıldı mı?gerçekten mi söylüyorsun canım valla yazdıklarını okuyunca sevindim Allah razı olsun senden nasıl moral oldun bana ailemden uzaktayım dertleşecek kimsem de yok yüksek diyen tüp bebek olan bir hastane doktoruydu diğeri de normal hastane doktoru dediğin gerçekten doğru para için dönüyor çarklar :) ağlamayacağım artık hayıt tohumu içmeye başladım inşallah isteyen herkes en yakın zamanda hayırlı evlatlara kavuşur zor bir süreç
maşallah tatlım yaaa, iyi de kasımda senin fsh 3 tü, kötü değildi ki diğer hormonların? yanlış mı hatırlıyorum...ben de şoktayım bi de o kadar atıp tutuyorlar bu değer asla yükselmez diye..nasıl oluyor bu işler, kafam çook karışıkFarklı hiçbişey yapmadım canım geçen ay sadece rahim filmi bi de ovulasyona kadar hayıt içtim o kadar.. Valla ben de anlamadım nasıl oldu bu.. Yalnız laborant kadınla tanışıyorum aradım cepten sordum.. Sadece dediki kasım tetkikinde tüm hormonlarınız kötü çıkmış dedi hormonlar birbirini mutlaka etkiler dedi.. yine de doktorunuzla görüşün dedi.. ay çok mutluyum monte inanamıyorum yaaa çok şükürrrr
Ayy tatlım çok sağol gerçekten mucize gibi bişey oldu yaa inşallah bi yanlışlık yoktur.. Hastane de aynı laborant bile aynı yoktur heralde yaa dimi?? Hala inanamıyorum
Oh bugün güzel haberler arka arkaya.
Mucize mi desek bilemedim harika bir haber bu canımm, çook sevindim maşallah.
bıktım bunların kongrelerinden benim yeni dr da yurt dışında kongrede...adamı bekliyorum 1 haftadır...
kasımda fsh 17 küsürdü prolaktinim 32 falandı hepsi saçmasapandı.. Sonra aslan pençesiyle düşürdüm heralde sayende şubatta 3 çıkmıştı canımmaşallah tatlım yaaa, iyi de kasımda senin fsh 3 tü, kötü değildi ki diğer hormonların? yanlış mı hatırlıyorum...ben de şoktayım bi de o kadar atıp tutuyorlar bu değer asla yükselmez diye..nasıl oluyor bu işler, kafam çook karışık
yapıldı canım doktor gayet iyi görünüyor dedi eşimin sonuçlarına dediğini alıp içeceğim inciri o sebepten tüketmitorum prolaktin için 2 aydır folbiol içiyorum folik asit bir de coraspin kullanıyorum inşallah hayırlsı Allahım ne zaman nasip etmişse hepimizin o zaman olacak da işte insan sabırsızlanıyor :)Allah senden de razı olsun tatlım..benim de 23,6 idi fsh değerim bana tüp bebek bile yapamazsın deyip paketledi dr... 1 ay hayıt suyu ve aslanpençesi içtim 10,21 e düşmüştü. hemen dr değiştirdim yeni dr bana sen ne bakıyorsun bu hormonlara, aynı gün içinde bile farklı çıkar sonuçlar, hiç takılma dedi... ynen dediği gibi çıktı...hayıt suyunu iç, alabiliyorsan arısütü, bal polen karışımı al aktardan eşine yedir her sabah ve sen de ye... yumi kaliteni arttırır. kuru inciri önermem sana prolaktinini yükseltir... dengeli beslen, stresten uzak dur, bi de aklı başında bi dr bul. folik asit içmeyi ihmal etme sakın...gelecektir bebişin..eşinin sperm testleri yapıldı mı?
ben demezdim tatlım demedim de, bak o kadar uzun süren kanamama rağmen bekliyorum inatla, 1000 tane kadın doğumcu var, ama ben onu seçerek gittiğim için bekliyorum. basit bir muayene için bile olsa ercih ettiğim dr u bekliyorum..ben de sevmem bu tarz değişiklikleri, kafamı karıştırır, içimi bulandırır...diğer dr u tercih etseydim ona giderdim, ben bunu tercih ettim..Valla bu is para isini de gecti.sansa kaldi:)
Iyi doktora gideyim diyosun,parayi ayarliyosun bi sekilde,zaten muayene parasini bir defa veriyosun.sonra sansina kongre,seminer denk gelirse doktorun her kontrolunde yaninda olamayabiliyor.ya ben kendi doktorumu isterim deyip gitmeyeceksin ya da transfere opuya denk gelmesin diye dua edeceksin:)
Gitmemek secenegini uygulayan var midir,bilmiyorum:)
Ben mi fazla pimpirigim sizce?
Siz olsaniz amaaan ha o doktor ha bu doktor farketmez der miydiniz yoksa benim gibi her adimda doktorum olsun ki icim rahat etsin mi derdiniz:)
Hosgeldin canim aramiza.
Cok dogru soylemissin.bu tedavide moral ve motivasyon cok onemli.kendini iyi hissedecegin aktivitelerde ve ortamlarda bulunman senin ve tedavin icin iyi olacaktir.
Ben kür yapmadigim icin kürlerle ilgili bilgim yok.
Ari sutü bal poleni de genellikle egricayir ve aksu vital marka kullaniliyor.
Dogru doktor ve dogru tedaviyle bebegine kavusursun insallah.
Lacivert paketteki canim, biz normal olanı kullanıyoruz
günaydın herkese. aylar önce öyle umutsuzluklarla yazmıştımki buraya anlatamam. beni motive ettiniz pes etme dediniz. etmedim . ve dün yüksek fsh ve düşük progesterona rağmen o kutlu müjdeyi aldım. aziz misafirim benimleymiş. hiç ummadığım ve beklemediğim bi anda konuk oldu bana. evet ben de soğan kürü denedim gittim fsh biraz iyidi sonra tavsiyelere uyup hayıt denedim bu defa progesteronum düşükmüş yılmadım aslanpençesi denedim dr bu arada progestan vermişti yine olmadı. artık boşverdim herşeyi bıraktım aşılama olmaya karar verdim ve bi ay sonra.... lütfen umutlarınızı yitirmeyin. onun sizinle olması gerekiyorsa olacaktır. ben çok umutsuz olup ağladım forum forum gezdim size umut olsun diye yazdım. bu arada 11 aydır deniyoduk .. rabbim tüm isteyenlere en kısa zamada hayırlı salih evlatlar versin. yılmayın dua edin..kucak dolusu sevgiler..
Kötü sonuç çıkınca hemen yıkılıyoruz iyi çıkınca da inanamıyoruz. İnan canım niye yanlış olsun, hem yanlışlık olsa bile belki önceki yanlıştıAyy tatlım çok sağol gerçekten mucize gibi bişey oldu yaa inşallah bi yanlışlık yoktur.. Hastane de aynı laborant bile aynı yoktur heralde yaa dimi?? Hala inanamıyorum
tamam tatlım maşallah sana, sen hiç dertlenme... gelecek bebişin inşallah, bir kaç ay sonra gelir topiğe verirsin müjdeyi, ben inanıyorum, inan bana...reglin 2.gününden 14. güne kadar çörekotu bal, tarçın karıştır sabahları aç karna ye..bek gelecek bebişin, buraya da yazıyorumyapıldı canım doktor gayet iyi görünüyor dedi eşimin sonuçlarına dediğini alıp içeceğim inciri o sebepten tüketmitorum prolaktin için 2 aydır folbiol içiyorum folik asit bir de coraspin kullanıyorum inşallah hayırlsı Allahım ne zaman nasip etmişse hepimizin o zaman olacak da işte insan sabırsızlanıyor :)
canım benim yaa, ne yaptım ki, sayende yazmışsın..kıyamam sana ben... her şey çok güzel maşallah artık takma kafana hiç bir şeyi, önümüzdeki aylarda bu topikte güzel haberler alacağız....kasımda fsh 17 küsürdü prolaktinim 32 falandı hepsi saçmasapandı.. Sonra aslan pençesiyle düşürdüm heralde sayende şubatta 3 çıkmıştı canım
ben demezdim tatlım demedim de, bak o kadar uzun süren kanamama rağmen bekliyorum inatla, 1000 tane kadın doğumcu var, ama ben onu seçerek gittiğim için bekliyorum. basit bir muayene için bile olsa ercih ettiğim dr u bekliyorum..ben de sevmem bu tarz değişiklikleri, kafamı karıştırır, içimi bulandırır...diğer dr u tercih etseydim ona giderdim, ben bunu tercih ettim..
benim ilk öyle oldu bi prof ile başlamıştım olumlu ve iyiydi, konferanstayken başka bi dr baktı, tüm hayatımı altüst etti....
:):) hayıtı içiyorum ama o tarçın bal çok acı geliyor midem almıyor yiyemiyorum :) veririm müjdeyi vermem mi hem müjde veririm hem de elimden geldiğince yardımcı olurum isteyenlere inşallaaaaahhh :):)tamam tatlım maşallah sana, sen hiç dertlenme... gelecek bebişin inşallah, bir kaç ay sonra gelir topiğe verirsin müjdeyi, ben inanıyorum, inan bana...reglin 2.gününden 14. güne kadar çörekotu bal, tarçın karıştır sabahları aç karna ye..bek gelecek bebişin, buraya da yazıyorum
bebeğim ya asla niyetim korkutmak değil bilirsin beni..ama bunlar önemli işlemler, ne bileyim ben drumu isterdim..sürekli yapılan şeyler değilki bunlar..sen o adam için veriyorsun o kadar parayı, tedavinin en önemli aşaması başlangıcı..sinir oluyorum ben böyle şeylere.ciddiyetsizlik ve prensipsizlik gibi geliyor ne bileyim... senin kadar benim de çok canım sıkıldı yaşadığın duruma güzelim yaaAy canim korkutma beni:)
ben demezdim tatlım demedim de, bak o kadar uzun süren kanamama rağmen bekliyorum inatla, 1000 tane kadın doğumcu var, ama ben onu seçerek gittiğim için bekliyorum. basit bir muayene için bile olsa ercih ettiğim dr u bekliyorum..ben de sevmem bu tarz değişiklikleri, kafamı karıştırır, içimi bulandırır...diğer dr u tercih etseydim ona giderdim, ben bunu tercih ettim..
benim ilk öyle oldu bi prof ile başlamıştım olumlu ve iyiydi, konferanstayken başka bi dr baktı, tüm hayatımı altüst etti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?