Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

:):) hayıtı içiyorum ama o tarçın bal çok acı geliyor midem almıyor yiyemiyorum :) veririm müjdeyi vermem mi hem müjde veririm hem de elimden geldiğince yardımcı olurum isteyenlere inşallaaaaahhh :):)
canımsın, takıl bize, biz sürekli burada yazışıyoruz...hem sana da moral olur, hem de kafan rahatlar... sormak istediklerini sor, artık neredeyse her şeyi biliyoruz topik olarak, arkadaşlarımız da çook bilgililer. doktor doktor gezmekten öğreniyoruz her şeyi

buralardayım artık hem dertleşip hem bilgileniyoruz gerçekten doktor doktor geze geze burda paylaşıyoruz yakında biz doktor çıkacağız :):)çok sağol canm gerçekten sabahtır mutsuzluğumu umutsuzluğumu aldın :)

O doktor sadece o gunluk bakacak.degistirme olsa kabul etmem.
Etmem diyorum ama tedavinin ortasinda ya oyle bisey olursa
Yok yok hayir,ben kendi doktorumla devam edecegime inaniyorum:)
Evrene olumlu mesaj gondermeliyim:)
tamam canım olumlu mesaj gönderelim..bunlar da bi garip, arkadaş ne konferansı bu! bu kadar sana umut bağlamış insan var, senin ne hakkın var bu insanları bırakıp gitmeye..çok istiyorsan gönder birini kayda alsın senin için , otur akşamları izle konferansını

vallahi boşuna dertlenmişsin güzelim sen, unut o değerleri şu andan itibaren..120 fsh ile hamile kalan arkadaşlarımız var...rahatla, derin nefes al ve bu andan itibaren olumlu düşün, fıkır fıkır ol, bebeğinin geleceğine odaklan sürekli....

Evt evt aynen şimdilik ağustosa kadar erteledim tüp bebek olaylarını rahatça takılırım en azından kafam biraz rahat olur.. Zaman bakımından biraz daha rahatlamış olurum.. Hayırlısıysa da olur inşallah canım.. İnşallah hepimiz bebiklerimize kavuşcazzz

Ben de doktorumu istiyoruum:)
Neyse bi dahaki gidisimde orda olur zaten.
Hakkimda hayirlisi:)

Ben de doktorumu istiyoruum:)
Neyse bi dahaki gidisimde orda olur zaten.
Hakkimda hayirlisi:)
tamam o halde dert etme artık bu durumu..şu an bunu değiştirme şansımız var mı? yok...o sebeple rahat ol ve akışa bırak kendini

canım benim yaa, ne yaptım ki, sayende yazmışsın..kıyamam sana ben... her şey çok güzel maşallah artık takma kafana hiç bir şeyi, önümüzdeki aylarda bu topikte güzel haberler alacağız....
Montecim tabi sayende moralim çok kötü hormonlarım tepetaklak geldim ben bu topiğe.. Sayende bitkilerle şifa bulduk hepimiz az veya çok.. Allah senden razı olsun İnşallah doğal yolla güzel bi bebikin olur

Ben seninle aynı kafadayım ve bu takıntılarımız yüzünden bizim gibileri buluyor aksilikler. Biraz rahat olmaya alışmamız lazım.
Benim ilk tedavim Semra Kahraman'la olsun istedim, şu anki doktoruma da muayene olmuştum orda ve kafam karışmıştı hangisiyle başlasam diye. Semra Hanım ekip doktoruyla çalışıyor zaten başkası yapacak takiplerimi diye vazgeçtim kendi doktoruma randevu aldım ama adetim gecikti doktorumun izin gününe denk geldi bu sefer Semra Hanım'la başlamak durumunda kaldım. Semra Hanımı baştan istesem kesin denk gelmezdi de. Tedaviye kendi doktorumla devam ettim ama opuma başka doktor girdi ona da huzurum kaçmıştı.
Tüp bebek tedavisi bu açıdan çok zor, doktorların izin günü, kongresi, bayramı, yılbaşısı hep bi terslik çıkaracak şey oluyo, mesela pazar günü de her yer kapalı nerdeyse ve bu tam bir saçmalık. Pazar günü hasta olmayın demek gibi bişey, anlamıyorum en azından nöbetleşe çalışmalı merkezlerdeki doktorlar.
Tedavi olmadan önce bakım işlerini halledeyim diyorum ayıp olmasın doktorlara diye, bu defa adetim gecikiyo. Nasılsa tedavi yok diye sallamadığım zaman çat tedavi çıkıyo.
İşte bunlar hep murpphhyy

Son düzenleme:

Aynen oyle,oturun sonra izleyin
Ama oralara da bizim icin gidiyorlar.
Yeni tedaviler,farkli seyler ogrenmek icin.
Ben her seye ragmen doktorumu seviyorum

Montecim tabi sayende moralim çok kötü hormonlarım tepetaklak geldim ben bu topiğe.. Sayende bitkilerle şifa bulduk hepimiz az veya çok.. Allah senden razı olsun İnşallah doğal yolla güzel bi bebikin olur
Canımsın yaaa, Allah senden razı olsun kuzum..bu gün ağlatacaksınız sonunda beni..sulugözüm ben, gelmeyin benim üstüme tatlım tez zamnada kavuş inşallah bebişine sen de, ve hepimiz inşallah...ben hep sana dedim sen normal yoldan hamile kalacaksın, ben buna inanıyorum...rahat ol sadece, inan bebikin yolda

İnşallah bebeğimmm inşallahhh

Valla ben de bu konularda cok takintiliyim.rahat olan insanlarin isleri tıkır tikır ilerliyor.biraz gamsiz olsam iyi olacak ama huy iste:)
Istedigimiz gibi gitmiyor hayatimizdaki her sey.neyle karsilasacagimizi bilemedigimiz icin allahtan hayirlisini dileyecegiz.

Bursada ulu caminin orda patlama olmus.6 kisi yaralanmis.
Yok ya hicbiseyi kafaya takmayacaksin.o doktor olmaz,bu doktor olur.
Carsiya cikmaktan vazgecmeseydik,biz de oralarda olacaktik.
Allahim sen hayirlisini ver.
Neyin planini yapiyoruz biz

egricayırın her iki tarafını da kırıyorsun değil mi
birini kırıp ters çevirip sonra diğer tarafını da kırman lazım. kırmazsan akmaz ve sallayarak çok zorlanırsın. ama iki tarafını kırdığında anlık bir işlem neden zorlandın ki acaba

Tam bi aydınlanma yaşıyorum şu an Allah razı olsun canım, hiçbişii okumadan başladım kullanmaya, tek tarafı kırıp dökmeye çalışıyodum devit gibi sandım, hatta niye çift tarafa da yapmışlar ki bu kırma ucunu diye düşündüm bi de, tam akıl tutulması..

aslında ben çok rahatımdır... ama anlatmıştım eski sayfalarda ilk raporumu çıkarırken fakültede yangın çıktı, çatlatma iğnesini yanlışlıkla daha doğrusu dalgınlıkla buzdolabının buzluk kısmına koydum ve dondu hemde arife günü bursa merkeze gidip kapı kapı ilaç aradık resmen çünkü arife günü ecza depoları kendi ilçeme gelmiyomuş. aynı gün emanet aldığımız araca geri geri gelen amca benim bulunduğum taraftan çarptı ki bizim araca henüz eşim binmediğinden hareketsiz beklemekteyken.... sonra opuya giderken bi tedavimde, bi kar yağdı 45 dk lık yolu 4 saatte gittik.... murphy mi calimeroluk mu bilmem bi gudubetlik olduğu kesin

Bursada ulu caminin orda patlama olmus.6 kisi yaralanmis.
Yok ya hicbiseyi kafaya takmayacaksin.o doktor olmaz,bu doktor olur.
Carsiya cikmaktan vazgecmeseydik,biz de oralarda olacaktik.
Allahim sen hayirlisini ver.
Neyin planini yapiyoruz biz
Canım şimdi gördüm mesajını, Allah korusun hepimizi, zor zamanlardayız..

bende diyorum nası 4-5 dk sürer sonra benim de ilk tüpü tek tarafından kırdığım aklıma geldi ama hemen prospektusune bakmıştım sonra dedim moyaalitu da benim gibi tek taraftan takılıyo anlaşılan

Valla canim olduktan sonra hepsi bir arada oluyor.
Hicbisey bizim elimizde degil.
Arada bunu unutup kafaya cok taktigim icin kiziyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…