Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bende diyorum nası 4-5 dk sürer sonra benim de ilk tüpü tek tarafından kırdığım aklıma geldi ama hemen prospektusune bakmıştım sonra dedim moyaalitu da benim gibi tek taraftan takılıyo anlaşılan
Neyse en azından 5. yi rahat içicem sayende canım
4 gündür ampulle teknik geliştirmeye çalışıyorum bi de yani.. Yukardan aşağı uzun mesafede sallayınca tek seferde daha çok damla akıyo bunu öğrenebilmiştim

:)))

sonuçlarım bunlar ama bi bakar mısınız:E2:33.65
tsh:3.14
fsh:8.67
lh:6.26
prolaktin:18.64 içim rahatladı sağol canm :)
Bence degerler cok güzel. Ama lh değeri fsh yakın. Pko ihtimali var. Yani kist olabilme durumu var. Eğer kist varsa soğan kürü uygulayın. Yıkandıktan 2 gün sonra 15 gün boyunca ic. Iceriyi tertemiz edermiş. Ibrahim saràcoglu bir programda demisti

soğan suyu içiyorum sabah akşam bundan 2 ay önce 2mmlik kist var demişti doktor ama kendiliğinden gitti geçen ay yoktu tertemiz görünüyor dedi ama bilemedim ben yine de soğan suyu içiyoum inşallah hayırlısı ayrıca bana zaman ayıtırp yorum yaptığınız için de çok teşekkür ederim :)

Önemli değil. Bu test kist varken mi yapıldı. ? Yoksa doktor kist kaybolmuş dedikten sonra mi?

Uykusuz geçen bir gece daha, bu ara geç uyuyorum hep, melatonini doktoruma sormadan almayayım dedim ama gerçekten ihyiyacım var belli yani. Kaan Bey veriyormuş zaten de kaç mg acaba yazmamış kimse.
Doktor doktor gezmek istiyorum yine nedense. 1 yıldır tedavide olduğumu, zamanın su gibi akıp geçtiğini ve tedavi için 1 yaş daha yaşlandığımı fark ettim bu ara belki de ondan. Her merkezden randevu alıp sırayla adını duyduğumuz tüm doktorlara gidersem şaşırmayın.

günaydın fıstıklarrr, bugün büyük gün, dr günü..bakalım neler çıkacak başıma..umarım olumsuz bi durum ile karşılaşmam... dün gece rüyamda dr lar ile uğraştım durdum, eski doktorum onu bıraktım diye çok üzülüyordu, geri gel bi çözüm buluruz elbet diyordu bilinçaltımda sanırım hala bırakmak istemiyorum onu :) ama yeni bi dr da şart... off sıkıntı vallahi bu işler..

fshe2 canım senin de dr günün bugün, inşallah güzel haberlerle döneriz :)

Gece 3lere 4lere kadar oturmuyorum ,erken yatiyorum belki ama sabaha kadar rüyamda sürekli biseylerle ugrasiyorum.kafa yogun ya,cok rahat bir uyku yok.hep bi 'acaba'larla geciyor gunler,bu da gecelerimizi etkiliyor.
Aklinda olan baska doktorlar varsa,icin rahat edecekse gidip gorusebilirsiniz ama kafan daha cok da karisabilir,biseyler daha da netlesebilir.
Sogan kurunu yapsa miydin acaba diye düsünüyorum.
Kendimi bildim bileli hep dogumgun kutlandi.evlendikten sonra da bu devam etti.ilk defa bu seneki dogumgunumu cok nese ve heyecan icinde geciremedim.yine mutluydum ama bir yas daha aldim ve 35e 2 kala biraz panikledim.
Evleneli 4 sene olmus.2 senedir cocuk istiyoruz.1 senedir tedavideyiz.bu zamanlar nasil gecti,ne zaman gecti,hiiiic anlamadim.

Kaan ben ilk başta bana melatonin vermedi. İnternetten melatonin diye bir ilaç ismi duydum, kullansam olur mu diye sordum. Tabi ki kullanabilirsin. Aksine faydasını görürsün ben bile kullanıyorum dedi. Melatonin yazdı. Ama dozunu söylemedi. Prospektüsünü okudum. Uyuyayacağım saatten yaklaşık 2 saat önce uyku durumuma göre 1 veya 2 tane alıyorum. Kullanmadan öncesinde çok fazla uyku problemim vardı. Tavsiye ederim. Sanırım papatya bitkisinde de melatonin varmış. Belki o da geçici çözüm olabilir.

Günaydın tatlım. Artık bu konular sürekli hayatımızda olduğu için gece bilinçaltımızda boş durmuyor tabi ki İnşallah sen ve fshe2 güzel haberlerle dönersiniz.

Günaydın tatlım. Artık bu konular sürekli hayatımızda olduğu için gece bilinçaltımızda boş durmuyor tabi ki İnşallah sen ve fshe2 güzel haberlerle dönersiniz.

günaydın güzellik,
inşallah canııım, açıkcası korkmuyor değilim, bu uzun süren kanama sanki enfeksiyon belirtisi gibi, neyse herhalde bugün bi ilaç verir artık geçmesi için kanamamın..çok sıkıntı yaptı bu sefer, çook

Gunaydin canim.
Evet senin icin onemli bir gun.insallah guzel ve olumlu bir gorusme olur ve oncelikle kanamayi durdursun.
Kesinlikle yeni bir doktora gitmekle dogru bir karar aldin.
Ben bu durumlarda sabaha kadar gidecegim yeri gorururum,uyuyamam,heyecan yaparim:)
En iyi doktor bizi basariya goturen doktordur.bu doktoru da seveceksin belki de. Bi git bakalim,gorus,elektrik almak da onemli:)
Hayirli haberlerle dön insallah.

İnşallah canım, bugün 17 de randevum, bakalım neler olacak.akşam yazarım size mutlaka

Kendi doktorun kanama kendisi kesilsin diye mi ilac vermiyordu?
E yani canim,sıkıntı yapmasi cok normal.20 gunde bana fenalik basmisti.senin 2 ay oldu nerdeyse.

Kendi doktorun kanama kendisi kesilsin diye mi ilac vermiyordu?
E yani canim,sıkıntı yapmasi cok normal.20 gunde bana fenalik basmisti.senin 2 ay oldu nerdeyse.
Sanırım cnm, ameliyat sonrası olur dedi 1 ay öyle geçti, sonra gebelik ve düşük nedeniyle kanama surdu, 1 ay da öyle geçti, 2 haftadirda gitmiyorum Dr A, yeni Dr konferanstan dönsün diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…