Canım şimdi gördüm mesajını, Allah korusun hepimizi, zor zamanlardayız..
aslında ben çok rahatımdır... ama anlatmıştım eski sayfalarda ilk raporumu çıkarırken fakültede yangın çıktı, çatlatma iğnesini yanlışlıkla daha doğrusu dalgınlıkla buzdolabının buzluk kısmına koydum ve dondu hemde arife günü bursa merkeze gidip kapı kapı ilaç aradık resmen çünkü arife günü ecza depoları kendi ilçeme gelmiyomuş. aynı gün emanet aldığımız araca geri geri gelen amca benim bulunduğum taraftan çarptı ki bizim araca henüz eşim binmediğinden hareketsiz beklemekteyken.... sonra opuya giderken bi tedavimde, bi kar yağdı 45 dk lık yolu 4 saatte gittik.... murphy mi calimeroluk mu bilmem bi gudubetlik olduğu kesin
aslında ben çok rahatımdır... ama anlatmıştım eski sayfalarda ilk raporumu çıkarırken fakültede yangın çıktı, çatlatma iğnesini yanlışlıkla daha doğrusu dalgınlıkla buzdolabının buzluk kısmına koydum ve dondu hemde arife günü bursa merkeze gidip kapı kapı ilaç aradık resmen çünkü arife günü ecza depoları kendi ilçeme gelmiyomuş. aynı gün emanet aldığımız araca geri geri gelen amca benim bulunduğum taraftan çarptı ki bizim araca henüz eşim binmediğinden hareketsiz beklemekteyken.... sonra opuya giderken bi tedavimde, bi kar yağdı 45 dk lık yolu 4 saatte gittik.... murphy mi calimeroluk mu bilmem bi gudubetlik olduğu kesin
Neyse en azından 5. yi rahat içicem sayende canımbende diyorum nası 4-5 dk sürer sonra benim de ilk tüpü tek tarafından kırdığım aklıma geldi ama hemen prospektusune bakmıştımsonra dedim moyaalitu da benim gibi tek taraftan takılıyo anlaşılan
Bence degerler cok güzel. Ama lh değeri fsh yakın. Pko ihtimali var. Yani kist olabilme durumu var. Eğer kist varsa soğan kürü uygulayın. Yıkandıktan 2 gün sonra 15 gün boyunca ic. Iceriyi tertemiz edermiş. Ibrahim saràcoglu bir programda demistisonuçlarım bunlar ama bi bakar mısınız:E2:33.65
tsh:3.14
fsh:8.67
lh:6.26
prolaktin:18.64 içim rahatladı sağol canm :)
soğan suyu içiyorum sabah akşam bundan 2 ay önce 2mmlik kist var demişti doktor ama kendiliğinden gitti geçen ay yoktu tertemiz görünüyor dedi ama bilemedim ben yine de soğan suyu içiyoum inşallah hayırlısı ayrıca bana zaman ayıtırp yorum yaptığınız için de çok teşekkür ederim :)Bence degerler cok güzel. Ama lh değeri fsh yakın. Pko ihtimali var. Yani kist olabilme durumu var. Eğer kist varsa soğan kürü uygulayın. Yıkandıktan 2 gün sonra 15 gün boyunca ic. Iceriyi tertemiz edermiş. Ibrahim saràcoglu bir programda demisti
Önemli değil. Bu test kist varken mi yapıldı. ? Yoksa doktor kist kaybolmuş dedikten sonra mi?soğan suyu içiyorum sabah akşam bundan 2 ay önce 2mmlik kist var demişti doktor ama kendiliğinden gitti geçen ay yoktu tertemiz görünüyor dedi ama bilemedim ben yine de soğan suyu içiyoum inşallah hayırlısı ayrıca bana zaman ayıtırp yorum yaptığınız için de çok teşekkür ederim :)
Uykusuz geçen bir gece daha, bu ara geç uyuyorum hep, melatonini doktoruma sormadan almayayım dedim ama gerçekten ihyiyacım var belli yani. Kaan Bey veriyormuş zaten de kaç mg acaba yazmamış kimse.
Doktor doktor gezmek istiyorum yine nedense. 1 yıldır tedavide olduğumu, zamanın su gibi akıp geçtiğini ve tedavi için 1 yaş daha yaşlandığımı fark ettim bu ara belki de ondan. Her merkezden randevu alıp sırayla adını duyduğumuz tüm doktorlara gidersem şaşırmayın.
Kaan ben ilk başta bana melatonin vermedi. İnternetten melatonin diye bir ilaç ismi duydum, kullansam olur mu diye sordum. Tabi ki kullanabilirsin. Aksine faydasını görürsün ben bile kullanıyorum dedi. Melatonin yazdı. Ama dozunu söylemedi. Prospektüsünü okudum. Uyuyayacağım saatten yaklaşık 2 saat önce uyku durumuma göre 1 veya 2 tane alıyorum. Kullanmadan öncesinde çok fazla uyku problemim vardı. Tavsiye ederim. Sanırım papatya bitkisinde de melatonin varmış. Belki o da geçici çözüm olabilir.Uykusuz geçen bir gece daha, bu ara geç uyuyorum hep, melatonini doktoruma sormadan almayayım dedim ama gerçekten ihyiyacım var belli yani. Kaan Bey veriyormuş zaten de kaç mg acaba yazmamış kimse.
Doktor doktor gezmek istiyorum yine nedense. 1 yıldır tedavide olduğumu, zamanın su gibi akıp geçtiğini ve tedavi için 1 yaş daha yaşlandığımı fark ettim bu ara belki de ondan. Her merkezden randevu alıp sırayla adını duyduğumuz tüm doktorlara gidersem şaşırmayın.
Günaydın tatlım. Artık bu konular sürekli hayatımızda olduğu için gece bilinçaltımızda boş durmuyor tabi kigünaydın fıstıklarrr, bugün büyük gün, dr günü..bakalım neler çıkacak başıma..umarım olumsuz bi durum ile karşılaşmam... dün gece rüyamda dr lar ile uğraştım durdum, eski doktorum onu bıraktım diye çok üzülüyordu, geri gel bi çözüm buluruz elbet diyordubilinçaltımda sanırım hala bırakmak istemiyorum onu :) ama yeni bi dr da şart... off sıkıntı vallahi bu işler..
fshe2 canım senin de dr günün bugün, inşallah güzel haberlerle döneriz :)
Günaydın tatlım. Artık bu konular sürekli hayatımızda olduğu için gece bilinçaltımızda boş durmuyor tabi kiİnşallah sen ve fshe2 güzel haberlerle dönersiniz.
günaydın fıstıklarrr, bugün büyük gün, dr günü..bakalım neler çıkacak başıma..umarım olumsuz bi durum ile karşılaşmam... dün gece rüyamda dr lar ile uğraştım durdum, eski doktorum onu bıraktım diye çok üzülüyordu, geri gel bi çözüm buluruz elbet diyordubilinçaltımda sanırım hala bırakmak istemiyorum onu :) ama yeni bi dr da şart... off sıkıntı vallahi bu işler..
fshe2 canım senin de dr günün bugün, inşallah güzel haberlerle döneriz :)
İnşallah canım, bugün 17 de randevum, bakalım neler olacak.akşam yazarım size mutlakaGunaydin canim.
Evet senin icin onemli bir gun.insallah guzel ve olumlu bir gorusme olur ve oncelikle kanamayi durdursun.
Kesinlikle yeni bir doktora gitmekle dogru bir karar aldin.
Ben bu durumlarda sabaha kadar gidecegim yeri gorururum,uyuyamam,heyecan yaparim:)
En iyi doktor bizi basariya goturen doktordur.bu doktoru da seveceksin belki de. Bi git bakalim,gorus,elektrik almak da onemli:)
Hayirli haberlerle dön insallah.
günaydın güzellik,
inşallah canııım, açıkcası korkmuyor değilim, bu uzun süren kanama sanki enfeksiyon belirtisi gibi, neyse herhalde bugün bi ilaç verir artık geçmesi için kanamamın..çok sıkıntı yaptı bu sefer, çook
Sanırım cnm, ameliyat sonrası olur dedi 1 ay öyle geçti, sonra gebelik ve düşük nedeniyle kanama surdu, 1 ay da öyle geçti, 2 haftadirda gitmiyorum Dr A, yeni Dr konferanstan dönsün diye bekliyorum.Kendi doktorun kanama kendisi kesilsin diye mi ilac vermiyordu?
E yani canim,sıkıntı yapmasi cok normal.20 gunde bana fenalik basmisti.senin 2 ay oldu nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?