Güzellik sensin fıstığımgünaydın güzellik,
inşallah canııım, açıkcası korkmuyor değilim, bu uzun süren kanama sanki enfeksiyon belirtisi gibi, neyse herhalde bugün bi ilaç verir artık geçmesi için kanamamın..çok sıkıntı yaptı bu sefer, çook
İnşallah canım, off vallahi hem saatler geçsin istiyorum hem de zaman dursun hiç gelmesin o saat...yeni Dr un benimle işi varGüzellik sensin fıstığımİki ay kısa bir zaman değil haklısın canım inşallah yeni dr undan memnun kalırsın, kanama problemin ortadan kalkar.
Tatlım inşallah bu dr un işinin ehlidir. Zaten iyi bir dr ise hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmaz. Canım Allah sana kolaylık versin.İnşallah canım, off vallahi hem saatler geçsin istiyorum hem de zaman dursun hiç gelmesin o saat...yeni Dr un benimle işi var6 aylık mevzum roman gibi. Evrakları hazırladım, 20 sayfa varsa dosyada bunun rahat 12-13 sayfası betahcg raporları. 3 gebelik ve her birinden en az 3 farklı değer testleri
Hepimize inşallah birtanem. Bakalim neler olacak. Uzun bir gün olacağı kesinTatlım inşallah bu dr un işinin ehlidir. Zaten iyi bir dr ise hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmaz. Canım Allah sana kolaylık versin.
Süper canım, keşke bende de düzelme olsa. Çok sevindim senin adına, inşallah doktor da aynı şekilde olumlu konuşur.Kızlarr şu an şokk bir vaziyette size yazıyorum AMH hormonum en son 21 kasımda 0,87 çıkmıştı ve şu an aynı hastanede hatta aynı laborant baktı ve 1,53 çıktııı.. Kadını aradım konuştumm dedimki nasıl olur 6 ay önce düşüktü bu hormon değişmez denilir hep dedim ancak düşebilir derler nasıl yükseldi dedim.. Dediki o tarihte tüm hormonlarınız kötü çıkmış hormonlar birbirini etkiler dedi.. Doktorla görüştükten sonra daha da rahatlıycam sanırım ama yine de çok sevindim ve sizinle paylaşmak istedim
İnşallah senin de düzelme olur canım ama bilemiyorum bu sonuçtan nedense içimde bi his emin olamıyoSüper canım, keşke bende de düzelme olsa. Çok sevindim senin adına, inşallah doktor da aynı şekilde olumlu konuşur.
Canım senin randevun bugün değil miydi???Sanırım cnm, ameliyat sonrası olur dedi 1 ay öyle geçti, sonra gebelik ve düşük nedeniyle kanama surdu, 1 ay da öyle geçti, 2 haftadirda gitmiyorum Dr A, yeni Dr konferanstan dönsün diye bekliyorum.
Aman iyi maşallah canım, buyusun tabi minnaklargünaydın arkadaşlar, B bursa_83 ,amayaa haberleri sabah duydum iyisiniz inşallah, şöyle bir yazılara göz attım ama tam okuyamadım, no_name_ tatlım iyi haberlerin olsun inşallah, benim minnaklar iyiymiş, ilaçlara devam, merionel 150 ünite bir de cetriotide eklendi, p.tesi kontrol, kan alındı e2 ve lh için öğleden sonra çıkacak, sabah erkenden eşim bıraktı hoca saatinde aldı ama eczacı bekledim 40 dk, ilaçların tamamını almamıştım hani belki değişir diye, keşke alsaymışım, stres olma diye telkin ettim kendimi...
Canim saat 17 de diye yazdım bir kaç kez ama sanırım gözünden kaçtı. Var daha, strese girmiş beklemedeyimCanım senin randevun bugün değil miydi???
Canım güzel haberler verdin bize. Çok sevindim. İnşallah kaliteli yumilerin olur.günaydın arkadaşlar, B bursa_83 ,amayaa haberleri sabah duydum iyisiniz inşallah, şöyle bir yazılara göz attım ama tam okuyamadım, no_name_ tatlım iyi haberlerin olsun inşallah, benim minnaklar iyiymiş, ilaçlara devam, merionel 150 ünite bir de cetriotide eklendi, p.tesi kontrol, kan alındı e2 ve lh için öğleden sonra çıkacak, sabah erkenden eşim bıraktı hoca saatinde aldı ama eczacı bekledim 40 dk, ilaçların tamamını almamıştım hani belki değişir diye, keşke alsaymışım, stres olma diye telkin ettim kendimi...
Kistten sonra yapıldı sonra ultrasondan baktı temiz dediÖnemli değil. Bu test kist varken mi yapıldı. ? Yoksa doktor kist kaybolmuş dedikten sonra mi?
Canım amh değerinin artmış olmasına çok sevindim. Ben amh değerinde bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum. Çünkü cihaz belli büyüklükteki folikülleri sayıyor. Belli büyüklüğün altındaki folikülleri sayamıyor. Amh değerinin artış göstermiş olması demek önceki ölçümde sayılamayan folikül sayısında artış olmuş demektir. Normalde bizim folikül sayımız artmıyor. Bu anne karnındayken belli oluyor.İnşallah senin de düzelme olur canım ama bilemiyorum bu sonuçtan nedense içimde bi his emin olamıyosanki amh yükselmesi mantık dışı bi olay gibi geliyo.. yumurtalarım artmadığına göre, doğuştan belli bi sayıda geldiğine göre biraz saçma olur yükselmesi.. İçimden bi his bu yeni bi makine farkı falan diyo ama yine de moralimi bozmak istemiyorum yarın akşama doktor randevusu aldım.. Bi konuşalım bakalım o ne diycek bu duruma :) hayırlısı olsun..
İyi gitmesine sevindim canım, minnakların büyüsün sonra bebiş olarak karnında büyüsün ve mutlu sona kavuşasın inşallah.günaydın arkadaşlar, B bursa_83 ,amayaa haberleri sabah duydum iyisiniz inşallah, şöyle bir yazılara göz attım ama tam okuyamadım, no_name_ tatlım iyi haberlerin olsun inşallah, benim minnaklar iyiymiş, ilaçlara devam, merionel 150 ünite bir de cetriotide eklendi, p.tesi kontrol, kan alındı e2 ve lh için öğleden sonra çıkacak, sabah erkenden eşim bıraktı hoca saatinde aldı ama eczacı bekledim 40 dk, ilaçların tamamını almamıştım hani belki değişir diye, keşke alsaymışım, stres olma diye telkin ettim kendimi...
İnşallah cnm benimki prof değil uzm.Dr bugün gideceğim. Ben hemen aşılama istiyorum ama bakalım Dr ne diyecekMontecim inşallah senden de güzel haberler alırız.
Benim gibi kürlere başlayan ve oluruna bırakan arkadaşlar var mı? Herkes profesörlere gidiyo galiba, normal bi kadın doğumcu takip eder mi folikülleri falan.
İnsallah güzel haberlerle gelirsin doktordan canım amin:)İnşallah cnm benimki prof değil uzm.Dr bugün gideceğim. Ben hemen aşılama istiyorum ama bakalım Dr ne diyecek
hadi hayırlısı inşallah:)Canim saat 17 de diye yazdım bir kaç kez ama sanırım gözünden kaçtı. Var daha, strese girmiş beklemedeyim
saolasın doktor yumurtan az tabii dedi ben de kaliteli olsunlar da hocam dedim :)Canım güzel haberler verdin bize. Çok sevindim. İnşallah kaliteli yumilerin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?