Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Güzellik sensin fıstığım İki ay kısa bir zaman değil haklısın canım inşallah yeni dr undan memnun kalırsın, kanama problemin ortadan kalkar.

Güzellik sensin fıstığım İki ay kısa bir zaman değil haklısın canım inşallah yeni dr undan memnun kalırsın, kanama problemin ortadan kalkar.
İnşallah canım, off vallahi hem saatler geçsin istiyorum hem de zaman dursun hiç gelmesin o saat...yeni Dr un benimle işi var 6 aylık mevzum roman gibi. Evrakları hazırladım, 20 sayfa varsa dosyada bunun rahat 12-13 sayfası betahcg raporları. 3 gebelik ve her birinden en az 3 farklı değer testleri

Tatlım inşallah bu dr un işinin ehlidir. Zaten iyi bir dr ise hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmaz. Canım Allah sana kolaylık versin.

Süper canım, keşke bende de düzelme olsa. Çok sevindim senin adına, inşallah doktor da aynı şekilde olumlu konuşur.

Süper canım, keşke bende de düzelme olsa. Çok sevindim senin adına, inşallah doktor da aynı şekilde olumlu konuşur.
İnşallah senin de düzelme olur canım ama bilemiyorum bu sonuçtan nedense içimde bi his emin olamıyo sanki amh yükselmesi mantık dışı bi olay gibi geliyo.. yumurtalarım artmadığına göre, doğuştan belli bi sayıda geldiğine göre biraz saçma olur yükselmesi.. İçimden bi his bu yeni bi makine farkı falan diyo ama yine de moralimi bozmak istemiyorum yarın akşama doktor randevusu aldım.. Bi konuşalım bakalım o ne diycek bu duruma :) hayırlısı olsun..

günaydın arkadaşlar, B bursa_83 , amayaa haberleri sabah duydum iyisiniz inşallah, şöyle bir yazılara göz attım ama tam okuyamadım, no_name_ tatlım iyi haberlerin olsun inşallah, benim minnaklar iyiymiş, ilaçlara devam, merionel 150 ünite bir de cetriotide eklendi, p.tesi kontrol, kan alındı e2 ve lh için öğleden sonra çıkacak, sabah erkenden eşim bıraktı hoca saatinde aldı ama eczacı bekledim 40 dk, ilaçların tamamını almamıştım hani belki değişir diye, keşke alsaymışım, stres olma diye telkin ettim kendimi...

Aman iyi maşallah canım, buyusun tabi minnaklar benim de stresin büyük. Saat 17 yı bekliyorum

gibigibiyim tatlım amh d vit ile bile yükseliyor, kendine baktıysan, stressiz isen ve diğer hormonlar da iyiyse daha iyi çıkması çok normal, bir yazıda amh ın çok küçük olan folikülleri yansıtmadığını okumuştum

Canım güzel haberler verdin bize. Çok sevindim. İnşallah kaliteli yumilerin olur.

Canım amh değerinin artmış olmasına çok sevindim. Ben amh değerinde bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum. Çünkü cihaz belli büyüklükteki folikülleri sayıyor. Belli büyüklüğün altındaki folikülleri sayamıyor. Amh değerinin artış göstermiş olması demek önceki ölçümde sayılamayan folikül sayısında artış olmuş demektir. Normalde bizim folikül sayımız artmıyor. Bu anne karnındayken belli oluyor.

İyi gitmesine sevindim canım, minnakların büyüsün sonra bebiş olarak karnında büyüsün ve mutlu sona kavuşasın inşallah.

Montecim inşallah senden de güzel haberler alırız.

Benim gibi kürlere başlayan ve oluruna bırakan arkadaşlar var mı? Herkes profesörlere gidiyo galiba, normal bi kadın doğumcu takip eder mi folikülleri falan.

Montecim inşallah senden de güzel haberler alırız.

Benim gibi kürlere başlayan ve oluruna bırakan arkadaşlar var mı? Herkes profesörlere gidiyo galiba, normal bi kadın doğumcu takip eder mi folikülleri falan.
İnşallah cnm benimki prof değil uzm.Dr bugün gideceğim. Ben hemen aşılama istiyorum ama bakalım Dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…