inşallah bugünden itibaren çift iğne vurulacağım yolda gelirken konuştum onlarla bakın dedim kırarım bacaklarınızı ona göre :) şaka tabi ikizlerim benim inşallah sağlıkla gelin diye sevdimİyi gitmesine sevindim canım, minnakların büyüsün sonra bebiş olarak karnında büyüsün ve mutlu sona kavuşasın inşallah.
Benim kullandığım folic tabletin içinde d vit. var sanırım acaba o mu etkiledi ki ?? Bu arada işlem düşündükleri tarih ne zaman canım belli oldu mu??gibigibiyim tatlım amh d vit ile bile yükseliyor, kendine baktıysan, stressiz isen ve diğer hormonlar da iyiyse daha iyi çıkması çok normal, bir yazıda amh ın çok küçük olan folikülleri yansıtmadığını okumuştum
ayy canım ben onu kaçırmışım pardon yaaCanim saat 17 de diye yazdım bir kaç kez ama sanırım gözünden kaçtı. Var daha, strese girmiş beklemedeyim
İnşallah tatlim, endiseliyim.İnsallah güzel haberlerle gelirsin doktordan canım amin:)
Zaten gittiğim her doktor da rakamlarım bizim için önemi yok bizim için ultrason muayenesi önemli derken demek bunu kastediyolardı.. Neyse olsun ben yine de artmış olmasına seviniyorumCanım amh değerinin artmış olmasına çok sevindim. Ben amh değerinde bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum. Çünkü cihaz belli büyüklükteki folikülleri sayıyor. Belli büyüklüğün altındaki folikülleri sayamıyor. Amh değerinin artış göstermiş olması demek önceki ölçümde sayılamayan folikül sayısında artış olmuş demektir. Normalde bizim folikül sayımız artmıyor. Bu anne karnındayken belli oluyor.
Her şeyi not aldım bile, bakalım ne kadarını sorup ne kadarına yanıt alacağımayy canım ben onu kaçırmışım pardon yaaStrese girme hiç lütfen bence daha kapsamlı iç rahatlatıcı bi görüşme ve muayene olacak :)
Hiç gerek yok bence canım.. ahmet hoca da zaten amh değerini önemsemiyo bile diyebilirimgibigibiyim aslında benim de bir amh baktırasım var :) kısmet artık
Öncelikle 3 kimyasal neden oldu diye sor benceHer şeyi not aldım bile, bakalım ne kadarını sorup ne kadarına yanıt alacağım
Kızlar ne sorayim bugün ben Dr A? Aklınıza gelen sorular var mı?
O ilk sorumuz zaten şekerimÖncelikle 3 kimyasal neden oldu diye sor bence
Bu arada 2 kimyasal 1 düşük olarak geciyorum canım. 3. De Düşük yaptın demişti drÖncelikle 3 kimyasal neden oldu diye sor bence
Aynen haklısın canım sonuncu düşüktüBu arada 2 kimyasal 1 düşük olarak geciyorum canım. 3. De Düşük yaptın demişti dr
O ilk sorumuz zaten şekerim
Pıhtılaşmayı soracagim
Dvit ve supradyn e devam mı başka multivitamin önerir mi soracagim
Amh bakalım mı diyeceğim
İnofolic soracagim
Aşılama soracagim
Bi de şu kanama var tabi, derdimiz
günaydın arkadaşlar, B bursa_83 , @amayaa haberleri sabah duydum iyisiniz inşallah, şöyle bir yazılara göz attım ama tam okuyamadım,no_name_ tatlım iyi haberlerin olsun inşallah, benim minnaklar iyiymiş, ilaçlara devam, merionel 150 ünite bir de cetriotide eklendi, p.tesi kontrol, kan alındı e2 ve lh için öğleden sonra çıkacak, sabah erkenden eşim bıraktı hoca saatinde aldı ama eczacı bekledim 40 dk, ilaçların tamamını almamıştım hani belki değişir diye, keşke alsaymışım, stres olma diye telkin ettim kendimi...
Ooo cetrotide başlamışız, büyüyen foliküllerimiz var demek :)günaydın arkadaşlar, B bursa_83 , @amayaa haberleri sabah duydum iyisiniz inşallah, şöyle bir yazılara göz attım ama tam okuyamadım,no_name_ tatlım iyi haberlerin olsun inşallah, benim minnaklar iyiymiş, ilaçlara devam, merionel 150 ünite bir de cetriotide eklendi, p.tesi kontrol, kan alındı e2 ve lh için öğleden sonra çıkacak, sabah erkenden eşim bıraktı hoca saatinde aldı ama eczacı bekledim 40 dk, ilaçların tamamını almamıştım hani belki değişir diye, keşke alsaymışım, stres olma diye telkin ettim kendimi...
canımsın, hiçbirimiz üzülmeyelim artık ne olurSperm dna hasarı baktıralım mı de
Pıhtılaşma testlerini yaptırmak istiyorum çok aklıma takılıyor de
Klamidya tarzı enfeksiyonlardan şüpheleniyorum test yapalım de
Amh tedavinin seyri açısından önemli canım, evet düşük çıkabilir ama düşük de çıksa tedavileri çıkan rakama göre yönlendiriyorlar. Bakılmasında fayda var.
Aşılamadan önce bu testlerin sonuçları önemli senin için, herhangi birinde bir olumsuzluk varsa tekrar benzer sonuç alırsın ve biz artık montemizin üzülmesine dayanamıyoruz.
Canım sen 2 kimyasalım, 1 düşüğüm var ve benim durumumdaki arkadaşlardan bunları istemişler genelde acaba benim de yaptırmam gerekir mi diye soruyorum, son aylarda psikolojik olarak çok yıprandım daha fazla üzülmek istemiyorum ne gerekiyorsa yapmak istiyorum dersin, inşallah şeker gibi anlayışlı bir doktor da çıkar güzel geçer görüşmeniz.canımsın, hiçbirimiz üzülmeyelim artık ne olurhemen listeme ekliyorum canım çook saol...
bu soruları sorarak çok da ukala ve bilmiş gözükmem umarım dra, ilk buluşmada adamı canından bezdirmesem bari
Iyiyiz canim cok sukur,tesekkur ederim hassasiyetin icin:))
Stres olmamaya calisiyoruz canim.ilaclarini aldin,sorun kalmadi,lutfen rahat ol,yumisleri etkileme:)
Haftalardir,belki aylardir bekledigin tedavidesin,senin disindaki can sıkıcı olaylara biseydiyem,rahat gecirmeye gayret et:)
Bize de umut ve moral olacak guzel haberler bekliyorum senden:)
Geçmiş olsun bursa_83 ve bursa'daki diğer arkadaşlar. Şu patlama olayları bitse artık şu güzel ülkemde, herşey zaten zor bizim için. Burdan çok şey öğreniyorum, doktora gidip sorularınızı soruyor ve burda anlatıyorsunuz iyi oluyo. Yoksa ben doktora gidince aklımdaki soruları hep unutuyorum, kalıyorum öyle.Iyiyiz canim cok sukur,tesekkur ederim hassasiyetin icin:))
Stres olmamaya calisiyoruz canim.ilaclarini aldin,sorun kalmadi,lutfen rahat ol,yumisleri etkileme:)
Haftalardir,belki aylardir bekledigin tedavidesin,senin disindaki can sıkıcı olaylara biseydiyem,rahat gecirmeye gayret et:)
Bize de umut ve moral olacak guzel haberler bekliyorum senden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?