Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İyi gitmesine sevindim canım, minnakların büyüsün sonra bebiş olarak karnında büyüsün ve mutlu sona kavuşasın inşallah.
inşallah bugünden itibaren çift iğne vurulacağım yolda gelirken konuştum onlarla bakın dedim kırarım bacaklarınızı ona göre :) şaka tabi ikizlerim benim inşallah sağlıkla gelin diye sevdim

Benim kullandığım folic tabletin içinde d vit. var sanırım acaba o mu etkiledi ki ?? Bu arada işlem düşündükleri tarih ne zaman canım belli oldu mu??

Zaten gittiğim her doktor da rakamlarım bizim için önemi yok bizim için ultrason muayenesi önemli derken demek bunu kastediyolardı.. Neyse olsun ben yine de artmış olmasına seviniyorum

ayy canım ben onu kaçırmışım pardon yaa Strese girme hiç lütfen bence daha kapsamlı iç rahatlatıcı bi görüşme ve muayene olacak :)
Her şeyi not aldım bile, bakalım ne kadarını sorup ne kadarına yanıt alacağım

Kızlar ne sorayim bugün ben Dr A? Aklınıza gelen sorular var mı?

Öncelikle 3 kimyasal neden oldu diye sor bence
O ilk sorumuz zaten şekerim

Pıhtılaşmayı soracagim
Dvit ve supradyn e devam mı başka multivitamin önerir mi soracagim
Amh bakalım mı diyeceğim
İnofolic soracagim
Aşılama soracagim
Bi de şu kanama var tabi, derdimiz

Sperm dna hasarı baktıralım mı de
Pıhtılaşma testlerini yaptırmak istiyorum çok aklıma takılıyor de
Klamidya tarzı enfeksiyonlardan şüpheleniyorum test yapalım de
Amh tedavinin seyri açısından önemli canım, evet düşük çıkabilir ama düşük de çıksa tedavileri çıkan rakama göre yönlendiriyorlar. Bakılmasında fayda var.
Aşılamadan önce bu testlerin sonuçları önemli senin için, herhangi birinde bir olumsuzluk varsa tekrar benzer sonuç alırsın ve biz artık montemizin üzülmesine dayanamıyoruz.

Son düzenleme:

Iyiyiz canim cok sukur,tesekkur ederim hassasiyetin icin:))

Stres olmamaya calisiyoruz canim.ilaclarini aldin,sorun kalmadi,lutfen rahat ol,yumisleri etkileme:)

Haftalardir,belki aylardir bekledigin tedavidesin,senin disindaki can sıkıcı olaylara biseydiyem,rahat gecirmeye gayret et:)

Bize de umut ve moral olacak guzel haberler bekliyorum senden:)

Ooo cetrotide başlamışız, büyüyen foliküllerimiz var demek :)
Erken çatlamasını önlemek için veriyorlar onu canım biliyosun.
Hadi maşallah diyoruz hepberaber yavaş yavaş büyüsün minnaklar.
Canım gün içinde ara ara kapat gözlerini folikülleri hayal et, ve yavaş yavaş büyümelerini canlandır gözünde. Deli demeyin bana düşünce gücü her işin başı

canımsın, hiçbirimiz üzülmeyelim artık ne olur hemen listeme ekliyorum canım çook saol...
bu soruları sorarak çok da ukala ve bilmiş gözükmem umarım dra, ilk buluşmada adamı canından bezdirmesem bari

Canım sen 2 kimyasalım, 1 düşüğüm var ve benim durumumdaki arkadaşlardan bunları istemişler genelde acaba benim de yaptırmam gerekir mi diye soruyorum, son aylarda psikolojik olarak çok yıprandım daha fazla üzülmek istemiyorum ne gerekiyorsa yapmak istiyorum dersin, inşallah şeker gibi anlayışlı bir doktor da çıkar güzel geçer görüşmeniz.

Senin disinda canini sıkan olaylara bisey diyemem demek istedim:)

Geçmiş olsun bursa_83 ve bursa'daki diğer arkadaşlar. Şu patlama olayları bitse artık şu güzel ülkemde, herşey zaten zor bizim için. Burdan çok şey öğreniyorum, doktora gidip sorularınızı soruyor ve burda anlatıyorsunuz iyi oluyo. Yoksa ben doktora gidince aklımdaki soruları hep unutuyorum, kalıyorum öyle.

BURSADAKİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN.. BENDE SALI GÜNÜ RAHİM FİLMİMİ ÇEKTİRDİM ALLAH IN İZNİYLE HİÇ BİR SORUN ÇIKMADI TÜPLER AÇIK BİR SORUN YOK..ŞİMDİ EŞİM GİDECEK...HERALDE ZAMANI VAR BEKLEMEYE DEVAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…