olmadı tatlım hatta dedim hemşireye 11. gün opu oluyor di mi en erken, hiç belli olmuyor dedi.Benim kullandığım folic tabletin içinde d vit. var sanırım acaba o mu etkiledi ki ?? Bu arada işlem düşündükleri tarih ne zaman canım belli oldu mu??
en önemlisi kanama şu anda enfeksiyon inşallah yoktur ama varsa iyice bir tedavi edilmesi lazım, bence folikül sayısını ve endometriumun durumunu sor...O ilk sorumuz zaten şekerim
Pıhtılaşmayı soracagim
Dvit ve supradyn e devam mı başka multivitamin önerir mi soracagim
Amh bakalım mı diyeceğim
İnofolic soracagim
Aşılama soracagim
Bi de şu kanama var tabi, derdimiz
saol tatlım o cetrotide bazı kişilerde kızarıklık yapıyormuş, iğneleri göbek deliğinin dört parmak yanı, iki parmak altı şeklinde yapıyoruz di mi, merionel de fsh ve lh var, bu da sanırım lh ı baskılasın diye, ilginç yani...Ooo cetrotide başlamışız, büyüyen foliküllerimiz var demek :)
Erken çatlamasını önlemek için veriyorlar onu canım biliyosun.
Hadi maşallah diyoruz hepberaber yavaş yavaş büyüsün minnaklar.
Canım gün içinde ara ara kapat gözlerini folikülleri hayal et, ve yavaş yavaş büyümelerini canlandır gözünde. Deli demeyin bana düşünce gücü her işin başı
şu an görür mü folikül? gerçi adet zamanım ne zaman onu bile bilmiyorum artık, her şey birbirine girdi...en önemlisi kanama şu anda enfeksiyon inşallah yoktur ama varsa iyice bir tedavi edilmesi lazım, bence folikül sayısını ve endometriumun durumunu sor...
günaydın arkadaşlar, B bursa_83 , @amayaa haberleri sabah duydum iyisiniz inşallah, şöyle bir yazılara göz attım ama tam okuyamadım,no_name_ tatlım iyi haberlerin olsun inşallah, benim minnaklar iyiymiş, ilaçlara devam, merionel 150 ünite bir de cetriotide eklendi, p.tesi kontrol, kan alındı e2 ve lh için öğleden sonra çıkacak, sabah erkenden eşim bıraktı hoca saatinde aldı ama eczacı bekledim 40 dk, ilaçların tamamını almamıştım hani belki değişir diye, keşke alsaymışım, stres olma diye telkin ettim kendimi...
Tatlım sen bunları yaz bir kağıda, orada çaktırmadan ara ara listeye bak.kızlar o kadar liste hazırladım kafamda kurdum ya, ben şimdi gider, adamı dinler, listeyi bile çıkaramadan dönerim geri, kendimi biliyorum...o orada 1 cümle kurar ben tüm görüşme o cümleye takılır her şeyi unuturumdemedi demeyin
benim regliden 4 gün önce görmüştü gerçi sonra rakamlar değişti...:)şu an görür mü folikül? gerçi adet zamanım ne zaman onu bile bilmiyorum artık, her şey birbirine girdi...
saol tatlım ben sebze meyve yemeliyiz diye biliyorum ama zaten yiyorum et, bakliyat. çikolata ve tatlı yememeye özen gösteriyorum.fshe2 beslenmene dikkat et. protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim.
Canım ben de aynı senin gibiyim.kızlar o kadar liste hazırladım kafamda kurdum ya, ben şimdi gider, adamı dinler, listeyi bile çıkaramadan dönerim geri, kendimi biliyorum...o orada 1 cümle kurar ben tüm görüşme o cümleye takılır her şeyi unuturumdemedi demeyin
Geçmiş olsun bursa_83 ve bursa'daki diğer arkadaşlar. Şu patlama olayları bitse artık şu güzel ülkemde, herşey zaten zor bizim için. Burdan çok şey öğreniyorum, doktora gidip sorularınızı soruyor ve burda anlatıyorsunuz iyi oluyo. Yoksa ben doktora gidince aklımdaki soruları hep unutuyorum, kalıyorum öyle.
Tedavin süresince kahve, nescafe tüketmemeye, çayı açık olarak içmeye çalış.saol tatlım ben sebze meyve yemeliyiz diye biliyorum ama zaten yiyorum et, bakliyat. çikolata ve tatlı yememeye özen gösteriyorum.
BURSADAKİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN.. BENDE SALI GÜNÜ RAHİM FİLMİMİ ÇEKTİRDİM ALLAH IN İZNİYLE HİÇ BİR SORUN ÇIKMADI TÜPLER AÇIK BİR SORUN YOK..ŞİMDİ EŞİM GİDECEK...HERALDE ZAMANI VAR BEKLEMEYE DEVAM
Merional fsh sadece diye biliyodum, lh da mı varmış?saol tatlım o cetrotide bazı kişilerde kızarıklık yapıyormuş, iğneleri göbek deliğinin dört parmak yanı, iki parmak altı şeklinde yapıyoruz di mi, merionel de fsh ve lh var, bu da sanırım lh ı baskılasın diye, ilginç yani...
Canım folikül varsa hep görünür, büyüklüğü farklı olur tabi adetin gününe göre. Adetin 2.günü başlamanın sebebi o gün folikülün en küçük halinde olması diye biliyorum, kendileri kontrollü büyütmek istiyorlar işte.şu an görür mü folikül? gerçi adet zamanım ne zaman onu bile bilmiyorum artık, her şey birbirine girdi...
tatlım sabahları kahvaltı yapabilirsem yapıyorum bugün yapamadım mesela, elevit içiyorum, öğlen iş yerinde ne varsa, akşam bir tabak sebze bir tabak etli bakliyat yiyorum genelde, hemen üstüne coenzim içiyorum, 3 yk keçiboynuzu pekmezi, 3 ceviz, ardından bol kabak çekirdeği biraz antep fıstığı, elma ya da armut yiyorum, bir saat sonra 1 bardak yeşil çay, çay kahveyi ben uzun süre önce bırakmıştım zaten.. geçen ay deli gibi nutella kaşıklamam ve bol ekmek tüketmem dışında son 3 aydır beslenmeme dikkat etmeye çalıştım, günlük 45 dk falan yürüyorumTedavin süresince kahve, nescafe tüketmemeye, çayı açık olarak içmeye çalış.
Önceki Dr um sinir olup söylememişti en son, bunlara takılırsan hamile kalamazsin. Var yumurtan bunları düşünme diye kizmisti. Umarım bugün ki Dr söylerCanım folikül varsa hep görünür, büyüklüğü farklı olur tabi adetin gününe göre. Adetin 2.günü başlamanın sebebi o gün folikülün en küçük halinde olması diye biliyorum, kendileri kontrollü büyütmek istiyorlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?