Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Benim kullandığım folic tabletin içinde d vit. var sanırım acaba o mu etkiledi ki ?? Bu arada işlem düşündükleri tarih ne zaman canım belli oldu mu??
olmadı tatlım hatta dedim hemşireye 11. gün opu oluyor di mi en erken, hiç belli olmuyor dedi.

en önemlisi kanama şu anda enfeksiyon inşallah yoktur ama varsa iyice bir tedavi edilmesi lazım, bence folikül sayısını ve endometriumun durumunu sor...

saol tatlım o cetrotide bazı kişilerde kızarıklık yapıyormuş, iğneleri göbek deliğinin dört parmak yanı, iki parmak altı şeklinde yapıyoruz di mi, merionel de fsh ve lh var, bu da sanırım lh ı baskılasın diye, ilginç yani...

kızlar o kadar liste hazırladım kafamda kurdum ya, ben şimdi gider, adamı dinler, listeyi bile çıkaramadan dönerim geri, kendimi biliyorum...o orada 1 cümle kurar ben tüm görüşme o cümleye takılır her şeyi unuturum demedi demeyin

Allahim hicbir yerde bir daha yasatmasin bu olaylari.

Tatlım sen bunları yaz bir kağıda, orada çaktırmadan ara ara listeye bak.

Cok sagol canim.
Biz zor zamanlar yasiyoruz,bu olaylar yuzunden daha zorunu yasayanlar var.allahim hepimize yardim etsin.herkesin bir sinavi var iste hayatta.
Bu olaylardan ve dunyanin gidisatindan dolayi cocuk istemeyen o kadar insan duyuyorum ki,hangisi dogru hangisi degil,kafa karismiyor degil.
Hepimizin konustugu,sordugu ve aldigi cevaplar da farkliliklar olabiliyor.paylasmamiz burda yazmamiz hepimiz icin iyi oluyor canim.detayli bi sekilde yazmak gerekiyor ki,yeni gelenler umut ve moral arayanlar (bir zamanlar benim gibi) kolayca ulassinlar akillarina takilan seylere.

Ben not defterime yaziyorum,defterden soruyorum.yazmazsam doktordan ciktigim an mutlaka bir soru geliyor aklima:)

Cok sagol canim.hepimize gecmis olsun.allahim tekrarini yasatmasin.
Hsg nin temizcikmasina sevindim.

Butun testleriniz iyi cikar umarim.cikmasa da moral bozmak yok,mucadeleye devam:)

Merional fsh sadece diye biliyodum, lh da mı varmış?
Bende 1-2 kez yaptı kızarıklık sinek ısırması gibi de kaşıntı oldu geçti sonra.
Canım ilk tedavimde hep hemşirelere yaptırdım, göbek deliğinin 2-3 parmak yanında yağlı buldukları her yere batırdılar pek ölçmediler. Kendim son tedavimde 3-4 kez yaptım, ben de 3 parmak ölçüp göz kararı yapıyordum işte.

şu an görür mü folikül? gerçi adet zamanım ne zaman onu bile bilmiyorum artık, her şey birbirine girdi...
Canım folikül varsa hep görünür, büyüklüğü farklı olur tabi adetin gününe göre. Adetin 2.günü başlamanın sebebi o gün folikülün en küçük halinde olması diye biliyorum, kendileri kontrollü büyütmek istiyorlar işte.

Tedavin süresince kahve, nescafe tüketmemeye, çayı açık olarak içmeye çalış.
tatlım sabahları kahvaltı yapabilirsem yapıyorum bugün yapamadım mesela, elevit içiyorum, öğlen iş yerinde ne varsa, akşam bir tabak sebze bir tabak etli bakliyat yiyorum genelde, hemen üstüne coenzim içiyorum, 3 yk keçiboynuzu pekmezi, 3 ceviz, ardından bol kabak çekirdeği biraz antep fıstığı, elma ya da armut yiyorum, bir saat sonra 1 bardak yeşil çay, çay kahveyi ben uzun süre önce bırakmıştım zaten.. geçen ay deli gibi nutella kaşıklamam ve bol ekmek tüketmem dışında son 3 aydır beslenmeme dikkat etmeye çalıştım, günlük 45 dk falan yürüyorum

Önceki Dr um sinir olup söylememişti en son, bunlara takılırsan hamile kalamazsin. Var yumurtan bunları düşünme diye kizmisti. Umarım bugün ki Dr söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…