Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Keciboynuzu 3 YK çok değil mi tatlim, çok kalorili ya ben aktardan ozutunu aldım 1 tatlı kaşığı yiyorum.offf ya yemek gerekiyor ama çok da kilo yapıyor bu gıdalar

Keciboynuzu 3 YK çok değil mi tatlim, çok kalorili ya ben aktardan ozutunu aldım 1 tatlı kaşığı yiyorum.offf ya yemek gerekiyor ama çok da kilo yapıyor bu gıdalar
anca kesiyor onu yemezsem çikolataya saldırabilirim :) ben çörek otu bal tarçın yaparken çok kilo almıştım, ekmeği azalttım, bakalım şimdilik regl sonrası 1 kg gitti :)

Canım 3 yemek kaşığı günlük bencede çok. Ben kilo aldırmasın diye sabah kahvaltısında tüketiyorum. Bende çok kilo aldım. Bu kilolar birden verilmiyor. Şimdi kilo verebilmek için bir sürü şey deniyorum ama şimdiye kadar verebildiğim yok

Ben de almak istiyorum ama polen alerjim beni çok tereddütte bırakıyo acaba sadece arısütü+bal yesek olmaz mı ki
Canım poleni bende şimdiye kadar tükettim sayılmaz. Aktardan aldığım arı sütü bal polen karşımı vardı onu ara ara kullandım. Eşimin arıcıdan aldığı arı sütü bal karşımı vardı onu düzenli olarak tükettim. Alerjin varsa bence kullanma.

Benim alerjimin olmadığı şey yok heralde yaa napcam böyle bilmiyorum

Arkadaşlar pazartesi günü endokrin randevum var. bugün hormon tahlilim yapıldı fakat malesef adetin 3.gününe denk gelmedi. en son adet olalı 27 gün oldu yani 3 güne kadar adet olacağım. değerleri şu şekilde:
TSH
0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162

değerlerden anlayanlar problem var mı sizce? lh ve e2 yüksek sanırım. adet günümde olmadığım için midir yoksa pko filan mı? bundan 1.5 ay önce adet günümde bakıldığında lh 5.53 idi şuan 15 çıkınca şok oldum.

neyse bari ben bu ay hiçbişey yapmıyorum hayıt bile içmiyorum.. bu ay da böyle olsun.. Diğer aya olmadı sadece arısütü+bal alırım :)

Sadece ari sütü ve bal dokunmuyorsa onu tuketebilirsin cunku bildigim kadariyla bu karisimin etkisini gostermesi icin en az 2 ay tuketmek gerekmis.yine de sen bilirsin:)

Hayiti bi tek ben mi tuketmedim burda acaba:)

lh fsh tan yüksek olmamalı galiba tabi yanlış bilmiyorsam

Bence e2 nin yüksek olması fsh yı baskılamış.

Sadece ari sütü ve bal dokunmuyorsa onu tuketebilirsin cunku bildigim kadariyla bu karisimin etkisini gostermesi icin en az 2 ay tuketmek gerekmis.yine de sen bilirsin:)

Hayiti bi tek ben mi tuketmedim burda acaba:)
Öyle yapiim o zaman canım bi müsait vakitte alıyım o zaman :)

e2 fsh yı baskıladığında kist olabiliyor. kist var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…