Keciboynuzu 3 YK çok değil mi tatlim, çok kalorili yatatlım sabahları kahvaltı yapabilirsem yapıyorum bugün yapamadım mesela, elevit içiyorum, öğlen iş yerinde ne varsa, akşam bir tabak sebze bir tabak etli bakliyat yiyorum genelde, hemen üstüne coenzim içiyorum, 3 yk keçiboynuzu pekmezi, 3 ceviz, ardından bol kabak çekirdeği biraz antep fıstığı, elma ya da armut yiyorum, bir saat sonra 1 bardak yeşil çay, çay kahveyi ben uzun süre önce bırakmıştım zaten.. geçen ay deli gibi nutella kaşıklamam ve bol ekmek tüketmem dışında son 3 aydır beslenmeme dikkat etmeye çalıştım, günlük 45 dk falan yürüyorum
anca kesiyor onu yemezsem çikolataya saldırabilirim :) ben çörek otu bal tarçın yaparken çok kilo almıştım, ekmeği azalttım, bakalım şimdilik regl sonrası 1 kg gitti :)Keciboynuzu 3 YK çok değil mi tatlim, çok kalorili yaben aktardan ozutunu aldım 1 tatlı kaşığı yiyorum.offf ya yemek gerekiyor ama çok da kilo yapıyor bu gıdalar
Canım 3 yemek kaşığı günlük bencede çok. Ben kilo aldırmasın diye sabah kahvaltısında tüketiyorum. Bende çok kilo aldım. Bu kilolar birden verilmiyor. Şimdi kilo verebilmek için bir sürü şey deniyorum ama şimdiye kadar verebildiğim yokKeciboynuzu 3 YK çok değil mi tatlim, çok kalorili yaben aktardan ozutunu aldım 1 tatlı kaşığı yiyorum.offf ya yemek gerekiyor ama çok da kilo yapıyor bu gıdalar
Gül hemşire mi dedi çok tatlılar ve bilgililer hemşireler de yaa orayı ben bayaa seviyorum :)olmadı tatlım hatta dedim hemşireye 11. gün opu oluyor di mi en erken, hiç belli olmuyor dedi.
Ben de almak istiyorum ama polen alerjim beni çok tereddütte bırakıyo acaba sadece arısütü+bal yesek olmaz mı kiBu arada eğri.... markalı arı sütü ve polen siparişim gelmiş. Yarın başlayacağım.
Canım poleni bende şimdiye kadar tükettim sayılmaz. Aktardan aldığım arı sütü bal polen karşımı vardı onu ara ara kullandım. Eşimin arıcıdan aldığı arı sütü bal karşımı vardı onu düzenli olarak tükettim. Alerjin varsa bence kullanma.Ben de almak istiyorum ama polen alerjim beni çok tereddütte bırakıyo acaba sadece arısütü+bal yesek olmaz mı ki
Ben de almak istiyorum ama polen alerjim beni çok tereddütte bırakıyo acaba sadece arısütü+bal yesek olmaz mı ki
neyse bari ben bu ay hiçbişey yapmıyorum hayıt bile içmiyorum.. bu ay da böyle olsun.. Diğer aya olmadı sadece arısütü+bal alırım :)Sisenin ustunde alerjisi olanlar tuketmesin yaziyor canim.zarari olur bir de tuketirsen.
Benim alerjimin olmadığı şey yok heralde yaa napcam böyle bilmiyorumCanım poleni bende şimdiye kadar tükettim sayılmaz. Aktardan aldığım arı sütü bal polen karşımı vardı onu ara ara kullandım. Eşimin arıcıdan aldığı arı sütü bal karşımı vardı onu düzenli olarak tükettim. Alerjin varsa bence kullanma.
neyse bari ben bu ay hiçbişey yapmıyorum hayıt bile içmiyorum.. bu ay da böyle olsun.. Diğer aya olmadı sadece arısütü+bal alırım :)
lh fsh tan yüksek olmamalı galiba tabi yanlış bilmiyorsamArkadaşlar pazartesi günü endokrin randevum var. bugün hormon tahlilim yapıldı fakat malesef adetin 3.gününe denk gelmedi. en son adet olalı 27 gün oldu yani 3 güne kadar adet olacağım. değerleri şu şekilde:
TSH0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162
değerlerden anlayanlar problem var mı sizce? lh ve e2 yüksek sanırım. adet günümde olmadığım için midir yoksa pko filan mı? bundan 1.5 ay önce adet günümde bakıldığında lh 5.53 idi şuan 15 çıkınca şok oldum.
ben de yeni tüketenlerdenimSadece ari sütü ve bal dokunmuyorsa onu tuketebilirsin cunku bildigim kadariyla bu karisimin etkisini gostermesi icin en az 2 ay tuketmek gerekmis.yine de sen bilirsin:)
Hayiti bi tek ben mi tuketmedim burda acaba:)
evet. ama bunu adet döneminde olmamama bağlamak istiyorumlh fsh tan yüksek olmamalı galiba tabi yanlış bilmiyorsam
Bence e2 nin yüksek olması fsh yı baskılamış.Arkadaşlar pazartesi günü endokrin randevum var. bugün hormon tahlilim yapıldı fakat malesef adetin 3.gününe denk gelmedi. en son adet olalı 27 gün oldu yani 3 güne kadar adet olacağım. değerleri şu şekilde:
TSH0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162
değerlerden anlayanlar problem var mı sizce? lh ve e2 yüksek sanırım. adet günümde olmadığım için midir yoksa pko filan mı? bundan 1.5 ay önce adet günümde bakıldığında lh 5.53 idi şuan 15 çıkınca şok oldum.
Canım alerji testi yaptırdın mı?Benim alerjimin olmadığı şey yok heralde yaa napcam böyle bilmiyorum
valla o konuda hiçbir bilgim yok canm adette değişir mi değişmez mi inşallah dediğin gibidir bilen varsa yorum yazar inşallahevet. ama bunu adet döneminde olmamama bağlamak istiyorum
Öyle yapiim o zaman canım bi müsait vakitte alıyım o zaman :)Sadece ari sütü ve bal dokunmuyorsa onu tuketebilirsin cunku bildigim kadariyla bu karisimin etkisini gostermesi icin en az 2 ay tuketmek gerekmis.yine de sen bilirsin:)
Hayiti bi tek ben mi tuketmedim burda acaba:)
e2 fsh yı baskıladığında kist olabiliyor. kist var mı?Arkadaşlar pazartesi günü endokrin randevum var. bugün hormon tahlilim yapıldı fakat malesef adetin 3.gününe denk gelmedi. en son adet olalı 27 gün oldu yani 3 güne kadar adet olacağım. değerleri şu şekilde:
TSH0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?