Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Teşekkür ederim.. Luteal faz dönemindeyim o zaman 27.günde olduğuma göre. Bilmiyorum canımı sıktı E2 ve lh değerleri. 1.5 ayda nasıl bu kadar yükseldi aklım almıyor.

Teşekkür ederim.. Luteal faz dönemindeyim o zaman 27.günde olduğuma göre. Bilmiyorum canımı sıktı E2 ve lh değerleri. 1.5 ayda nasıl bu kadar yükseldi aklım almıyor.
Can sıkacak bi değer yok ki, geç yumurtlamışsınızdır. Değerler normale yakın değil mi ?
En doğrusu adetin 3.günü tekrarlayın içiniz rahat etsin.

Cok gecmis olsun canim. Aman canim dikkat et o zaman yedigin ictigin herseye.
Ben de gazete okurken hemen kokusundan burnum tikanir.temizlik yaparken de cok toz kalkarsa rahatsiz oluyorum.
Koru canim kendini.

Kizlarrrrrr,şimdi çıktım. 35 dk sürdü, Dr supperdi, 4 folikul gördü, az ama bize 1 tane yeter dedi. Rahim duvarı gebelikten dolayı incelmiş dökülüyor o yüzden kanaman var rahim içi tertemiz yara bir şey yok dedi. Kan verdim betahcg progesteron ve e2 bakılacak. Sabah gideceğim tekrar, klomen başlayalım dedi. Umutsuz gormuyorum dedi, en azından yumi var ve dolleniyor dedi. Pıhtılaşma sorunu olabilir, aspirin muadili ilaç verecem dedi. sabah daha detaylı goruselim dedi.

maşallaaaahhhh sana yaaaaaa

Bi de FSH A takılma ama 4 folikul FSH değerinin 23 lerde olduğunu gösteriyor, ben USG görüntüsüne bakarım. Amh FSH bakmam dedi.yani sonra çıkan 10 FSH değeri değil, gerçek değerin 23 lerdeki dedi.

Cok sagol canim.rahatladim yazdiklarinizdan :)
Dun aksamdan beri dusunmuyorum.kongre benim elimde olan bisey degil ve onemli olan dedigin gibi opu ve transfer.
Yumurtalarimi uzmemem lazim,o yuzden rahatim:)
Hakkimda hayirlisi nasil olacaksa oyle olsun.
Düstüm yine istanbul yollarina:)

Güzel haberlerle gel inşallah canimmm, içini ferah tut sen Rabbim bizimle...

Can sıkacak bi değer yok ki, geç yumurtlamışsınızdır. Değerler normale yakın değil mi ?
En doğrusu adetin 3.günü tekrarlayın içiniz rahat etsin.
3 güne kadar adet olmazsam ben de geç yumurtladım diye düşüneceğim. Teşekkürler ilginize.

Bi de FSH A takılma ama 4 folikul FSH değerinin 23 lerde olduğunu gösteriyor, ben USG görüntüsüne bakarım. Amh FSH bakmam dedi.yani sonra çıkan 10 FSH değeri değil, gerçek değerin 23 lerdeki dedi.

Guzel seyler soylemis canim.
4 yumurta guzel bence.onemli olan kaliteleri ve doktorun dedigi gibi bir yumurta lazim.ikiz istiyosan illaki o ayri tabi:)
Hayirlisi olsun insallah hakkinda.

Guzel seyler soylemis canim.
4 yumurta guzel bence.onemli olan kaliteleri ve doktorun dedigi gibi bir yumurta lazim.ikiz istiyosan illaki o ayri tabi:)
Hayirlisi olsun insallah hakkinda.
Saol canim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ikiz miii aman evlerden irak

Güzel konuşmuş, fsh için benim doktorum da aynısını söylemişti. Takılmıyoruz bu konuya boş yere. Diğer değerler de çıksın bakalım, 4 folikül çok iyi, minnaklar klomenle beslensin büyüsün anaları gibi hiperaktif olsunlar

Aminnn şekerim inşallah, hepimizin minnaklari buyusun bir an önce de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…