Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Adetin 2 yada 3. Günü yapılmayan testler doğru çıkmaz diye okumuştum internette. Imkan varsa tekrarlayın testi

Kalsiyum eksikliği alerji fazlalığı yapar

Kızlar Dr bugün 4 folikul gordugunde minik minik folikuller var onları saymıyorum dedi, bu minikler atılıyor mu vücuttan neden onları saymiyor ki? Bilginiz var mı? Klomen başlayalım bakalım ne cevap verecek yumurtalar falan dedi...

Bu daha güzel haber şimdi sen adetin 2.gününde değilsin ya foliküllerin büyümüşler düşükten sonra, diğerleri de antral folikül yani folikül olacaklar büyüyüp. Klomenden sonra beklediğinden daha çok folikül büyüyebilir demek bu.

Esim ari sutu bal polenin icinde propolislisini almisti.propolisi arastirdim antibiyotik ozelligi varmis.vazgctim.
Bir de sanirim moyaalitu soylemisti propolisli kullanmak iyi degilmis diye.moyaalitu yanlis mi hatirliyorum.
Aktarlar federasyonu başkanının yeri var adını hatırlayamadım şimdi, ordan ot bal vs aldım, bal karışımı alırken propolisli almıştık ilkini ben yiyemedim acı diye, eşim bitirdi yenisini hangisinden alsak diye konuşurken söylediler, tüp bebek tedavisinde olanlara propolisli önermiyoruz antibiyotik sayılır cd56 yükseltebilir dediler. Doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama tadını da sevmediğim için almayacaktım zaten.

İnşallah tatlim ya Allah razı olsun, çok saol.

Biz de aldik duruyor.esim ben yerim dedi ama ona da yedirmedim.yenisini aldik,onu tuketiyoruz.
Tadi cok aciydi hakkaten.

Dr un çok güzel konuşmuş ve çok ilgili davranmış. İçini rahatlatmış. En güzeli de bu bence. Güzel günler çok yakında inşallah tatlım.

Dr un çok güzel konuşmuş ve çok ilgili davranmış. İçini rahatlatmış. En güzeli de bu bence. Güzel günler çok yakında inşallah tatlım.
öyle canım çok şükür..fakat bu dr lar bana hep olumlu konuşuyor, bu kadar olumlu olmaları da kafamı karıştırıyor..hatta bugün eşime söylendim neden bunlar bu kadar olumlu diye; o da bana "sen o kadar rahat ve olumlu bir hastasın ki sana olumsuz konuşamıyorlardır, senin pozitif enerjin onlara geçiyor bence" dedi... acaba o yüzden mi diye düşünmüyor değilim.... yoksa pek de olumlu bi tablo çizdiğimi sanmıyorum...

bugün dr yanına girdim ilk kurduğum cümle "benim durum azıcık çetrefilli" oldu.dr da duvar saatine baktı mesai birimine 1 saat var, yeter mi bu süre dedi, bi gülüştük... keyifli geçiyor görüşmeler de, sonu keyifli olsa bari...

Eşinin dediklerine katılıyorum. Tatlım sende olumsuz bir durum olsaydı gittiğin dr lardan biri olmasa diğeri muhakkak sana olumsuz konuşurdu. Malesef dr lar bu konuda çok acımasızlar. O yüzden için rahat olsun. Bence rezervin senin düşündüğün gibi kötü değil. Canım inşallah sonu da mutlu son olur.

Embriyo elde edildiği tedavimde propolisli karışım tüketmiştim. Şimdi buna canım sıkıldı.

yok canım ya, bugün ki dr pek beğenmedi 4 yumiyi, rezervin azalmakta dedi... amh yaptırmaya gerek yok dedi. elimizdekileri değerlendireceğiz 1 yumi yeter bize ama sende daha fazla yumi olmasını beklerdim dedi ne yapalım kısmet böyleymiş..ama sağolsun olumsuz bir tablo görmüyorum dedi...

Tatlım 4 yumi az değil bence. 1 tanesinin bile sağlıklı olması yeterli. Klomenle yumurta sayında artış olabilir. İnşallah kaliteli yumilerin olur.

Tatlım 4 yumi az değil bence. 1 tanesinin bile sağlıklı olması yeterli. Klomenle yumurta sayında artış olabilir. İnşallah kaliteli yumilerin olur.
amin canım inşallah hepimizin kaliteli yumişleri olsunnnn, hep istediğim şeye kavuştum en azından aylardır klomen, yumurta takibi diyordum da başaramıyordum..bakalım yarın ki sonuçlara göre başlayacak, umarım sonuçlar düzgün çıkar

İnşallah canım. Kaliteli yumilerin, embriyoların olsun. Annesine-annelerine sıkıca tutunsunlar. (ikizde halen içime doğuyor )Tedavimde propolisli karışım tüketmiştim ya ona kafam takıldı benimde.

Yabanci madde olarak mi algiliyor demistin canim?

İnşallah canım. Kaliteli yumilerin, embriyoların olsun. Annesine-annelerine sıkıca tutunsunlar. (ikizde halen içime doğuyor )Tedavimde propolisli karışım tüketmiştim ya ona kafam takıldı benimde.
takılmasın tatlım kafan , rahat ol bir şeycik olmazzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…