- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Adetin 2 yada 3. Günü yapılmayan testler doğru çıkmaz diye okumuştum internette. Imkan varsa tekrarlayın testiArkadaşlar pazartesi günü endokrin randevum var. bugün hormon tahlilim yapıldı fakat malesef adetin 3.gününe denk gelmedi. en son adet olalı 27 gün oldu yani 3 güne kadar adet olacağım. değerleri şu şekilde:
TSH0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162
değerlerden anlayanlar problem var mı sizce? lh ve e2 yüksek sanırım. adet günümde olmadığım için midir yoksa pko filan mı? bundan 1.5 ay önce adet günümde bakıldığında lh 5.53 idi şuan 15 çıkınca şok oldum.
Kalsiyum eksikliği alerji fazlalığı yaparYaptırmazmıyım defalarca hem cilt hem solunum hem göz alerjim var ve bir liste var ki inanamazsınızpolenden, inek sütüne, arı sokmasından, güneşe, ahşap koruyuculardan lateks(yara bandı,prezervatif) e kadar 30 dan fazla maddeye alerjim var Biorezonans tekniğiyle tedaviyi denedim.. 4 seans aldım ama doktor allerjen maddelerimin çok fazla olduğunu tedavi kutularından taştığı için çok etkisi olmayacağını söyleyip biraz hafifletir sadece dedi.. Ciddi alerjim olan maddelere daha sonra gelip bikaç seans daha alıcağımı söyledi.. Normalde özellikle bahar başlangıcında ayda 1 defa kortizonlu koruyucu iğne yaptırıp her gün 1 veya yoğun allerjen dönemlerde 2 tane hap içiyodum..bi de astım ilacı gibi nefesle çekilen bi ilaç da kullanıyodum ama bu sene nolcak bilmiyorum.. tıkanmalarım da başladı.. zor geçicek bu yaz
Polen yerine propolis alın
Bu daha güzel haber şimdi sen adetin 2.gününde değilsin ya foliküllerin büyümüşler düşükten sonra, diğerleri de antral folikül yani folikül olacaklar büyüyüp. Klomenden sonra beklediğinden daha çok folikül büyüyebilir demek bu.Kızlar Dr bugün 4 folikul gordugunde minik minik folikuller var onları saymıyorum dedi, bu minikler atılıyor mu vücuttan neden onları saymiyor ki? Bilginiz var mı? Klomen başlayalım bakalım ne cevap verecek yumurtalar falan dedi...
Aktarlar federasyonu başkanının yeri var adını hatırlayamadım şimdi, ordan ot bal vs aldım, bal karışımı alırken propolisli almıştık ilkini ben yiyemedim acı diye, eşim bitirdi yenisini hangisinden alsak diye konuşurken söylediler, tüp bebek tedavisinde olanlara propolisli önermiyoruz antibiyotik sayılır cd56 yükseltebilir dediler. Doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama tadını da sevmediğim için almayacaktım zaten.Esim ari sutu bal polenin icinde propolislisini almisti.propolisi arastirdim antibiyotik ozelligi varmis.vazgctim.
Bir de sanirim moyaalitu soylemisti propolisli kullanmak iyi degilmis diye.moyaalitu yanlis mi hatirliyorum.
İnşallah tatlim ya Allah razı olsun, çok saol.Bu daha güzel haber şimdi sen adetin 2.gününde değilsin ya foliküllerin büyümüşler düşükten sonra, diğerleri de antral folikül yani folikül olacaklar büyüyüp. Klomenden sonra beklediğinden daha çok folikül büyüyebilir demek bu.
Aktarlar federasyonu başkanının yeri var adını hatırlayamadım şimdi, ordan ot bal vs aldım, bal karışımı alırken propolisli almıştık ilkini ben yiyemedim acı diye, eşim bitirdi yenisini hangisinden alsak diye konuşurken söylediler, tüp bebek tedavisinde olanlara propolisli önermiyoruz antibiyotik sayılır cd56 yükseltebilir dediler. Doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama tadını da sevmediğim için almayacaktım zaten.
Tamam tatlım. İnşallah kolay kırılır da şişenin tamamını kırmam.şisenin hem altını hem üstünü kıracaksın canım ben vemoyaalitu gibi yapma:)
Dr un çok güzel konuşmuş ve çok ilgili davranmış. İçini rahatlatmış. En güzeli de bu bence. Güzel günler çok yakında inşallah tatlım.Kizlarrrrrr,şimdi çıktım. 35 dk sürdü, Dr supperdi, 4 folikul gördü, az ama bize 1 tane yeter dedi. Rahim duvarı gebelikten dolayı incelmiş dökülüyor o yüzden kanaman var rahim içi tertemiz yara bir şey yok dedi. Kan verdim betahcg progesteron ve e2 bakılacak. Sabah gideceğim tekrar, klomen başlayalım dedi. Umutsuz gormuyorum dedi, en azından yumi var ve dolleniyor dedi. Pıhtılaşma sorunu olabilir, aspirin muadili ilaç verecem dedi. sabah daha detaylı goruselim dedi.
:))))))Tamam tatlım. İnşallah kolay kırılır da şişenin tamamını kırmam.
öyle canım çok şükür..fakat bu dr lar bana hep olumlu konuşuyor, bu kadar olumlu olmaları da kafamı karıştırıyor..hatta bugün eşime söylendim neden bunlar bu kadar olumlu diye; o da bana "sen o kadar rahat ve olumlu bir hastasın ki sana olumsuz konuşamıyorlardır, senin pozitif enerjin onlara geçiyor bence" dedi...Dr un çok güzel konuşmuş ve çok ilgili davranmış. İçini rahatlatmış. En güzeli de bu bence. Güzel günler çok yakında inşallah tatlım.
Eşinin dediklerine katılıyorum.öyle canım çok şükür..fakat bu dr lar bana hep olumlu konuşuyor, bu kadar olumlu olmaları da kafamı karıştırıyor..hatta bugün eşime söylendim neden bunlar bu kadar olumlu diye; o da bana "sen o kadar rahat ve olumlu bir hastasın ki sana olumsuz konuşamıyorlardır, senin pozitif enerjin onlara geçiyor bence" dedi...acaba o yüzden mi diye düşünmüyor değilim.... yoksa pek de olumlu bi tablo çizdiğimi sanmıyorum...
bugün dr yanına girdim ilk kurduğum cümle "benim durum azıcık çetrefilli" oldu.dr da duvar saatine baktı mesai birimine 1 saat var, yeter mi bu süre dedi, bi gülüştük... keyifli geçiyor görüşmeler de, sonu keyifli olsa bari...
Embriyo elde edildiği tedavimde propolisli karışım tüketmiştim. Şimdi buna canım sıkıldı.Aktarlar federasyonu başkanının yeri var adını hatırlayamadım şimdi, ordan ot bal vs aldım, bal karışımı alırken propolisli almıştık ilkini ben yiyemedim acı diye, eşim bitirdi yenisini hangisinden alsak diye konuşurken söylediler, tüp bebek tedavisinde olanlara propolisli önermiyoruz antibiyotik sayılır cd56 yükseltebilir dediler. Doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama tadını da sevmediğim için almayacaktım zaten.
yok canım ya, bugün ki dr pek beğenmedi 4 yumiyi, rezervin azalmakta dedi...Eşinin dediklerine katılıyorum.Tatlım sende olumsuz bir durum olsaydı gittiğin dr lardan biri olmasa diğeri muhakkak sana olumsuz konuşurdu. Malesef dr lar bu konuda çok acımasızlar. O yüzden için rahat olsun. Bence rezervin senin düşündüğün gibi kötü değil. Canım inşallah sonu da mutlu son olur.
Tatlım 4 yumi az değil bence. 1 tanesinin bile sağlıklı olması yeterli. Klomenle yumurta sayında artış olabilir. İnşallah kaliteli yumilerin olur.yok canım ya, bugün ki dr pek beğenmedi 4 yumiyi, rezervin azalmakta dedi...amh yaptırmaya gerek yok dedi. elimizdekileri değerlendireceğiz 1 yumi yeter bize ama sende daha fazla yumi olmasını beklerdim dedi ne yapalım kısmet böyleymiş..ama sağolsun olumsuz bir tablo görmüyorum dedi...
amin canım inşallah hepimizin kaliteli yumişleri olsunnnn, hep istediğim şeye kavuştum en azından aylardır klomen, yumurta takibi diyordum da başaramıyordum..bakalım yarın ki sonuçlara göre başlayacak, umarım sonuçlar düzgün çıkarTatlım 4 yumi az değil bence. 1 tanesinin bile sağlıklı olması yeterli. Klomenle yumurta sayında artış olabilir. İnşallah kaliteli yumilerin olur.
İnşallah canım. Kaliteli yumilerin, embriyoların olsun. Annesine-annelerine sıkıca tutunsunlar. (ikizde halen içime doğuyoramin canım inşallah hepimizin kaliteli yumişleri olsunnnn, hep istediğim şeye kavuştum en azından aylardır klomen, yumurta takibi diyordum da başaramıyordum..bakalım yarın ki sonuçlara göre başlayacak, umarım sonuçlar düzgün çıkar
Aktarlar federasyonu başkanının yeri var adını hatırlayamadım şimdi, ordan ot bal vs aldım, bal karışımı alırken propolisli almıştık ilkini ben yiyemedim acı diye, eşim bitirdi yenisini hangisinden alsak diye konuşurken söylediler, tüp bebek tedavisinde olanlara propolisli önermiyoruz antibiyotik sayılır cd56 yükseltebilir dediler. Doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama tadını da sevmediğim için almayacaktım zaten.
takılmasın tatlım kafan , rahat ol bir şeycik olmazzzz....İnşallah canım. Kaliteli yumilerin, embriyoların olsun. Annesine-annelerine sıkıca tutunsunlar. (ikizde halen içime doğuyor)Tedavimde propolisli karışım tüketmiştim ya ona kafam takıldı benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?