İnşallah canım. Kaliteli yumilerin, embriyoların olsun. Annesine-annelerine sıkıca tutunsunlar. (ikizde halen içime doğuyor)Tedavimde propolisli karışım tüketmiştim ya ona kafam takıldı benimde.
Tamam canim. Sana iyi geceler.kızlar ben kaçtım canlar, 11 de uyumuş olmam lazım, malum gençlik hormonu uykuda salgılanıyorrrkendinize çook iyi bakın,sabah görüşürüz
Embriyo elde edildiği tedavimde propolisli karışım tüketmiştim. Şimdi buna canım sıkıldı.
Yabanci madde olarak mi algiliyor demistin canim?
Canim çok sagol. Içime rahatlattın. Ben transfer öncesinde dr um bu testi istemese bile yaptı tayin. Düşüge sebep olabiliyorsa onemli test bence.Canım doktor demedi ki aktar dedi, çok ciddiye almadım, ayrıca cd56 yani doğal öldürücü hücreler transferden sonra embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp vücuttan atmaya çalışıyormuş, yani embriyo oluşurken sorun olmuyor, transfer dönemi öncesi tüketmemek lazım sanırım propolisi, adamın söylediği doğruysa tabi.
Cd56 doğal öldürücü hücre diye bişey varmış canım, düşük sebeplerinden biriymiş. O hücre oranımız yüksekse tutunmada sorun olabiliyormuş, vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp atmaya çalışıyormuş. Cd56 sonucu yüksek çıkanlara lenfosit aşısı yapılıyormuş, ben de tam bilmiyorum. Murat Berksoy istemişti yaptırmıştık sonucum normal sınırlarda çıkmıştı.
Gunaydin cnm. Herkese hayirli cumalar.Günaydın sekerlerrrrr, hayırlı cumalar, gupguzel bi gün olsun inşallah
Gunaydin canim.Hayirli haberler alirsin insallah.hic korkma.keslinlikle cok kalin bir alet degil hafif bir baskidan baska birsey hissetmeyeceksin.agri aci yok dikkatini cekerimGünaydın kızlar ben de bugün doktora gideceğim klomen kullandım yumurtalara bakacağız dedi ama korkuyorum hem kötü bir şey duymaktan hem de açıkçası ilk kez alttan muayene olacağım ondan da çekiniyorum korkuyorum pufff kadın olmak ne zor bu muayene zor mu
Sagol canım insallah doktorun yanındaki kiz da öyle dedi ama biliyor beni cesaretlendirmek için diyor diye düşündüm sen de böyle deyince biraz daha rahatladım bi de utanmadan keske:)Gunaydin canim.Hayirli haberler alirsin insallah.hic korkma.keslinlikle cok kalin bir alet degil hafif bir baskidan baska birsey hissetmeyeceksin.agri aci yok dikkatini cekerim
Zor değil tatlim sakin sıkıntı yapma. Ben de başta cekinirdim, ameliyat bile oldum oradan, neler görüyor Dr lar, hiiic strese sokma kendini.benimkini gormeyen kalmadı hastanede diyorumGünaydın kızlar ben de bugün doktora gideceğim klomen kullandım yumurtalara bakacağız dedi ama korkuyorum hem kötü bir şey duymaktan hem de açıkçası ilk kez alttan muayene olacağım ondan da çekiniyorum korkuyorum pufff kadın olmak ne zor bu muayene zor mu
ay ilahi canım Allah iyiliğini versin güldürdün beni:)insallah güzel şeyler vardır içerde de utandığıma değer:)Zor değil tatlim sakin sıkıntı yapma. Ben de başta cekinirdim, ameliyat bile oldum oradan, neler görüyor Dr lar, hiiic strese sokma kendini.benimkini gormeyen kalmadı hastanede diyorumDr o, asla cekinmeni gerektirecek bir şey yok. Güzel haberlerle gel inşallah
Hiç utanma, drlar vajinamizi, rahmimizi bizim gibi algılamiyor, tıpkı bir kol ya da dalak gibi bir uzuv, bir organ olarak görüyor, rahat ol lutfenGunaydin canim.Hayirli haberler alirsin insallah.hic korkma.keslinlikle cok kalin bir alet degil hafif bir baskidan baska birsey hissetmeyeceksin.agri aci yok dikkatini cekerim
Hep gul inşallah canım benim, ben bi Dr kontrolünde o kadar kasmisim ki o çatalda yukarı kacmisim, Dr bana daha ne kadar tirmanacaksin, in çabuk aşağı diye cemkirmistiA
ay ilahi canım Allah iyiliğini versin güldürdün beni:)insallah güzel şeyler vardır içerde de utandığıma değer:)
Çok doğru söylüyorsun canım benim bu psikolojiyle dusunemedigim şeyleri söylüyorsun bunu düşünerek muayene olacağım:)Hiç utanma, drlar vajinamizi, rahmimizi bizim gibi algılamiyor, tıpkı bir kol ya da dalak gibi bir uzuv, bir organ olarak görüyor, rahat ol lutfen
Bakalım bugün ben neler yapacağım her gidişimde bir maceraHep gul inşallah canım benim, ben bi Dr kontrolünde o kadar kasmisim ki o çatalda yukarı kacmisim, Dr bana daha ne kadar tirmanacaksin, in çabuk aşağı diye cemkirmisti
Aynen öyle bebisim, 80 yaşındaki teyze de gidiyor, annelerimiz de. Sağlık bu, neler görüyor onlar. Ne operasyonlar anlatıyor insanlar, bir şey yok bunda. Rahat ol ki rahatça yapabilsin dr kontrolunuÇok doğru söylüyorsun canım benim bu psikolojiyle dusunemedigim şeyleri söylüyorsun bunu düşünerek muayene olacağım:)
:):)Bakalım bugün ben neler yapacağım her gidişimde bir macera
Benim de öyle, kocam diyor hep bi ekşın.adamın çekeceği var diyor, ben de gidecem az sonra, hazirlaniyorum.Bakalım bugün ben neler yapacağım her gidişimde bir macera
Ben bir süre vajinismusla uğraştım canım ondan da korkum oluştu açıkçasıAynen öyle bebisim, 80 yaşındaki teyze de gidiyor, annelerimiz de. Sağlık bu, neler görüyor onlar. Ne operasyonlar anlatıyor insanlar, bir şey yok bunda. Rahat ol ki rahatça yapabilsin dr kontrolunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?