Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İnşallah canım. Kaliteli yumilerin, embriyoların olsun. Annesine-annelerine sıkıca tutunsunlar. (ikizde halen içime doğuyor )Tedavimde propolisli karışım tüketmiştim ya ona kafam takıldı benimde.

Arı Sütü, Polen, Propolis ve Saf Bal
7'den 77'ye çocuk-kadın-erkek herkese sayısız faydalar sağlayan super etkin ve tamamen doğal ürünlerdir. Kansere karşı doğal koruyucu olmasının yanısıra kanser tedavisine önemli bir destek mahiyeti gösterir. Kemoterapi benzeri ağır tedavilerin tahrip edici ağır yan etkilerini tolere eder. Gebelik ihtimalini artıran, yaşam kalitesini yükselten bu ürünler bir gençlik, sağlık ve uzun yaşam iksiri görevi de görür.

Bitkisel tedavi veya antioksidan alımı amacıyla kullanılan en yakın takipçilerine göre arı ürünleri 100 katlara varan inanılmaz üstünlükler içerir. İnsan bedeninde bulunan 10 trilyon hücrenin serbest radikallerin saldırısına her an maruz kaldığı düşünülürse bu super antioksidan değerlerin avantajı ortaya çıkar.

kızlar ben kaçtım canlar, 11 de uyumuş olmam lazım, malum gençlik hormonu uykuda salgılanıyorrr kendinize çook iyi bakın,sabah görüşürüz

Embriyo elde edildiği tedavimde propolisli karışım tüketmiştim. Şimdi buna canım sıkıldı.

Canım doktor demedi ki aktar dedi, çok ciddiye almadım, ayrıca cd56 yani doğal öldürücü hücreler transferden sonra embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp vücuttan atmaya çalışıyormuş, yani embriyo oluşurken sorun olmuyor, transfer dönemi öncesi tüketmemek lazım sanırım propolisi, adamın söylediği doğruysa tabi.

Yabanci madde olarak mi algiliyor demistin canim?

Cd56 doğal öldürücü hücre diye bişey varmış canım, düşük sebeplerinden biriymiş. O hücre oranımız yüksekse tutunmada sorun olabiliyormuş, vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp atmaya çalışıyormuş. Cd56 sonucu yüksek çıkanlara lenfosit aşısı yapılıyormuş, ben de tam bilmiyorum. Murat Berksoy istemişti yaptırmıştık sonucum normal sınırlarda çıkmıştı.

Son düzenleme:
Canim çok sagol. Içime rahatlattın. Ben transfer öncesinde dr um bu testi istemese bile yaptı tayin. Düşüge sebep olabiliyorsa onemli test bence.

Günaydın kızlar ben de bugün doktora gideceğim klomen kullandım yumurtalara bakacağız dedi ama korkuyorum hem kötü bir şey duymaktan hem de açıkçası ilk kez alttan muayene olacağım ondan da çekiniyorum korkuyorum pufff kadın olmak ne zor bu muayene zor mu

Gunaydin canim.Hayirli haberler alirsin insallah.hic korkma.keslinlikle cok kalin bir alet degil hafif bir baskidan baska birsey hissetmeyeceksin.agri aci yok dikkatini cekerim

Gunaydin canim.Hayirli haberler alirsin insallah.hic korkma.keslinlikle cok kalin bir alet degil hafif bir baskidan baska birsey hissetmeyeceksin.agri aci yok dikkatini cekerim
Sagol canım insallah doktorun yanındaki kiz da öyle dedi ama biliyor beni cesaretlendirmek için diyor diye düşündüm sen de böyle deyince biraz daha rahatladım bi de utanmadan keske:)

Zor değil tatlim sakin sıkıntı yapma. Ben de başta cekinirdim, ameliyat bile oldum oradan, neler görüyor Dr lar, hiiic strese sokma kendini.benimkini gormeyen kalmadı hastanede diyorum Dr o, asla cekinmeni gerektirecek bir şey yok. Güzel haberlerle gel inşallah

A
ay ilahi canım Allah iyiliğini versin güldürdün beni:)insallah güzel şeyler vardır içerde de utandığıma değer:)

Hiç utanma, drlar vajinamizi, rahmimizi bizim gibi algılamiyor, tıpkı bir kol ya da dalak gibi bir uzuv, bir organ olarak görüyor, rahat ol lutfen

A
ay ilahi canım Allah iyiliğini versin güldürdün beni:)insallah güzel şeyler vardır içerde de utandığıma değer:)
Hep gul inşallah canım benim, ben bi Dr kontrolünde o kadar kasmisim ki o çatalda yukarı kacmisim, Dr bana daha ne kadar tirmanacaksin, in çabuk aşağı diye cemkirmisti

Çok doğru söylüyorsun canım benim bu psikolojiyle dusunemedigim şeyleri söylüyorsun bunu düşünerek muayene olacağım:)
Aynen öyle bebisim, 80 yaşındaki teyze de gidiyor, annelerimiz de. Sağlık bu, neler görüyor onlar. Ne operasyonlar anlatıyor insanlar, bir şey yok bunda. Rahat ol ki rahatça yapabilsin dr kontrolunu

Aynen öyle bebisim, 80 yaşındaki teyze de gidiyor, annelerimiz de. Sağlık bu, neler görüyor onlar. Ne operasyonlar anlatıyor insanlar, bir şey yok bunda. Rahat ol ki rahatça yapabilsin dr kontrolunu
Ben bir süre vajinismusla uğraştım canım ondan da korkum oluştu açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…