Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gunaydin canim.
Ben de dun aksam okudum ,cd56 nin testi oldugunu bilmiyodum.bikac kisi murat berksoyun istedigini yazmis.
Istanbul tup bebekle ongorusmeye gittigim gun bahceciye de gitmistim.ordaki doktor benim degerlerime bakip senin bagisiklik sistemin bebegi yabanci madde olarak algilayip disari atabilir,o yuzden transfer sonrasi kortizon hapi baslamaliyiz demisti.

Tup bebek yaptirma oncesi bir kampa girip ne var ne yok butun testleri yaptirmak ondan sonra baslamak lazim:)

geriden gelen olabileceğini nasıl bildin ben ona hayret ediyorum :)

günaydın çok sevindim monte, hayırlısı :)

tatlım olumlu olman çok güzel, senin yumurta sayın daha iyi bence, doğal gebelik elde ettin kaç defa, bence biraz kalite sorunu olmuş olabilir - yaşımızla bağlantılı - o da zaten iyi beslenme ile artmıştır, fsh ı bir de otsuz çöpsüz bir ayda ölçtürmek lazım diye düşünüyorum, onlar en yüksek olanı baz alıyorlar ama ben inanmıyorum buna stres tıkanıklık başka bir şeye denk gelmediği bir ay baktıran kişi belki de yüksek sonuçla hiç karşılaşmayacak

benim de pişman olduğum konu bu, ilk gebelik düşündüğümde ki o zaman 35,5 yaşındayım özelde iyi bir doktora gitseydim bir kaç ay takip olsaydım bir de takviyeler ve klomen oh miss:)

Hayir canim. Zor degil.rahat ol.hemen bitiyor zaten.yumurtalarin guzelce buyumustur insallah.
Zor olmaz mi zor tabi.herseyi analar kadinlar cekiyor.o yuzden cennet analarin ayaklari altinda.hayirli haberlerle gel.

Kızlar adete 4-5 gün kala hangi dönem geçiyor? Luteral mi ? Neydi ki

Kalsiyum eksikliği alerji fazlalığı yapar
Canım o da aynı etkiyi yaratıyosa yumurta gelişimi bakımından alırım tabi ne güzel olur hem de çok sağol :) Kalsiyum eksikliğim olmadığına olsa olsa fazlalığım olduğuna eminim canım çünkü tam bir peynir manyağıyım 2 yaşıma kadar anne sütü içmişim akabinde de günde 2 lt süt içermişim küçükken de :) zaten ailede uzun boylu yok benden başka :) benimki muhtemelen genetik, çünkü çoğu alerjim 17-18 yaşımdan sonra nüksetti hatta 30 yaşımdan sonra çıkanlar da var.. En ölümcülü Arı sokmasına olan, Allah korusun hiç başıma gelmedi ama gelirse 20 dk içinde ölebiliceğimi söyledi doktor.. sıvı adrenalini de sürekli alamıyorum çok pahalı bi ilaç.. yazları genelde alıyorum bi de belli bi ömrü var sıklıkla değiştirmek gerekiyo kullanmasan bile Durumlar böyle :)

Kızlar adete 4-5 gün kala hangi dönem geçiyor? Luteral mi ? Neydi ki

moyaalitu yazmıştı canım

Adetin 3.günü
fsh 3-20,
e2 25-75,
lh <7,
prolactin <24,
progesteron <1.5

Foliküler Faz
fsh 2.9-12
e2 1-147
lh 1.5-8
progesteron 0.2-1.4

Ovulasyon (Yumurtlama)
fsh 6.3-24
e2 93-404
lh 9.6-80

Luteal Faz
fsh 1.5-7
e2 29-318
lh 0.2-6.5
progesteron 4-25

aerjik olmak zor bir durum, homeopati araştırmış mıydın, bir de bir arkadaşım yıllar önce çok uzun süreli (1-2 yıl) hapşırma problemi yaşadı, istanbulda bir immünoloji doktoru ona aşı uyguladı sonra hiç nüks etmedi, alerji dediğimiz şey bence bağışıklık sisteminin zayıflığından kaynaklı ve allerjene yoğun maruz kalma ile de alakalı..

Günaydın kızlar ne güzel haberlerle uyandım bugünnn maşallahhh no_name_ canım ne güzel konuşmuş doktorun bak :) 4 folikük hiç de az değil gayet başarılı bence Bakalım hcg düştüyse artık kanaman da kalmaz inşallah rahatlarsın Bu arada ben de akşam kontrole gidicem bugün 9. günüm bakalım kaç yumurta büyümüşşş

Allah allah bak aşıyı hüç duymadım ben kimse de önermedi bunu bi araştırayım canım.. Ben sadece bahar aylarından itibaren koruyucu iğne oluyodum bayaa azalıyodu sorunlarım.. Bi de hap kullanıyodum onun da faydası oluyo.. Göz damlaları yılda 4-5 ay vazgeçilmezim cilt alerjilerime gelince ona yapacak hiçbişey yok.. toza bile alerjim var.. Kedilerimden birinin( beyaz olan) tüylerine alerjim var.. Onu da yılda 3-4 kez tıraş ederek ve sürekli ev süpürerek ve yatak odasına sokmayarak biraz hafifletmeye çalışıyorum.. Uzun lafın kısası durumum bayaa kötü İnsanın yara bandına alerjisi olur mu yaaa

Kızlar iyi haber betahcg 1.20 yani sifirlanmış, progesteron iyi, e2 yüksek ( bu iyi olmayan haberdi ) Dr adetini bekleyelim 2. Gün baslayacaz dedi. Adetim vaktinde gelirse 2 mayıs. 2. Gün gideceğim... E2 nin düşük olması gerekiyor muş. Geriden gelen folikul kalıntıları yukseltiyormus sanırım. Adetle atılacaklar ya, o zaman başlayacağız dedi. Bu arada benim bu Dr tüp doktoruymus, benden önce bi hastası vardı, kız 21 yaşında tüp yapacaklarmis...

Genetik test yaptir emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…