Yaaa hadi hayırlısı canım ya:)Benim de öyle, kocam diyor hep bi ekşın.adamın çekeceği var diyor, ben de gidecem az sonra, hazirlaniyorum.
Canım doktor demedi ki aktar dedi, çok ciddiye almadım, ayrıca cd56 yani doğal öldürücü hücreler transferden sonra embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp vücuttan atmaya çalışıyormuş, yani embriyo oluşurken sorun olmuyor, transfer dönemi öncesi tüketmemek lazım sanırım propolisi, adamın söylediği doğruysa tabi.
Cd56 doğal öldürücü hücre diye bişey varmış canım, düşük sebeplerinden biriymiş. O hücre oranımız yüksekse tutunmada sorun olabiliyormuş, vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp atmaya çalışıyormuş. Cd56 sonucu yüksek çıkanlara lenfosit aşısı yapılıyormuş, ben de tam bilmiyorum. Murat Berksoy istemişti yaptırmıştık sonucum normal sınırlarda çıkmıştı.
Korkma hiç, bak yenmissin vajinusmusu, bunu da atlatırsın. Rahat olBen bir süre vajinismusla uğraştım canım ondan da korkum oluştu açıkçası
geriden gelen olabileceğini nasıl bildin ben ona hayret ediyorum :)Benim iptal tedavimden 10 gün sonra geriden gelen folikül var mı diye kontrole gittiğimde çatlatma iğnesi verip 36 saat sonra hemen opuya aldılar. Önce üzüldüm sonra sevindim. Hiç gerilmesin her şeyin hayırlısı. Opu tarihinin bi standardı yok yani bizim durumumuzda. Tamamen folikül gelişimine bağlı opu günü.
günaydın çok sevindim monte, hayırlısı :)Kizlarrrrrr,şimdi çıktım. 35 dk sürdü, Dr supperdi, 4 folikul gördü, az ama bize 1 tane yeter dedi. Rahim duvarı gebelikten dolayı incelmiş dökülüyor o yüzden kanaman var rahim içi tertemiz yara bir şey yok dedi. Kan verdim betahcg progesteron ve e2 bakılacak. Sabah gideceğim tekrar, klomen başlayalım dedi. Umutsuz gormuyorum dedi, en azından yumi var ve dolleniyor dedi. Pıhtılaşma sorunu olabilir, aspirin muadili ilaç verecem dedi. sabah daha detaylı goruselim dedi.
Saol cnm yoldayım gidiyorum yine. Bakalim ne çıkacak bugungünaydın çok sevindim monte, hayırlısı :)
öyle canım çok şükür..fakat bu dr lar bana hep olumlu konuşuyor, bu kadar olumlu olmaları da kafamı karıştırıyor..hatta bugün eşime söylendim neden bunlar bu kadar olumlu diye; o da bana "sen o kadar rahat ve olumlu bir hastasın ki sana olumsuz konuşamıyorlardır, senin pozitif enerjin onlara geçiyor bence" dedi...acaba o yüzden mi diye düşünmüyor değilim.... yoksa pek de olumlu bi tablo çizdiğimi sanmıyorum...
bugün dr yanına girdim ilk kurduğum cümle "benim durum azıcık çetrefilli" oldu.dr da duvar saatine baktı mesai birimine 1 saat var, yeter mi bu süre dedi, bi gülüştük... keyifli geçiyor görüşmeler de, sonu keyifli olsa bari...
benim de pişman olduğum konu bu, ilk gebelik düşündüğümde ki o zaman 35,5 yaşındayım özelde iyi bir doktora gitseydim bir kaç ay takip olsaydım bir de takviyeler ve klomen oh miss:)amin canım inşallah hepimizin kaliteli yumişleri olsunnnn, hep istediğim şeye kavuştum en azından aylardır klomen, yumurta takibi diyordum da başaramıyordum..bakalım yarın ki sonuçlara göre başlayacak, umarım sonuçlar düzgün çıkar
Günaydın kızlar ben de bugün doktora gideceğim klomen kullandım yumurtalara bakacağız dedi ama korkuyorum hem kötü bir şey duymaktan hem de açıkçası ilk kez alttan muayene olacağım ondan da çekiniyorum korkuyorum pufff kadın olmak ne zor bu muayene zor mu
Canım o da aynı etkiyi yaratıyosa yumurta gelişimi bakımından alırım tabi ne güzel olur hem de çok sağol :) Kalsiyum eksikliğim olmadığına olsa olsa fazlalığım olduğuna eminim canım çünkü tam bir peynir manyağıyım 2 yaşıma kadar anne sütü içmişim akabinde de günde 2 lt süt içermişim küçükken de :) zaten ailede uzun boylu yok benden başkaKalsiyum eksikliği alerji fazlalığı yapar
Kızlar adete 4-5 gün kala hangi dönem geçiyor? Luteral mi ? Neydi ki
aerjik olmak zor bir durum, homeopati araştırmış mıydın, bir de bir arkadaşım yıllar önce çok uzun süreli (1-2 yıl) hapşırma problemi yaşadı, istanbulda bir immünoloji doktoru ona aşı uyguladı sonra hiç nüks etmedi, alerji dediğimiz şey bence bağışıklık sisteminin zayıflığından kaynaklı ve allerjene yoğun maruz kalma ile de alakalı..Canım o da aynı etkiyi yaratıyosa yumurta gelişimi bakımından alırım tabi ne güzel olur hem de çok sağol :) Kalsiyum eksikliğim olmadığına olsa olsa fazlalığım olduğuna eminim canım çünkü tam bir peynir manyağıyım 2 yaşıma kadar anne sütü içmişim akabinde de günde 2 lt süt içermişim küçükken de :) zaten ailede uzun boylu yok benden başka:) benimki muhtemelen genetik, çünkü çoğu alerjim 17-18 yaşımdan sonra nüksetti hatta 30 yaşımdan sonra çıkanlar da var.. En ölümcülü Arı sokmasına olan, Allah korusun hiç başıma gelmedi ama gelirse 20 dk içinde ölebiliceğimi söyledi doktor.. sıvı adrenalini de sürekli alamıyorum çok pahalı bi ilaç.. yazları genelde alıyorum bi de belli bi ömrü var sıklıkla değiştirmek gerekiyo kullanmasan bile Durumlar böyle :)
Allah allah bak aşıyı hüç duymadım ben kimse de önermedi bunu bi araştırayım canım.. Ben sadece bahar aylarından itibaren koruyucu iğne oluyodum bayaa azalıyodu sorunlarım.. Bi de hap kullanıyodum onun da faydası oluyo.. Göz damlaları yılda 4-5 ay vazgeçilmezimaerjik olmak zor bir durum, homeopati araştırmış mıydın, bir de bir arkadaşım yıllar önce çok uzun süreli (1-2 yıl) hapşırma problemi yaşadı, istanbulda bir immünoloji doktoru ona aşı uyguladı sonra hiç nüks etmedi, alerji dediğimiz şey bence bağışıklık sisteminin zayıflığından kaynaklı ve allerjene yoğun maruz kalma ile de alakalı..
Genetik test yaptir emin olmak içinCanım o da aynı etkiyi yaratıyosa yumurta gelişimi bakımından alırım tabi ne güzel olur hem de çok sağol :) Kalsiyum eksikliğim olmadığına olsa olsa fazlalığım olduğuna eminim canım çünkü tam bir peynir manyağıyım 2 yaşıma kadar anne sütü içmişim akabinde de günde 2 lt süt içermişim küçükken de :) zaten ailede uzun boylu yok benden başka:) benimki muhtemelen genetik, çünkü çoğu alerjim 17-18 yaşımdan sonra nüksetti hatta 30 yaşımdan sonra çıkanlar da var.. En ölümcülü Arı sokmasına olan, Allah korusun hiç başıma gelmedi ama gelirse 20 dk içinde ölebiliceğimi söyledi doktor.. sıvı adrenalini de sürekli alamıyorum çok pahalı bi ilaç.. yazları genelde alıyorum bi de belli bi ömrü var sıklıkla değiştirmek gerekiyo kullanmasan bile Durumlar böyle :)
Doktorum kendisi söyledi canım, ben tedavim iptal oldu diye teselli etmek için söylediğini sanmıştım hatta ama klomen femara tedavisinde olabiliyormuş, sende de olabilir.geriden gelen olabileceğini nasıl bildin ben ona hayret ediyorum :)
Luteal faz canımKızlar adete 4-5 gün kala hangi dönem geçiyor? Luteral mi ? Neydi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?