Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Genetik test yaptir emin olmak için
Ona sıra gelirse bi gün yaptırırım canım :) Ama bence neden değil çözüm şu an daha mühim ..sonuç itibariyle alerjim var onlarla baş etmenin çözümlerine bakmalıyım.. Çünkü alerji tedavi edilebilen bişey değil tıbbi yöntemlerle sadece hafifletilebilen bişey ne yazıkki

post: 46269815, member: 630190"]Ben bir süre vajinismusla uğraştım canım ondan da korkum oluştu açıkçası[/QUOTE]
Ben de evliligimin 3.ayinda ileri derece vajinismus tedavisi gordum. cok sukur bitti gitti.iyi ki ertelememisiz bakin vajinamiz bize her durumda lazimmis:)

Şaka gibi dune kadar artarak gelen kanama drdan sonra neredeyse bitti, çok saskinim, Dr gormek istiyormuş demekki

Saol cnm onu sormuştum. Şimdi luteal fazda e2 aralığı, 21-312 diyor benim e2 çıkmış 379. Yüksek dedi Dr. Bu sıkıntı mi kızlar ya? Bu luteal faz hiç baktirmamistim daha once
Canım sen bi gebelik geçirdin daha çok yeni hormonlarının biraz anormal çıkması bence gayet normal düzelir, hcg ne alemde ben onu merak ettim ?

2 hafta oldu dvit ampul icwli bugün. Yeniden aldım içeceğin, supradyn bitmişti devam, bir suru taza meyve aldım pek ucuzlamis meyveler, çocuklar için satılan ananas,havuç suyu vitaminli karışım aldım, fındık, ceviz, keciboynuzu aldım yine. Offf ne zaman bitecek bu mücadele.

Bu arada moyaalitu cnm, 1 er hafta aralıkla dvit ampul 2 tane içtim, üstüne 2 hafta geçti bugün yine içeceğin fazla gelmez di mi cnm, değer 9 du benim. Ne dersin?

Kızlar merhabalar
Ben sizi takip ediyordum aranıza katılmak istedim en çok montenin azmi maşallah ve enerjisi sayesinde takip ettim sizi arada bilgi alışverişinde bulunalım ben 15 yıllık evliyim yumurta rezevi azlıgı ilk tüp tedavimde ortaya cıktı tek yumurta ve gebelik sonra kalp sesinden sonra düşük ikinci tüpte iki yumurta ama kimyasal gebelik deger artmadı 3 tüpte iki yumurta tutmadı 4 tüpü gecen eylülde yaptım tek yumurta fsh 25 di ve gebelik ama oda kalp sesinden sonra düşük oldu fsh önemli ama oynayan bir deger lütfen arda baktırın erkek faktörüde cıktı sonradan sperm morfolojisi sebebler araştırıldı tabi dnalardan bişey cıkmadı bende herşeyi denedim a bu arada 2 tüpten sonra kendiligimden hamile kalmıştım 10 yılımda oda kalp sesinden sonra düştü
Azim var tabi ama eldende bişey gelmiyor Allah yazacak ol diyecek olacak ondan degerler oynuyor süt hormonu cıktı ona baktırdım 1.5 yıl ilaç kullandım tüp bebek merkezleri malesef sizin degerlerinize önem vermeden hemen başlıyorlar tedaviye ama önemli kaliteli yumurta sperm diye bişeyde yok olacagı varsa oluyo zatende e2 önemli 100 üstüyse kesin kist var tedavi yapmıyorlar biestron bana iyi geldi tüpden önce 3 ay kullandım ama son ay teke düşürdüm ilaçı dr o ay yapmaz diye işte kısmet sebebide kendimiz kafadan çakıyoruz hemen bi ablanız olarak yaş bu arada 39 ümidinizi kaybetmeyin sizi okudukca bende azimleştim inanın Rabbim büyük elbet vardır hikmeti zamanı herşeyin hepinizi selamlar öperim

benimde benzer birşey oldu sanırım regliye 4 gün kala gittiğimde bir tane 14 mm vardı, reglin 2. günü yok olmuştu, moyaalitu açıklamasa baya kafaya takardım..

Saol cnm onu sormuştum. Şimdi luteal fazda e2 aralığı, 21-312 diyor benim e2 çıkmış 379. Yüksek dedi Dr. Bu sıkıntı mi kızlar ya? Bu luteal faz hiç baktirmamistim daha once
Canım bence çok önemli değil, biraz yüksek sadece çok yüksek sayılmaz. Adetin 3.günü değerimiz en doğrusu öbürleri bizim yaşlarda boşa kafa karıştırıyor. Rakamlara takılmıyoruz biliyosun boşver

Aramıza hoşgeldin canım.. Bizim topic biraz ilginçtir.. Birimizin morali bozulur pes edeceği anda diğerleri onu güçlendirir yola devam ederiz Aramızda tedavi olanlar, olmayıp kendi kendine uğraşanlar, bitkisel kürler yapanlar, arada benim gibi herşeyi bırakanlar.. falan filan ne ararsan bizde Seviceksin burayı

canımsın yaaa, hoşgeldin tatlım aramıza... ne güzel şeyler yazmışsın , ne mutlu bana, Cuma saati sen beni mutlu ettin Rabbim de en yakın zamanda seni mutlu etsin, en doğalından sağlıklı bi bebişle seni ödüllendirsin inşallah...takıl bize tatlım, moral, motivasyon, bilgi alış verişi hep burada tekrardan hoşgeldin aramıza

Tatlım Karataya kalsa devit ampulu biberonla içirecek hepimize aslında ama ben yerinde olsam içmezdim 2şer hafta arayla içiyorum içtiğimde çünkü böbreklere falan zarar verir diye çekiniyorum.

durmak yok şekerim sen de amh yi güzel buldun, salma sakın kendini..devam devam, hiçbir şey yapamıyorsan hergün 1 avuç fındık fıstık ye, keçiboynuzu pekmezi kaşıkla...hadi bebişim, devam, salma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…