yok tatlım değerlere takılmıyorum da acaba dedim bugün mü başlayacaktı ilaca, değeri yüksek görünce mi erteledi acaba dedimCanım bence çok önemli değil, biraz yüksek sadece çok yüksek sayılmaz. Adetin 3.günü değerimiz en doğrusu öbürleri bizim yaşlarda boşa kafa karıştırıyor. Rakamlara takılmıyoruz biliyosun boşver
Ooo ben sizi uzaktan sevdim yakından naparım bilmem hahhAramıza hoşgeldin canım.. Bizim topic biraz ilginçtir.. Birimizin morali bozulur pes edeceği anda diğerleri onu güçlendirir yola devam ederizAramızda tedavi olanlar, olmayıp kendi kendine uğraşanlar, bitkisel kürler yapanlar, arada benim gibi herşeyi bırakanlar.. falan filan ne ararsan bizde Seviceksin burayı
demekki atılacak bunlar reglle birlikte, boşuna başlamak istemedi belkide tedaviye...benimde benzer birşey oldu sanırım regliye 4 gün kala gittiğimde bir tane 14 mm vardı, reglin 2. günü yok olmuştu, @moyaalitu açıklamasa baya kafaya takardım..
2 hafta oldu ama en son içtiğimden bu yana..o ilk hafta 1 hafta arayla içmiştim. içmeyeyim mi yine de?Tatlım Karataya kalsa devit ampulu biberonla içirecek hepimize aslında ama ben yerinde olsam içmezdim 2şer hafta arayla içiyorum içtiğimde çünkü böbreklere falan zarar verir diye çekiniyorum.
aynen bu arada canım yaaa, günaşırı içenleri bile okudum..ben şokTatlım Karataya kalsa devit ampulu biberonla içirecek hepimize aslında ama ben yerinde olsam içmezdim 2şer hafta arayla içiyorum içtiğimde çünkü böbreklere falan zarar verir diye çekiniyorum.
Ay canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünncanımsın yaaa, hoşgeldin tatlım aramıza... ne güzel şeyler yazmışsın , ne mutlu bana, Cuma saati sen beni mutlu ettin Rabbim de en yakın zamanda seni mutlu etsin, en doğalından sağlıklı bi bebişle seni ödüllendirsin inşallah...takıl bize tatlım, moral, motivasyon, bilgi alış verişi hep buradatekrardan hoşgeldin aramıza
:) tatlım pek iyi etmişsin, ne öyle kendi başına dertleneceksin, gel yanımıza dertlenecek bir şey varsa birlikte dertleniriz, ama öncelikli tercihimiz dertten tasadan uzak olmak şekerimmmAy canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn
Evet ne yalan söyleyiim motiveye ihtiyacım vardı size ve enerjine
kız sen ne güzel insansın dayanamadım yazdım valla
hoş buldum arkadaşımmmm
canım be bizim liste neredeydi, en son sen organize etmiştin pek de güzeldi, biryerlere kaydettin mi?Canım senin durumlar nasıl? Kontrolün ne zaman?
canım inan bana aynı yaşta regli olmayan biriyle tanışmıştım.... fsh tavan, amh yerlerde falan... direkt menopoza girmiş yani. yıllarca azmış regli ama artık hiç olmuyormuş....Kızlar iyi haber betahcg 1.20 yani sifirlanmış, progesteron iyi, e2 yüksek ( bu iyi olmayan haberdi ) Dr adetini bekleyelim 2. Gün baslayacaz dedi. Adetim vaktinde gelirse 2 mayıs. 2. Gün gideceğim... E2 nin düşük olması gerekiyor muş. Geriden gelen folikul kalıntıları yukseltiyormus sanırım. Adetle atılacaklar ya, o zaman başlayacağız dedi. Bu arada benim bu Dr tüp doktoruymus, benden önce bi hastası vardı, kız 21 yaşında tüp yapacaklarmis...
ne zaman bu hale geldik biz... ne zaman bozuldu bizim tüm değerlerimiz bilemiyorum..bu fast food alışkanlığı mı? sağlıksız beslenme, gıdalar mı bu hale getirdi gencecik kız çocukları dr kapılarında..hadi ben neyse, gelmişim 38 yaşıma, kendi tercihimdi bunca yıl beklemek, ama o çocukların bunu yaşamasına hiç dayanamıyorum. Rabbim sabır versin bu yoldaki herkesecanım inan bana aynı yaşta regli olmayan biriyle tanışmıştım.... fsh tavan, amh yerlerde falan... direkt menopoza girmiş yani. yıllarca azmış regli ama artık hiç olmuyormuş....
Adamlara hap deme hemen kaçıyor benimki aslında denemek lazımmmKALİTELİ SPERM İÇİN FOLİK ASİT TAKVİYESİ
Folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit edildi
DünyanIn en prestijli okullarından Berkeley Üniversitesi; mercimek, bamya, bezelye, portakal, çilek gibi folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit etti. İngiltere Sağlık Bakanlığı ekmeğe folik asit eklenmesi için girişim başlattı. Amerikalı bilim adamları erkeklerin belki de yemekten en hoşlanmadığı gıdaların başında gelen bamya ve brokolinin aslında sperm kalitesini en çok artıran gıdaların başında geldiğini kanıtladı. Araştırmaya başkanlık eden Profesör Brenda Eskenazi cinsel ilişki sırasında normal bir erkeğin 150 milyon sperm hücresi boşalttığını, bunların yüzde 4 ünün hatalı kromozom taşıdığını kaydederek, Eğer hatalı kromozom taşıyan bu hücreler yumurtaya ulaşırsa Down sendromuna sahip çocuklar dünyaya gelebilir. Ancak folik asit yönünden zengin besinler tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 lara varan oranda arttığını tespit ettik dedi.
KIZLAR BEN KOCAMA DA FOLİK ASİT İÇİRİYORUM SON 1 AYDIR FALAN
hahahahadurmak yok şekerim sen de amh yi güzel buldun, salma sakın kendini..devam devam, hiçbir şey yapamıyorsan hergün 1 avuç fındık fıstık ye, keçiboynuzu pekmezi kaşıkla...hadi bebişim, devam, salma sakın
ayy yok yaa kimbilir hangi sayfada kaldı bi arayalım onu dur halletcem ben onucanım be bizim liste neredeydi, en son sen organize etmiştin pek de güzeldi, biryerlere kaydettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?