Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yok tatlım değerlere takılmıyorum da acaba dedim bugün mü başlayacaktı ilaca, değeri yüksek görünce mi erteledi acaba dedim

Ooo ben sizi uzaktan sevdim yakından naparım bilmem hahh

Tatlım Karataya kalsa devit ampulu biberonla içirecek hepimize aslında ama ben yerinde olsam içmezdim 2şer hafta arayla içiyorum içtiğimde çünkü böbreklere falan zarar verir diye çekiniyorum.
2 hafta oldu ama en son içtiğimden bu yana..o ilk hafta 1 hafta arayla içmiştim. içmeyeyim mi yine de?

Tatlım Karataya kalsa devit ampulu biberonla içirecek hepimize aslında ama ben yerinde olsam içmezdim 2şer hafta arayla içiyorum içtiğimde çünkü böbreklere falan zarar verir diye çekiniyorum.
aynen bu arada canım yaaa, günaşırı içenleri bile okudum..ben şok

Ay canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn
Evet ne yalan söyleyiim motiveye ihtiyacım vardı size ve enerjine
kız sen ne güzel insansın dayanamadım yazdım valla
hoş buldum arkadaşımmmm

Ay canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn
Evet ne yalan söyleyiim motiveye ihtiyacım vardı size ve enerjine
kız sen ne güzel insansın dayanamadım yazdım valla
hoş buldum arkadaşımmmm
:) tatlım pek iyi etmişsin, ne öyle kendi başına dertleneceksin, gel yanımıza dertlenecek bir şey varsa birlikte dertleniriz, ama öncelikli tercihimiz dertten tasadan uzak olmak şekerimmm bebişinde gelir inşallah..hemen hemen aynı yaştayız, Rabbim ol derse olur elbet, sakın kendini üzüp yıpratmayasın....

"Uzulme" der Mevlana...
Cok istedigin bir sey olmuyorsa,
Ya daha iyisi olacagi icindir,
Ya da gercekten olmamasi gerektigi icindir.
Vakti gelince gunes dogar,cicekler acar...
Yapraklar dokulur,karlar yagar...
Karlar erir,nehirler tasar...
Vakti gelince beklenen gelir,giden doner.
Ve vakti gelince Dualar kabul olur,
Goz yaslari diner...

Cuma saati tüm kalbimle dualarım hepimiz için kızlar, Rabbim en sağlıklısından en güzel bebişleri en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallahhhh, Aminnnnn

canım inan bana aynı yaşta regli olmayan biriyle tanışmıştım.... fsh tavan, amh yerlerde falan... direkt menopoza girmiş yani. yıllarca azmış regli ama artık hiç olmuyormuş....

KALİTELİ SPERM İÇİN FOLİK ASİT TAKVİYESİ

Folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit edildi

DünyanIn en prestijli okullarından Berkeley Üniversitesi; mercimek, bamya, bezelye, portakal, çilek gibi folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit etti. İngiltere Sağlık Bakanlığı ekmeğe folik asit eklenmesi için girişim başlattı. Amerikalı bilim adamları erkeklerin belki de yemekten en hoşlanmadığı gıdaların başında gelen bamya ve brokolinin aslında sperm kalitesini en çok artıran gıdaların başında geldiğini kanıtladı. Araştırmaya başkanlık eden Profesör Brenda Eskenazi cinsel ilişki sırasında normal bir erkeğin 150 milyon sperm hücresi boşalttığını, bunların yüzde 4 ünün hatalı kromozom taşıdığını kaydederek, Eğer hatalı kromozom taşıyan bu hücreler yumurtaya ulaşırsa Down sendromuna sahip çocuklar dünyaya gelebilir. Ancak folik asit yönünden zengin besinler tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 lara varan oranda arttığını tespit ettik dedi.

KIZLAR BEN KOCAMA DA FOLİK ASİT İÇİRİYORUM SON 1 AYDIR FALAN

canım inan bana aynı yaşta regli olmayan biriyle tanışmıştım.... fsh tavan, amh yerlerde falan... direkt menopoza girmiş yani. yıllarca azmış regli ama artık hiç olmuyormuş....
ne zaman bu hale geldik biz... ne zaman bozuldu bizim tüm değerlerimiz bilemiyorum..bu fast food alışkanlığı mı? sağlıksız beslenme, gıdalar mı bu hale getirdi gencecik kız çocukları dr kapılarında..hadi ben neyse, gelmişim 38 yaşıma, kendi tercihimdi bunca yıl beklemek, ama o çocukların bunu yaşamasına hiç dayanamıyorum. Rabbim sabır versin bu yoldaki herkese

Kizlar ben şuan cinko elevit arada dvit kullanıyorum ramazan bitsin daha bi yüklenecem ilaçlara
Çörekotu adetin 3 gününden arada adetlerimde kullanıyorum yumurtlama gününe kadar benim vücud daha bu ay normalde ilk 3 ay ara kanamalar oldu tüp bebek sonrasi ilk defa bu daha bi agır belki ilk defa kürtaj olmadım ondan iyimi kötümü bilemedim arada fsh bakıldı 8 lerde gördüm ama önemli olan benim icin adet sonra 3 ayda 35 günde adet oldum bu seferde e2 200lerde cıktı 2 aydır gitmiyorum dr kist yok ama adet düzensizligide degerleri cıkarta biliyor ben kafama göre bi dahiliye bi kadın dogumcu özel ucuz güvenilir bi hastanede yaptırıyorum kolay stresiz yerler daha iyi guvatr degerlerimi bile kendim kontrol ediyorum degerleri tabiki dr danışıyorum ama bıktım çok pahalı dr para döktümm 2 yıl 3 ayda dr gittim tüpden öncesine kadar sonra bıraktım bizim stresisiz takviyeli bi tedavi yapmamız şart kimine iyi gelen kimine gelmiyor ben sogan kürünü denedim ama cok agrılı oldu en sevmedigım ara kanamalr bıraktım herşeyin azı kararını ve severek yapmak lazımm sizin icinize sinecek herşey
Eşim icinde kereviz çayı buldum onu deniyorum aktardan ama işte düzenli düzensiz bi şekilde kürler yapıyoruz rast gele hayırlara vesile ola

Adamlara hap deme hemen kaçıyor benimki aslında denemek lazımmm

oturduğumuz ev büyük bi alışveriş merkezi içerisinde. süt almaya gidecek dahi olsam kapıdan adımımı attığımda avm ye girmek zorundayım... sabah 10 dan itibaren o çocuklar ellerinde sütlü karışımlı koca boy kahvelerle, abur-cubur..akşam kapanışa kadar..o hamburgerciler hıncahınç dolu... sanırsın orada yaşıyor bu tombul çocuklar..aileleri bi evleri yok gibi, kıtlıktan çıkmış gibi..içim acıyor vallahi...sabahları pencereden bakıyorum açılsın da girelim diye kapıda yığın oluşturuyorlar....böyle tabi yaşanır bu durumlar... tabi azalır yumiler, spermler

durmak yok şekerim sen de amh yi güzel buldun, salma sakın kendini..devam devam, hiçbir şey yapamıyorsan hergün 1 avuç fındık fıstık ye, keçiboynuzu pekmezi kaşıkla...hadi bebişim, devam, salma sakın
hahahaha bebeğim valla ondan değil yaa o sonradan çıktı zaten bu ay regl oldum hayıt içecektim geç kaldım baktım 4-5 gün olmuş önemsemedim.. Bu ay da bişey yapmadan deneyeyim dedim hatta inanırmısın folic bitti onu bile almadım 4-5 gündür onu da içmiyorum

Folik_1 aldım ben günde bir 3 aylık doz
Günde 3 lımdan iyi
Seninki nasıl bari güclü olsa ben bunu yutururum bak bi deneyim mercimek kadar zate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…