Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

öyle canım ben de sen gibiyim... bitkisellerle ve takviyelerle bir yerlere varmaya çalışıyoruz... ben inanıyorum yaa, gelip yapışacak o bebiş....

her sabah 1 bardak hayıt suyu içiyorum
her sabah z.yağında bekletilmiş 1/4 kuru incir yiyorum-eşime de yediriyorum
her sabah arı sütü bal-polen karışımı yiyorum-eşime de yediriyorum.
her sabah eşime keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum
her sabah 5-10 adet fındık yiyoruz eşimle
akşamları tarçınlı süt içiyoruz eşimle
akşamları keçiboynuzu özü 1 tatlı kaşığı yiyoruz eşimle
3 gündür akşamları testere dişli aslanpençesi içiyorum..(bırakmıştım yeniden başladım
her gün folidoce b12 takviyeli folik asit içiyoruz eşimle
her gün 1 adet supradyn all day içiyoruz eşimle
her gün 2 rafadan yumurta yiyorum
haftada 2 gün muhakkak balık yiyorum, genelde yağı çok süzülmüş ton balığı tercih ediyoruz, salata üzerinde kişibaşı 160 gr kadar... fırsat buldukça fırında da farklı balıklar yapıyorum...

meyve sebze tüketiyoruz...

bu gidişle 100 kiloyu görürüm ben tartıda

Folik_1 aldım ben günde bir 3 aylık doz
Günde 3 lımdan iyi
Seninki nasıl bari güclü olsa ben bunu yutururum bak bi deneyim mercimek kadar zate
bu ay folidoce kullanıyorum canım ben b12 takviyeli, ufacık bi hap..ara ara değiştiriyorum kimi ay folbiol içiyorum. bi ondan bi öbüründen gibi...

Buldummmm

sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................21 Nisan 2016...................
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

DOMATES 'SÜPER SPERM' YAPIYOR

İngiliz bilim adamları, her gün içilen bir kase domates çorbasının erkeklerde cinsel gücü artırdığını ortaya koydu. Portsmouth Üniversitesi araştırmacıları, domatesteki "likopen" maddesinin spermleri "süper sperm" haline getirdiğini buldu. İngiliz Üroloji Dergisinde yayınlanan araştırmada, ortalama 42 yaşındaki 6 erkeğe her gün 400 gram domates çorbası içirildi. Bu süreçte deneklerden alınan meni örneklerinin yüzde 7 ila 12 oranında daha fazla likopen içerdiği görüldü. Kısır erkeklerin menisinde düşük miktarda likopen olduğu biliniyor.

Hintli bilim adamları bazı meyveler ve deniz ürünlerinde bol miktarda bulunan likopen maddesinin erkek kısırlığını tedavi ettiğini ortaya çıkardı. Araştırma yeni delhi'deki hindistan tıbbi bilimler enstitüsü'nde yapıldı. Yaşları 27 ile 49 arası değişen 30 kısır erkek 3 ay boyunca likopen miktarı yüksek olan yiyeceklerle beslendi. 1 ile 20 yıl arasın da kısır olan ve neden kısır oldukları bilinmeyen deneklerden 19'unun partneri hamile kaldı.

Bilim adamları antioksidan işlevi gören likopenin sperm hareketini artırdığını belirtiyor. Hastalar menide kalite yetersizliği, anormal meni yapısı ve hareketsizliği gibi rahatsızlıklardan şikayetçiydi. Sonuçta likopen düzeyi ile kısırlık arasında doğrudan bir ilişki bulundu. Tedavi sonrasında hastaların yüzde 67'sinde geliş me kaydedildi. Sperm hareketliliği yüzde 73'ünde artarken, yüzde 63'ünde sperm yapısı da gelişti.

MUCİZE YİYECEKLER :
* Karpuz
* Istakoz
* İstiridye
* Kalamar
* Midye
* Üzüm
* Domates
* Pavurya

NELERDE LİKOPEN BULUNUR
İnsan vucudu likopen üretemez fakat besinlerde hazır olarak bulunur. Tropikal meyvelerde, karpuzda, kırmızı greyfurtta bulunur. Ancak likopenin %85i domates ve domates ürünlerinde bulunur. Sırasıyla domates salçası, ketçap, domates suyu likopence zengindirler. Araştırmalar göstermiştirki kan sistemimiz likopeni en iyi şekilde işlenmiş domatesten (salça, ketçap v.b.) absorve etmektedir.

demekki bundan böyle her gün 1 bardak da domates suyu içecek benim adam

süppersin canııım, yeni gelen arkadaşlarımız ekleyin kendinizi listeyeeee.....

Maşallah kuzum adamıda iyi beliyorsun önemli tabi benim alerji var polen beni mahvediyor
yumurtayı sabah işyerinde yiyorum kuru meyve alıyorum incir iyi ama süt hormonu yükseltir 1, 2 tane hergün yenilmeli bide kabız olmamak lazım strese baglı kabızlık olur bende probiyotik yogurt yerim laktoza alarji var seviyorum süt yogurt ama gaz şikayeti ve sancısı zor yediklerime dikkat ediyorum hormon ilaçlarından şişkinlik su ile atılır 3 litre su içmeye çalışıyorum akşam az yemek abartmamak lazım
iş stresi düzensizlikler oluyor ertesi gün az yiyorum
ah tatlıya dayanamak var bende bide
gulitensiz yememiz lazım ama herşeyde guliten var diyette önemli ben birden iş stresinden 7 kilo verdim hamile kalmıştım, sen ne güzel kalabiliyorsun savaşı kazanacaksın inşallah

Çok güzel bişey buldum kızlarrr..

VE TANRI KADINI YARATTI...
Altıncı gün dolmak üzereydi
Ve Tanrı hala kadını yaratıyordu.
Bir melek çıkageldi.
Tanrı’ya;
- Ötekini, erkeği çok daha çabuk yaratmıştın, buna niye bunca zaman ayırıyorsun?
diye sordu.
Tanrı yanıt verdi:
- Çünkü buna çok değerli, çok farklı özellikler katıyorum.
dedi.
- Örneğin yüzlerce parçadan oluşturuyorum.
Ama yine bir bütün olmasını sağlıyorum.
Bu yarattığım bir çok çocuğa aynı anda sarılabilmeli,
Dünyanın her yerindeki çocukları kucaklayabilmeli.
Düşen bir çocuğun kanayan dizini de,
Yaralı bir yüreği de iyileştirebilmeli…
Melek sordu:
- Kaç eli, kaç kolu olacak?
- Sadece iki.
- İki el, iki kolla mı yapacak bu dediklerini…
- Hepsi bu değil…
Kendi yaralarını da kendi sarabilecek.
Ayrıca günde 18 saat çalışabilir durumda olacak…
Melek yaklaşıp kadına dokundu…
- Onu çok yumuşak yapmışsın.
- Yumuşak ama aynı zamanda çok güçlü.
Gücünü ve kaldırabileceklerini hayal bile edemezsin…
- Düşünmeyi de bilecek mi?
- Yalnızca düşünmeyi değil.
hem sağduyusunu kullanmayı,
Aklıyla ve yüreğiyle muhakeme etmeyi,
Hem de mücadele etmeyi,
Düşüncelerini savunmayı,
Sorun çözmeyi de biliyor…
Bunların yanı sıra, uzlaşmayı da biliyor…
Melek, kadının yanağına dokundu.
Eli ıslanınca bu nedir diye sordu.
Tanrı yanıtladı:
- Buna gözyaşı denir.
- Neye yarar?
- Kendini ifade etmeye yarar.
Acıyı, kuşkuyu, aşkı, yalnızlığı, onuru,
Ama aynı zamanda sevinci ifade etmesine yarar…
-Kadının kendini ifade biçimleri sonsuzdur:
o, sevinci, mutluluğu ve aşkı yakalayıp ,
Sımsıkı sarılmayı bilir…
Haykırmak istediği vakit susabilir;
Sustuğunda çığlığını duyurabilir;
Öfkelendiği vakit gülümseyebilir,
Ağlamak isteyince şarkı söyleyebilir,
Mutlu olunca ağlayabilir,
Korktuğu vakit gülebilir…
O inandığı doğrular için sonuna dek mücadele eder;
Haksızlığa karşı savaşır,
Çözüm yolunu biliyorsa,
‘Hayır’ yanıtını asla kabullenmez.
- Amma çok marifeti varmış!
- Arkadaşı doktora yalnız gitmesin diye ona refakat edendir.
Korkan birini gördüğünde,
‘Tut elimi korkma’ deyip,
Elini uzatandır…
Her düğün her doğum haberine mutlu olandır.
Tanıdığı ya da tanımadığı amma kendine yakın bildiği her ölüm haberine kalbi kırılandır.
Ama yine de yaşamı sürdürme gücünü kendinde bulandır…
Çocukları daha çok yesin diye ‘ben zaten toktum’ diyendir…
-Bir öpüş, bir sarılış, bir kucak açışla kırık,
Ya da yaralı bir yüreğin onarılacağını bilendir…
- Peki, bunun hiç mi eksiği ya da yanlışı yok?
- Hiç olmaz olur mu?
Var bir hatası:
"Ne kadar değerli olduğunu unutur...

sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................21 Nisan 2016...................
amayaa ........................................................22 Nisan 2016....................20 Mayıs 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

alerji varsa dikkat etmek gerek tabi tatlım..vallahi ben herhalde bi 4-5 aydır eşimi de bu savaşa dahil ettim... gıkını çıkaramıyor, hemen çöküyorum tepesine bir şey demeye kalksa, kendimmi yapacağım bu çocuğu ben, sus ve ye diyorum benim de sıkıntım tutamıyorum embriyoyu, gidiyor hemen..

hepimiz kazanalım inşallah şavaşımızı

Canım lopusa bakıldımı sende
Lopus bebegi yabancılama vucudun kabullenmemesi hematolojide bakılıyor

bi de nutrafarm nasıl acaba 107 tl den 50 ye inmiş kampanyada 100 mg 60 kapsül..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…