Kaç günde adet oluyorsun ona baglıBu arada kızlar benim inanılmaz uzayan bi şeffaf akıntım var bu kadar erken çatlamış olamaz dimi yaa 9. gün bugünn
Valla geçen bezelye yaptım 1 kaşık yedi 4 gün dolap bekledi.. ben de içine ekmek doğradım dışarı koydum yazık bari hayvanlara bi faydası olsun tam da üreme vakti bak heleAdamlara hap deme hemen kaçıyor benimki aslında denemek lazımmm
26günde oluyorum 12. günde falan çatlardı benim niye böyle oldukiKaç günde adet oluyorsun ona baglı
öyle canım ben de sen gibiyim... bitkisellerle ve takviyelerle bir yerlere varmaya çalışıyoruz... ben inanıyorum yaa, gelip yapışacak o bebiş....Kizlar ben şuan cinko elevit arada dvit kullanıyorum ramazan bitsin daha bi yüklenecem ilaçlara
Çörekotu adetin 3 gününden arada adetlerimde kullanıyorum yumurtlama gününe kadar benim vücud daha bu ay normalde ilk 3 ay ara kanamalar oldu tüp bebek sonrasi ilk defa bu daha bi agır belki ilk defa kürtaj olmadım ondan iyimi kötümü bilemedim arada fsh bakıldı 8 lerde gördüm ama önemli olan benim icin adet sonra 3 ayda 35 günde adet oldum bu seferde e2 200lerde cıktı 2 aydır gitmiyorum dr kist yok ama adet düzensizligide degerleri cıkarta biliyor ben kafama göre bi dahiliye bi kadın dogumcu özel ucuz güvenilir bi hastanede yaptırıyorum kolay stresiz yerler daha iyi guvatr degerlerimi bile kendim kontrol ediyorum degerleri tabiki dr danışıyorum ama bıktım çok pahalı dr para döktümm 2 yıl 3 ayda dr gittim tüpden öncesine kadar sonra bıraktım bizim stresisiz takviyeli bi tedavi yapmamız şart kimine iyi gelen kimine gelmiyor ben sogan kürünü denedim ama cok agrılı oldu en sevmedigım ara kanamalr bıraktım herşeyin azı kararını ve severek yapmak lazımm sizin icinize sinecek herşey
Eşim icinde kereviz çayı buldum onu deniyorum aktardan ama işte düzenli düzensiz bi şekilde kürler yapıyoruz rast gele hayırlara vesile ola
bu ay folidoce kullanıyorum canım ben b12 takviyeli, ufacık bi hap..ara ara değiştiriyorum kimi ay folbiol içiyorum. bi ondan bi öbüründen gibi...Folik_1 aldım ben günde bir 3 aylık doz
Günde 3 lımdan iyi
Seninki nasıl bari güclü olsa ben bunu yutururum bak bi deneyim mercimek kadar zate
süppersin bebişim..bu arada foliği hemen alıyorsun o çok ama çok önemli, lütfenayy yok yaa kimbilir hangi sayfada kaldı bi arayalım onu dur halletcem ben onu
süppersin canııım, yeni gelen arkadaşlarımız ekleyin kendinizi listeyeeee.....Buldummmm
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................21 Nisan 2016...................
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 ....................................................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................
Maşallah kuzum adamıda iyi beliyorsun önemli tabi benim alerji var polen beni mahvediyoröyle canım ben de sen gibiyim... bitkisellerle ve takviyelerle bir yerlere varmaya çalışıyoruz... ben inanıyorum yaa, gelip yapışacak o bebiş....
her sabah 1 bardak hayıt suyu içiyorum
her sabah z.yağında bekletilmiş 1/4 kuru incir yiyorum-eşime de yediriyorum
her sabah arı sütü bal-polen karışımı yiyorum-eşime de yediriyorum.
her sabah eşime keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum
her sabah 5-10 adet fındık yiyoruz eşimle
akşamları tarçınlı süt içiyoruz eşimle
akşamları keçiboynuzu özü 1ah tatlıtatlı kaşığı yiyoruz eşimle
3 gündür akşamları testere dişli aslanpençesi içiyorum..(bırakmıştım yeniden başladım
her gün folidoce b12 takviyeli folik asit içiyoruz eşimle
her gün 1 adet supradyn all day içiyoruz eşimle
her gün 2 rafadan yumurta yiyorum
haftada 2 gün muhakkak balık yiyorum, genelde yağı çok süzülmüş ton balığı tercih ediyoruz, salata üzerinde kişibaşı 160 gr kadar... fırsat buldukça fırında da farklı balıklar yapıyorum...
meyve sebze tüketiyoruz...
bu gidişle 100 kiloyu görürüm ben tartıda
O zaman normal 3 gün çalışmalara devam hızlanmış yumurtalar26günde oluyorum 12. günde falan çatlardı benim niye böyle olduki
O güzel liste bende işe yaramaz ama öyle bişey beklemek yok zaten karışık gidiyorsüppersin canııım, yeni gelen arkadaşlarımız ekleyin kendinizi listeyeeee.....
alerji varsa dikkat etmek gerek tabi tatlım..vallahi ben herhalde bi 4-5 aydır eşimi de bu savaşa dahil ettim... gıkını çıkaramıyor, hemen çöküyorum tepesine bir şey demeye kalksa, kendimmi yapacağım bu çocuğu ben, sus ve ye diyorumMaşallah kuzum adamıda iyi beliyorsun önemli tabi benim alerji var polen beni mahvediyor
yumurtayı sabah işyerinde yiyorum kuru meyve alıyorum incir iyi ama süt hormonu yükseltir 1, 2 tane hergün yenilmeli bide kabız olmamak lazım strese baglı kabızlık olur bende probiyotik yogurt yerim laktoza alarji var seviyorum süt yogurt ama gaz şikayeti ve sancısı zor yediklerime dikkat ediyorum hormon ilaçlarından şişkinlik su ile atılır 3 litre su içmeye çalışıyorum akşam az yemek abartmamak lazım
iş stresi düzensizlikler oluyor ertesi gün az yiyorum
ah tatlıya dayanamak var bende bide
gulitensiz yememiz lazım ama herşeyde guliten var diyette önemli ben birden iş stresinden 7 kilo verdim hamile kalmıştım, sen ne güzel kalabiliyorsun savaşı kazanacaksın inşallah
uğurludur bizim listemizzz haaa, ona göreO güzel liste bende işe yaramaz ama öyle bişey beklemek yok zaten karışık gidiyor
Canım lopusa bakıldımı sendealerji varsa dikkat etmek gerek tabi tatlım..vallahi ben herhalde bi 4-5 aydır eşimi de bu savaşa dahil ettim... gıkını çıkaramıyor, hemen çöküyorum tepesine bir şey demeye kalksa, kendimmi yapacağım bu çocuğu ben, sus ve ye diyorumbenim de sıkıntım tutamıyorum embriyoyu, gidiyor hemen..
hepimiz kazanalım inşallah şavaşımızı
Omegayı dr genelede hafta 3 gün diyorlar hergün agır gelmezmikızlar yaa bu coenzyme q 10 kullanırken omega 3 kullanmak zorunda mıyız? kullanmasak olmaz mı? bi de günlük 100 mg mı alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?