yok canım bakılmadı..bana henüz hiç bir şey uygulanmadı yeni yeni adım attım bu işlere..bi hsg çektik bi demiyom aldırdım kısmetse bu ay klomenle başlayacağız, yaptığımız ibir şey olmadı. 6. ay zaten bu ay, hsg ve histeroskopi sonrası korundum, 3 ayda 3 gebelik olmuş oldu... 2 kimyasal 1 düşükCanım lopusa bakıldımı sende
Lopus bebegi yabancılama vucudun kabullenmemesi hematolojide bakılıyor
çok yüksek fiyatları ben de pek yanaşmamıştım şu ana kadar ama şimdi kampanyada nutrafarm marka görünce bi sorayım kızlara dedimOmegayı dr genelede hafta 3 gün diyorlar hergün agır gelmezmi
Ben quenzim kullanmadım hic bi denesem iyi olacak
Bide havyar sperme iyi geliyormuş en yüksek deger onda var ama pahalı yenilebilirmi bilmem denemedik hahh havyar kimmm biz der gibiDOMATES 'SÜPER SPERM' YAPIYOR
İngiliz bilim adamları, her gün içilen bir kase domates çorbasının erkeklerde cinsel gücü artırdığını ortaya koydu. Portsmouth Üniversitesi araştırmacıları, domatesteki "likopen" maddesinin spermleri "süper sperm" haline getirdiğini buldu. İngiliz Üroloji Dergisinde yayınlanan araştırmada, ortalama 42 yaşındaki 6 erkeğe her gün 400 gram domates çorbası içirildi. Bu süreçte deneklerden alınan meni örneklerinin yüzde 7 ila 12 oranında daha fazla likopen içerdiği görüldü. Kısır erkeklerin menisinde düşük miktarda likopen olduğu biliniyor.
Hintli bilim adamları bazı meyveler ve deniz ürünlerinde bol miktarda bulunan likopen maddesinin erkek kısırlığını tedavi ettiğini ortaya çıkardı. Araştırma yeni delhi'deki hindistan tıbbi bilimler enstitüsü'nde yapıldı. Yaşları 27 ile 49 arası değişen 30 kısır erkek 3 ay boyunca likopen miktarı yüksek olan yiyeceklerle beslendi. 1 ile 20 yıl arasın da kısır olan ve neden kısır oldukları bilinmeyen deneklerden 19'unun partneri hamile kaldı.
Bilim adamları antioksidan işlevi gören likopenin sperm hareketini artırdığını belirtiyor. Hastalar menide kalite yetersizliği, anormal meni yapısı ve hareketsizliği gibi rahatsızlıklardan şikayetçiydi. Sonuçta likopen düzeyi ile kısırlık arasında doğrudan bir ilişki bulundu. Tedavi sonrasında hastaların yüzde 67'sinde geliş me kaydedildi. Sperm hareketliliği yüzde 73'ünde artarken, yüzde 63'ünde sperm yapısı da gelişti.
MUCİZE YİYECEKLER :
* Karpuz
* Istakoz
* İstiridye
* Kalamar
* Midye
* Üzüm
* Domates
* Pavurya
NELERDE LİKOPEN BULUNUR
İnsan vucudu likopen üretemez fakat besinlerde hazır olarak bulunur. Tropikal meyvelerde, karpuzda, kırmızı greyfurtta bulunur. Ancak likopenin %85i domates ve domates ürünlerinde bulunur. Sırasıyla domates salçası, ketçap, domates suyu likopence zengindirler. Araştırmalar göstermiştirki kan sistemimiz likopeni en iyi şekilde işlenmiş domatesten (salça, ketçap v.b.) absorve etmektedir.
demekki bundan böyle her gün 1 bardak da domates suyu içecek benim adam
hiç sevmem ben havyarı tadı bana iğrenç gelir 1 kere yedim bi daha da sanmamBide havyar sperme iyi geliyormuş en yüksek deger onda var ama pahalı yenilebilirmi bilmem denemedik hahh havyar kimmm biz der gibi
p.tesi sabah canım cıs cıs iğneleri yemek dışında iyiyim çok şükür...Canım senin durumlar nasıl? Kontrolün ne zaman?
Malesef dolara baglı fiatlar biestron 140 tl icinde 60 tane var 20 gün gidiyor dolar düşünce onun fiatıda düşmüştür quenzimden cok biestron öneriyor drlarçok yüksek fiyatları ben de pek yanaşmamıştım şu ana kadar ama şimdi kampanyada nutrafarm marka görünce bi sorayım kızlara dedim
tatlım senin değerlerin iyi, kürlere ihtiyacın olmadığını düşünüyorum, bağışıklığını artırsan multivitamin içsen, dvit b12 değerlerin iyi miydi? Bir de eş faktörü var eşine de dvit, e vitamini, keçiboynuzu yedirebilirsen...Canım senin durumlar nasıl? Kontrolün ne zaman?
İğneleri kendin mi yapıyosun zor mu yaap.tesi sabah canım cıs cıs iğneleri yemek dışında iyiyim çok şükür...
gözlerim doldu ne güzel demiş..."Uzulme" der Mevlana...
Cok istedigin bir sey olmuyorsa,
Ya daha iyisi olacagi icindir,
Ya da gercekten olmamasi gerektigi icindir.
Vakti gelince gunes dogar,cicekler acar...
Yapraklar dokulur,karlar yagar...
Karlar erir,nehirler tasar...
Vakti gelince beklenen gelir,giden doner.
Ve vakti gelince Dualar kabul olur,
Goz yaslari diner...
Rus arkadaşlarım sag olsun her çeşit renginden getiriyor ama igren bi kırmızısı güzel hahhh reçel zannetmiştim kokunca anladım yok ya ben herşeyi yiyemem malesefhiç sevmem ben havyarı tadı bana iğrenç gelir 1 kere yedim bi daha da sanmamgerçi mecbur kalınca neler yenmiyor ki
aynen bebeğim, o sebeple sabırla bekleyeceğiz...gözlerim doldu ne güzel demiş...
deve dilini yerdim ben herhalde severim eti :) ben çok etcil bi tipimdir, neredeyse canım çekti şimdi deve diliRus arkadaşlarım sag olsun her çeşit renginden getiriyor ama igren bi kırmızısı güzel hahhh reçel zannetmiştim kokunca anladım yok ya ben herşeyi yiyemem malesef
bi kere deve dili iyi gelir diye hactan getirmişler aman Allahımm oy bi pişmedi diri gibi yok yani kusmanın manası
B12 iyi ama dvit hiç baktırmadım tatlım.. Ama folic tabletimde 7,5 mcg (300IU) d vit var işe yarar mı bilmiyorum.. eşime de bişeyler yapcam sanırım önümüzdeki ay nasıl yapcam onu bilmiyorum ama halletmeye çalışcam bi şekildetatlım senin değerlerin iyi, kürlere ihtiyacın olmadığını düşünüyorum, bağışıklığını artırsan multivitamin içsen, dvit b12 değerlerin iyi miydi? Bir de eş faktörü var eşine de dvit, e vitamini, keçiboynuzu yedirebilirsen...
iyi yapıyorsun ben de başlasam bu saatten sonra işe yarar mı ki iki hafta zamanımız var...KALİTELİ SPERM İÇİN FOLİK ASİT TAKVİYESİ
Folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit edildi
DünyanIn en prestijli okullarından Berkeley Üniversitesi; mercimek, bamya, bezelye, portakal, çilek gibi folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit etti. İngiltere Sağlık Bakanlığı ekmeğe folik asit eklenmesi için girişim başlattı. Amerikalı bilim adamları erkeklerin belki de yemekten en hoşlanmadığı gıdaların başında gelen bamya ve brokolinin aslında sperm kalitesini en çok artıran gıdaların başında geldiğini kanıtladı. Araştırmaya başkanlık eden Profesör Brenda Eskenazi cinsel ilişki sırasında normal bir erkeğin 150 milyon sperm hücresi boşalttığını, bunların yüzde 4 ünün hatalı kromozom taşıdığını kaydederek, Eğer hatalı kromozom taşıyan bu hücreler yumurtaya ulaşırsa Down sendromuna sahip çocuklar dünyaya gelebilir. Ancak folik asit yönünden zengin besinler tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 lara varan oranda arttığını tespit ettik dedi.
KIZLAR BEN KOCAMA DA FOLİK ASİT İÇİRİYORUM SON 1 AYDIR FALAN
deve dilini yerdim ben herhalde severim eti :) ben çok etcil bi tipimdir, neredeyse canım çekti şimdi deve dili
bence başla derim tatlım, önemli sanki...hele folik asit her şeyden önemli benceiyi yapıyorsun ben de başlasam bu saatten sonra işe yarar mı ki iki hafta zamanımız var...
et işte yine deKız et degil dil yani kayış gibi cigne cigne ne kadar kücük olsada yutamadım garipti.et olsa o ben banarım
çok beğendim bence bunları yapmak hastalıkları kovmak demek, ben şimdi hormon alıyorum ya d vit ampul içemiyorum korkudan, elevit içindeki yetiyordur umarım, bu ay reglin ilk günü içmediğime pişmanım
aman aslında saniyelik birşey düne kadar acıtmıyordum, dün acıttım canımı (çok yakın yaptım bir önceki iğne yerine ondan) bugünden itibaren ikiye çıkıyor, hepsi katlanılır şeyler de sonu olumlu olsa :)İğneleri kendin mi yapıyosun zor mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?