Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İnşallah işe yarayacak canım güzel bi tedaviye başladın Allah yüzünü güldürür inşallah :) Kimbilir belki de bi ikizimiz olurrr

çok beğendim bence bunları yapmak hastalıkları kovmak demek, ben şimdi hormon alıyorum ya d vit ampul içemiyorum korkudan, elevit içindeki yetiyordur umarım, bu ay reglin ilk günü içmediğime pişmanım
ben dr a dün sordum klomen hormon ya, dvit ve supradyn kullanmaya devam edebilir miyim dedim, kullan tabi depolarını doldur, hiç bir zararı olmaz, faydası olur dedi

Oyyy eşim bi beyin corbası yer tabi dısarda ben iştah gitti yani bide kokarec akşam maclardan sonra bide ben yedim sende ye dimezmi oyyy yani kokorece ceyrek işte bu kadr yıllık evliz yeni başladım ciger cok güzel yaparım ama 3 kaşıklık işte bünye meselesi o zaman senin demir iyidir maşallah kuzuma yarasın ayol yiyenleri severim arada gaz geliyorum o zaman

çok beğendim bence bunları yapmak hastalıkları kovmak demek, ben şimdi hormon alıyorum ya d vit ampul içemiyorum korkudan, elevit içindeki yetiyordur umarım, bu ay reglin ilk günü içmediğime pişmanım
Bişey olmaz yararı olur zararı olmaz

:))))) canım yaa, yiyorum vallahi, ne yapayım.... iyidir sakatat, kan yapar, candır

ağlattın bak şimdi beni, kızıııııııııııııım hormon alıyoruz yapmayın :)

kızlar yaa bu coenzyme q 10 kullanırken omega 3 kullanmak zorunda mıyız? kullanmasak olmaz mı? bi de günlük 100 mg mı alıyorsunuz?
coenzimin ben gn. olanını kullanmıştım omega 3 ile birlikteydi 200 lüktü, o şekilde daha etkiliymiş ama şimdi solg.. 200 aldım omega 3 yok hem daha pahalı...

İnşallah işe yarayacak canım güzel bi tedaviye başladın Allah yüzünü güldürür inşallah :) Kimbilir belki de bi ikizimiz olurrr
sağlıklı bir bebek hayalim :) iki küçük yumiden ikiz elde edersem literatüre falan geçerim diye korkuyorum:)

Bağışıklık sistemin zayif olabilir. Bağışıklık güçlendirici vitaminler var onlardan ic. Alerji sorunu bence hafifler

coenzimin ben gn. olanını kullanmıştım omega 3 ile birlikteydi 200 lüktü, o şekilde daha etkiliymiş ama şimdi solg.. 200 aldım omega 3 yok hem daha pahalı...
evet pahalı gnc hem de stokta yoktu ben de bakmıştım... ben de sadece q10 kullanacağım bu ay...canım sen eleviti folik asit niyetine mi kullanıyorsun? sanırım rahmi kalınlaştırmaya da yardımcı oluyormuş değil mi? şimdi benim rahim bu ameliyat ve düşükten dolayı incelmiş sanırım, onu bi kalınlaştırmalı sanki

Tatlım Karataya kalsa devit ampulu biberonla içirecek hepimize aslında ama ben yerinde olsam içmezdim 2şer hafta arayla içiyorum içtiğimde çünkü böbreklere falan zarar verir diye çekiniyorum.
Bende karatayi takip ediyorum ama uygulayamiyorum. D vit böbreklere zarar vermemedi icin bununla birlikte k2 vitamini öneriliyor. Beraber icilmeli

tatlım benim bağışıklığım düşük sık hastalanırım kışın multivitaminin çok faydasını gördüm, eleviti uygun diye aldım açıkcası ocaktan beri takviyeleri hep orginal almaya çalıştım ve 700 tl üzerinde harcadım, folbiolü 3 aydır alıyorum doktorum haftada iki almamı söyledi birikmiştir dedi, coenzimi çok vurguladı bir aydır almıyordum o hemen al dedi ben bir hafta sonra aldım:) coenzim aldığım ay rahimim çok iyiydi, yumilerim de 3 taneydi..

Folik asit kocaniza içiriyormusunuz? Yoksa kendiniz mi içiyorsunuz

anladım canım ben de başlayayım bari şu coenzime

elevit pronatal di mi canım kullandığın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…