Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

tamam canım... bi bakayım ben buna... supradyn içeriği daha zengin ama bizim durumda hangisi kullanılmalı acaba..supradyn de günlük alınması gereken tüm vitamin ve mineraller var, Allah razı olsun ona da sen söyleyince hatırlayıp başlamıştım

Pharmaton nasıl. , ? Iyi diye duydum. Icinde q 10 vr ginseng var

senden de tatlım, senin ve diğer arkadaşların sayesinde o kadar çok şey öğrendim ki, tedavimi olduğum yeri bile buradan duydum, aslında ilk tüp macerasından önce yazışmaya başlamıştım ben burada ama novaartı daha önce duysaymışım, bir sürü gereksiz stres yaşadım...

canımsın, her şeyin bi zamanı var demek ki, doğru zaman bu zamanmış, hiç stres yapma bunu kendine. su aktı yolunu buldu, ben inanıyorum bu süreç senin için olumlu sonlanacak...

Pharmaton nasıl. , ? Iyi diye duydum. Icinde q 10 vr ginseng var
supradynde de q10 takviyesi var ama çok komik miktarlarda 3 mg mesela. günlük alınması gereken miktar ise 100 mg...ben supradyni içeriğindeki selenyum, çinko vb bir çok mineral ve vitamin için tercih ediyorum bence pharmatondan daha iyi gibi geldi bana miktarlar tam olarak günlük alınması gereken miktarlar....

yok tatlım değerlere takılmıyorum da acaba dedim bugün mü başlayacaktı ilaca, değeri yüksek görünce mi erteledi acaba dedim
Yok canım sanmıyorum ilaçla ilgisi yoktur, ilaçlara adetin 5.günü başlatıyorlar genelde, belli de olmuyor tabi.

2 hafta oldu ama en son içtiğimden bu yana..o ilk hafta 1 hafta arayla içmiştim. içmeyeyim mi yine de?
İçebilirsin 2 hafta geçmiş aslında, istersen 1 hafta bekle öyle iç, çok yüklenmemiş olursun.

kızlar yaa bu coenzyme q 10 kullanırken omega 3 kullanmak zorunda mıyız? kullanmasak olmaz mı? bi de günlük 100 mg mı alıyorsunuz?
Zorunda değiliz de öneriyorlar, bana coq10 seviyem çok düşük diye sabah akşam 200lük iç demişti doktor, omega3 karışık olanı içince omega3 ü çok içmiş oldum. Belki ayrı ayrı içmek daha iyidir zaten.
Solgar jelin 200lüğü yok 100lük var, jelin emilimi daha iyi demişti birisi, o yüzden sabah akşam 100lük içiyorum.

günlük 200 mg haa? Oldukça cok gibi... Çetrefilli bu işler

Tiroit H ormonlarima baktirdim diye yazacaktim. Kelimeye bak bakireyim diye değiştirdi tlf

Merhaba kizlar.
Hayirlisiyla tedaviye basladik.
Biri 10 mm biri 11 mm olmak uzere 2 yumurtam var.
Klomene basladik sabah aksam icecegim.
Coraspin ve folbiole devam.bir de dekort diye bir ilac eklendi.
Persembe kontrol var.
Hakkimizda hayirlisi neyse nasil olacaksa o olsun.hayirli cumalar.

hayırlı,uğurlu bol bebişli olsun inşallah canım

evet canım . benim adetlerim hep düzenliydi. fsh değerim yüksek progesteronum düşüktü

Düşük çıktı. 0. 516. Yalnız sanirim hata yaptım. Dr kullandığım ilac var mi diye sordu. Ben guatr ile ilgili diye dusundum. Hayır dedim. Tup bebekle ilgili ilaclari sormak aklıma gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…