Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Düşük çıktı. 0. 516. Yalnız sanirim hata yaptım. Dr kullandığım ilac var mi diye sordu. Ben guatr ile ilgili diye dusundum. Hayır dedim. Tup bebekle ilgili ilaclari sormak aklıma gelmedi.
Değer gayet güzel tatlim. Benim 1.3 bende var mi ki guatr acaba? Dr iyi demişti ama kurt düştü içime simdi

Geçmiş olsun canım daha önce bakılmamış mıydı hayret ediyorum ben hep baktırdım hatta alt parametrelerini yaptırsam mı diye düşünüyordum d vit kaçtı d viti yukseltenler bu konuda olumlu sonuçlar almışlar

Hayırlı uğurlu olsun gobuşun bebekle dolsun reglin 2.gununde misin 10 ve 11 mm nasıl bir değer sen biliyorsundur oncekilerden benim merionel hafif kızarıklık cetriotide ciddi kızarıklık yaptı bu akşam

Dvit troidi mi düşürüyormu

Amin canim insallah.hepimizin sirasiyla olsun.
Duşuk doz iğne olmayacak sanırım senin ki izmirdeki dr ların uyguladığı gibi bir tedavi. Çok ilginç devlet hastanesindeki dr a taaa kasım ayında bana klomen verseniz demiştim kanserli hastaya serum işe yarar mı demişti bana. Bakıyorum bu işteki en iyi hocalar klomenle tedavi ediyor geçen sene pko lu bir arkadaşımı aramıştım klomeni o kendi başına kullanmıştı ve gebe kalmıştı ben de kullansam mı dedim o da dr a danışmadan alma demişti bana keşke alsaymışım

Hayırlı olsun tedavin canım, çok güzel olacak her şey inşallah..

Hayırlı uğurlu olsun gobuşun bebekle dolsun reglin 2.gununde misin 10 ve 11 mm nasıl bir değer sen biliyorsundur oncekilerden benim merionel hafif kızarıklık cetriotide ciddi kızarıklık yaptı bu akşam

Amin canim.hepimizin bebek ya da bebeklerle dolsun hayirlisiyla göbüşleri.
Sen basladin,ben de pesinden geliyorum:)

Reglin 3. gunundeyim canim.
Diger 4 tedavide de hep bu mm lerde oluyordu tedavinin ilk gunu,sonra iki gunde bir 1-2 mm. artiyordu.
20-21-22 mm. civarinda da toplaniyordu.daha onceki 2 tedavimde de ignelerle 6-7 yumurta olusuyordu ama toplama gunu folikullerin ici bos cikiyordu ve elimizde sadece 2 tane kaliyordu ici dolu olarak,onun da sadece biri dollenip bölünuyordu.yani tukettigimiz yumurtalar gibi düsün.yumurtanin dışı var yani beyaz kismi ama icinde sarisi yok.onun gibi bos cikiyordu hepsi.

ilk asilamamda diz kapagimin arkasinda kocaman kipkirmizi pütür pütür bir leke olmustu.menogon kullanmistim o zaman.sonra morardi.ilk kez kullandigim icin sanirim boyle tepki verdi vücudum.sonra yavas yavas kayboldu bikac gun icinde.tüp tedavisinde de hafif bir kizariklik oldu ama o hemen gecti.

Bugun basladim iste ilaca.sali gunu bitiyor zaten icinde 10 tane var.kontrol persembe gunu.klomen bitince igne olsa soylerlerdi.

Ben o kadar cok kisiden duyuyordum klomeni,hatta ben ilk cocuk icin doktora gittigimde klomen verecek ve denemeye devam edin diyecek sandim ama direk tüp demisti,şoka girmistim:) ne umdum ne buldum:)
ama cok icimde kalmis sanirim klomen,kavustuk sonunda:)

Yok canim doktora danismadan kullanmamakla iyi yapmissin.cunku prospektüste günluk 1 tablet diyor ama bana 2 verdi mesela.nasil kullanacagini bilmeden de zarari olabilir.

Bir de muayene sirasinda vitiligon varmis dedi.dekort diye bi ilac yazdi.kortizon hapiymis.vitiligosu ve tiroidi olanlarda otoimmün rahatsizliklar olurmus ve bagisiklik sistemini güclendirmek gerekirmis ki embriyoyu yabanci madde algilayip atmasin vücut.onu da sürekli kullanacakmisim.her gun tiroid ilaci,d vitamini,coraspin,folik asit,kortizon hapi.aaaaay:) bu kortizon da beni şişirir

allahim daha kötüsünden esirgesin napalim buna şükür.

Duşurmek değil de d vitin 100 e yakın bir değerde olması troid nodullerini kuçultuyormuş ben çok inanıyorum dvit ve b12 ye.

10 gun arayla iki hastanede baktirdim tiroid hormonlarima.ilki 0.5 cikti. 10 gun sonra 2.22 cikti.doktor bunlarin cok degisken oldugunu soyledi.
Bi iniyor bi cikiyor.

Sağol canım. Geçen sene gittim. Tiroit bezimde büyüme vardı. Hormonlar iyi olduğu için ilaç vermedi. Bu defada aynı şekilde tiroit bezimde büyüme varmış ama ilaç tedavisine şimdilik gerek yok dedi. Tedavime engel olur mu bu guatr işi, bilmiyorum. Hormonların hepsi etkileşim halinde nihayetinde. D vitamini hiç ölçtürmedi. Biraz D vitamini takviyesi yapayım.

Kızlar iş çok yoğun bu ara, vakit buldukça bakıyorum arada. Yoğunluğun arasında kendime 2 saat ayırdım saçımı boyattım. Bi de saç botoksunun 2.seansını yaptılar gecikmeli de olsa. İnternetten baktım bi çeşit bakım şampuanı+kremi al evde yap aynı şey, pazarlama taktiği olacak ya adını saç botoksu koymuş uyanıklar. Pek bi faydasını da görmedim hala çok dökülüyo saçım. Dhea sağolsun. İlk seansta hepsini peşin para almasalar bunu yaptırmazdım sanırım. Bi yandan şeffaf diş plaklarıma alışmaya çalışıyorum. Alt dişlerimin arasında açılma oldu 2-3 yıldır nedense ve bu tedaviden başka çarem yok düzelmesi için, 1-2 tane de çocukluktan kalma yamuk diş vardı onlar da düzelmiş olacak inşallah. Tüm gün yemek harici takmam lazım ama resmen işkence, dişleri sıkıştırıyo şeffaf plaklar olması gereken yere gelsinler diye. Güzdüzleri takamıyorum hala, sadece gece uyumadan takıyorum, uyanınca çıkarıyorum. Haftaya doktor kontrolüm var 2. aşamaya geçmek için ama geçemiicez kesin kızıcak da diş doktorum. Ortaokulda diş teli takan arkadaşlarım aklıma geliyo yazık neler çekmişler. Kendimi kötü hissediyorum son zamanlarda bu tür şeylere sardım, sırada cilt bakımı var hayatımda ilk kez cilt bakımı randevusu alıcam, 1 yılda 10 kilo aldım aynaya bakınca tanıyamıyorum kendimi artık. 38 beden oldum diye üzülürken 42 lere zor sığıyorum şimdi. Tedavideki arkadaşlar yediklerinize dikkat edin, ekmeği ve özellikle tuzu kesin bol su için. Bana söylemedi kimse ilaçların bu kadar ödem yapacağını, öğrendikten sonra iyice salmıştım zaten kendimi diye bu hale geldim. Gözünüzü korkutayım biraz ki dikkat edin benim gibi ah vah demeyin aylar sonra.

Dis tedavinin mutlaka yapilmasi gerekliyse hazir tedabi olmuyorken yaptirman iyi olmus canim.yarin öbur gun hamile kalirsan yaptiramazdin.disleri de zamaninda tedavi ettirmezsek,gec kalinmis olunabiliyor.baslamak tedavi yarisi demektir:) sonuc istedigin gibi olur umarim.
Bugun eczaci kortizon hapini verirken tuzu azaltin iyice dedi.zaten cok az tuzlu yapiyorum yemekleri.simdi daha cok dikkat ederim ama bu ilaclar şisiriyor,göbüş yapiyor
Su icmek onemli evet. Cam bi sisem var.o hep yanimda.surekli iciyorum ama şu ödemler nolacak canim?
Yuruyus icin hava bir turlu duzelmedi.artik isininca yuruyuslere de baslariz.o zaman halledersin kilolari dert etme.evde de mekik falan cekeriz tamamdir:)

Arkadaşlar annem umreden fatma ana otu
(diğer adıyla meryem ana otu) getirtmiş. Bu otun inanılmaz mucizelerini duydum, hikayesi çok eskiye dayanıyor.. Ovulasyon döneminde içiliyormuş....
Regl sonrası yumurtam gelişmemişti, şimdi 2 tanesi çatlamak üzereymiş bile allaha şükür.

Eklentiler

• image.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…