Değer gayet güzel tatlim. Benim 1.3 bende var mi ki guatr acaba? Dr iyi demişti ama kurt düştü içime simdiDüşük çıktı. 0. 516. Yalnız sanirim hata yaptım. Dr kullandığım ilac var mi diye sordu. Ben guatr ile ilgili diye dusundum. Hayır dedim. Tup bebekle ilgili ilaclari sormak aklıma gelmedi.
Canım sende guatr yoktur bence. Olsaydı dr derdi. İçin rahat olsun tatlım. Senin değerin gayet iyi.Değer gayet güzel tatlim. Benim 1.3 bende var mi ki guatr acaba? Dr iyi demişti ama kurt düştü içime simdi
Tiroit H ormonlarima baktirdim diye yazacaktim. Kelimeye bak bakireyim diye değiştirdi tlf
Geçmiş olsun canım daha önce bakılmamış mıydı hayret ediyorum ben hep baktırdım hatta alt parametrelerini yaptırsam mı diye düşünüyordum d vit kaçtı d viti yukseltenler bu konuda olumlu sonuçlar almışlarSlm kizlar. Bugün tiroid hormonların bakireyim. Hormonların normal çıktı. Fakat guatr rahatsızlığım varmış. Su an ilaç tedavisi gerektirecek boyutta değilmiş. 6 ay sonra kontrole gitmem gerekiyormuş. Bir de bu çıktı
Hayırlı uğurlu olsun gobuşun bebekle dolsun reglin 2.gununde misin 10 ve 11 mm nasıl bir değer sen biliyorsundur oncekilerden benim merionel hafif kızarıklık cetriotide ciddi kızarıklık yaptı bu akşamMerhaba kizlar.
Hayirlisiyla tedaviye basladik.
Biri 10 mm biri 11 mm olmak uzere 2 yumurtam var.
Klomene basladik sabah aksam icecegim.
Coraspin ve folbiole devam.bir de dekort diye bir ilac eklendi.
Persembe kontrol var.
Hakkimizda hayirlisi neyse nasil olacaksa o olsun.hayirli cumalar.
Dvit troidi mi düşürüyormuGeçmiş olsun canım daha önce bakılmamış mıydı hayret ediyorum ben hep baktırdım hatta alt parametrelerini yaptırsam mı diye düşünüyordum d vit kaçtı d viti yukseltenler bu konuda olumlu sonuçlar almışlar
Duşurmek değil de d vitin 100 e yakın bir değerde olması troid nodullerini kuçultuyormuş ben çok inanıyorum dvit ve b12 ye.Dvit troidi mi düşürüyormu
Duşuk doz iğne olmayacak sanırım senin ki izmirdeki dr ların uyguladığı gibi bir tedavi. Çok ilginç devlet hastanesindeki dr a taaa kasım ayında bana klomen verseniz demiştim kanserli hastaya serum işe yarar mı demişti bana. Bakıyorum bu işteki en iyi hocalar klomenle tedavi ediyor geçen sene pko lu bir arkadaşımı aramıştım klomeni o kendi başına kullanmıştı ve gebe kalmıştı ben de kullansam mı dedim o da dr a danışmadan alma demişti bana keşke alsaymışımAmin canim insallah.hepimizin sirasiyla olsun.
Hayırlı olsun tedavin canım, çok güzel olacak her şey inşallah..Merhaba kizlar.
Hayirlisiyla tedaviye basladik.
Biri 10 mm biri 11 mm olmak uzere 2 yumurtam var.
Klomene basladik sabah aksam icecegim.
Coraspin ve folbiole devam.bir de dekort diye bir ilac eklendi.
Persembe kontrol var.
Hakkimizda hayirlisi neyse nasil olacaksa o olsun.hayirli cumalar.
Ben de canim, depoları doldurmak sartDuşurmek değil de d vitin 100 e yakın bir değerde olması troid nodullerini kuçultuyormuş ben çok inanıyorum dvit ve b12 ye.
Hayırlı uğurlu olsun gobuşun bebekle dolsun reglin 2.gununde misin 10 ve 11 mm nasıl bir değer sen biliyorsundur oncekilerden benim merionel hafif kızarıklık cetriotide ciddi kızarıklık yaptı bu akşam
Duşuk doz iğne olmayacak sanırım senin ki izmirdeki dr ların uyguladığı gibi bir tedavi. Çok ilginç devlet hastanesindeki dr a taaa kasım ayında bana klomen verseniz demiştim kanserli hastaya serum işe yarar mı demişti bana. Bakıyorum bu işteki en iyi hocalar klomenle tedavi ediyor geçen sene pko lu bir arkadaşımı aramıştım klomeni o kendi başına kullanmıştı ve gebe kalmıştı ben de kullansam mı dedim o da dr a danışmadan alma demişti bana keşke alsaymışım
Hayırlı olsun tedavin canım, çok güzel olacak her şey inşallah..
Duşurmek değil de d vitin 100 e yakın bir değerde olması troid nodullerini kuçultuyormuş ben çok inanıyorum dvit ve b12 ye.
Sağol canım. Geçen sene gittim. Tiroit bezimde büyüme vardı. Hormonlar iyi olduğu için ilaç vermedi. Bu defada aynı şekilde tiroit bezimde büyüme varmış ama ilaç tedavisine şimdilik gerek yok dedi. Tedavime engel olur mu bu guatr işi, bilmiyorum. Hormonların hepsi etkileşim halinde nihayetinde. D vitamini hiç ölçtürmedi. Biraz D vitamini takviyesi yapayım.Geçmiş olsun canım daha önce bakılmamış mıydı hayret ediyorum ben hep baktırdım hatta alt parametrelerini yaptırsam mı diye düşünüyordum d vit kaçtı d viti yukseltenler bu konuda olumlu sonuçlar almışlar
Hayırlı uğurlu olsun gobuşun bebekle dolsun reglin 2.gununde misin 10 ve 11 mm nasıl bir değer sen biliyorsundur oncekilerden benim merionel hafif kızarıklık cetriotide ciddi kızarıklık yaptı bu akşam
Kızlar iş çok yoğun bu ara, vakit buldukça bakıyorum arada. Yoğunluğun arasında kendime 2 saat ayırdım saçımı boyattım. Bi de saç botoksunun 2.seansını yaptılar gecikmeli de olsa. İnternetten baktım bi çeşit bakım şampuanı+kremi al evde yap aynı şey, pazarlama taktiği olacak ya adını saç botoksu koymuş uyanıklar. Pek bi faydasını da görmedim hala çok dökülüyo saçım. Dhea sağolsun. İlk seansta hepsini peşin para almasalar bunu yaptırmazdım sanırım. Bi yandan şeffaf diş plaklarıma alışmaya çalışıyorum. Alt dişlerimin arasında açılma oldu 2-3 yıldır nedense ve bu tedaviden başka çarem yok düzelmesi için, 1-2 tane de çocukluktan kalma yamuk diş vardı onlar da düzelmiş olacak inşallah. Tüm gün yemek harici takmam lazım ama resmen işkence, dişleri sıkıştırıyo şeffaf plaklar olması gereken yere gelsinler diye. Güzdüzleri takamıyorum hala, sadece gece uyumadan takıyorum, uyanınca çıkarıyorum. Haftaya doktor kontrolüm var 2. aşamaya geçmek için ama geçemiicez kesin kızıcak da diş doktorum. Ortaokulda diş teli takan arkadaşlarım aklıma geliyo yazık neler çekmişler. Kendimi kötü hissediyorum son zamanlarda bu tür şeylere sardım, sırada cilt bakımı var hayatımda ilk kez cilt bakımı randevusu alıcam, 1 yılda 10 kilo aldım aynaya bakınca tanıyamıyorum kendimi artık. 38 beden oldum diye üzülürken 42 lere zor sığıyorum şimdi. Tedavideki arkadaşlar yediklerinize dikkat edin, ekmeği ve özellikle tuzu kesin bol su için. Bana söylemedi kimse ilaçların bu kadar ödem yapacağını, öğrendikten sonra iyice salmıştım zaten kendimi diye bu hale geldim. Gözünüzü korkutayım biraz ki dikkat edin benim gibi ah vah demeyin aylar sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?