Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hayir canim. Zor degil.rahat ol.hemen bitiyor zaten.yumurtalarin guzelce buyumustur insallah.
Zor olmaz mi zor tabi.herseyi analar kadinlar cekiyor.o yuzden cennet analarin ayaklari altinda.hayirli haberlerle gel.
Sagol canım sukur oldum muayene atlattım iki yumurtam varmış biri 24 diğeri 14 mm dedi üç taneymis hatta ama ucuncu çok küçük dedi bilmiyorum hayirlisi:)

Sagol canım sukur oldum muayene atlattım iki yumurtam varmış biri 24 diğeri 14 mm dedi üç taneymis hatta ama ucuncu çok küçük dedi bilmiyorum hayirlisi:)

Iyi hadi gecmis olsun canim.
Baslarda ben de utamiyordum ister istemez ama sonra asilamaydi,rahim filmiydi,tüp tedavisiydi derken alisiyor insan:)
Yumurtalarin guzel canim.kaliteli olurlar insallah. 3. de arkadan gelir belki.

Sizin yumurta takibi miydi yoksa tedavide misiniz?

Canım klomen kullandım randevu verdi yumurtalarina bakalım diye sonra da ilişki günü verdi düşününce ne tuhaf doktor gün veriyor biz de kurulmuş robot gibi oluyoruz

Sagol canım amin insallah bu ay iyi gelir ailede herkesten hamile haberi aliyorum iki eltim üst üste herkes sira sende diyor
Psikolojik baskı uyguluyorlar, hiç takma bunu kafaya, ben şimdi soran olursa yazı atlatıp düşünüyorum, yazın bol bol bi gezip tozup yüzeyinm, kışa düşünüyorum diyorum. Bizim derdimiz de milleti geriyor

So
sorma valla canım ne oluyorsa millete ben de diyorum şu ilçeden bi gidelim çalıştığımız yer doğu görevi olduğu için şartlar zor öyle diyorum hep içimizi bilmeden konuşuyorlar ben dogurunca onlara ne olacaksa:)

Canım klomen kullandım randevu verdi yumurtalarina bakalım diye sonra da ilişki günü verdi düşününce ne tuhaf doktor gün veriyor biz de kurulmuş robot gibi oluyoruz

Zaten su 10-12-14. gunleri kacirmayin cumlesi bile insani geriyor.o gunler geldiginde yapman gerektigini bilmek hissi bile kendini robot gibi hissetmene neden oluyor ve bize verilmis gorevi yerine getiriyormusuz gibi oluyor.gerci het kadinda farkli olabilir bu gunler,kimisi 16. gunu degerlendirir kimisi 18i.
Gorev gibi hissetmeyin diyorlar ama ister istemez o gun gelince bugunu kacirmamaliyiz psilolojisine giriyor esler.
Benim bi arkadasima ayni seninki gibi takip yapti klomenle,hatta ona gunu birak saat bile verdi:)
1 senenin sonunda kendiliginden hamile kaldi.insallah sen de hayirlisiyla hemen kalirsin.

Hep öyle cnm, en yakınında olanlar can yakıyor zaten, neler yasadigimi bilenler bile yeri geliyor o kadar abuk bi cümle kurup canımı yakabiliyorlar. Kapatiyorum kulaklarımı, kime neyse, sanki ben doguracam, onlar bakacaklar!

Saatine bari karismasinlar ya:) Ayy canım ağzından bal damlıyor indalla benim de öyle olur :)hepimiz en yakın hayırlı olan zamanda kavusuruz bebeklerimize bu kosturmacamiz biter:)

Aynen canım bakacak olan da biziz doğuracak olan da nispet yapıyorlar ama Allah büyük diyorum dışardan konuşanlara da aile planlamami sen yap diyesim geliyor tutuyorum kendimi

Aaa o sorular mutlaka olacak,olmazsa rahat edemezler:)
Herkese bu sorular geliyor ama ben sorulus bicimine ve soran kisiye gore degistigini dusunuyorum.kayinvalidem mesela bana 1 2 defa sordu.onu da esime sormus once.sormak istiyorum ama sorunca uzulur mu diye cekiniyorum demis.sormayinca da ilgilenmiyormus gibi oluyorum demis.esim de sor bisey olmaz demis.
Artik dusunun kizim yavas yavas,yas onemli,bir sorun varsa da tedavi olursunuz dedi kibar bi sekilde.ben de yok anne bisey,bakalim kismet dedim.belki anliyorlardir artik ama ne bana ne esime sormuyorlar artik.
Onun disindaki akrabalara da sadece hayirlisi kismet diyorum.
Hadi akrabayi gectim,aileyi gectim,onlar sorabilir tabiki kirmadan ve manali manali sorup lafa aramadan ama komsulara noluyor?
Neyi bekliyorsunuz sorusuna ne cevap verebilirim acaba:)
Belki ben cocuk istemiyorum,belki ben senin gibi ilk gececilerden degilim,belki ben gezip dolasacagim 1 2 sene,belki de olmuyor.sen niye bana bunu sorup beni daha cok yipratiyosun.
Gecen sene bu durumu ilk ogrendigimiz gunler komsunun biri yolda gordu bizi.esim de var. Dusunmuyor musunuz daha,SIZ BU DUNYADA BOSA YASIYORSUNUZ dedi.biz zaten yeni ogrenmisiz,napsak kime gitsek derdindeyiz,sana biri gelip ki bu yilda 1 2 defa sitenin bahcesinde gordugun biri bunu diye biliyor.ya sabir deyip gectik.
Yok ya en iyisi kimseye bisey soylememekmis.herkesin kendi bilecegi sey tabi ama ben buna inaniyorum.bir de bunu bilseler artik neler sorarlar kimbilir:)
Ilk soru kesin sorun sende mi esinde mi:))))

aslında tüm samimiyetimle söylemeliyim ki, Allaha şükür bu 5-6 ayda hamile kalmamışım... çok gözü kapalı bilinçsiz girmişim ben bu yola. Öncelikle kk dan ve bu topikteki tüm arkadaşlardan Allah razı olsun, Allahım ne muratları varsa tez zamanda versin inşallah...Ne kadar sağlıksız, bilinçsiz bi yaşantı sürüyormuşum. Neler neler öğrendim bu 6 ayda, ne eksiklerimi tamamladım... Şu an o kadar huzurlu ve sağlıklı hissediyorum ki kendimi, vitamin depoları dolmuş, sağlıklı, genç, dinç hissediyorum, heleki işten ayrılıp beslenmeme dikkat etmemle birlikte çok değişti her şey...şu an fazla kilom sadece canımı sıkmakta ona da henüz zihin olarak adapte olamadığımı düşünüyorum. uoksa 2 aylık işi var biliyorum. ve benim de 2 aya ihtiyacım var diye düşünüyorum. 10 kg verip coenzime başlayıp gücüme güç katarak sanki bebişim gelmeli...dün supradynimiz bitmişti ve eşimle akşam içebildik o bile söylüyor çok huzursuz hissettim kendimi, tüm gün depodaki vitaminleri tüketiyormuşum gibi huzursuz oldum dedi...sağlığımıza dikkat etmeye başlamak bizim için çok büyük bir adımdı... Allahın izni ile o bebiş de gelirse, 9 ay sonra çıktığında sağlığımdan endişeli olmayacağıma inanıyorum....

:):):) en doğrusu kimseye soylememk bence de evet ilk soru o sonra neden tedavi olmuyorsunuz:) hatta bir arkadaşıma komşusu demis ki kesin sen set koyuyorsundur adamın önüne duvar oruyorsundur demis kiz hem ağlıyor sinirden hem de gülüyordu ne insanlar var ya:) :)

Saatine bari karismasinlar ya:) Ayy canım ağzından bal damlıyor indalla benim de öyle olur :)hepimiz en yakın hayırlı olan zamanda kavusuruz bebeklerimize bu kosturmacamiz biter:)

Olur canim insallah.cok kafasina takti benim arkadasim.sebepsizdi onlarin ama olmuyordu.her ay olmayinca cok uzuldu.sonra yok dedi ya olmuyor ,biz bi tatile gidelim dediler.gezdi,eglendi,donuste bi akrabasinin dugunune gitti,atlamis ziplamis,halaylar falan.megerse tatile gitmeden hamile kalmis,haberi yok:)
Eger o bebis tutunacaksa sen atlasan da ziplasan da tutunuyooooor.simdi 10 aylik kizi.
Ama sen arkadasim kadar kafana takma.rahat olmaya calis.biliyorum bazen zor ama caba onemli.ben bu sabah konustum mesela hadi yumisler buyuyun annenizi birakmayin diye:)

bence de canım ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi... benimde ne annem ne kayınvalidem asla soramadı ne bana ne eşime, tarzımız biraz katıdır, karıştırmayız özel hayatımıza.... ben bir tek eltim ile paylaşıyordum o da abuk sabuk bir kaç laf edince bıraktım paylaşmayı. şu an annem ve kardeşimle konuşuyorum ara ara, bir de çok samimi 1-2 kız arkadaşım biliyor yaşadıklarımı...gerisini ilgilendirmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…