Geçmiş olsun canım. Şikayet edin bence.Tüm gün hastanedeydik, eşim akşam dışarda yediğimiz yemekten zehirlendi, serum bağladılar tahliller bilmem neler daha yeni geldik eve. Açıldığından beri gittiğimiz temiz bilinen bi yer aslında yemek yediğimiz yer, marka değiştiler 2-3 ay önce önemsemedik güvendiğimiz bildiğimiz yer dedik, keşke gitmeseymişiz, sabah evde kahvaltımızı yapıp çıktık iş yoğunluğundan öğlen yemek de yememiş, hastanede o sinirle aradım yüzsüz mekan sahibi hala kalkmış önyargılı olmayın belki başka yerde yediği bi şey dokunmuştur diyo. İnsanların pişkinliğine dayanamıyorum artık, haram olsun yıllardır verdiğimiz her kuruş. Çok üzgünüm.
Tüm gün hastanedeydik, eşim akşam dışarda yediğimiz yemekten zehirlendi, serum bağladılar tahliller bilmem neler daha yeni geldik eve. Açıldığından beri gittiğimiz temiz bilinen bi yer aslında yemek yediğimiz yer, marka değiştiler 2-3 ay önce önemsemedik güvendiğimiz bildiğimiz yer dedik, keşke gitmeseymişiz, sabah evde kahvaltımızı yapıp çıktık iş yoğunluğundan öğlen yemek de yememiş, hastanede o sinirle aradım yüzsüz mekan sahibi hala kalkmış önyargılı olmayın belki başka yerde yediği bi şey dokunmuştur diyo. İnsanların pişkinliğine dayanamıyorum artık, haram olsun yıllardır verdiğimiz her kuruş. Çok üzgünüm.
Çok çok geçmiş olsun canım, neyseki sagsalim atlatmissiniz, çok zordur gida zehirlenmesi. Gelmiş geçmiş olsun, acil şifalar dilerimTüm gün hastanedeydik, eşim akşam dışarda yediğimiz yemekten zehirlendi, serum bağladılar tahliller bilmem neler daha yeni geldik eve. Açıldığından beri gittiğimiz temiz bilinen bi yer aslında yemek yediğimiz yer, marka değiştiler 2-3 ay önce önemsemedik güvendiğimiz bildiğimiz yer dedik, keşke gitmeseymişiz, sabah evde kahvaltımızı yapıp çıktık iş yoğunluğundan öğlen yemek de yememiş, hastanede o sinirle aradım yüzsüz mekan sahibi hala kalkmış önyargılı olmayın belki başka yerde yediği bi şey dokunmuştur diyo. İnsanların pişkinliğine dayanamıyorum artık, haram olsun yıllardır verdiğimiz her kuruş. Çok üzgünüm.
Bir doktorum dedigi diger doktoru tutmaz.bir tanesinin bir dedigi diger dedigini tutmaz.arastirip olasi eksiklikleri dile getirince bana isimi mi ogretiyorsun moduna giriyorlar.alah yardimcimiz olsun2 gundur dvit iceyim mi icmeyeyim mi derken araştıra arastira yolumu buldum ve içtim. 1 ayda 3 ampul almış oldum. Sanırım 9 olan seviyem 60 lara çıkmıştır artık. Yoruldum vallahi artık kızlar... Neredeyse 3 saattir okumadigim yazı kalmadı. Bu drlar niye böyle. Adam gibi verseler ya dozu, bilgiyi... Neden her şeyi araştırıp bulmak zorundayızbunaldim yeminlen. Surec değilde sürecin zora sokulması bitiriyor beni. Doğru yolu bulduk da , yöntemi bulmak çok zorluyor bazen
Sağol canım, normalde hep fişimizi alırız şansa gece almamışız nasıl olduysa, belgesiz hiçbişey yapamayız sanırım. İşin komik tarafı eşim inanılmaz titizdir, dışarda kapı kollarını selpakla falan tutar, biriyle el sıkışsa arkasından elini yıkar, asansör düğmesine basan çocuk görse pis düğmeye niye bastırıyorsunuz çocuğa diye annesine kızar, son kullanma tarihine bakmadan bişey almaz yemez saymakla bitmez titizliği, hatta bi doktor sizinki takıntı olmuş bence psikoloğa gidin falan demişti. Sakınan göze çöp batıyo resmen. Yok bi daha tövbe yani, zaten düzgün yer yok denecek kadar az İstanbul'da artık zor gideriz yemeğe. Peynir ekmek yemek daha iyi bu saçmalığı yaşamaktan.Geçmiş olsun canım. Şikayet edin bence.
2 gundur dvit iceyim mi icmeyeyim mi derken araştıra arastira yolumu buldum ve içtim. 1 ayda 3 ampul almış oldum. Sanırım 9 olan seviyem 60 lara çıkmıştır artık. Yoruldum vallahi artık kızlar... Neredeyse 3 saattir okumadigim yazı kalmadı. Bu drlar niye böyle. Adam gibi verseler ya dozu, bilgiyi... Neden her şeyi araştırıp bulmak zorundayızbunaldim yeminlen. Surec değilde sürecin zora sokulması bitiriyor beni. Doğru yolu bulduk da , yöntemi bulmak çok zorluyor bazen
Güvenlik kamerası kayitlariyla orada oldugunuzu ispat edersinizSağol canım, normalde hep fişimizi alırız şansa gece almamışız nasıl olduysa, belgesiz hiçbişey yapamayız sanırım. İşin komik tarafı eşim inanılmaz titizdir, dışarda kapı kollarını selpakla falan tutar, biriyle el sıkışsa arkasından elini yıkar, asansör düğmesine basan çocuk görse pis düğmeye niye bastırıyorsunuz çocuğa diye annesine kızar, son kullanma tarihine bakmadan bişey almaz yemez saymakla bitmez titizliği, hatta bi doktor sizinki takıntı olmuş bence psikoloğa gidin falan demişti. Sakınan göze çöp batıyo resmen. Yok bi daha tövbe yani, zaten düzgün yer yok denecek kadar az İstanbul'da artık zor gideriz yemeğe. Peynir ekmek yemek daha iyi bu saçmalığı yaşamaktan.
Sağol canım geldik evdeyiz çok şükür.Canim cok cok gecmis olsun.allah sifa versin tez zamanda.simdi iyi misiniz?
Sana bisey olmamis canin sanirim.
Evet malesef temiz ve guvenilir diye gittigimiz yerlerde bazen boyle sorunlar olabiliyor.yillardir gittiginiz icin ayni titizlikle ve guvenle devam ederler dusuncesiyle gitmeniz cok normal.
Evdesiniz canim artik,daha cabuk iyilesir insallah esin.cok gecmis olsun tekrar.
Sanki doktorların bizden sakladığı bi dünya var, gizli bilgiler dünyası, 'kendin araştırıp bulacaksın ve sonra da sana işimize burnunu soktuğun için trip atıcaaaz' diye ortak anlaşma yapmış hepsi. Arada Karatay gibi -hainler- çıkıyo neyse de bilinçleniyoruz işte sayelerinde.2 gundur dvit iceyim mi icmeyeyim mi derken araştıra arastira yolumu buldum ve içtim. 1 ayda 3 ampul almış oldum. Sanırım 9 olan seviyem 60 lara çıkmıştır artık. Yoruldum vallahi artık kızlar... Neredeyse 3 saattir okumadigim yazı kalmadı. Bu drlar niye böyle. Adam gibi verseler ya dozu, bilgiyi... Neden her şeyi araştırıp bulmak zorundayızbunaldim yeminlen. Surec değilde sürecin zora sokulması bitiriyor beni. Doğru yolu bulduk da , yöntemi bulmak çok zorluyor bazen
Sağol canım geldik evdeyiz çok şükür.
Ben genelde sağlıksız şeyler yerim kızar bana aslında, onun için farklı şeyler yedik, bu ara taneli bi sebze çorbası var mekanların menülerinde hep, güya sağlıklı diye onu içti demek iyi yıkamadılar. Söylüyorum sabahtan beri bi daha dışarda salata sebze türü şey yeme evden kavanoza koy götür illa yiyeceksen salata diye. Herhalde o da tövbe etmiştir yazık perişan oldu gece 2 den beri.
Doğru kamera var aklıma gelmedi, ama gösterirler mi hemen üçkağıt yaparlar herhalde öyle durumlarda, zaten uğraşmak da istemiyoruz, her hafta gittiğimiz mekandı, iyi bi müşteri kaybı olacak onlara, çevremdeki herkese de anlatıcam, sağlıkla oyun olmaz yazık yani bunca stresin arasında bi de böyle bişeyle uğraşmak çok saçma oldu. 4 tane ilaç verdi doktor, biri antibiyotik, sperm değerleri için ne kadar dikkat ediyodu sağlıklı beslenmeye aylardır çok üzüldü tabi durduk yere ilaç içiyo şimdi.Güvenlik kamerası kayitlariyla orada oldugunuzu ispat edersiniz
Eşin titizmiş gerçekten. Ama işte dediğin gibi olacağı varmış canım. Dr yemekten dolayı zehirlenme teşhisi koydu mu? Teşhis koyduysa rapor alın, fişe gerek kalmaz bence. Sonra gerekli kurum yada kuruluşa şikayetinizi yapın bence.Sağol canım, normalde hep fişimizi alırız şansa gece almamışız nasıl olduysa, belgesiz hiçbişey yapamayız sanırım. İşin komik tarafı eşim inanılmaz titizdir, dışarda kapı kollarını selpakla falan tutar, biriyle el sıkışsa arkasından elini yıkar, asansör düğmesine basan çocuk görse pis düğmeye niye bastırıyorsunuz çocuğa diye annesine kızar, son kullanma tarihine bakmadan bişey almaz yemez saymakla bitmez titizliği, hatta bi doktor sizinki takıntı olmuş bence psikoloğa gidin falan demişti. Sakınan göze çöp batıyo resmen. Yok bi daha tövbe yani, zaten düzgün yer yok denecek kadar az İstanbul'da artık zor gideriz yemeğe. Peynir ekmek yemek daha iyi bu saçmalığı yaşamaktan.
Yok canım ne araması haksız çıkarmaya çalıştı hatta çocuk, kabul bile etmiyo ordan kaynaklandığını zehirlenmenin, kapattım telefonu doktorun yanına giriyorduk diye. İşte herkes helal para kazanmıyo malesef, zaten çoğu insanda helal haram kavramı bile yok bu zamanda, normal karşılıyorum napalım.Uzun bir sure yemez canim herhalde.
Dedigin gibi evdeki peynir ekmek disardaki her seyden iyidir.ben disarda yedigim an midem mahvoluyor,yedigim yer ve yiyecek farketmiyor.acayip rahatsiz oluyorum.kullandiklari yagdan midir nedir bin pisman oluyorum yedikten sonra.artik cok nadir disarda yiyorum.
Aradilar mi bir daha nasil oldunuz diye?
Canım d vitaminine baktırıp ampul yapsan çok kolaylaştırıyor işi, damlayla uğraşmaya gerçekten değmiyo. Boşa zaman kaybı gibi geliyo bana.Dozu verseler demissin ya canim,doktora gitmeden kendin mi kullanmaya basladin.
Ben de herkes ampul mu tuketiyor diye soracaktim.sen benden once yazdin:)
ben sabah aksam 15 damla damlatiyorum agzima.
Tabi kesin gıda zehirlenmesi dedi, gaita sonucuna göre hangi türü olduğu bile belli oluyormuş. Cumartesi yarım gün çalışıyor dahiliye doktorumuz, sonuçları whatsuptan mesajla gönderdik reçete yazması için. Rapor aklımıza gelmedi o arada canım.Eşin titizmiş gerçekten. Ama işte dediğin gibi olacağı varmış canım. Dr yemekten dolayı zehirlenme teşhisi koydu mu? Teşhis koyduysa rapor alın, fişe gerek kalmaz bence. Sonra gerekli kurum yada kuruluşa şikayetinizi yapın bence.
Canım d vitaminine baktırıp ampul yapsan çok kolaylaştırıyor işi, damlayla uğraşmaya gerçekten değmiyo. Boşa zaman kaybı gibi geliyo bana.
Yok canım ne araması haksız çıkarmaya çalıştı hatta çocuk, kabul bile etmiyo ordan kaynaklandığını zehirlenmenin, kapattım telefonu doktorun yanına giriyorduk diye. İşte herkes helal para kazanmıyo malesef, zaten çoğu insanda helal haram kavramı bile yok bu zamanda, normal karşılıyorum napalım.
Kaç çıkmıştı ilk değerin? Daha kolay canım tek seferde içiyorsun zaman kaybetmiyorsun boşa, en düşük değeri olanların 2şer hafta arayla 3 ampulde doluyor, biraz ortalama olanların 1 veya 2 ampulde doluyor daha da kolay.Canim baktirdim,doktor boyle verdi.3 ay sonra da kontrol dedi.ampulle daha kisa zamanda daha cabuk mu doluyor depolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?