Canım yerinde olsam gider 3 kutu devit ampul alırdım, 2şer hafta arayla ekmeğe zeytinyağıyla beraber damlatır yerdim.Gunaydin canim.yanlis hatirlamiyorsam referans araligi 30-100 dü. Benim 11 cikmisti.1 aydir tüketiyorum iste.doktor damla verdi diye oyle baslamistim.ama burda hep ampul diye okudm sizlerden.olmazsa ampule donerim ben de.
Sağol canım.ay canım çok geçmiş olsun ya bununla atlatmışsınız şükür tavsiyem bol bol yoğurt yesin eşin
Sağol canım.Çok geçmiş olsun
Teşekkürler canım, hayırlı olsun bu arada aşılaman, güzel haberler verirsin inşallah.cok gecmis olsun
Kesinlikle önemli, sperm kalitesini de etkiliyo, yaptırmadılarsa test yaptırıp içirin. Ben dün kan alındı diye ona da baktırdım yine içiricem sonuca göre devit.Evet canim.duydum igne dedigini.
Eslerinizin d vitaminlerine baktirdiniz mi,gerekli mi sizce?
Gecen gun baktirsak mi diye dusundum ama etkisi olur mu acaba?
Gecen sene gittigi ürolog destek olsun diye e vitamini vermisti,evicap iciyor.bir de ari sutu bal polen karisimi ve keciboynuzu özü.
Ben 2 hafta önce gönderdim d ve b12 baktirsin diye, hastanede kavga edip gelmiş, gıcık almış tavırlarına, baktirmamis, öldürecek bu adam beni. Şimdi supradyni içiyor paşa paşa her gün, ama baktirması gerekEvet canim.duydum igne dedigini.
Eslerinizin d vitaminlerine baktirdiniz mi,gerekli mi sizce?
Gecen gun baktirsak mi diye dusundum ama etkisi olur mu acaba?
Gecen sene gittigi ürolog destek olsun diye e vitamini vermisti,evicap iciyor.bir de ari sutu bal polen karisimi ve keciboynuzu özü.
Canimmm, hayırlısı olsun, gelsin bebisin sımsıkı tutunsun inşallah sanaslm iyi pazarlar herkese
10 gundur klomen kullaniyordum cuma gunu 1tane yumurtam olusmus 19 mm dr estrofem ve catlatma ignesi verdi dun aksam kendim yaptim ignemi yarinda asilamami oluyorum hayirlisiyla
korku ve heyecan var kizlar insallah bu ay guzel haberler veririz birbirimize opuyorum herkesi
insallah canim benim tesekkur ederim hepimiz guzel haberler veririz insallah bu ayCanimmm, hayırlısı olsun, gelsin bebisin sımsıkı tutunsun inşallah sana
Ben 2 hafta önce gönderdim d ve b12 baktirsin diye, hastanede kavga edip gelmiş, gıcık almış tavırlarına, baktirmamis, öldürecek bu adam beni. Şimdi supradyni içiyor paşa paşa her gün, ama baktirması gerek
Canım yerinde olsam gider 3 kutu devit ampul alırdım, 2şer hafta arayla ekmeğe zeytinyağıyla beraber damlatır yerdim.
Sağol canım.
Sağol canım.
Teşekkürler canım, hayırlı olsun bu arada aşılaman, güzel haberler verirsin inşallah.
Kesinlikle önemli, sperm kalitesini de etkiliyo, yaptırmadılarsa test yaptırıp içirin. Ben dün kan alındı diye ona da baktırdım yine içiricem sonuca göre devit.
6 haftada dolar ve sadece 3 kez ampul kırıp içersin, bana da doktor verdi benim de 9 çıkmıştı, 3 ampulden sonra yani 6 haftada 70 e çıktı.Canim baktirdim,doktor boyle verdi.3 ay sonra da kontrol dedi.ampulle daha kisa zamanda daha cabuk mu doluyor depolar.
6 haftada dolar ve sadece 3 kez ampul kırıp içersin, bana da doktor verdi benim de 9 çıkmıştı, 3 ampulden sonra yani 6 haftada 70 e çıktı.
yok canım yaa çalışanlara gıcık almış, ben birkaç gün önce hastaneyi arayıp dr görünmeden bu testleri yaptırabilir miyiz dedim onlarda olur tabi fiyat farkı var ödersiniz dediler tamam dedim cumartesi sabahı eşimi yolladım, oradaki görevli eşim gidince kalkmış illa dr yazmadan bakılmaz demiş,e cmt doktor da yok, eşim de takışmış geri gelmiş :)Doktora mi gicik olmus?
D vitaminine baktiracakti esim,b12 ye de baktirsin o zaman.bitmiyor ki bakilacak seyler:)
devit-3 yazıyor üstünde tatlımDevit ampul mu adi?
yok canım yaa çalışanlara gıcık almış, ben birkaç gün önce hastaneyi arayıp dr görünmeden bu testleri yaptırabilir miyiz dedim onlarda olur tabi fiyat farkı var ödersiniz dediler tamam dedim cumartesi sabahı eşimi yolladım, oradaki görevli eşim gidince kalkmış illa dr yazmadan bakılmaz demiş,e cmt doktor da yok, eşim de takışmış geri gelmiş :)
devit-3 yazıyor üstünde tatlım
kızlarrr günaydınlar şekerler, musmutlu bir hafta olsun inşallah...
bugün ki ekşınım evde yoğurt yapımı....sebebi ise dvit alıyoruz ya buyüzden k2 de almamız gerekiyormuş, k2 de en çok evde mayalanan yoğurtta varmış. üşenmedim gittim süt ve süzme yoğurt aldım az sonra hayatımda ilk kez yoğurt mayalayacağım...
tüyolarınız varsa isterim, 2 gündür internette araştırmaktan canım çıktı. umarım becerebilirim
Canim benim bildiğim günlük alınan 20 damla günlük ihtiyacı karşılıyor, depo doldurmaya yardımcı olmuyor. Ama yine de kızlara da bi danisalim, belki bir kaç gün bekle derler, ben olsam beklemeden ucerdim ama soralım bi herkese, yanlış yapmayalim.Sagol canim.
Ben simdi bir aydir sabah aksam damlattim.bugun alsam ampulu kirsam olur mu yoksa damlayi her gun aldim ya,birkac gun aradan sonra mi kirsam?
Fazla olur mu?
O ılık derecesini bilemedim ben de, parmak şok 5 sn say yazmışlar ama pek cozemedim olayı. Bakalim ilk deneme nasıl olacakProbiyotik acisindan ev yogurdu cok onemli canim.basariyla sonuca ulasirsin insallah:)
Ben ilk yaptigimda süper olmustu ama ikinciyi yapamamistim.baya bir sogutmusum sütü yogurdu icine koymadan once.ılık olmasi gerekiyor halbuki.mayaladiktan sonra iyice sariyorum ve 1 gun hic kıpırdatmiyorum dokunmuyorum.1 gun sonra da kapagi acik sekilde buzdolabinda bekletiyorum.
Sen hep yapiyor musun diye sor:)
Annemle kayinvalidem sagolsun,her geldiklerinde bir tencere getirirler:)
2 kez de olsa yapmisligim var ama:)
Canim benim bildiğim günlük alınan 20 damla günlük ihtiyacı karşılıyor, depo doldurmaya yardımcı olmuyor. Ama yine de kızlara da bi danisalim, belki bir kaç gün bekle derler, ben olsam beklemeden ucerdim ama soralım bi herkese, yanlış yapmayalim.
O ılık derecesini bilemedim ben de, parmak şok 5 sn say yazmışlar ama pek cozemedim olayı. Bakalim ilk deneme nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?