Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gunaydin canim.yanlis hatirlamiyorsam referans araligi 30-100 dü. Benim 11 cikmisti.1 aydir tüketiyorum iste.doktor damla verdi diye oyle baslamistim.ama burda hep ampul diye okudm sizlerden.olmazsa ampule donerim ben de.
Canım yerinde olsam gider 3 kutu devit ampul alırdım, 2şer hafta arayla ekmeğe zeytinyağıyla beraber damlatır yerdim.

ay canım çok geçmiş olsun ya bununla atlatmışsınız şükür tavsiyem bol bol yoğurt yesin eşin
Sağol canım.
Çok geçmiş olsun
Sağol canım.

cok gecmis olsun
Teşekkürler canım, hayırlı olsun bu arada aşılaman, güzel haberler verirsin inşallah.

Kesinlikle önemli, sperm kalitesini de etkiliyo, yaptırmadılarsa test yaptırıp içirin. Ben dün kan alındı diye ona da baktırdım yine içiricem sonuca göre devit.

Ben 2 hafta önce gönderdim d ve b12 baktirsin diye, hastanede kavga edip gelmiş, gıcık almış tavırlarına, baktirmamis, öldürecek bu adam beni. Şimdi supradyni içiyor paşa paşa her gün, ama baktirması gerek

Canimmm, hayırlısı olsun, gelsin bebisin sımsıkı tutunsun inşallah sana

Doktora mi gicik olmus?
D vitaminine baktiracakti esim,b12 ye de baktirsin o zaman.bitmiyor ki bakilacak seyler:)

Yarin sabah verecek kan,bakalim ne cikacak.opu ya kadar ne yapsak kardir.ne zaman olacagini da bilmedigimiz icin ne kadar erken baslasak o kadar iyidir.

Canim baktirdim,doktor boyle verdi.3 ay sonra da kontrol dedi.ampulle daha kisa zamanda daha cabuk mu doluyor depolar.
6 haftada dolar ve sadece 3 kez ampul kırıp içersin, bana da doktor verdi benim de 9 çıkmıştı, 3 ampulden sonra yani 6 haftada 70 e çıktı.

Doktora mi gicik olmus?
D vitaminine baktiracakti esim,b12 ye de baktirsin o zaman.bitmiyor ki bakilacak seyler:)
yok canım yaa çalışanlara gıcık almış, ben birkaç gün önce hastaneyi arayıp dr görünmeden bu testleri yaptırabilir miyiz dedim onlarda olur tabi fiyat farkı var ödersiniz dediler tamam dedim cumartesi sabahı eşimi yolladım, oradaki görevli eşim gidince kalkmış illa dr yazmadan bakılmaz demiş,e cmt doktor da yok, eşim de takışmış geri gelmiş :)

kızlarrr günaydınlar şekerler, musmutlu bir hafta olsun inşallah...

bugün ki ekşınım evde yoğurt yapımı....sebebi ise dvit alıyoruz ya buyüzden k2 de almamız gerekiyormuş, k2 de en çok evde mayalanan yoğurtta varmış. üşenmedim gittim süt ve süzme yoğurt aldım az sonra hayatımda ilk kez yoğurt mayalayacağım...

tüyolarınız varsa isterim, 2 gündür internette araştırmaktan canım çıktı. umarım becerebilirim

Takismasa iyi tabiki de ama esin de hakli.telefonla bilgi almissiniz,tamam demisler, e sonra yok illa doktor gorsun deyince insan bi gıcık olur:) neyse yine yollarsin:)

Probiyotik acisindan ev yogurdu cok onemli canim.basariyla sonuca ulasirsin insallah:)
Ben ilk yaptigimda süper olmustu ama ikinciyi yapamamistim.baya bir sogutmusum sütü yogurdu icine koymadan once.ılık olmasi gerekiyor halbuki.mayaladiktan sonra iyice sariyorum ve 1 gun hic kıpırdatmiyorum dokunmuyorum.1 gun sonra da kapagi acik sekilde buzdolabinda bekletiyorum.

Sen hep yapiyor musun diye sor:)

Annemle kayinvalidem sagolsun,her geldiklerinde bir tencere getirirler:)
2 kez de olsa yapmisligim var ama:)

Sagol canim.
Ben simdi bir aydir sabah aksam damlattim.bugun alsam ampulu kirsam olur mu yoksa damlayi her gun aldim ya,birkac gun aradan sonra mi kirsam?
Fazla olur mu?
Canim benim bildiğim günlük alınan 20 damla günlük ihtiyacı karşılıyor, depo doldurmaya yardımcı olmuyor. Ama yine de kızlara da bi danisalim, belki bir kaç gün bekle derler, ben olsam beklemeden ucerdim ama soralım bi herkese, yanlış yapmayalim.

O ılık derecesini bilemedim ben de, parmak şok 5 sn say yazmışlar ama pek cozemedim olayı. Bakalim ilk deneme nasıl olacak

Gunluk 30 damla aliyorum canim.doktor oyle verdi.
Yorumlaaaar kizlaaaar:)

günaydın arkadaşlar no_name_ yoğurt yapımları başlamış kolay gelsin bebek olunca 5 aydan sonra gerekli oluyor şimdiden başlamak iyi olur ben hazır günlük sütten yapardım kaynatırdım sonra soğumaya doğru serçe parmağımla işte 5 kadar sayabiliyorsam bir litreye bir yemek kaşığı tencerenin kenarından koyup yavaşça bir iki defa karıştırıyordum, tencereyi hiç oynatmıyorum bu işlemin öncesinde saracağım örtüyü altına koyuyorum mayaladıktan sonra sarıyorum 5 - 6 saat sonra buzdolabına koyuyor bir gün boyunca ağzını hiç açmıyordum.. kışın daha kolaydı cam kavanozla peteğin üstünde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…