Tatlim dra gidip önce ölçüm yaptırdım benim değer 9 çıktı. Benim eski jinekolog iyi dedi dvit vermedi, bu konuda canan Karatay a güvenerek yükseltmeye karar verdim. Bu işin bi standarti yok gibi, değeri 20 olana gunasiri vermiş Dr, değeri 10 olana haftada bir vermiş... Karışık yani. Ben de ilk hafta haftada 1 ampul aldım sonra 15 günde 1 ampul daha aldım. Yani 1 ayda 3 ampul almış oldum. Ben de bir an önce dolsun diye acele ettim. Su an depo dolmuştur artık sanırım.Dozu verseler demissin ya canim,doktora gitmeden kendin mi kullanmaya basladin.
Ben de herkes ampul mu tuketiyor diye soracaktim.sen benden once yazdin:)
ben sabah aksam 15 damla damlatiyorum agzima.
Aynen tatlim dediğin gibi, ben de o haine güveniyorumSanki doktorların bizden sakladığı bi dünya var, gizli bilgiler dünyası, 'kendin araştırıp bulacaksın ve sonra da sana işimize burnunu soktuğun için trip atıcaaaz' diye ortak anlaşma yapmış hepsi. Arada Karatay gibi -hainler- çıkıyo neyse de bilinçleniyoruz işte sayelerinde.
Kaç çıkmıştı ilk değerin? Daha kolay canım tek seferde içiyorsun zaman kaybetmiyorsun boşa, en düşük değeri olanların 2şer hafta arayla 3 ampulde doluyor, biraz ortalama olanların 1 veya 2 ampulde doluyor daha da kolay.
Tatlim dra gidip önce ölçüm yaptırdım benim değer 9 çıktı. Benim eski jinekolog iyi dedi dvit vermedi, bu konuda canan Karatay a güvenerek yükseltmeye karar verdim. Bu işin bi standarti yok gibi, değeri 20 olana gunasiri vermiş Dr, değeri 10 olana haftada bir vermiş... Karışık yani. Ben de ilk hafta haftada 1 ampul aldım sonra 15 günde 1 ampul daha aldım. Yani 1 ayda 3 ampul almış oldum. Ben de bir an önce dolsun diye acele ettim. Su an depo dolmuştur artık sanırım.
Gunaydin arkadaslar.iyi pazarlar..klomen kullandim ben 5 gun..4 gecedir uyandigimda ensem terlemis bi sekilde uyaniyorum.malum fsh i menopozla birlikte andiklari icin korkuyorum menopozami giriyorum diye.terleme klomenden kaynaklanmis olabilir mi
Klomenden kaynaklanıyor bence aynısını yaşadım . 4 sefer kullandım 2sinde yaşadım sırtım soguk soguk terlerdi.Gunaydin arkadaslar.iyi pazarlar..klomen kullandim ben 5 gun..4 gecedir uyandigimda ensem terlemis bi sekilde uyaniyorum.malum fsh i menopozla birlikte andiklari icin korkuyorum menopozami giriyorum diye.terleme klomenden kaynaklanmis olabilir mi
Ben 3.kez kullaniyorum.bu sefer dozu artirdi dr.bir gun 3 bir gun 2 adet seklinde..ates basma vs olmuyor ama gece uyandigimda soylediginiz gibi soguk ter oluyor ensemden sirtima dogru.. cok tesekkur ederim bilgi icinKlomenden kaynaklanıyor bence aynısını yaşadım . 4 sefer kullandım 2sinde yaşadım sırtım soguk soguk terlerdi.
Ben femara kullandım, gece terlemem olmuştu özellikle başım ensem terliyordu uyurken.Gunaydin arkadaslar.iyi pazarlar..klomen kullandim ben 5 gun..4 gecedir uyandigimda ensem terlemis bi sekilde uyaniyorum.malum fsh i menopozla birlikte andiklari icin korkuyorum menopozami giriyorum diye.terleme klomenden kaynaklanmis olabilir mi
levotiron kullanıyorum canım 50mg her sabah aç karna içiyorum ilkin 9.84tü diğer ay 3.14 olmuştu bir ay sonra kontrolüm varCanim kardesimin endokrinci bir arkadasina gitmistim ben,o da 2 nin altinda olmali demisti.hatta tsh ina baktirirken kanini erken saatte verirsen o zaman daha iyi sonuc cikar demisti,o yuzden ben tsh baktirirken sabah 8de kan veriyorum.
Tabi canim tiroid seviyeleri cok onemliymis.her vücut tabiki farkli,kimisi yuksek tsh la hamile kalir,tsh nin yuksek oldugunun bile farkinda olmayabilir.ama tiroid erken doguma,dusuge,tekrarlayan tüp bebek basarisizliklarina,bebekte zeka geriligine neden olabiliyormus.
Ben dahiliyeye degil de endokrine gidiyorum,onlar yapiyor takibimi.
Bu degerler cok degisken zaten.benim 10 gun arayla iki farkli degerim cikmisti.ilki 0.5ti,ikincisi 2.22ydi.
Onemli olan ilac kullanmak ve yakin takipte olmak.kardesim yukarda yazdiklarimi soylemisti canim bana.ben de sana aynilarini yaziyorum:)
Euthyrox kullaniyor musun?
İnşallah olur canım, ben çok inanıyorum vitaminlerin etkisine. Özellikle d vite. Ben de damla kullanacaktım, sağolsun moyaalitu boşver damla ile uğraşma ampul al deyince değerleri karşılaştırdmı, çok fark var damla ile günlerce uğraşıp 1 ampule denk getirene kadar ampul kirdim içtim. Karatay hocaya kalsa, iğnesini yaptırın diyor ve neredeyse gün aşırı veriyor iğneyi.Evet ben de canan hocadan duyup gidip baktirdim.gebelik isteyenler d vitaminine baktirsin diye cok vurguluyor.insallah bir faydasi olur canim.
ay canım çok geçmiş olsun ya bununla atlatmışsınız şükür tavsiyem bol bol yoğurt yesin eşinTüm gün hastanedeydik, eşim akşam dışarda yediğimiz yemekten zehirlendi, serum bağladılar tahliller bilmem neler daha yeni geldik eve. Açıldığından beri gittiğimiz temiz bilinen bi yer aslında yemek yediğimiz yer, marka değiştiler 2-3 ay önce önemsemedik güvendiğimiz bildiğimiz yer dedik, keşke gitmeseymişiz, sabah evde kahvaltımızı yapıp çıktık iş yoğunluğundan öğlen yemek de yememiş, hastanede o sinirle aradım yüzsüz mekan sahibi hala kalkmış önyargılı olmayın belki başka yerde yediği bi şey dokunmuştur diyo. İnsanların pişkinliğine dayanamıyorum artık, haram olsun yıllardır verdiğimiz her kuruş. Çok üzgünüm.
Çok geçmiş olsunTüm gün hastanedeydik, eşim akşam dışarda yediğimiz yemekten zehirlendi, serum bağladılar tahliller bilmem neler daha yeni geldik eve. Açıldığından beri gittiğimiz temiz bilinen bi yer aslında yemek yediğimiz yer, marka değiştiler 2-3 ay önce önemsemedik güvendiğimiz bildiğimiz yer dedik, keşke gitmeseymişiz, sabah evde kahvaltımızı yapıp çıktık iş yoğunluğundan öğlen yemek de yememiş, hastanede o sinirle aradım yüzsüz mekan sahibi hala kalkmış önyargılı olmayın belki başka yerde yediği bi şey dokunmuştur diyo. İnsanların pişkinliğine dayanamıyorum artık, haram olsun yıllardır verdiğimiz her kuruş. Çok üzgünüm.
levotiron kullanıyorum canım 50mg her sabah aç karna içiyorum ilkin 9.84tü diğer ay 3.14 olmuştu bir ay sonra kontrolüm var
cok gecmis olsunTüm gün hastanedeydik, eşim akşam dışarda yediğimiz yemekten zehirlendi, serum bağladılar tahliller bilmem neler daha yeni geldik eve. Açıldığından beri gittiğimiz temiz bilinen bi yer aslında yemek yediğimiz yer, marka değiştiler 2-3 ay önce önemsemedik güvendiğimiz bildiğimiz yer dedik, keşke gitmeseymişiz, sabah evde kahvaltımızı yapıp çıktık iş yoğunluğundan öğlen yemek de yememiş, hastanede o sinirle aradım yüzsüz mekan sahibi hala kalkmış önyargılı olmayın belki başka yerde yediği bi şey dokunmuştur diyo. İnsanların pişkinliğine dayanamıyorum artık, haram olsun yıllardır verdiğimiz her kuruş. Çok üzgünüm.
İnşallah olur canım, ben çok inanıyorum vitaminlerin etkisine. Özellikle d vite. Ben de damla kullanacaktım, sağolsun moyaalitu boşver damla ile uğraşma ampul al deyince değerleri karşılaştırdmı, çok fark var damla ile günlerce uğraşıp 1 ampule denk getirene kadar ampul kirdim içtim. Karatay hocaya kalsa, iğnesini yaptırın diyor ve neredeyse gün aşırı veriyor iğneyi.
slm iyi pazarlar herkese
10 gundur klomen kullaniyordum cuma gunu 1tane yumurtam olusmus 19 mm dr estrofem ve catlatma ignesi verdi dun aksam kendim yaptim ignemi yarinda asilamami oluyorum hayirlisiyla
korku ve heyecan var kizlar insallah bu ay guzel haberler veririz birbirimize opuyorum herkesi
amin canim hepimiz icin insallah Allah razi olsunHadiii bakaliiiim buyuk gun gelmis.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.hic korkma.cok kolay bi islem.insallah sana sımsıkı tutunur:)
Moral cok onemli.asilmadan sonra moralini yuksek tut.
Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu yazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?