Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Dozu verseler demissin ya canim,doktora gitmeden kendin mi kullanmaya basladin.
Ben de herkes ampul mu tuketiyor diye soracaktim.sen benden once yazdin:)
ben sabah aksam 15 damla damlatiyorum agzima.
Tatlim dra gidip önce ölçüm yaptırdım benim değer 9 çıktı. Benim eski jinekolog iyi dedi dvit vermedi, bu konuda canan Karatay a güvenerek yükseltmeye karar verdim. Bu işin bi standarti yok gibi, değeri 20 olana gunasiri vermiş Dr, değeri 10 olana haftada bir vermiş... Karışık yani. Ben de ilk hafta haftada 1 ampul aldım sonra 15 günde 1 ampul daha aldım. Yani 1 ayda 3 ampul almış oldum. Ben de bir an önce dolsun diye acele ettim. Su an depo dolmuştur artık sanırım.

Aynen tatlim dediğin gibi, ben de o haine güveniyorum

Gunaydin canim.yanlis hatirlamiyorsam referans araligi 30-100 dü. Benim 11 cikmisti.1 aydir tüketiyorum iste.doktor damla verdi diye oyle baslamistim.ama burda hep ampul diye okudm sizlerden.olmazsa ampule donerim ben de.

Evet ben de canan hocadan duyup gidip baktirdim.gebelik isteyenler d vitaminine baktirsin diye cok vurguluyor.insallah bir faydasi olur canim.

Gunaydin arkadaslar.iyi pazarlar..klomen kullandim ben 5 gun..4 gecedir uyandigimda ensem terlemis bi sekilde uyaniyorum.malum fsh i menopozla birlikte andiklari icin korkuyorum menopozami giriyorum diye.terleme klomenden kaynaklanmis olabilir mi

Gunaydin arkadaslar.iyi pazarlar..klomen kullandim ben 5 gun..4 gecedir uyandigimda ensem terlemis bi sekilde uyaniyorum.malum fsh i menopozla birlikte andiklari icin korkuyorum menopozami giriyorum diye.terleme klomenden kaynaklanmis olabilir mi

Canim menopoz dusuncesini cikariyoruz aklimizdan,yok oyle bisey.evet erken menopoz dedi gittigimiz doktorlar belki ama bu dusunceyi aklimiza getirmiyoruz.
Ilactan kaynaklanmis olabilir.bunun cevabini doktorun verir ama kendini ilactan olduguna inandir.menopoz yyooooook:)
Ben de suan klomen kullaniyorum.bende boyle bisey olmadi ama her bunye farkli tabi.

Klomenden kaynaklanıyor bence aynısını yaşadım . 4 sefer kullandım 2sinde yaşadım sırtım soguk soguk terlerdi.

Klomenden kaynaklanıyor bence aynısını yaşadım . 4 sefer kullandım 2sinde yaşadım sırtım soguk soguk terlerdi.
Ben 3.kez kullaniyorum.bu sefer dozu artirdi dr.bir gun 3 bir gun 2 adet seklinde..ates basma vs olmuyor ama gece uyandigimda soylediginiz gibi soguk ter oluyor ensemden sirtima dogru.. cok tesekkur ederim bilgi icin

Ben femara kullandım, gece terlemem olmuştu özellikle başım ensem terliyordu uyurken.

levotiron kullanıyorum canım 50mg her sabah aç karna içiyorum ilkin 9.84tü diğer ay 3.14 olmuştu bir ay sonra kontrolüm var

Evet ben de canan hocadan duyup gidip baktirdim.gebelik isteyenler d vitaminine baktirsin diye cok vurguluyor.insallah bir faydasi olur canim.
İnşallah olur canım, ben çok inanıyorum vitaminlerin etkisine. Özellikle d vite. Ben de damla kullanacaktım, sağolsun moyaalitu boşver damla ile uğraşma ampul al deyince değerleri karşılaştırdmı, çok fark var damla ile günlerce uğraşıp 1 ampule denk getirene kadar ampul kirdim içtim. Karatay hocaya kalsa, iğnesini yaptırın diyor ve neredeyse gün aşırı veriyor iğneyi.

ay canım çok geçmiş olsun ya bununla atlatmışsınız şükür tavsiyem bol bol yoğurt yesin eşin

Çok geçmiş olsun

levotiron kullanıyorum canım 50mg her sabah aç karna içiyorum ilkin 9.84tü diğer ay 3.14 olmuştu bir ay sonra kontrolüm var

Canim dedim ya bu degerler degisken.onemli olan ilaclarini icmen aksatmadan.benim de 2 sene once gittigimde dusuk dozla baslatmislardi.25 mg ile baslamistim.sonra arttirdilar.
Ben ilaci ictikten en az 2 saat sonra kahvalti yapiyorum.

slm iyi pazarlar herkese
10 gundur klomen kullaniyordum cuma gunu 1tane yumurtam olusmus 19 mm dr estrofem ve catlatma ignesi verdi dun aksam kendim yaptim ignemi yarinda asilamami oluyorum hayirlisiyla
korku ve heyecan var kizlar insallah bu ay guzel haberler veririz birbirimize opuyorum herkesi

cok gecmis olsun

Evet canim.duydum igne dedigini.
Eslerinizin d vitaminlerine baktirdiniz mi,gerekli mi sizce?
Gecen gun baktirsak mi diye dusundum ama etkisi olur mu acaba?
Gecen sene gittigi ürolog destek olsun diye e vitamini vermisti,evicap iciyor.bir de ari sutu bal polen karisimi ve keciboynuzu özü.

Hadiii bakaliiiim buyuk gun gelmis.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.hic korkma.cok kolay bi islem.insallah sana sımsıkı tutunur:)
Moral cok onemli.asilmadan sonra moralini yuksek tut.
Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu yazsin.

Hadiii bakaliiiim buyuk gun gelmis.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.hic korkma.cok kolay bi islem.insallah sana sımsıkı tutunur:)
Moral cok onemli.asilmadan sonra moralini yuksek tut.
Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu yazsin.
amin canim hepimiz icin insallah Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…