Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Günaydın arkadaşlar rahim filmi çekilmeye gidiyorum acayip korkuyorum ve gerginin uyuyamadım . Normal devlet hastanesi çektircem oda beni korkutuyo . Dua ediin banaa inşallah rahat bi şekilde atlatırım ve sonuç iyi olur inşallah

Atlatırsın cnm ben de çektirdim yürüyerek eve döndüm, çok hafif adet sancısı gibi 1 dk bile surmeyen bi açı oluyor o kadar kolay gelsin

Saol bebisim aynen öyle yaptım bende, şimdi mayaladim sardim, bakalım akşama ne çıkacak.

Bugün kontrolüm vardı benim dr gecikince diğer dr baktı, diğeri 8 i 5 geçe ya da 10 geçe geliyor vızır vızır hastalarına bakıyor, benim ki 8:30 da geliyordu... İyi dedi böyle giderse perşembe alırız dedi, seni yarında çağırabiliriz dedi... B bursa83 özelden mesaj atmıştım görmedin sanırım...

Gunluk 30 damla aliyorum canim.doktor oyle verdi.
Yorumlaaaar kizlaaaar:)
Canim ampul dolduracak depoyu diye biliyorum, ben de aceleci bi tip olduğum için aşılama öncesi hemen fayda etsin diye hftada 1 ampul kirdim içtim. Ama görüyorum ki gün aşırı bile içen var. Bizim değerler az da değil yetersiz düzeyde olduğu için panik değer.

Günaydın kızzlarrr G gulbil10 canım çok geçmiş olsun, söylemeyi unutmuşsun doktora ama acaba ilaçlar test sonuçlarını etkilemiş olabilir mi bi sorsan keşke telefonla falan benim kafama takıldı moyaalitu canım sana da çok geçmiş olsun, neyseki ciddi bişey olmamış çok şükür ama bu işin peşini bırakmayın derim dava edin orayı B bursa_83 canım tedavin hayılrlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler verirsin bize bu ayy toprak-35 tatlım senin de aşılaman inşallah tutar güzel haberler verirsin bizee fshe2 cim senin de çoğu gitti azı kaldı bak bitti artık nerdeyse, inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın çok inanıyorummm ayy kızlarr valla bu ayyy en az 3 güzel haber alıcakmışız gibi hissediyorumm oleyyyy gelsin bebişlerrrrr

Korkma canim.rahat olmaya calis ki hemen bitsin.sonucun temiz cikar insallah.

tatlım çok saol inşallah topik bebekle dolsun inşallah :)

canım korkma geçen ay ben de anestezisiz çektirdim.. İşlem sırasında regl sancısı gibi bi sancı oluyo sonra hiçbişey olmamış gibi kalkıyosun yürüyerek çıkıp gidiyosun hiç korkmaaa
Ya ben bi iki yazı okudum da ondan gerildim. Bu çok acıyanlar farklı mı çektiriyo ne anlamadım ki

Ayy cok heyecanli.insallah cok kaliteli ve sana tutunacak yumurtalarin olusmustur:)
Canim senin msjindan 2 3 saat sonra cevap yazdim hemen.simdi bi daha kontrol ettim.bende gitmis gorunuyor.sen de bi daha kontrol et istersen.yoksa tekrar yollarim canim.

Ya ben bi iki yazı okudum da ondan gerildim. Bu çok acıyanlar farklı mı çektiriyo ne anlamadım ki
Canım demekki aşırı hassas bünyeler var bilemiyorum ama ben de hassasımdır normalde regl olunca bile ağrıdan bayılan biriyim .. inan bana, bana bişey olmadıysa kimseye hiçbişey olmaz ayrıca acı diye bişey yok sadece ağrı regl ağrısı gibi düşün.. Bence işleme girmeden 1 saat önce bi ağrı kesici alırsan çok daha az duyarsın

Sağol insallah güzel gecer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…