Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Sağol tatlım. Hormon sonuçlarımda bir sıkıntı çıkmadı. Ultrasonda görüldü. Kullandığım ilaçlar bu işi etkiler mi bilmiyorum. Önümüzdeki hafta tekrar soracağım.

Sağol tatlım. Hormon sonuçlarımda bir sıkıntı çıkmadı. Ultrasonda görüldü. Kullandığım ilaçlar bu işi etkiler mi bilmiyorum. Önümüzdeki hafta tekrar soracağım.
aynen yine de bi sor canım kimbilir belki bi etkisi varsa ya da en azından kendisinin vereceği ilaçlar da senin tedavi sürecini etkileyecektir belki iyce sanışmak lazım doktora..

insallah canim tesekkur ederim

Aminnnn canim insallah:) cok sagol. Hakkimizda hayirlisi insallah.igne vurunmuyorum sadece hap iciyorum ya ne ben ne esim tedavide oldugumuzun farkinda degiliz:) hatta aksam esime saka maka asilamalar dahil 5e basladik,farkinda misin diyorum.esim de ben de hic anlamadim diyor:)
Belki boylesi yani farkinda olmamak daha iyidir:)

Ben de inaniyorum,bu ay mutlu haberler gelecek.hadi kizlaaaar,deeeevaaaaam:)
Biz bunu basaracagiz allahin izniyle:)

aynen yine de bi sor canım kimbilir belki bi etkisi varsa ya da en azından kendisinin vereceği ilaçlar da senin tedavi sürecini etkileyecektir belki iyce sanışmak lazım doktora..
İlaç verecek misiniz diye sordum. Şimdilik ilaçlık yada ameliyatlık bir durumun yok, 6 ay sonra tekrar görüşelim dedi. İnşallah tedavimi olumsuz etkilemez. Bir de bu çıktı başıma

Siz özeldemi çektirmiştiniz

Evet canim.ilkini bursada ozelde ve anesteziyle,ikincisini de yeni tüp bebek doktorumun yonlendirmesiyle istanbulda ozelde ve anestezisiz cektirdim.ilk cektirdigim rapora gore rahimde kucukluk ve tuplerden birinin yarisindan sivi gecmemis gorunuyordu ama yeni doktorum muayenede rahimde bi sorun gormedigi icin bir daha cektirmemi istedi ve hakikaten tuplerin ikisi de acik cikti ve rahimde kucukluk de yokmus.
Iyiki ikinciyi cektirmisim ve bosuna anestezi almamisim.

İlaç verecek misiniz diye sordum. Şimdilik ilaçlık yada ameliyatlık bir durumun yok, 6 ay sonra tekrar görüşelim dedi. İnşallah tedavimi olumsuz etkilemez. Bir de bu çıktı başıma
Canım lütfen öyle deme Allah korusun tedavisi olmayan bi hastalık değil.. Buna da şükür, gerçekten de öyle demek lazım ,lütfen moralini bozma çünkü herşey moralle psşkolojiyle ilgili biliyosun.. Bence tedavilik bi durum olmaması çok pozitif bişey, belki de hiç o aşamaya geçmiyceksin morailini yüksek tut.. şu an senin bi amacın var.. İlk hedefimiz bebikkk.. bizi hiçbişey yıldıramaz unutmaaa

Ya ben bi iki yazı okudum da ondan gerildim. Bu çok acıyanlar farklı mı çektiriyo ne anlamadım ki

Canim herkesin aci esigi farkli,ondandir.vajinal muayeneyi cok zor yaptiranlarin yazdiklari olabilir o yorumlar.
Onlari okumamani tavsiye ederim canim:)
Onlari okuyunca bosuna gerilip onyargili olabiliyoruz.okuma bosver.
Rahat ol.

ben ağrı kesici ve kas gevşetici almıştım dr a söyleyince gülmüştü :) sizin bebeğiniz olur haftada iki defa çalışma yapın dedi, yanındaki teknisyende fsh ı 18 miş ama demişti, çok gırgır şamata geçmişti, örtüyü kapatınca dr peki ben nereden işlem yapayım demişti :)

üzülme tatlım belki de tiroid yüzünden olmuyordu gebelik, ya da belki hormon ilaçlarından kaynaklı oldu bu nodül, sen d vit depoları doldur gider o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…