Bebisim adetin 2. Günü başlanacak, adet bekliyorum henüz, kacirdin sen o kısmı sanırımno_name_ beybi nasılsınnn??? Klomenle imtihanın nasıl gidiyo var mı yan etki falan??
Ayy kanama oldu diye ben seni sanki adet olmuşsun gibi sanıyorumBebisim adetin 2. Günü başlanacak, adet bekliyorum henüz, kacirdin sen o kısmı sanırım
Sağol tatlım. Hormon sonuçlarımda bir sıkıntı çıkmadı. Ultrasonda görüldü. Kullandığım ilaçlar bu işi etkiler mi bilmiyorum. Önümüzdeki hafta tekrar soracağım.Günaydın kızzlarrrG gulbil10 canım çok geçmiş olsun, söylemeyi unutmuşsun doktora ama acaba ilaçlar test sonuçlarını etkilemiş olabilir mi bi sorsan keşke telefonla falan benim kafama takıldı @moyaalitu canım sana da çok geçmiş olsun, neyseki ciddi bişey olmamış çok şükür ama bu işin peşini bırakmayın derim dava edin orayı B bursa_83 canım tedavin hayılrlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler verirsin bize bu ayy toprak-35 tatlım senin de aşılaman inşallah tutar güzel haberler verirsin bizee fshe2 cim senin de çoğu gitti azı kaldı bak bitti artık nerdeyse, inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın çok inanıyorummm ayy kızlarr valla bu ayyy en az 3 güzel haber alıcakmışız gibi hissediyorumm oleyyyy gelsin bebişlerrrrr
Kanama bitti neyseki cnm, bakalım adet ne zaman gelecek. Dr bu ay geç gelir düzenin bozuldu dedi, gelince gideceğim. Şimdilik kur ve vitaminler tam gaz devamAyy kanama oldu diye ben seni sanki adet olmuşsun gibi sanıyorum
Cnm Kaan beyle nasıl gidiyor ? Ne asamadasiniz ?Sağol tatlım. Hormon sonuçlarımda bir sıkıntı çıkmadı. Ultrasonda görüldü. Kullandığım ilaçlar bu işi etkiler mi bilmiyorum. Önümüzdeki hafta tekrar soracağım.
aynen yine de bi sor canım kimbilir belki bi etkisi varsa ya da en azından kendisinin vereceği ilaçlar da senin tedavi sürecini etkileyecektir belki iyce sanışmak lazım doktora..Sağol tatlım. Hormon sonuçlarımda bir sıkıntı çıkmadı. Ultrasonda görüldü. Kullandığım ilaçlar bu işi etkiler mi bilmiyorum. Önümüzdeki hafta tekrar soracağım.
insallah canim tesekkur ederimGünaydın kızzlarrrG gulbil10 canım çok geçmiş olsun, söylemeyi unutmuşsun doktora ama acaba ilaçlar test sonuçlarını etkilemiş olabilir mi bi sorsan keşke telefonla falan benim kafama takıldı @moyaalitu canım sana da çok geçmiş olsun, neyseki ciddi bişey olmamış çok şükür ama bu işin peşini bırakmayın derim dava edin orayı B bursa_83 canım tedavin hayılrlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler verirsin bize bu ayy toprak-35 tatlım senin de aşılaman inşallah tutar güzel haberler verirsin bizee fshe2 cim senin de çoğu gitti azı kaldı bak bitti artık nerdeyse, inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın çok inanıyorummm ayy kızlarr valla bu ayyy en az 3 güzel haber alıcakmışız gibi hissediyorumm oleyyyy gelsin bebişlerrrrr
Günaydın kızzlarrrG gulbil10 canım çok geçmiş olsun, söylemeyi unutmuşsun doktora ama acaba ilaçlar test sonuçlarını etkilemiş olabilir mi bi sorsan keşke telefonla falan benim kafama takıldı @moyaalitu canım sana da çok geçmiş olsun, neyseki ciddi bişey olmamış çok şükür ama bu işin peşini bırakmayın derim dava edin orayı B bursa_83 canım tedavin hayılrlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler verirsin bize bu ayy toprak-35 tatlım senin de aşılaman inşallah tutar güzel haberler verirsin bizee fshe2 cim senin de çoğu gitti azı kaldı bak bitti artık nerdeyse, inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın çok inanıyorummm ayy kızlarr valla bu ayyy en az 3 güzel haber alıcakmışız gibi hissediyorumm oleyyyy gelsin bebişlerrrrr
maşallah canım devam devamm kürlere :) Her geçen gün daha sağlıkla uyanmaya devammmmKanama bitti neyseki cnm, bakalım adet ne zaman gelecek. Dr bu ay geç gelir düzenin bozuldu dedi, gelince gideceğim. Şimdilik kur ve vitaminler tam gaz devam
İlaç verecek misiniz diye sordum. Şimdilik ilaçlık yada ameliyatlık bir durumun yok, 6 ay sonra tekrar görüşelim dedi. İnşallah tedavimi olumsuz etkilemez. Bir de bu çıktı başımaaynen yine de bi sor canım kimbilir belki bi etkisi varsa ya da en azından kendisinin vereceği ilaçlar da senin tedavi sürecini etkileyecektir belki iyce sanışmak lazım doktora..
Siz özeldemi çektirmiştiniz
Şu an ilaç vitamin kullanmaya devam ediyorum tatlım.Cnm Kaan beyle nasıl gidiyor ? Ne asamadasiniz ?
Canım lütfen öyle deme Allah korusun tedavisi olmayan bi hastalık değil.. Buna da şükür, gerçekten de öyle demek lazım ,lütfen moralini bozma çünkü herşey moralle psşkolojiyle ilgili biliyosun.. Bence tedavilik bi durum olmaması çok pozitif bişey, belki de hiç o aşamaya geçmiyceksin morailini yüksek tut.. şu an senin bi amacın var.. İlk hedefimiz bebikkk.. bizi hiçbişey yıldıramaz unutmaaaİlaç verecek misiniz diye sordum. Şimdilik ilaçlık yada ameliyatlık bir durumun yok, 6 ay sonra tekrar görüşelim dedi. İnşallah tedavimi olumsuz etkilemez. Bir de bu çıktı başıma
Ya ben bi iki yazı okudum da ondan gerildim. Bu çok acıyanlar farklı mı çektiriyo ne anlamadım ki
ben ağrı kesici ve kas gevşetici almıştım dr a söyleyince gülmüştü :) sizin bebeğiniz olur haftada iki defa çalışma yapın dedi, yanındaki teknisyende fsh ı 18 miş ama demişti, çok gırgır şamata geçmişti, örtüyü kapatınca dr peki ben nereden işlem yapayım demişti :)Canım demekki aşırı hassas bünyeler var bilemiyorum ama ben de hassasımdır normalde regl olunca bile ağrıdan bayılan biriyim.. inan bana, bana bişey olmadıysa kimseye hiçbişey olmaz ayrıca acı diye bişey yok sadece ağrı regl ağrısı gibi düşün.. Bence işleme girmeden 1 saat önce bi ağrı kesici alırsan çok daha az duyarsın
insallah canim tesekkur ederim
bu klomeni aylardır bana vermiyen doktorlara içimden .............. reglin 5. günü başlayanlarda var onlar pko lu falan mı acaba?Bebisim adetin 2. Günü başlanacak, adet bekliyorum henüz, kacirdin sen o kısmı sanırım
yarasın şifa olsun :)Evet kızlar kargom gelmiş bugün qoenzim q10 e başlıyorum, şifa olsun insallahhhj
üzülme tatlım belki de tiroid yüzünden olmuyordu gebelik, ya da belki hormon ilaçlarından kaynaklı oldu bu nodül, sen d vit depoları doldur gider o...İlaç verecek misiniz diye sordum. Şimdilik ilaçlık yada ameliyatlık bir durumun yok, 6 ay sonra tekrar görüşelim dedi. İnşallah tedavimi olumsuz etkilemez. Bir de bu çıktı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?