Aneztezili çektirsem zararı ne acaba
Nodüllerin yok olma ihtimali var mı?üzülme tatlım belki de tiroid yüzünden olmuyordu gebelik, ya da belki hormon ilaçlarından kaynaklı oldu bu nodül, sen d vit depoları doldur gider o...
Nodüllerin yok olma ihtimali var mı?
küçülebiliyor ...Nodüllerin yok olma ihtimali var mı?
Tek sorunum tedavime engel olur mu? Haklısın tatlım, moralimi bozmamam lazım. Her gün dereotu yemeye başladım. İnşallah faydası olur, ilaç tedavisine gerek kalmaz. Pes etmek yok, sonuna kadar gitmek var.Canım lütfen öyle deme Allah korusun tedavisi olmayan bi hastalık değil.. Buna da şükür, gerçekten de öyle demek lazım ,lütfen moralini bozma çünkü herşey moralle psşkolojiyle ilgili biliyosun.. Bence tedavilik bi durum olmaması çok pozitif bişey, belki de hiç o aşamaya geçmiyceksin morailini yüksek tut.. şu an senin bi amacın var.. İlk hedefimiz bebikkk.. bizi hiçbişey yıldıramaz unutmaaa
yok canim 1gibi olacak cok heyecanliyim yaa atlatsam bi hayirlisiyla :)Oldu mu canim asilaman?
İnşallah canım. Elimden geleni yapacağım.küçülebiliyor ...
bu klomeni aylardır bana vermiyen doktorlara içimden .............. reglin 5. günü başlayanlarda var onlar pko lu falan mı acaba?
Tek sorunum tedavime engel olur mu? Haklısın tatlım, moralimi bozmamam lazım. Her gün dereotu yemeye başladım. İnşallah faydası olur, ilaç tedavisine gerek kalmaz. Pes etmek yok, sonuna kadar gitmek var.İyi ki varsın, iyi ki varsınız
yok canim 1gibi olacak cok heyecanliyim yaa atlatsam bi hayirlisiyla :)
Dr un şimdilik ilaçlık bir durumun yok dediği ilaçlar tiroit mi yada ne tür bir ilaç hiç bilmiyorum canım. İnşallah bilmeme gerek kalmaz. Şimdiye kadar hiç kullanmadım.Ilac tedavisi dedigin tiroid ilaclari mi canim.
Ben klomene de fameraya da hep 5. gün başladım.. 3 ay kullandım 3ünde de aynı gün başlattı doktorlarBen o kadar kisiden duydum ki cocuk isteyenlere hemen klomen verildigini ama iste bilemiyosun canim neye gore degerlendirdigini doktorlarin.
3. 4. gunler de baslayanlar var tedaviye ama 5i duymamistim o yuzden bilemiyorum pko ile ilgisi var mi.
Hepimize inşallah tatlimnnyarasın şifa olsun :)
Bozma sakin moralini tatlim, keciboynuzu pekmezinin de iyi geldiğini duymuştum bir bak istersenTek sorunum tedavime engel olur mu? Haklısın tatlım, moralimi bozmamam lazım. Her gün dereotu yemeye başladım. İnşallah faydası olur, ilaç tedavisine gerek kalmaz. Pes etmek yok, sonuna kadar gitmek var.İyi ki varsın, iyi ki varsınız
Her sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı tüketiyorum. Keçi boynuzunu duymamıştım. İnşallah bir faydasını görürüm kuzum.Bozma sakin moralini tatlim, keciboynuzu pekmezinin de iyi geldiğini duymuştum bir bak istersen
Dr un çok güzel konuşmuş. Birçok dr gibi seni hemen tüp bebeğe yönlendirmemiş. Tatlım bencede hiçbir yöntemin garantisi yok. İnşallah hiçbirine gerek kalmaz da doğal yollardan hamiş kalırsın.Kızlar bu arada ben de size güzel haberler vereyim biraz :) Cuma günü kontrole gittim sağda oldukça büyümüş 3 folikül, solda 1 dağılmış(yani çatlamış) folikül gördü doktor.. Sonuçlarıma gelince amh 1,53 e nasıl yükselir diye sordum.. Önceki tahlillerde de en sonuncu hariç hep 1,5 miş dedi (yaklaşık 1,5 yıldır) demekki geçen seferkinde bi sıkıntı olmuş dedi.. Bazen böyle şeylerle karşılaşıyoruz dedi.. ağustosa kadar bekleyebilirmiyim menapoz korkusu olmadan dedim.. İstersen diğer ağustosa kadar bile bekleyebilirsin dediDeğerlerin gayet güzel o zamana kadar olucağını düşünüyorum ama eğer tedavi düşünürsen de tüp bebeğe girme hemen dedi.. aşılama dene dedi.. Ben dedimki aşılamanın bi garantisi yok diye tüp düşündüm falan.. Hiçbirinin bi garantisi yoktur dedi :) Ama tedaviye her zaman en alt kademeden başlanır dedi.. Neden onu denemeden diğer yönteme geçesinki çok saçma dedi.. O zaman ağustostan sonra görüşürüz hocam dedim ayrılırken.. Git bi daha gelme o zamana kadar da dedi
süper.. sen eşine takviye yap yeter tatlım :)Kızlar bu arada ben de size güzel haberler vereyim biraz :) Cuma günü kontrole gittim sağda oldukça büyümüş 3 folikül, solda 1 dağılmış(yani çatlamış) folikül gördü doktor.. Sonuçlarıma gelince amh 1,53 e nasıl yükselir diye sordum.. Önceki tahlillerde de en sonuncu hariç hep 1,5 miş dedi (yaklaşık 1,5 yıldır) demekki geçen seferkinde bi sıkıntı olmuş dedi.. Bazen böyle şeylerle karşılaşıyoruz dedi.. ağustosa kadar bekleyebilirmiyim menapoz korkusu olmadan dedim.. İstersen diğer ağustosa kadar bile bekleyebilirsin dediDeğerlerin gayet güzel o zamana kadar olucağını düşünüyorum ama eğer tedavi düşünürsen de tüp bebeğe girme hemen dedi.. aşılama dene dedi.. Ben dedimki aşılamanın bi garantisi yok diye tüp düşündüm falan.. Hiçbirinin bi garantisi yoktur dedi :) Ama tedaviye her zaman en alt kademeden başlanır dedi.. Neden onu denemeden diğer yönteme geçesinki çok saçma dedi.. O zaman ağustostan sonra görüşürüz hocam dedim ayrılırken.. Git bi daha gelme o zamana kadar da dedi
ben ilk tüp bebek denemesinden o yüzden vazgeçmiştim %40 şansın demişti ama garantisi yok çok zahmetli ve pahalı diye.. sonra da takviyelerim boşa gitmesin dedim bir de işte bir sene sonra pişman olmayayım dedim, çünkü geçen sene iyi bir doktora klomen ile yumi takibi yaptırmadığıma pişmanım hoş gerçi işe yaramayacaktı belki ama neredeyse bir buçuk sene öyle geçti gitti ...Dr un çok güzel konuşmuş. Birçok dr gibi seni hemen tüp bebeğe yönlendirmemiş. Tatlım bencede hiçbir yöntemin garantisi yok. İnşallah hiçbirine gerek kalmaz da doğal yollardan hamiş kalırsın.
kaçıncı gündeydin?Kızlar bu arada ben de size güzel haberler vereyim biraz :) Cuma günü kontrole gittim sağda oldukça büyümüş 3 folikül, solda 1 dağılmış(yani çatlamış) folikül gördü doktor.. Sonuçlarıma gelince amh 1,53 e nasıl yükselir diye sordum.. Önceki tahlillerde de en sonuncu hariç hep 1,5 miş dedi (yaklaşık 1,5 yıldır) demekki geçen seferkinde bi sıkıntı olmuş dedi.. Bazen böyle şeylerle karşılaşıyoruz dedi.. ağustosa kadar bekleyebilirmiyim menapoz korkusu olmadan dedim.. İstersen diğer ağustosa kadar bile bekleyebilirsin dediDeğerlerin gayet güzel o zamana kadar olucağını düşünüyorum ama eğer tedavi düşünürsen de tüp bebeğe girme hemen dedi.. aşılama dene dedi.. Ben dedimki aşılamanın bi garantisi yok diye tüp düşündüm falan.. Hiçbirinin bi garantisi yoktur dedi :) Ama tedaviye her zaman en alt kademeden başlanır dedi.. Neden onu denemeden diğer yönteme geçesinki çok saçma dedi.. O zaman ağustostan sonra görüşürüz hocam dedim ayrılırken.. Git bi daha gelme o zamana kadar da dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?