- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
ayy inşallahh canımmmDr un çok güzel konuşmuş. Birçok dr gibi seni hemen tüp bebeğe yönlendirmemiş. Tatlım bencede hiçbir yöntemin garantisi yok. İnşallah hiçbirine gerek kalmaz da doğal yollardan hamiş kalırsın.
ayy o iş zor işte ama önümüzdeki ay bi sinsilik yapmayı planlıyorum hahahahahsüper.. sen eşine takviye yap yeter tatlım :)
9. gündü canım.. Test de yaptım sonra.. c.tsi pik çıktı.. Dün akşam üstü yine eşite yakın çıktı ama biraz açılmaya başlamış gbiydi sanki çatlamıştı çalışmalar yapıldı tabi 9 ve 11 günler :)kaçıncı gündeydin?
ben bizimkine c.tesi d vit ampul içirdim, folbiol veriyorum 3 gündür keçiboynuzuna zorluyorum ama ben onun üzerine iki kavanoz bitirdim :)ayy o iş zor işte ama önümüzdeki ay bi sinsilik yapmayı planlıyorum hahahahah
Boşa geçen seneler bizden değil tatlım. Bundan sonra artık önümüze bakacağız. İnşallah bu tedavinde hamiş kalacaksın.ben ilk tüp bebek denemesinden o yüzden vazgeçmiştim %40 şansın demişti ama garantisi yok çok zahmetli ve pahalı diye.. sonra da takviyelerim boşa gitmesin dedim bir de işte bir sene sonra pişman olmayayım dedim, çünkü geçen sene iyi bir doktora klomen ile yumi takibi yaptırmadığıma pişmanım hoş gerçi işe yaramayacaktı belki ama neredeyse bir buçuk sene öyle geçti gitti ...
hadi hayırlısı o zaman :) ilk haber senden gelsin peşine hepimiz takılalım :) ay en uğurlu topik seçilelim sonra :)9. gündü canım.. Test de yaptım sonra.. c.tsi pik çıktı.. Dün akşam üstü yine eşite yakın çıktı ama biraz açılmaya başlamış gbiydi sanki çatlamıştı çalışmalar yapıldı tabi 9 ve 11 günler :)
Ben yemeklerine falan katmayı planlıyorumben bizimkine c.tesi d vit ampul içirdim, folbiol veriyorum 3 gündür keçiboynuzuna zorluyorum ama ben onun üzerine iki kavanoz bitirdim :)
hepimiz hepimizz güzel haberler verelimm inşallahhhhhadi hayırlısı o zaman :) ilk haber senden gelsin peşine hepimiz takılalım :) ay en uğurlu topik seçilelim sonra :)
biraz da o zamanlar çok önemsemedim daha önce hızlı gebe kalan biri olduğumdan, hayırlısı artık, Allah çabalarımızın karşılığını hayırlısı ile versin inşallahBoşa geçen seneler bizden değil tatlım. Bundan sonra artık önümüze bakacağız. İnşallah bu tedavinde hamiş kalacaksın.
zeytinyağı gibi kat gitsin anlamaz, vitamini de antiaging dersin :)Ben yemeklerine falan katmayı planlıyorumBu dvit acaba acı bişey mi çorbaya falan döksem nasıl olur
Her şerde bir hayır vardır. Hayırlısı böyleymiş canım. Amin inşallah rabbimin ol dediği kullardan oluruz.biraz da o zamanlar çok önemsemedim daha önce hızlı gebe kalan biri olduğumdan, hayırlısı artık, Allah çabalarımızın karşılığını hayırlısı ile versin inşallah
Ohh süper süperr kasenin üstüne döküveririm o zaman üstüne yağ yakmışım gibi olur çorbanınzeytinyağı gibi kat gitsin anlamaz, vitamini de antiaging dersin :)
Ben klomene de fameraya da hep 5. gün başladım.. 3 ay kullandım 3ünde de aynı gün başlattı doktorlar
Bazı kişilere 2. gün de başlatabiliyolarmış ama bunu neye göre belirliyolar hiç bilmiyorum canım.. Belki adet döngüsü belki doktorun yaklaşım şekli tarzı falan ama vardır bi bildikleri mutlaka :)Dogrudur canim. Ben de yeni tanistigim icin klomenle cok bilgim yok:)
Ben de 3te basladim.
Kızlar bu arada ben de size güzel haberler vereyim biraz :) Cuma günü kontrole gittim sağda oldukça büyümüş 3 folikül, solda 1 dağılmış(yani çatlamış) folikül gördü doktor.. Sonuçlarıma gelince amh 1,53 e nasıl yükselir diye sordum.. Önceki tahlillerde de en sonuncu hariç hep 1,5 miş dedi (yaklaşık 1,5 yıldır) demekki geçen seferkinde bi sıkıntı olmuş dedi.. Bazen böyle şeylerle karşılaşıyoruz dedi.. ağustosa kadar bekleyebilirmiyim menapoz korkusu olmadan dedim.. İstersen diğer ağustosa kadar bile bekleyebilirsin dediDeğerlerin gayet güzel o zamana kadar olucağını düşünüyorum ama eğer tedavi düşünürsen de tüp bebeğe girme hemen dedi.. aşılama dene dedi.. Ben dedimki aşılamanın bi garantisi yok diye tüp düşündüm falan.. Hiçbirinin bi garantisi yoktur dedi :) Ama tedaviye her zaman en alt kademeden başlanır dedi.. Neden onu denemeden diğer yönteme geçesinki çok saçma dedi.. O zaman ağustostan sonra görüşürüz hocam dedim ayrılırken.. Git bi daha gelme o zamana kadar da dedi
Ayy gelsin gelsin inşallah tedavili tedavisiz bi şekilde gelsin de nasıl gelirse gelsinCok guzel canim:)
Yaz geliyor,hava iyi olunca insanin morali ve motivasyonu da daha iyi olur.
Kafalar rahatlasin,bebisler kendiliginden gelsin:)
Bazı kişilere 2. gün de başlatabiliyolarmış ama bunu neye göre belirliyolar hiç bilmiyorum canım.. Belki adet döngüsü belki doktorun yaklaşım şekli tarzı falan ama vardır bi bildikleri mutlaka :)
inşallah bebeğim, bir şey çıkmayacak inan bana, rahat ol sen...Her sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı tüketiyorum. Keçi boynuzunu duymamıştım. İnşallah bir faydasını görürüm kuzum.
Ayy gelsin gelsin inşallah tedavili tedavisiz bi şekilde gelsin de nasıl gelirse gelsin
canım eşin d vit değerine baktırdı mı, yoksa önlem olsun diye mi içirdin? ben de içireceğim de, henüz baktıramadık, bakılmadan içirsem mi kiben bizimkine c.tesi d vit ampul içirdim, folbiol veriyorum 3 gündür keçiboynuzuna zorluyorum ama ben onun üzerine iki kavanoz bitirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?