Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Boşa geçen seneler bizden değil tatlım. Bundan sonra artık önümüze bakacağız. İnşallah bu tedavinde hamiş kalacaksın.

hadi hayırlısı o zaman :) ilk haber senden gelsin peşine hepimiz takılalım :) ay en uğurlu topik seçilelim sonra :)

Boşa geçen seneler bizden değil tatlım. Bundan sonra artık önümüze bakacağız. İnşallah bu tedavinde hamiş kalacaksın.
biraz da o zamanlar çok önemsemedim daha önce hızlı gebe kalan biri olduğumdan, hayırlısı artık, Allah çabalarımızın karşılığını hayırlısı ile versin inşallah

biraz da o zamanlar çok önemsemedim daha önce hızlı gebe kalan biri olduğumdan, hayırlısı artık, Allah çabalarımızın karşılığını hayırlısı ile versin inşallah
Her şerde bir hayır vardır. Hayırlısı böyleymiş canım. Amin inşallah rabbimin ol dediği kullardan oluruz.

Dogrudur canim. Ben de yeni tanistigim icin klomenle cok bilgim yok:)
Ben de 3te basladim.
Bazı kişilere 2. gün de başlatabiliyolarmış ama bunu neye göre belirliyolar hiç bilmiyorum canım.. Belki adet döngüsü belki doktorun yaklaşım şekli tarzı falan ama vardır bi bildikleri mutlaka :)

Cok guzel canim:)
Yaz geliyor,hava iyi olunca insanin morali ve motivasyonu da daha iyi olur.
Kafalar rahatlasin,bebisler kendiliginden gelsin:)

ben bizimkine c.tesi d vit ampul içirdim, folbiol veriyorum 3 gündür keçiboynuzuna zorluyorum ama ben onun üzerine iki kavanoz bitirdim :)
canım eşin d vit değerine baktırdı mı, yoksa önlem olsun diye mi içirdin? ben de içireceğim de, henüz baktıramadık, bakılmadan içirsem mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…