İnşallah fıstığım. Sabah akşam dereotu da tüketiyorum.inşallah bebeğim, bir şey çıkmayacak inan bana, rahat ol sen...
canım olumsuz bir şey çıkmayacak inan bana, kaan bey çok profesyonel bi dr, sıkıntı olacak olsaydı bununlailgili mutlaka bir şeyler sezer ve söylerdi..neticede o bir şey söylemedi değil mi?İnşallah fıstığım. Sabah akşam dereotu da tüketiyorum.
Söylemedi canım. Çünkü bu tedaviye başlamadan önce benden tsh testi istedi. Normal çıktı. Tedaviye başladı. Ben cuma günü endokrin uzmanına gittim. Tsh yine normal çıktı. Guatr sorunu ultrason görüntüsünde ortaya çıktı. Ultrasonda bakılmasaydı belli olmayacaktı.canım olumsuz bir şey çıkmayacak inan bana, kaan bey çok profesyonel bi dr, sıkıntı olacak olsaydı bununlailgili mutlaka bir şeyler sezer ve söylerdi..neticede o bir şey söylemedi değil mi?
gizli guatr falan mı ki... ? hiç de anlamıyorum guatrdan ama inşallah bir an önce atlat şu durumu...Söylemedi canım. Çünkü bu tedaviye başlamadan önce benden tsh testi istedi. Normal çıktı. Tedaviye başladı. Ben cuma günü endokrin uzmanına gittim. Tsh yine normal çıktı. Guatr sorunu ultrason görüntüsünde ortaya çıktı. Ultrasonda bakılmasaydı belli olmayacaktı.
Çeşidini bilmiyorum canım. Çok çeşidi varmış. Atlatmak için elimden geleni yapacağım tatlım.gizli guatr falan mı ki... ? hiç de anlamıyorum guatrdan ama inşallah bir an önce atlat şu durumu...
baktırmadı, yumurtayı falan bol tüketir hep et yer neredeyse, dedim ki 100 olacak hali yok nasılsa bir ampulden birşey olmaz ama düşükse tedavi öncesi işe yarayabilircanım eşin d vit değerine baktırdı mı, yoksa önlem olsun diye mi içirdin? ben de içireceğim de, henüz baktıramadık, bakılmadan içirsem mi ki
kızlaararrrr, şimdi okuyup araştırıyorum da drlar hep erkeklerede vermiş koenzim...sizinkiler içiyor mu?
fazla gelmez biri antioksidan diğeri vitamin tatlımKızlar şimdi bundan günde 1 mi ? Bi defshe2 cnm sence supradynle kullanmalı mıyım? Kızlar supradyn iciyorum ya, fazla gelmez di mi hepsi ?Eki Görüntüle 1824739
niye endokrine gitmiştin neden şüphelenmiştin?Söylemedi canım. Çünkü bu tedaviye başlamadan önce benden tsh testi istedi. Normal çıktı. Tedaviye başladı. Ben cuma günü endokrin uzmanına gittim. Tsh yine normal çıktı. Guatr sorunu ultrason görüntüsünde ortaya çıktı. Ultrasonda bakılmasaydı belli olmayacaktı.
benim ki içmiyor ama çok inanıyor coenzim bitince hemen alalım demişti ben sallamıştım bir ay sonra doktor çok vurguladı aldım tekrar...kızlaararrrr, şimdi okuyup araştırıyorum da drlar hep erkeklerede vermiş koenzim...sizinkiler içiyor mu?
çok saol canım devam o haldefazla gelmez biri antioksidan diğeri vitamin tatlım
fshe2 B bursa_83 şimdi topikleri okuyorum da başkent ankarada göğşen diye bi dr varmış sanırım o hep erkeklere de içirtmiş de o sebeple dedim ne yapsak eşlere de içirmeli miki?
bu arada bugün eşime de hemen bi dvit ampul içireceğim, dediğin gibi 100 ün üstünde değildir ya, zaten toksik değer için 150 üstü diyorlar
Duydum o hocanin adini.
Ben de icireyim.1 ampulden biseycik olmaz:)
ben o doktordan randevu almıştım ama gitmedim fsh 12 nin altında istiyormuş onlar benim düşmedi... orada 5 saate kadar bekleniyormuş ben beklemiyorum erken gittiğim için bekliyorum sadece... erkek infertilitesinde veriyor olabilir montecim senin eşinin değerleri iyi bence kaç aydır keçiboynuzu multivitamin de alıyor ama sen bilirsin faydası olur zararı olmaz antiaging gençleştirir...fshe2 B bursa_83 şimdi topikleri okuyorum da başkent ankarada göğşen diye bi dr varmış sanırım o hep erkeklere de içirtmiş de o sebeple dedim ne yapsak eşlere de içirmeli miki?
bu arada bugün eşime de hemen bi dvit ampul içireceğim, dediğin gibi 100 ün üstünde değildir ya, zaten toksik değer için 150 üstü diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?