Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

vallahi bilemedim ne yapacağımı, kk da araştırınca eşler de hep içmiş..topu tüfeği 1 yumi için uğraşıyoruz altın yumurtayı yakalasak derdindeyim, iki taraf da sağlıklı ve kontrollü olursa belki her şey çok daha iyi olur diye düşünüyorum, kafam çok karışık çoook

Bu coenzimleri,omega 3 leri doktora gidince sorayim,oyle icelim.
bunları doktorlar da içiyor :) ben solg.. aldım bunda omega 3 yok onu da ton balığı ile kapatayım bare.. bir de coenzimi akşam alıyordum ben karatay ana yemekten sonra demiş, zeytinyağıda içeyim üstüne.. eleviti sabah alıyorum daha enerjik olayım diye, folbiolü de perşembe pazar günleri, her akşam bir bardak yeşil çay içiyorum, bu arada kızlar her akşam kabak çekirdeği ve antep fıstığı yiyordum faydası olmuş rahimim içün.... elma, armut, havuç ta yiyorum

ben de her sabah arısütü bal,polen, z.yağlı kuru incir, 5 adet fındık, yiyorum, hayıt içiyorum

kahvaltıda bugün 3 adet yedim yumurtayı rafadan, 5 zeytin, 5 fındık 1 çaybardağı süt ve 1 dilim tam yağlı peynir yedim...saat 8 gibiydi galiba, şu ana kadar sadece su içiyorum hiç acıkmadım. akşama da 2 çatal ton balığı yiyeceğim, yoğurdum tutarsa ev yoğurdu, bi de tavuk suyuna nohut, bulgur, tavuk eti, domates,biber,bol nane, karabiberli bi çorba yaptım 1 kase de 5 gibi bunları yiyeceğim.bu hafta iyice kontrollü olmaya kararlıyım...

hergün folidoce içiyorum,supradyn ve bugün de koenzime başladım bakalım nereye varacak bu iş..bi de akşamları testere dişli aslanpençesi içiyorum regle kadar içeyim diyorum

antep fıstığını duymuştum çok faydalı diye....

:) :)
Canim ben pimpirik hastalardanim.doktor ic sorun olmaz diyecek,ben o cumleyi duyacagim,oyle icerim:) :)
Yiyeceklerden almaya calisiyorum ama vitaminler de takviye tabiki.

:) :)
Canim ben pimpirik hastalardanim.doktor ic sorun olmaz diyecek,ben o cumleyi duyacagim,oyle icerim:) :)
Yiyeceklerden almaya calisiyorum ama vitaminler de takviye tabiki.
keşke yiyeceklerden alıyor olabilseydik ben de yıllardır ağzıma ilaç sokmazdım ama okudukça gördüm ki bu vitaminler yiyeceklerden alınamıyor maalesef, yani gerekli dozun çook altında kalıyor

benim eksiğim yumurta eskiden çok yerdim ve hiçbir sorunum yoktu, bir sebepten bıraktım sonra kemik sorunları mı dersin her sorun başladı bende...

keşke yiyeceklerden alıyor olabilseydik ben de yıllardır ağzıma ilaç sokmazdım ama okudukça gördüm ki bu vitaminler yiyeceklerden alınamıyor maalesef, yani gerekli dozun çook altında kalıyor
çok haklısın monte kaç kasa meyve sebze yemek gerek bunları elde etmek için zaten depolar bir dolsun ondan sonra sağlıklı dengeli beslenir spor yaparsak ta idare edebiliriz.

Tamam canim sorup cevabi yazarim persembe:)
çok saol canım süppersin..jinekologlar pek önemsemiyor bu vitamin olayını ya da dün eşimle konuşuyoruz dedi ki," jinekolog sana dvit , b12, koenzim vs takviyesi önermez çünkü sen potansiyel bi tüp bebek hastasısın onun için sen para demeksin, o zaman tüp merkezleri nasıl para kazanacak,"

sektör çok acayip, ve sektörden deli paralar götürüyorlar o sebeple vermiyor drlar bence bize bu takviyeleri. tüp doktorları veriyor sadece onlar da başarı oranlarını arttırmak için... yapılması gereken gerçekten de bu vitamin takviyelerini kullanmak diye düşünüyorum...arada çıkan karatay hoca gibi "hainler" bizleri aydınlatıyorlar....

benim eksiğim yumurta eskiden çok yerdim ve hiçbir sorunum yoktu, bir sebepten bıraktım sonra kemik sorunları mı dersin her sorun başladı bende...
mümkün olduğunca yemeye çalış tatlım karatay günde içiniz alıyorsa 10 tane bile yiyebilirsiniz diyor... belki omlet falan yapabilirsin.. menemen vs sevdiğin bi şekli varsa hayatına geri sokmaya çalış bence...

Ben de sabah ari sutu bal polen,esim de yiyor.
Sıkı bir kahvalti yapiyoruz icinde ceviz,findik,badem ,cekirdekli siyah uzum olan.sonra ilaclar.bikac saat sonra meyve.aksamlari artik pirinc pilavini biraktik.ayda 1 defa anca. Bol marullu,rokali,tereli,havuclu,ton balikli salata.yemekten sonra bisey yok.

Bir de avokado iyiymis. Gunde yarim ama.

ben ton balığını haftada 2 kez 160 grdan yiyordum yağı süzülmüş... bugün şuna karar verdim her gün 2 çatal yiyeyim diyorum, cumartesileri de fırında taze bi balık yerim böylece her gün omega 3 almış olurum..miktarından çok sürekliliği daha önemli gibi geliyor ama emin de olamıyorum

Sen de sagol canim.
Valla helal olsun kadina.tek basina savas verdi ve tereyagini kabul ettirdi:)
Mantikli geliyor canan hocanin dedikleri.annem de karatayci.kitabi bile var:)
Bak aklima geldi simdi.gidince bakayim anneme.belki biseyler okurum faydali,yazarim.
Esinin dedigi de mantikli. Ay canim bilmiyorum ya,ne icsek ne yesek,tırlatacagiz,az kaldi :) :) :)

çok haklısın monte kaç kasa meyve sebze yemek gerek bunları elde etmek için zaten depolar bir dolsun ondan sonra sağlıklı dengeli beslenir spor yaparsak ta idare edebiliriz.
aynen öyle tatlım...günlük dvitamini ihtiyacını karşılamak için kaç bidon süt içmeli yazıyordu geçen gün, anladım ki, süt içiyorum yumurta yiyorum diyerek depoları dolu sanmak hataymış...hele ben acayip tüketirim süt yumurta, güneşte gezerim çok sık, çıka çıka dvit değerim 9 çıktı!!!!!

Ben de salatalara koyuyorum tonu.
Somon ve uskumru da yemeliymisiz soguk su baliklarindan ama ben bu 2 sini yemedim.tadi nasil bilmiyorum.

gerçekten az kaldı tırlatmaya... inşallah başarıya ulaşırız tatlım...

karataya ben çok güveniyorum geçmişte çok güzel kilo verdim karatayla şimdi yine başlayacağım... ben de karataycıyım aslında, beslenme taktikleri çok mantıklı geliyor bana da...

Ben de salatalara koyuyorum tonu.
Somon ve uskumru da yemeliymisiz soguk su baliklarindan ama ben bu 2 sini yemedim.tadi nasil bilmiyorum.
somon güzel olur ben fırın poşetine koyuyorum somonu, üzerine limon dilimi, hafif z.yağı, bazen sarımsak da atıyorum içine, fırında yapıyorum , oldukça lezzetli oluyor aslında

Sabahları 3 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…