Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

10 yumurta dedin ya fshe2 ye,bir gun bir konferansta bir kadin canan hocaya o kadar yumurtayi cevizi nasil yiyelim diye sordu,tv de gosterdi.
Karatay bi fırcaladi kadini,kafani boyatmaya para bulmussun ama diye:)
Kadin sustu kaldi.
Hep dogal besinler oneriyor.mantikli yani.

Sabahları 3 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun tatlım?
canım yaa ben yumurta delisiyim...
eskiden tv de çizgi dizi vardı bi köpecik vardı tüm dizi boyunca yumurta diye delirirdi, çalmaya falan çalışırdı, annem beni ona benzetirdi... yumurtayı ben 3 öğün yiyebilirim...normalde 2 yiyorum, dün akşam çok az yiyince sabah aç uyanmışım...5 gibi kalkıyorum ama 8 gibi falan yiyorum en erken... sadece yumurta,5zeytin 1 dilim peynir, 5 adet de fındık yedim.. aslında toplasan kayda değer bir şey yemedim gibi geliyor..önceden tostlar ekmekler, simitler yiyince bu masum kalıyor

biliyorum tüm tv programlarını izledim..çok çemkiriyor canım...ama haklı... kolaya cipse vereceğin parayı zeytinyağına ver diyor ki çok ama çook haklı

somon güzel olur ben fırın poşetine koyuyorum somonu, üzerine limon dilimi, hafif z.yağı, bazen sarımsak da atıyorum içine, fırında yapıyorum , oldukça lezzetli oluyor aslında

Temizlenmis olarak mi satiliyor?
Marketten mi aliyosun,balikcilardan mi?
Ben baliga dokunamiyorum yani temizlerken,hamsiyi esim temizliyor ama somon buyuk sanirim.

kızlaaarrrrr, yoğurt olmuş mudur bakıp, buzdolabına kaldırma vakti gelmiş midir sizceeee???? sabah 10 a doğru mayalamıştım..ne dersinizzz?????

Temizlenmis olarak mi satiliyor?
Marketten mi aliyosun,balikcilardan mi?
Ben baliga dokunamiyorum yani temizlerken,hamsiyi esim temizliyor ama somon buyuk sanirim.
temizlenmiş dilim alıyorum canım ben, marketlerin balık reyonlarından, temizletip dilimletip alıyorum...somon oldukça büyük zaten dilimleyip satıyorlar

Ben de severim yumurtayi.olmazsa olmaz.kahvalti yaptigimi anlamam.hasladiysam mutlaka z.yagi dokerim ustune.
Sabah ac kalkiyorsan dogru yoldasin canim devam:)
Sabah ac uyanirsak aksam az yedigimiz icin yediklerimizi sindirdik demekmis.

Ben de severim yumurtayi.olmazsa olmaz.kahvalti yaptigimi anlamam.hasladiysam mutlaka z.yagi dokerim ustune.
Sabah ac kalkiyorsan dogru yoldasin canim devam:)
Sabah ac uyanirsak aksam az yedigimiz icin yediklerimizi sindirdik demekmis.
uzun zamandır akşam 18 den sonra bir şey yememeye çalışıyorum öyle olunca da sabaha acıkmış oluyorum...uyanınca hemen yiyemiyorum bir kaç saat geçmesi gerekiyor...

biliyorum tüm tv programlarını izledim..çok çemkiriyor canım...ama haklı... kolaya cipse vereceğin parayı zeytinyağına ver diyor ki çok ama çook haklı

Kesinlikleeee bu kafadayim.
Lisedeyken yemedim mi cipsleri yedim tabiki
Ama artik yok. Dogal beslenme gelecege de yatirim.

kızlar baktım tutmuş gibi sanki ama sanırım sulu olacak biraz, dolaba kaldırdım sabaha kadar dokunmayayım diyorum, sulu da olursa artık cacık falan yaparım

Kac derecede ne kadar pisiriyosun
ne kadar çok emin değilim 180 derecede 20-25 dk da pişmiş oluyor canım yanılmıyorsam, çünkü sürekli kontrol edip kapatıyorum fırını...bazen dilim kalın ve büyük oluyor o zaman biraz daha uzuyor süresi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…