gerçekten az kaldı tırlatmaya...inşallah başarıya ulaşırız tatlım...
karataya ben çok güveniyorum geçmişte çok güzel kilo verdim karatayla şimdi yine başlayacağım... ben de karataycıyım aslında, beslenme taktikleri çok mantıklı geliyor bana da...
canım yaa ben yumurta delisiyim...Sabahları 3 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun tatlım?
biliyorum tüm tv programlarını izledim..çok çemkiriyor canım...ama haklı... kolaya cipse vereceğin parayı zeytinyağına ver diyor ki çok ama çook haklı10 yumurta dedin ya fshe2 ye,bir gun bir konferansta bir kadin canan hocaya o kadar yumurtayi cevizi nasil yiyelim diye sordu,tv de gosterdi.
Karatay bi fırcaladi kadini,kafani boyatmaya para bulmussun ama diye:)
Kadin sustu kaldi.
Hep dogal besinler oneriyor.mantikli yani.
somon güzel olur ben fırın poşetine koyuyorum somonu, üzerine limon dilimi, hafif z.yağı, bazen sarımsak da atıyorum içine, fırında yapıyorum , oldukça lezzetli oluyor aslında
temizlenmiş dilim alıyorum canım ben, marketlerin balık reyonlarından, temizletip dilimletip alıyorum...somon oldukça büyük zaten dilimleyip satıyorlarTemizlenmis olarak mi satiliyor?
Marketten mi aliyosun,balikcilardan mi?
Ben baliga dokunamiyorum yani temizlerken,hamsiyi esim temizliyor ama somon buyuk sanirim.
canım yaa ben yumurta delisiyim...
eskiden tv de çizgi dizi vardı bi köpecik vardı tüm dizi boyunca yumurta diye delirirdi, çalmaya falan çalışırdı, annem beni ona benzetirdi...yumurtayı ben 3 öğün yiyebilirim...normalde 2 yiyorum, dün akşam çok az yiyince sabah aç uyanmışım...5 gibi kalkıyorum ama 8 gibi falan yiyorum en erken... sadece yumurta,5zeytin 1 dilim peynir, 5 adet de fındık yedim.. aslında toplasan kayda değer bir şey yemedim gibi geliyor..önceden tostlar ekmekler, simitler yiyince bu masum kalıyor
uzun zamandır akşam 18 den sonra bir şey yememeye çalışıyorum öyle olunca da sabaha acıkmış oluyorum...uyanınca hemen yiyemiyorum bir kaç saat geçmesi gerekiyor...Ben de severim yumurtayi.olmazsa olmaz.kahvalti yaptigimi anlamam.hasladiysam mutlaka z.yagi dokerim ustune.
Sabah ac kalkiyorsan dogru yoldasin canim devam:)
Sabah ac uyanirsak aksam az yedigimiz icin yediklerimizi sindirdik demekmis.
biliyorum tüm tv programlarını izledim..çok çemkiriyor canım...ama haklı... kolaya cipse vereceğin parayı zeytinyağına ver diyor ki çok ama çook haklı
Benim yoğurdum 2.5 saatte tutuyor.kızlaaarrrrr, yoğurt olmuş mudur bakıp, buzdolabına kaldırma vakti gelmiş midir sizceeee???? sabah 10 a doğru mayalamıştım..ne dersinizzz?????
ayyy ilk yapıyorum kuzum bakayım o halde, ayyy çok heyecanlıyımmmmmmBenim yoğurdum 2.5 saatte tutuyor.
hay maşallah o ne öyle gülbilcim bizimkiler niye tutmuyorBenim yoğurdum 2.5 saatte tutuyor.
bir bak istersen tatlım sonra buzdolabına koyarsın
temizlenmiş dilim alıyorum canım ben, marketlerin balık reyonlarından, temizletip dilimletip alıyorum...somon oldukça büyük zaten dilimleyip satıyorlar
uzun zamandır akşam 18 den sonra bir şey yememeye çalışıyorum öyle olunca da sabaha acıkmış oluyorum...uyanınca hemen yiyemiyorum bir kaç saat geçmesi gerekiyor...
Dogru yoldasin,sapma bir yere
ne kadar çok emin değilim 180 derecede 20-25 dk da pişmiş oluyor canım yanılmıyorsam, çünkü sürekli kontrol edip kapatıyorum fırını...bazen dilim kalın ve büyük oluyor o zaman biraz daha uzuyor süresi...Kac derecede ne kadar pisiriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?