Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

inşallah sapmam, bazen gece açlıktan uykum kaçıyor kıvranıyorum yatakta, o saatte kalkıp 1 tencere bile makarna yiyebilecek gibi oluyorum ama tabi kalkmıyorum o yataktan

Kirk yilda bir icin kıyılır biseyler yersin,o cok etkilemez ama surekli hale getirirsek kotu:)
Bazen esim yatma vakti geldiginde aciktim diyor,bisey mi yesek diyor. Ye desem sabaha kadar midesi kötü olacak biliyorum,uyu gecer diyorum:)

Bir dahakine biraz daha uzun tutarsin canim disarda.
Dur bakalim,nasil olacak.
tamam o halde çıkarmayayım geri... bi de fırında mayalamış biri şimdi izledim o daha kolaymış, bi dahaki sefere fırında tutacağım...150 derecede 2-4 dk fırını ısıtıp kapatıyor, mayalanmış yoğurdu fırına koyup o ısıda 3 saat bekletiyor taş gibi olmuş yoğurdu vallahi

Degisik teknikler deneyen var internette.insanlarin nerden aklina geliyor bunlar:)

hay maşallah o ne öyle gülbilcim bizimkiler niye tutmuyor
Normal şartlar altında yoğurdun mayalanma sürece ortalama 3-4 saattir. Mayalama süresi bence mayalama sıcaklığıyla alakalı. yada süt çok beklemiş olursada geç mayalanabiliyor. Benim süt aldığım zaman akşam kaynatıyorum. ertesi gün akşam üzeri işten gelince mayalama sıcaklığına getiriyorum. mayalıyorum. Bir keresinde kaynattığım sütü ertesi günü mayalayamadım. sonraki güne kaldı. akşam mayaladım. yatarken baktım olmamıştı. gece saat kurdum. yine olmamıştı. sabaha tutmamış olursa lor yaparım dedim. sabah kalktığımda baktım ki mayalanmış. ben maya olarak kullandığım yoğurdun içine çok az bir tutam şeker atıyorum. maya faaliyeti için. daha iyi mayalanıyor. belki onunda etkisi oluyor olabilir.

kızlarrrrr acayip bi macun yaptım tahin, keçiboynuzu pekmezi,bal,üzümpekmezi,tarçın, susam,çörekotu, fındık ve ceviz(havanda dövdüm) hepsini karıştırıp macun elde ettim yarın sabahtan itibaren eşime ve bana yeni kür oluştuuuu

süppersin canım bundan sonrakinde önerilerine uyacağım

Ohhhh... afiyet olsun. Şifa niyetine bebişim yarasın...

azıcık z.yağı ve karabiber de eklesem mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…