ama koymuş bulundum 1 saat oldu, biraz sulu gibi toplasın diye koymuştumTuttuysa kapağını aç. Kapağı açık biraz beklet. sonra buzdolabına koy.
ama koymuş bulundum 1 saat oldu, biraz sulu gibi toplasın diye koymuştum
hahahah çok tatlısın yahu, hakkaten öyle oldu, 250 gram paylaşalım hepinize kargolamam gerekMerak ediyorum sonucu:)
4 kisi yaptik yogurdu.sen,ben,gulbil10 ,fshe2:)
Hadi bakalim nasil olacak:)
ben açmıyordum kapağını dolaptaki kokuları çeker diye ama açarım bundan sonra :) akşamdan mayaladığım da oldu sabah yaptığımda iki sefer ofsayt gerisi bir şekilde tutmuştu kalıp kalıp olsun istiyordum o hiç olmadı :)Merak ediyorum sonucu:)
4 kisi yaptik yogurdu.sen,ben,gulbil10 ,fshe2:)
Hadi bakalim nasil olacak:)
dolabı yeni temizleyip 1 bardak süt koymuştum kokuları alsın diye... haklısın ilk benim de aklıma o gelmişti..ben açmıyordum kapağını dolaptaki kokuları çeker diye ama açarım bundan sonra :) akşamdan mayaladığım da oldu sabah yaptığımda iki sefer ofsayt gerisi bir şekilde tutmuştu kalıp kalıp olsun istiyordum o hiç olmadı :)
hahahah çok tatlısın yahu, hakkaten öyle oldu, 250 gram paylaşalım hepinize kargolamam gerekinşallah tutar, gidip kapağını açayım bariii
ben açmıyordum kapağını dolaptaki kokuları çeker diye ama açarım bundan sonra :) akşamdan mayaladığım da oldu sabah yaptığımda iki sefer ofsayt gerisi bir şekilde tutmuştu kalıp kalıp olsun istiyordum o hiç olmadı :)
Mayalandığında kapağını açıyorum. biraz bekletiyorum. sonra kapağını kapatıp buzdolabına koyuyorum.ben açmıyordum kapağını dolaptaki kokuları çeker diye ama açarım bundan sonra :) akşamdan mayaladığım da oldu sabah yaptığımda iki sefer ofsayt gerisi bir şekilde tutmuştu kalıp kalıp olsun istiyordum o hiç olmadı :)
marketten alır gönderirim artık bu bi şeye benzememiş be güzelim:) :) :)
Kendi kendime guluyorum :)
Gonder bize de tabi:)
dolabı yeni temizleyip 1 bardak süt koymuştum kokuları alsın diye... haklısın ilk benim de aklıma o gelmişti..
ama kızlar yaa sanırım tutmamış bu, altı tutmuş, üst kısmı cıvık maaleseftoparlar mı ki
yaaa aç dedin gittim açtım şimdi gidip kapağı kapatayım mı peki?Tutmaya baslamis demekki ama acinca olmadi belki de.biraz daha acmasaydin iyiydi sanki.olmazsa cacik yapacaksin,yanina da bir nohut.oooh canim cekti valla:)
Hatta annem evdeki herkesi uyarir yogurduma sakin sabaha kadar dokunmayin diye:)
deneme yanılmayla öğreneceğim sanırım....tadı iyi olsa bari, akşam eşim gelince yediririm, anlar o...benim annem de artist hiç yoğurt mayaladığını görmedim kadınınTutmaya baslamis demekki ama acinca olmadi belki de.biraz daha acmasaydin iyiydi sanki.olmazsa cacik yapacaksin,yanina da bir nohut.oooh canim cekti valla:)
Hatta annem evdeki herkesi uyarir yogurduma sakin sabaha kadar dokunmayin diye:)
Patent al tatlımmarketten alır gönderirim artık bu bi şeye benzememiş be güzelim
yaaa aç dedin gittim açtım şimdi gidip kapağı kapatayım mı peki?
oy delirecem 1 kg yoğurt için ne çektik be sabahtan beri
tamam canım baştan dokunmamalıymışım ama dokunmuş bulundum, artık dolapta kapak açık bekleyecek..aldım mesajıYok canim disardayken yogurt ben daha erken mi acaba dokunmana ve dolaba koymana dedim.dolaba koyunca ben kapagini acik tutuyorum dedim.
Valla karisti ya:)
Tekrar yazayim:)
Gece yaptim ve sabaha kadar hic dokunmadim.sabah kapagi acik sekilde buzdolabinda beklettim:)
macuna di mi canım ? hamiş kalırsam yapar satarım artıkınPatent al tatlım
deneme yanılmayla öğreneceğim sanırım....tadı iyi olsa bari, akşam eşim gelince yediririm, anlar o...benim annem de artist hiç yoğurt mayaladığını görmedim kadınıninsan bi mayalar da kızına da öğretir
amiinnn inşallahValla her gunumuz boyle muhabbetli gecsin insallah :) :) :)
Ben bekarken hic yemek yapmadim.annem gel bak nasil yaptigima,yaptigin banaysa ogrendigin kendine derdi:)
Simdi anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?