Evet fıstığım. Monte Cristo Macunları... Çok afilli oldu.macuna di mi canım ? hamiş kalırsam yapar satarım artıkın
Tabiki. Sperm kalitesini artırırkızlar yaa bu koenzimi eşlere de içirmeli mi ki? onlar da sağlıklı olsunlarrrr
hahaha süpper oldu ismi de vallahiEvet fıstığım. Monte Cristo Macunları... Çok afilli oldu.
hadi ben yiyip içiyorum da zavallı kocam isyan edecek artık... yediğinin içtiğinin haddi hesabı yokTabiki. Sperm kalitesini artırır
Bence sen bu işi iyi düşün tatlım. Gelsin Monte Cristo Macunları...hahaha süpper oldu ismi de vallahihakkaten havalı durdu ben bi düşüneyim şu işi
içine bir şeyler daha katmalı, ister misin mesir macununu geçsin benim macunBence sen bu işi iyi düşün tatlım. Gelsin Monte Cristo Macunları...
Mecbur. Bebek istiyorsa katlanicakhadi ben yiyip içiyorum da zavallı kocam isyan edecek artık... yediğinin içtiğinin haddi hesabı yok
Olur mu olur bebişim. Olmaz diye birşey yok. Macunun adı Şifacı Şifacı Prenses....içine bir şeyler daha katmalı, ister misin mesir macununu geçsin benim macunşifacı prenses olurum ben de artık...ayyy ne güzel olur...
hahaha süpper oldu ismi de vallahihakkaten havalı durdu ben bi düşüneyim şu işi
hahahah ay canım yaaaa, ben satamam sanırım... herkese bedava dağıtır başlamadan batarım...Olur mu olur bebişim. Olmaz diye birşey yok. Macunun adı Şifacı Şifacı Prenses....
akşam olmuş ya yine kızlar yaaa, azıcık araştırma yapayım ben, gelirim yine, gelemezsem sabaha görüşürüz inşallahhh, öptüm hepinizi
merhabalar
asilamami oldum kizlar cok sukur r iyi gecti heyecanli bekleyis basladi artik bakalim hakkimizda hayirlisi ..
Günaydın arkadaşlar rahim filmi çekilmeye gidiyorum acayip korkuyorum ve gerginin uyuyamadım . Normal devlet hastanesi çektircem oda beni korkutuyo . Dua ediin banaa inşallah rahat bi şekilde atlatırım ve sonuç iyi olur inşallah
Ben de cooook heyecanliydim ilk asilamamda.ay napicam ne edicem,nasil olacak derken,bitivermisti.
Atlatirsin canim insallah:)
Kac tane konacak belli mi?
Hayırlı olsun canım, yakında güzel haberlerini alırız inşallahmerhabalar
asilamami oldum kizlar cok sukur r iyi gecti heyecanli bekleyis basladi artik bakalim hakkimizda hayirlisi ..
Hey yeni smiley ler gelmiş çok tatlılar
Bu 2 yıl sonraki biz
Bu macun yapan monte
Bu yüksek fsh ile olmaz bu iş diyen doktorlara
Bu önce tedavidekilere sonra hepimize
Bu hayıt koması
Bu beslenmeye dikkat etmekten sıkılmış mantı yapıyo
Bu transfer sonrası bekliyo
Bu kürleri birbirine karıştırmış bıkmış kocalar
Bu vitamin kür listesi almış bütün kocalar
Bunlar bebek noldu diye tutturan tanıdıklara
Bu tedavisi iptal olmuş ya da negatif almış sinirini evden çıkarıyo
Bu kaynana
Bu melatonin almış
Bu pozitifi görmüş hepimizin sonu bu olacak hayırlısıyla inşallaahh
Hey yeni smiley ler gelmiş çok tatlılar
Bu 2 yıl sonraki biz
Bu macun yapan monte
Bu yüksek fsh ile olmaz bu iş diyen doktorlara
Bu önce tedavidekilere sonra hepimize
Bu hayıt koması
Bu beslenmeye dikkat etmekten sıkılmış mantı yapıyo
Bu transfer sonrası bekliyo
Bu kürleri birbirine karıştırmış bıkmış kocalar
Bu vitamin kür listesi almış bütün kocalar
Bunlar bebek noldu diye tutturan tanıdıklara
Bu tedavisi iptal olmuş ya da negatif almış sinirini evden çıkarıyo
Bu kaynana
Bu melatonin almış
Bu pozitifi görmüş hepimizin sonu bu olacak hayırlısıyla inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?