Canım yazarken yukarda gülen surat var, yazarken üst satıra bak görürsün.Cok guzel canim hepsi ama ben bunlari nasil yazacagimi bilmiyorum
Canım yazarken yukarda gülen surat var, yazarken üst satıra bak görürsün.
insallah canim tesekkur ederim :)Hayırlı olsun canım, yakında güzel haberlerini alırız inşallah
insallah canim :) 2gun dikkat et dedi birde carsamba cuma ve pazar iliski olsun mutlaka dedi sadeceHadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun.insallah sonuc pozitif olur:)
Doktor neler tavsiye etti?
Çektiremedim geç kalmışım eşimin işi vardı bidahaki aya kaldı. Bende iltihaplı romatizma vardı oda engel olur dedi doktor . Bu konuyla ilgilenen iyi bi profesör e gittim alakası yok dedi. Kadın doktoruda alttan baktı iyi bi sıkıntı yok dedi . Öyle kaldım işte. Adetin 3.günü tekrar fsh için gidicem bakalımNaptin canim.nasil gecti.
insallah canim :) 2gun dikkat et dedi birde carsamba cuma ve pazar iliski olsun mutlaka dedi sadece
Çektiremedim geç kalmışım eşimin işi vardı bidahaki aya kaldı. Bende iltihaplı romatizma vardı oda engel olur dedi doktor . Bu konuyla ilgilenen iyi bi profesör e gittim alakası yok dedi. Kadın doktoruda alttan baktı iyi bi sıkıntı yok dedi . Öyle kaldım işte. Adetin 3.günü tekrar fsh için gidicem bakalım
Yok hsg değilde hamileliğe engel dedi. Ama bir prof bide başka bi doktora sordum alakası yok dedi.Aliverselerdi ne var sanki. Neyse her iste bir hayir vardir.
Romatizmayla hsg nin ne ilgisi olabilir acaba.
Hahahaaaa supper olmuş canım bunlar,Hey yeni smiley ler gelmiş çok tatlılar
Bu 2 yıl sonraki biz
Bu macun yapan monte
Bu yüksek fsh ile olmaz bu iş diyen doktorlara
Bu önce tedavidekilere sonra hepimize
Bu hayıt koması
Bu beslenmeye dikkat etmekten sıkılmış mantı yapıyo
Bu transfer sonrası bekliyo
Bu kürleri birbirine karıştırmış bıkmış kocalar
Bu vitamin kür listesi almış bütün kocalar
Bunlar bebek noldu diye tutturan tanıdıklara
Bu tedavisi iptal olmuş ya da negatif almış sinirini evden çıkarıyo
Bu kaynana
Bu melatonin almış
Bu pozitifi görmüş hepimizin sonu bu olacak hayırlısıyla inşallaahh
bence de kuzum yaa bi bakalım, pko olmadan kullananlar da çok, ilaç mı sadece folik asit niyetine mi onu anlayamadım...
Canım benim Kaan beyden önce gittiğim Dr İnofolic Combi yazmıştı. Kaan beye kullandığımı söyledim. O ilacı niye kullanıyorsun ki, o ilaç pkolularda ve rezervi iyi durumda olan kişilerde kullanılır. Senin gibi rezervi az kişilerde o ilacın bir faydası olmaz dedi. Bıraktırdı.kızlar yaa ne geldi aklıma şu inofolic mevzusu nedir yahu? bunu folik asit niyetine mi içiyorlar, alıp direkt başlayabilir miyiz yoksa farklı bi amacı mı var? yumi kalitesini arttırdığı yazıyor...
yaaaaCanım benim Kaan beyden önce gittiğim Dr İnofolic Combi yazmıştı. Kaan beye kullandığımı söyledim. O ilacı niye kullanıyorsun ki, o ilaç pkolularda ve rezervi iyi durumda olan kişilerde kullanılır. Senin gibi rezervi az kişilerde o ilacın bir faydası olmaz dedi. Bıraktırdı.
Süzmeye koy. Süzme yoğurdu yap.kızlaaarrrr, yoğurt olmadı yahu, beceremedim bu işi...uzuyor sakız gibi, tadı süt gibi de değil yoğurt gibi de...dökecem sanırım ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?