Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Naptin canim.nasil gecti.
Çektiremedim geç kalmışım eşimin işi vardı bidahaki aya kaldı. Bende iltihaplı romatizma vardı oda engel olur dedi doktor . Bu konuyla ilgilenen iyi bi profesör e gittim alakası yok dedi. Kadın doktoruda alttan baktı iyi bi sıkıntı yok dedi . Öyle kaldım işte. Adetin 3.günü tekrar fsh için gidicem bakalım

Aliverselerdi ne var sanki. Neyse her iste bir hayir vardir.
Romatizmayla hsg nin ne ilgisi olabilir acaba.

Hahahaaaa supper olmuş canım bunlar,

Bu arada macunuma kuru mango ve ananas cips, kuru üzüm parçaları da ekledim, q10 de kocanın beslenmesine eklendi. Sabah sabah kurlerle doyduk catladik bile

kızlaaarrrr, yoğurt olmadı yahu, beceremedim bu işi...uzuyor sakız gibi, tadı süt gibi de değil yoğurt gibi de...dökecem sanırım ben bunu

kızlar eşime de koenzim q10 başlattım, ona çok yüklenmeyeyim diye günlere böleceğim..supradyn her gün içecek, haftada 3 gün extra folik takviyesi (ki supradyn de 2 mg var zaten folik asit), haftada 3 gün de q10 içireceğim...kürlere devam zaten..ne dersiniz? aaa ayrıca bu hafta dvit ampul de içecek...

kızlar yaa ne geldi aklıma şu inofolic mevzusu nedir yahu? bunu folik asit niyetine mi içiyorlar, alıp direkt başlayabilir miyiz yoksa farklı bi amacı mı var? yumi kalitesini arttırdığı yazıyor...

bence de kuzum yaa bi bakalım, pko olmadan kullananlar da çok, ilaç mı sadece folik asit niyetine mi onu anlayamadım...

kızlar yaa ne geldi aklıma şu inofolic mevzusu nedir yahu? bunu folik asit niyetine mi içiyorlar, alıp direkt başlayabilir miyiz yoksa farklı bi amacı mı var? yumi kalitesini arttırdığı yazıyor...
Canım benim Kaan beyden önce gittiğim Dr İnofolic Combi yazmıştı. Kaan beye kullandığımı söyledim. O ilacı niye kullanıyorsun ki, o ilaç pkolularda ve rezervi iyi durumda olan kişilerde kullanılır. Senin gibi rezervi az kişilerde o ilacın bir faydası olmaz dedi. Bıraktırdı.

yaaaa bi umut olmuştu belki fayda sağlar demiştim..folic ne verdi kaan bey trio mu içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…