Ben ayrıca folik asit ilacı almıyorum. Previt positive kullanıyorum. İçinde folik asit var.yaaaabi umut olmuştu belki fayda sağlar demiştim..folic ne verdi kaan bey trio mu içiyorsun?
oo folic değeri de bayağı yüksek, güzelmiş bu vitamin ben bunu mu kullansam ki sup. yerine...Ben ayrıca folik asit ilacı almıyorum. Previt positive kullanıyorum. İçinde folik asit var.
Ben de orayı kurcalıyodum biliomusunnnhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/inofolic.640711/
kızlar yaa inofolic sayfasına baksanıza, kullanan hamiş kalmış...
Ace Plus Selenyum, CoEnzQH kullanıyorum. CoEnzQH omega3+Coenzim içeriyor.oo folic değeri de bayağı yüksek, güzelmiş bu vitamin ben bunu mu kullansam ki sup. yerine...
Vit/Min Miktar
Vitamin A ( A asetat) 3.500 IU
Vitamin A (Betakaroten) 500 IU
Vitamin D-3 ( Kolekalsiferol) 400 IU
Vitamin C ( Askorbik Asit) 100 mg
Demir (as Ferrus Fumarat) 27 mg
Çinko (Çinko oksit) 25 mg
Niasin (Niasinamid) 18 mg
Vitamin E (α-tokoferol asetat) 11IU
Pantotenik Asid ( d-Kalsiyum Pantotenat) 8,33 mg
Vitamin B-12 (Siyanokobalamin) 4 mcg
Vitamin B-6 (Piridoksin HCI) 2,6 mg
Bakır ( Bakır Amino Asit Şelat) 2 mg
VitaminB-2 (Riboflavin) 1,7 mg
Vitamin B-1 (Tiamin Mononitrat) 1,5 mg
Folat (Folik Asit) 800 mcg
Kalsiyum ( Kalsiyum Karbonat) 200 mg
Kalsiyum (Dikalsiyum Fosfat) 50 mg
Selenyum (L-selenomethionin) 20 mcg
G gulbil10 cim sen başka neler kullanıyorsun şu an? bi ara omega 3 ü bıraktırmıştı drun, yeniden başlattı mı? başka hangi vitaminleri verdi kaan bey sana?
Canım infolic insülin direnci tip 2 şeker hastalarına da veriliyomuşş ben doktora danışıp almasammı bundan??oo folic değeri de bayağı yüksek, güzelmiş bu vitamin ben bunu mu kullansam ki sup. yerine...
Vit/Min Miktar
Vitamin A ( A asetat) 3.500 IU
Vitamin A (Betakaroten) 500 IU
Vitamin D-3 ( Kolekalsiferol) 400 IU
Vitamin C ( Askorbik Asit) 100 mg
Demir (as Ferrus Fumarat) 27 mg
Çinko (Çinko oksit) 25 mg
Niasin (Niasinamid) 18 mg
Vitamin E (α-tokoferol asetat) 11IU
Pantotenik Asid ( d-Kalsiyum Pantotenat) 8,33 mg
Vitamin B-12 (Siyanokobalamin) 4 mcg
Vitamin B-6 (Piridoksin HCI) 2,6 mg
Bakır ( Bakır Amino Asit Şelat) 2 mg
VitaminB-2 (Riboflavin) 1,7 mg
Vitamin B-1 (Tiamin Mononitrat) 1,5 mg
Folat (Folik Asit) 800 mcg
Kalsiyum ( Kalsiyum Karbonat) 200 mg
Kalsiyum (Dikalsiyum Fosfat) 50 mg
Selenyum (L-selenomethionin) 20 mcg
G gulbil10 cim sen başka neler kullanıyorsun şu an? bi ara omega 3 ü bıraktırmıştı drun, yeniden başlattı mı? başka hangi vitaminleri verdi kaan bey sana?
vallahi biz de istihbarat devlette yok... acayip araştırmacı ve paylaşımcı bi topikiz, bayılıyorum bizeeeeeBen de orayı kurcalıyodum biliomusunnn
bi danış istersen tatlım, lakin bana previt positive daha bi güzel göründüCanım infolic insülin direnci tip 2 şeker hastalarına da veriliyomuşş ben doktora danışıp almasammı bundan??
tatlımmmmm hazır yoğurtla mı mayaladın özellikle bazı markaların yoğurdunu maya olarak kullanırsan uzuyor. ikinci sebebi ise aldığın sütle alakalı olabilir, inek gebe ise de yoğurt uzar ve tadı bozuk olur. hazır yoğurdu maya olarak kullanacaksan s*taş da o sorunla karşılaşılmıyor...kızlaaarrrr, yoğurt olmadı yahu, beceremedim bu işi...uzuyor sakız gibi, tadı süt gibi de değil yoğurt gibi de...dökecem sanırım ben bunu
Ace Plus Selenyum, CoEnzQH kullanıyorum. CoEnzQH omega3+Coenzim içeriyor.
İnsülin direncini kırıyomuş ilaç ama vitaminden ziyade ona takıldım aslında canım bunu detaylı araştırmalıyımm?? İnsülin direnci de yumurtaların sağlıklı gelişimini engelleyen bişey biliyosunbi danış istersen tatlım, lakin bana previt positive daha bi güzel göründü
hazır yoğurt kullandım canım...tatlımmmmm hazır yoğurtla mı mayaladın özellikle bazı markaların yoğurdunu maya olarak kullanırsan uzuyor. ikinci sebebi ise aldığın sütle alakalı olabilir, inek gebe ise de yoğurt uzar ve tadı bozuk olur. hazır yoğurdu maya olarak kullanacaksan s*taş da o sorunla karşılaşılmıyor...
onun da testini yaptırmak gerek ne durumdayız diye.... ay bezdim yeminlennnnnİnsülin direncini kırıyomuş ilaç ama vitaminden ziyade ona takıldım aslında canım bunu detaylı araştırmalıyımm?? İnsülin direnci de yumurtaların sağlıklı gelişimini engelleyen bişey biliyosun
dökeyim di mi ben bunu? gülbilcim süzdür dedi ama süzme de olmaz sanki bundantatlımmmmm hazır yoğurtla mı mayaladın özellikle bazı markaların yoğurdunu maya olarak kullanırsan uzuyor. ikinci sebebi ise aldığın sütle alakalı olabilir, inek gebe ise de yoğurt uzar ve tadı bozuk olur. hazır yoğurdu maya olarak kullanacaksan s*taş da o sorunla karşılaşılmıyor...
kendisi folik asit oluyor tatlım . ancak inositol denilen bir madde var bu maddenin yumi kalitesinde etkili olduğu yapılan araştırmalar sonucu anlaşılmış durumda. hatta işte toz olan inositol inofolic, hap olanıda myositol....ama bu ilaç aslında pkolular için.... sadece deneyler de BAZI kadınlarda etkili olduğu görülmüş. kadın çok karmaşık bir yapıya sahip olduğundan ilaçlara vereceği tepki de aynı olmuyormuş....kızlar yaa ne geldi aklıma şu inofolic mevzusu nedir yahu? bunu folik asit niyetine mi içiyorlar, alıp direkt başlayabilir miyiz yoksa farklı bi amacı mı var? yumi kalitesini arttırdığı yazıyor...
içine ekmek doğrayıp sokağa bırak... bir yiyen bulunur tatlımdökeyim di mi ben bunu? gülbilcim süzdür dedi ama süzme de olmaz sanki bundan
bebeğim benim var işte insülin direncim.. onun testi sıkıntılı bi test yaa şeker yüklemesi yapıyolar ben hayatımda 2 defa yaptırdım.. o da bünyeye bi hayli zararlıymış zararları da bi kaç ay devam ediyomuş canım.. Şu süreçte yaptırmanı önermiyorum?onun da testini yaptırmak gerek ne durumdayız diye.... ay bezdim yeminlennnnn
tabi canım mutlaka, bi an aklıma köpeciklere zarar verir mi acaba diye de gelmedi değil...yoksa çöpe gitmez bizde bir şeycikleriçine ekmek doğrayıp sokağa bırak... bir yiyen bulunur tatlım
özellikle dano diye başlayan marka var yaaa.... içine nası bi kimyasal koyuyolarsa, onda çok olur... ailem köyde yaşıyor ve ineklerimiz varhazır yoğurt kullandım canım...o kadar uğraş telaş panik boşa gitti vallahi 4 kişi birleşip bi yoğurdu beceremedik
süzme yoğurt kullanmıştım tatlım ben... ne güzel yaaa, o köye gidip o ineklerin missss gibi sütünü içesim geldiiiiözellikle dano diye başlayan marka var yaaa.... içine nası bi kimyasal koyuyolarsa, onda çok olur... ailem köyde yaşıyor ve ineklerimiz var
sence folik asit niyetine alıp kullanmalı mıyız? senin bilgine çok güveniyorum...kendisi folik asit oluyor tatlım . ancak inositol denilen bir madde var bu maddenin yumi kalitesinde etkili olduğu yapılan araştırmalar sonucu anlaşılmış durumda. hatta işte toz olan inositol inofolic, hap olanıda myositol....ama bu ilaç aslında pkolular için.... sadece deneyler de BAZI kadınlarda etkili olduğu görülmüş. kadın çok karmaşık bir yapıya sahip olduğundan ilaçlara vereceği tepki de aynı olmuyormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?