Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ben ayrıca folik asit ilacı almıyorum. Previt positive kullanıyorum. İçinde folik asit var.
oo folic değeri de bayağı yüksek, güzelmiş bu vitamin ben bunu mu kullansam ki sup. yerine...

Vit/Min Miktar

Vitamin A ( A asetat) 3.500 IU

Vitamin A (Betakaroten) 500 IU

Vitamin D-3 ( Kolekalsiferol) 400 IU

Vitamin C ( Askorbik Asit) 100 mg

Demir (as Ferrus Fumarat) 27 mg

Çinko (Çinko oksit) 25 mg

Niasin (Niasinamid) 18 mg

Vitamin E (α-tokoferol asetat) 11IU

Pantotenik Asid ( d-Kalsiyum Pantotenat) 8,33 mg

Vitamin B-12 (Siyanokobalamin) 4 mcg

Vitamin B-6 (Piridoksin HCI) 2,6 mg

Bakır ( Bakır Amino Asit Şelat) 2 mg

VitaminB-2 (Riboflavin) 1,7 mg

Vitamin B-1 (Tiamin Mononitrat) 1,5 mg

Folat (Folik Asit) 800 mcg

Kalsiyum ( Kalsiyum Karbonat) 200 mg

Kalsiyum (Dikalsiyum Fosfat) 50 mg

Selenyum (L-selenomethionin) 20 mcg

G gulbil10 cim sen başka neler kullanıyorsun şu an? bi ara omega 3 ü bıraktırmıştı drun, yeniden başlattı mı? başka hangi vitaminleri verdi kaan bey sana?

Ace Plus Selenyum, CoEnzQH kullanıyorum. CoEnzQH omega3+Coenzim içeriyor.

Canım infolic insülin direnci tip 2 şeker hastalarına da veriliyomuşş ben doktora danışıp almasammı bundan??

kızlaaarrrr, yoğurt olmadı yahu, beceremedim bu işi...uzuyor sakız gibi, tadı süt gibi de değil yoğurt gibi de...dökecem sanırım ben bunu
tatlımmmmm hazır yoğurtla mı mayaladın özellikle bazı markaların yoğurdunu maya olarak kullanırsan uzuyor. ikinci sebebi ise aldığın sütle alakalı olabilir, inek gebe ise de yoğurt uzar ve tadı bozuk olur. hazır yoğurdu maya olarak kullanacaksan s*taş da o sorunla karşılaşılmıyor...

bi danış istersen tatlım, lakin bana previt positive daha bi güzel göründü
İnsülin direncini kırıyomuş ilaç ama vitaminden ziyade ona takıldım aslında canım bunu detaylı araştırmalıyımm?? İnsülin direnci de yumurtaların sağlıklı gelişimini engelleyen bişey biliyosun

hazır yoğurt kullandım canım... o kadar uğraş telaş panik boşa gitti vallahi 4 kişi birleşip bi yoğurdu beceremedik

onun da testini yaptırmak gerek ne durumdayız diye.... ay bezdim yeminlennnnn

dökeyim di mi ben bunu? gülbilcim süzdür dedi ama süzme de olmaz sanki bundan

kızlar yaa ne geldi aklıma şu inofolic mevzusu nedir yahu? bunu folik asit niyetine mi içiyorlar, alıp direkt başlayabilir miyiz yoksa farklı bi amacı mı var? yumi kalitesini arttırdığı yazıyor...
kendisi folik asit oluyor tatlım . ancak inositol denilen bir madde var bu maddenin yumi kalitesinde etkili olduğu yapılan araştırmalar sonucu anlaşılmış durumda. hatta işte toz olan inositol inofolic, hap olanıda myositol....ama bu ilaç aslında pkolular için.... sadece deneyler de BAZI kadınlarda etkili olduğu görülmüş. kadın çok karmaşık bir yapıya sahip olduğundan ilaçlara vereceği tepki de aynı olmuyormuş....

onun da testini yaptırmak gerek ne durumdayız diye.... ay bezdim yeminlennnnn
bebeğim benim var işte insülin direncim.. onun testi sıkıntılı bi test yaa şeker yüklemesi yapıyolar ben hayatımda 2 defa yaptırdım.. o da bünyeye bi hayli zararlıymış zararları da bi kaç ay devam ediyomuş canım.. Şu süreçte yaptırmanı önermiyorum?

özellikle dano diye başlayan marka var yaaa.... içine nası bi kimyasal koyuyolarsa, onda çok olur... ailem köyde yaşıyor ve ineklerimiz var
süzme yoğurt kullanmıştım tatlım ben... ne güzel yaaa, o köye gidip o ineklerin missss gibi sütünü içesim geldiiii

sence folik asit niyetine alıp kullanmalı mıyız? senin bilgine çok güveniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…