Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

coenzqh ne olakiiiiiii
KoenzimQ10’un vücudumuzda her hücrede doğal olarak bulunan, kimyasal reaksiyonların hızını ayarlayan, besinlerin enerjiye çevrilmesinde görev yapan, protein yapısında bir bileşiktir. Hücreler, büyümek ve sağlıklı kalabilmek için gerekli enerjiyi sağlamak, ayrıca serbest radikaller denilen zararlı kimyasallara karşı korunmak için KoQ10 kullanırlar. Serbest radikallerin, hücrelerin metabolizmasını, büyüme ve çoğalmasını kontrol eden DNA’da oluşturduğu hasarların, bazı kanserlerle ilişkili olması nedeniyle, Koenzim Q10’nun kanser gelişimini engellemekte önemli bir rol oynadığı ileri sürülmüştür. KoQ10, kırmızı et, karaciğer, yumurta, somon ve ton gibi yağlı balıklarda, tahıllar, yeşil yapraklı sebze ve meyvelerle alınabildiği gibi, besin takviyesi olarak, kapsül, tablet, sprey gibi değişik formlarda da kullanılabilir.

inofolic ile ilgili olarak, daha öncede söylemiştim son doktorum haziran 2016 yılında yurtdışında yayımlanan bir makaleden bahsetmiş hatta göstermişti de işte dil olmayınca pek bi şey anlaşılamıyor. pkolularda da bir sürü yumurta oluyor ama çatlayamıyor hatta o sebeple de regl dönemleri uzun oluyor. bizdeki problem de yumilerin büyümemesi vs. olduğundan aynı etkiyi gösterecek mi diye deneyler yapılmış ve sonuçta etkisi görülmüş....

bebişim ben ko enzim QH yazınca sen q10 den farklı bir şey sandım da sordum, desene bildiğimiz koenzim q10

ama koenzim QH ile koenzim Q10 farklı şeyler galibaa ????

ben kullanıyorum. zaten deneme amaçlı ilerliyoruz kürlerde de... zararı olacağını düşünmüyorum. folic asit olarak da denediğim bir sürü folic asit var zaten....
aaa inofolic mi kullanıyorsun sen? doktor mu verdi kendin mi deniyorsun? ay ben de alayım o haldeeee

süzme yoğurt kullanmıştım tatlım ben... ne güzel yaaa, o köye gidip o ineklerin missss gibi sütünü içesim geldiiii
günaydın tatlım süzme yoğuttan mı olmadı acaba maya olacak yoğurdu sütten azıcık alıp çay tabağında ezmiştin di mi? lor yapabilirdin ama çok az oluyor bir çay tabağı :)

Sanmıyorum canım. Bence aynı şeyler.

koenzim QH MI alaydık kiii ?????

Koenzim QH

Koenzim Q10 Nedir?

CoQ10 olarak da bilinen Koenzim Q10 sağlıklı bir vücut için gerekli olan yağda-çözünen bir antioksidandır. İnsan vücudundaki her hücrede bulunmakta ancak yaşla birlikte insan vücudundaki Koenzim Q10 seviyesi düşmektedir.1

CoEnz QH nedir?

Standart formdaki CoQ10'in bir diğer adı ubikinondur. Vücut gerek enerji ihtiyacını karşılamak gerekse antioksidan koruma sağlamak amacıyla standart CoQ10 ürünlerini aktif formu olan QH forma çevirmektedir. Ancak 40 yaşından sonra, çevresel toksinler, stres ve statin türevi ilaçların kullanımı bu dönüşümü engeller. Kişi gerek yiyeceklerle gerekse dışarıdan, standart formdaki (ubikinon) CoQ10 ürününü alsa bile vücut bunu aktif formu olan QH forma dönüştüremez. Dönüşüm gerçekleşmediği için vücut alınan standart formdaki (ubikinon) CoQ10 ürününü kullanamaz.CoEnz QH ise aktif formda bir CoQ10 ürünü olduğu için vücut herhangi bir dönüştürme işlemine gerek duymadan CoQ10 ihtiyacını karşılar.

Neden CoEnz QH?

Özellikle 40 yaşından itibaren vücudumuzun standart CoQ10'i QH forma dönüştürebilme yeteneği azalmaktadır. Bu nedenle standart formdaki CoQ10 alınsa bile yeterli olmaz ve bu nedenle etki net olarak görülmez. CoEnz QH ise aktif formda olduğu için vücut herhangi bir dönüştürme işlemine gerek duymadan CoQ10 ihtiyacını karşılar. Ayrıca 2009 yılında yapılan bir çalışmada CoEnzQH'in standart CoQ10''a göre 4 kat daha etkili olduğunu göstermiştir.

günaydın tatlım süzme yoğuttan mı olmadı acaba maya olacak yoğurdu sütten azıcık alıp çay tabağında ezmiştin di mi? lor yapabilirdin ama çok az oluyor bir çay tabağı :)
bilemedim ki canım, tava yoğurdu da vardı süzme daha güzel oluyor dedikleri için süzmeden yapmıştım oysa...

herkese günaydın bugün son kontrolümü oldum perşembe yumurta toplama dedi dua edin kızlar dolu çıksınlar döllensinler inşallah dün akşam son iğnemi oldum sanıyordum bugün 3 iğne daha var dün akşam merional o kadar yaktı ve ağrı yaptı ki iki saat acı çektim alkollü pamuk koydum herhalde dokular zedelendi artık inanılmaz acıtıyor...

Gunaydin kizlaaaaarrrr
Muhabbetiniz bol olsun

Monte erken acmayaydin olacakti o yogurt.neyse bi dahakine:)

Fshe2 canim naptin? Bugun de kontrole cagirabilirler demistin,gittin mi?
günaydın canııımmm, tutturamadım vallahi, ne yapalım kısmet değilmiş, bi dahakine fırında mayalayacağım, tabi ki bu konuda da pes etmek yoook

canııım nasılsın, bebişler nasıl? her şey yolunda mı? keyfin yerinde miii???
Çok şükür canım ben iyiyim. Bebişlerde iyidir inş yarın kontrolümüz :) Keyfim iyi şükür arada eşim sinir harbi yaşatsada alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın canım duamdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…